עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by mardona,

שלום לכל חברי הפורום, ההורים שלי מחפשים מסך LCD בשביל חדר השינה שלהם. עשיתי חקירה קטנה משלי והגעתי למסקנה שהטלווזיה צריכה להיות בגודל של 32"(המקום על הקיר מוגבל עד לגובה של 55" מקס') HD Ready. אז ככה,המסגרת תקציב היא בערך עד 3 אלף ואם זה מצדיק אפשר טיפה לחרוג. אז מה אתם אומרים על הדגמים הבאים: 1) Toshiba 32AV500 2) Samsung LA32a450 3) LG 32LG34R אז מה אתם אומרים חבר'ה? *אתם גם יכולים להציע דגמים משלכם תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  2. אני מחפש מערכת סטריאו ,לא יקרה מדי, עם חיבורי RCA (לחיבור לרסיבר/למחשב), עם שלט אלחוטי מלא (חובה!) של חברה מוכרת וטובה. יכול להיות יד שנייה אז מבחינת מחיר שחדש יעלה עד 1500 ש"ח (שיד שנייה יעלה 500-800). אני מחפש רסיבר 5.1 לפחות טוב איכותי שחדש יעלה בערך 2000-2500 ישמש בעיקר לסרטים ומוזיקה, קצת מדי פעם למשחקים.

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  3. Started by ptyahoo,

השאלה שלי פשוטה מאוד: מה עושה הדבר הזה? הבנתי שהוא קשור לרדיו בצורה מסוימת אבל איך? יש כבר רדיו מובנה במכשיר. תודה לעונים...

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  4. אני קונה כנראה בדיוטי פרי של אוניה שאני אפליג בקיץ... או בטורקיה/יוון... אוקיי לגבי ההמלצה: תקציב-200-300 דולר... גודל- מינימום 20 ג'יגה.. שימושים- אני יותר רוצה להשתמש בזה לסרטים ופחות למוזיקה, אז רצוי מסך כמה שיותר גדול... תודה לעוזרים מראש

• 37 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. אני יודע שכבר היה דיון כזה, אבל דברים התעדכנו מאז לפחות אצל חלקכם אני בטוח. עכשיו אני בתהליכים של קניית מגבר/רסיבר ורמקולים. בכל אופן לבסוף תיהיה מערכת איכותית ביותר !

• 108 תגובות
    • 13.3k צפיות
  6. Started by er0101,

מגיע מזל טוב. בינתיים שומעים מצוין. הi/o drive לא עובד משום מה אז אני פותח את המחשב לבדוק אם כבלים שניתקתי בשביל לבטל את היציאות הקדמיות של הAC97 גרמו לבלגן. המערכת סטריאו (שארפ) שלי קצת הורסת את הסאונד כי הרמקולים לא יורדים נמוך אז הבאס לא כ"כ עמוק אבל זה נשמע כאילו השירים שלי הם בקידוד 256kbit... שירים שבאיכות לא משהו במקור :-) כ. קול מטורף. 216$ בcompusa. הוא משתוקק לz5500- אני אנסה למצוא איזה פתרון לא לפשוט רגל בגללם או שאני אגיד טוב נו ואקנה... בקיצור: לקרייאיטיב. עדין לא ניסיתי משחקים אבל אני לא חושב שיש מה לדאוג... אם זה מעניין אותכם עוד משהו: הדרייברים והתוכנות שוקלים 350 מגה! לקח איזה רבע שעה התקנה ומאה אישורים של הinternet security כדי להתקין.. עוד משהו מוזר…

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום ובוקר טוב! יש לי מחשב חזק ואני משחק הרבה ושומע מוזיקה המחשב שלי מחובר למערכת סטריאו של JVC בת 7 שנים שרק הAUX עובד,הדיסקים וקסטות כבר לא.מחוברים למערכת שני רמקולים גדולים ושומעים הכל סוף הדרך אפילו שאין לה סבוופר לפני שבוע קיבלתי מתנה רמקולים 2.1 של BOSE עם סבוופר שכתוב 1800W מה עדיף: המערכת JVC ללא סבוופר או של BOSE עם סבוופר? האם מרגישים את ההבדל כאשר יש סבוופר לכאשר אין? תודה רבה ליאור

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  8. Started by DarkSight,

שלום אני מחפש רמקולים אלחוטיים שיהיו ללא סוללות ואני מעדיף שיהיו מחוברים לחשמל כך שאני יוכל לשים אותם במטבח ולחבר לחשמל וכמובן שהמוזיקה תגיע מן המחשב :] ויש קירות בדרך אז שתהיה קליטה נורמלית! תודה לכל מי שימצא משהו כזה חחח

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  9. אני רוצה לקנות ובגלל שאני לא מבין גדול אפשר אם תעזרו לי להגיע להחלטה יש לי בסביבות 220 ש"ח להשקיע מה אתם מציעים לי ?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  10. החלפתי כרטיס קול וחיברתי 4 רמקולים עכשיו הכול עובד סבבה אבל ברמקול הקידמי השמאלי שלי שומעים הרבה יותר חלש מהימני! וניסיתי הכול חיברתי וניתקתי אלף פעם כל חיבור אפשרי וזה עדיין ממשיך שיחקתי עם הכבלים חשבתי אולי זה בעייה במגעים או משו אבל מסתבר שלא מה זה יכול להיות?? נראה ל שבכרטיס קול הישן שלי זה לא היה ככה אבל לא בטוח כי לא ממש שמתי לב....כדאי אולי לפחות לעשות בbalance במאפיינים של הסאונד בוינדוס שהרמקול השמאלי יהיה חזק יותר?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום אני מחפש אוזניות גיימינג באזור ה500 600 שקל. יש לי 3 התלבטויות ואני אסביר.. ראשית יש לי את ה Barracuda של Razor ששמעתי פה בפורום שהם ממש לא טובות ולא כדאי עליהם.. אבל על Reviews שקראתי באינטרנט דווקא הבנתי שהם מצוינות, למה יש את ההבדל הזה פה? השניות הם הMedusa, שעוד לא קראתי עליהם אבל פה בפורום הבנתי שהם יותר טובות מהBarracuda, ואני מעדיף 7.1 על 5.1 כמובן אבל אני לא בטוח שאני ארגיש את ההבדל באוזניות אבל תעזרו לי פה. האוזניות האחרונות הם הPlantronics GameCom 777 שאותם יש לחבר שלי וניסיתי אותם והם היו אחלה, שומעים מצוין ונוחות סבבה. מה שאני מחפש פה זה כמובן שמיעה טובה בגיימיניג בלבד מוזיקה וסרטים אני שומע ברמקולים שלי (2 סטים של ATP3 שמוגדרים כ 5.1 וזה אכות מדהי…

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  12. שלום לכולם . לפני שבוע +-, קניתי את הרמקולים Logitech X530, עכשיו מהקדידמיים ומהסנטר אני שומע מצויין - כנ"ל על הסאב. מהאחוריים אני לא שומע בכלל, לא במשחקים, לא בסרטים ולא במוסיקה(ניסיתי לשמוע דרך סרטים שתומכים ב5.1 ולא שמעו). עכשיו יש לי את הלוח אם Intel DP35DP לוח אם מדגם די חדש, ויש לו תמיכה של HD AUDIO, עד 7.1 ערוצים. כרטיס קול מובנה בלוח אם. מישהו מוכן לעזור לי? ניסיתי לעשות כל דבר, להתקין דריברים חדשים הכל, כלום לא עזר לי(גם קראתי המון דיונים פה בפורום, אין כלום לא עוזר) יש לי ווינדוס XP SP2, והגדרתי 5.1 אך עדיין לא שומעים מהאחורים כלום. תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  13. Started by aviad_el,

היי, אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה ישנה של SONY (מהטלויזיות הגדולות הישנות... באסה.. :-\) לטלויזיה חיבור SCART וקומפוזיט(?) בלבד (3 בננות - צהוב, אדום, לבן). במחשב יש לי לוח Gigabyte MA78GM-S2H שבו יציאות DVI, HDMI, והחיבור הישן - RGB (?). מהי הדרך הכי טובה לחבר את המחשב לטלויזיה לטובת צפייה בסרטים?

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  14. עד שה ONKYO יגיע, לבינתיים המסך משמש אותי לצרכי האזנה ויש איתו בעיה די מתסכלת - בכל פעם שאני מריץ Bluray או כל תוכן אחר עם אודיו סטרים של 5.1, הדיאלוגים אינם הדומיננטיים. כבר ביצעתי אילוץ ל PCM ב Output גם ב PS3 וגם במקס טוטל של יס. לא נראה שזה עושה משהו. בתפריטי הסאונד של הטלויזיה אין שום אופציה שרלוונטית ל DOWNMIX או כל פונקציית "בא לי בטוב 2.1" שהיא (שיהיה אפילו מונו, מבחינתי). אז לפני שאני עובר לקומפוננט + חיבור אנלוגי לסאונד, מה עוד אפשר לנסות?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ילד-hw,

היי זקוק לחוות דעת על הרמקולים z-640 איך הם ומה התפוקה שלהם מצאתי אותם בזיגזג ב- 680 זה מחיר טוב? והעים ניתן לחבר אותם ל חיבור אונבורד רגיל של הלוח אם עד שאני ייקנה כרטיס קול והעם ניתן לחבר אותם ל-spidf תומה מראש על העזרה

16. יש לי כרגע סנטר + זוג אחוריים שמחוברים לרסיבר של דנון אין לי אוזן "רגישה" ואין לי דרישות גדולות אני לא יודע איך להשקיע את ה1000 שקל האלה יש כאלה שאומרים לי לחפש ביד 2 יש כאלה שאומרים לי לקנות רק חדש יש כאלה שאומרים לי שאני כן צריך סאב וופר ויש שאומרים שלא אשמח לקבל חות דעות והמלצות בנושא תודה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by jonkarni,

דוד שלי מצא לפני כחצי שנה מערכת של KENWOOD KA-2000A (שנת 1968!!!) והוא אמר שהוא לא רוצה אותה לפני כן לא הכרתי את המערכת ועכשיו התענוג הגדול של חיי. אני רוצה לדעת האם כדאי לי להשקיע במערכת יותר חדשה כמו ה-KA-9100 למרות שלי לא אכפת מהווליום העיקר הוא האיכות ואם ההבדל גדול אז אני אקנה משהו מכיר את שתיהם? ורציתי לדעת אם משהו יודע איפה אפשר להשיג את הרכיבים TA-80W או TA-100W

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  18. אהלן הרמקולים שלי החלו לזייף לאחרונה, אז חשבתי להחליף אותם (בנוסף לכך שאני עוסק במוזיקה אז אני מחפש רמה אחרת). התקציב הוא עד 200 שקלים, אפשר חריגה מעט. שיהיה מותאם לאיכות גבוהה עד כמה שאפשר, עם דגש של לשמוע את מירב הצלילים בקובץ. לגבי זה רציתי לשאול- במה כדאי להשקיע אם רוצים להשיג איכות מרבית? כרטיס קול? מערכת קולנוע? בנוסף אני משחק הרבה אז אם אפשר שהרמקולים יתנו חוויה ''סינמטית'' עד כמה שאפשר (דרוש סאב וופר טוב).

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by danny__m,

אהלן, השבוע ה-AKG הוותיקות שלי התפגרו ואני מחפש אוזניות חדשות לנגן בסביבות ה-300-400 שקל. עד היום השתמשתי באוזניות כפתור והיו לי לא מעט בעיות עם כל הקטע של להשאיר את האוזניה בתוך האוזן, במיוחד בריצות או על אופניים. עדיין לא ניסיתי שום אוזניות IEM אז אין לי מושג אם יש לי בעיות איתן. לגבי דגמים ספציפיים: כרגע אני די בכיוון של Sennheiser CX500 או Shure SE102 (קיבלתי גם המלצה על ה-SE110 אבל לפי מה שהבנתי הן פחות טובות בהשוואה ל-102) עד כמה שהבנתי להרבה אנשים יש בעיות התאמה (נוחות אם תרצו) עם ה-shure ולסנהייזר יש בעיית מיקרופונינג (שומעים כל תזוזה של הכבל של האוזניות וכל מיני כאלה) לא קטנה, אבל חוץ מזה לשתיהן יש סאונד מעולה וחסימת רעשים טובה לא פחות. מאוד קשה לי להחליט רק מביק…

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  20. אהלן, אני מעוניינת לקנות טלויזית לד או אל.סי.די לחדר השינה. אני לא יכולה לתלות אותה מול העיניים כי אין לי קיר פנוי, ולכן חשבתי לתלות אותה מעל הדלת בזוית כלפי מטה, כך שכשאני יושבת במיטה אוכל להסתכל כלפי מעלה ולצפות. אני עוד לא בטוחה במה אצפה בדיוק - האם דרך הארד-דיסק נייד, או מיני.טי.וי שמחובר לאנדרואיד, או ערוצי עידן, או שבכלל אתחבר לכבלים/לוויין. מה שבטוח, אני אצטרך יציאת הייצ'.די.אמ.איי (חשבתי ששתיים זה המינימום) ויציאות שמתאימות לכל מה שתיארתי (יו.אס.בי, כבלים, אולי ממיר מובנה). הייתי הבוקר במחסני חשמל. מעבל לזה שניסו למרוח אותי ולמכור לי מסך ברזולוציה נמוכה כאילו הוא פול היי-דפינישן, כל הטלויזיות נראו זוועה והמוכר טען שזה בגלל שכולן מחוברות לממיר ביתי א…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by feint,

לאחרונה בניתי לעצמי HTPC מחלקים ישנים שהיו לי. AMD 3000+ 64 BIT לוח GA-K8NF-9 וחצי גיגה זיכרון כשאר אני מריץ עליו סרטים באיכות 720P אין בעיה. אבל כאשר אני מריץ עליו 1080P ה CPU נמצא ב 100% והסרט מקרטע. אני מחפש רעיונות לפתרון הבעיה. מותקן על המחשב WINDOWS XP 64BIT.

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  22. דבר ראשון יש את הiTunes 4.9 שכולל podcasts שזה רדיו מוקלט באמריקה כבר קוראים לו tivo for radio לינק http://www.apple.com/itunes/download/ ובשביל האפשריות לpodcast לipod יש ישדרוג לתוכנה של הipod http://www.apple.com/ipod/download/ עכשיו למשפחת הipod הם הורידו את הרגיל של 20gb ושמו במקום ב30gb ציבעוני 20gb כלומר בסידרה של הצבעים יש 20 ו60 ואין 30 המחירים הם 299 ו399 כלומר ירידה של 50 דולר ל60 לshuffle של אחד גיגה הורידו את המחיר ב20 דולר והוא עומד עכשיו על 129 דולר ולu2 הורידו מחיר ב20 דולר גם http://www.apple.com/ipod/color/

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. תקציב:300-450 שימושים:40% מוזיקה 60% משחקים אני שומע רוק כבד וזה דגם הלוח אם שלי: http://www.tms.co.il/product/11278 תודה מראש לכל העונים

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום אני בונה בקרוב HTPC שיכיל X CARD ואני רוצה לדעת בקשר לרמקולים מה ההבדל בין Creative Inspire 5.1 Digital 5500 לבין Creative® Inspire GD580 ששניהם אותו מחיר קראתי את המיפרט ועדיין לא הבנתי ממש.... אני רוצה מקודד חיצוני כי זה ישמש לDVD וכו' בכל מיקרה זה יהיה מחובר ככה יש יציאת כואקסלית מן המקודד DVD *MPEG 2 שתחובר אל הCOAXIAL IN של הכרטיס הכל שאני גם רוצה לדעת איזה כאדיי והרמקולים יהיו מחוברים לOPTICAL OUT או COAXIAL OUT תלוי עם יהיה בכרטיס. אז תגידו לי שני דברים איזה רמקולים יותר מומלץ ואיזה כרטיס כל טוב יש לשימושים האילו..... תודה רבה דניאל נורמן נו תענו...

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  25. מציעים לי עכשיו (דיי במיידי...) לקנות את ה LG3760UR (סדרת הסקרלט החדשה) ב-6400 שקל, אבל כולל הובלה והתקנה על הקיר. אחריות לשנתיים גם על המסך וגם על הטלווזיה (בניגוד לאחריות של שנה על המסך ושלוש על הטלווזיה הרגילות). מה אתם אומרים? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=696768[br]פורסם בתאריך: 14.06.2008 בשעה 22:39:39 תיקון, מדובר בדגם - 37LG60UR

• 2 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.