אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני מתכננן לקנות מחשב חדש . הכנתי את המפרט מי שראה בפורום פה , לא הוספתי כרטיס קול ורמקולים כמה שאלות : על איזה רמקולים אתם ממליצים ? האם צריך כרטיס קול או שאני אסתפק בזה שנמצא על הלוח אם ? איזה אוזניות הכי נוחות שנשמעות כמו שצריך ? תודה לעוזרים על המחשב יהיו בעיקר , סרטים , משחקים והרבה הרבה מוזיקה
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני מעוניין קצת יותר ללמוד פירושים של מילים וכמה שאלות בנוגע לחיבורים של רמקולים והגברתם...אז ככה יש לי ברכב מערכת של זוג 6/9 וזוג קומפוננט 6.5 של הרץ וסאב של פיונייר (הספק מקס' 1400W והספק נומי' 400W) שזה משו שלא הבנתי מה זה אומר...כל המערכת הזאת מחוברת למגבר של LANZER דגם lanzar vibe 532 n 3200W 5ch הכל מחובר כמו שצריך על ידיי מתקין כמו שצריך עובד פיקס..אולי אם אני ילמד וישכיל בנושא אני רוצה לשחק קצת עם הסאב ולהוריד את הקומפוננט ולהשאיר רק את ה6/9 והסאב בשביל לקבל יותר עוצמה בזה שיתפנה לי 2 ערוצים במגברואצלי בבית יש רסיבר של yamaha דגם htr-5740 6.1ch יש לו 100w לערוץ הוא ישן אפשר לומר מבחינת הדגם והשנה שלו אבל עובד פצצה אין מה להגיד..1.ברצוני להבין מה זה אומר אום? חוץ מ…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם חברי פורום אודיו וקולנוע ביתי, אני חדש בפורום ויש לי מספר שאלות דחופות (להיום-מחר) לשאול לגבי מערכת רמקולים של 2.1, כרטיס קול. תקציב : 1000 ש"ח שאלות : 1) האם מערכת Altec Lansing MX6021 טובה ביחס לתקציב הנ"ל ? כמו כן חשבתי גם על SOLO C6 (מערכת 2.0), הבעיה היא שאין לי כל כך מקום למקמם דווקא לעומת ה ALTEC. 2) האם כרטיס קול מובנה אך טוב וחדש יחסית יתמודד איתם כראוי או שאצטרך להחליפו (במסגרת התקציב), ולהוריד את רמת הרמקולים ? דגם הלוח אם הוא GA-890GPA-UD3H בתודה מראש SSDZONE
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, יש לי רסיבר ממש ישן וגם רמקולים...הרמקולים שלי מספקים אותי מבחינת האיכות אבל רציתי לקנות מגבר סטריאו בשביל לשדרג את איכות השמע של המערכת (הרסיבר ממש מיושן והאיכות שלו קצת ירודה). אז הרבה אנשים המליצו לי ששווה לי לקנות כרטיס קול טוב, מגבר סטריאו ו-DAC. אז אלו שאלותי, אני רוצה לקנות מערכת טובה למחשב, האם לקנות כרטיס קול מגבר וDAC זאת הבחירה הנכונה או ששווה לי לקנות רסיבר או משהו אחר? מה זה בדיוק DAC? אם קניית הכרטיס קול ,מגבר וDAC הם הבחירה הנכונה (או שאם יש בחירה אחרת שלדעתכם יותר טובה) אתם יכולים להסביר לי איך בדיוק אני מחבר בין כולם? אני יודע מה מחברים למה אבל אני לא יודע באיזה חיבורים הכל צריך להתחבר לי. תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות: 1. האם מעמד מגבס\בוקסה מגבס לרמקול מכל סוג שהוא מהווה בעיה גדולה? 2. אני מתכוון להקים מערכת קולנע בתית בבית , עכשיו הסלון שם בצורת טרפז כאשר הקיר שאני צופה בו הוא השוק של הטרפז והקיר שמאחורי הוא השוק השני. עכשיו לדלי תקציב (משהו כמו עד 2500-3000 ש"ח לכל הסיפור) על מה אתם ממליצים ללכת, השימושים הם בעיקר לסרטים ומידי פעם שימושי גיימניג ומוזיקה (שזה יקרה פעם בחודשיים ואפילו יותר)? איך אני יודע איזה חלקים דרושים לי למטרה זו? (הכוונה למגבר, רמקולים ולכל שאר הציוד) 3. די הלכתי לאיבוד בכל הקטע של הנגנים וכל מה שקשור בכך, מה הבדלים בין סטרימר CDP ו- DVD? 4. HTPC הוא בעצם מחשב לכל דבר, רק באריזה אחרת? 5. רסיבר - כשמו כן הוא (קולט)? ,בנוסף מה תפקידו במערכת? …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MP3 ואני לא יודע איזה אנא עיזרו לי, אני רוצה שיהיה בו: 1. רדיו FM ומקליט מהרדיו. 2. שעון, ושעון מעורר (שנגיד מפעיל איזה שיר בשעה מסוימת). 3. עברית, אני יודע שיש כאלה עם עברית הפוכה, זה גם בסדר, אבל אני מעדיף עברית נורמלית או נגנים שעובדים על FIRMWARE עם עברית רגילה בשבילם. 4. 1 GB מינימום אם אפשר 5. אני מעדיף אחד מנגני IRIVER, למעשה שמתי עין על ה H10, אך אני לא יודע אם יש בו שעון מעורר. (יכול להיות שתהייה לי הנחה על נגן IRIVER) 6. שלא יהיה גדול מדי... ואם כן אז שיהיה לו שלט עם תצוגה. (או שמייצרים לו אחד ויהיה בעתיד זה גם בסדר) בקשר לדרישות האלה, אני גמיש אז אם אין אחת מהן זה גם בסדר... עוד דבר, מצאתי נגן ממש יפה, IBEAD 1000 אם מישהו מכיר htt…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אחרי חיבוב לא קטן ברשת שיכנעו אותי לא ללכת לכיוון אפל לנאנו כמובן ועכשיו אני סגור על סאן דיסק....ניראה נגן מעולה ויפה ללא ספק עכשיו השאלות באות קודם כל ראיתי שיש כמה דגמים...2 ,4 ,6 ג'יגה כמובן שאין לי תקציב גדול אז אני הולך על התקציבי ביותר עכשיו עשיתי חיפוש קטן בזאת וראיתי את הדגם הנ"ל http://www.allmall.co.il/Product.asp?Pid=392&Cat2Cat1ID=7438&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he שכביכול מבחינה ויזואלית ניראה אותו דבר...השאלה אם באמת קיים דגם זהה בנפח קטן יותר או שזה דגם שונה רק התמונה זהה?? אם לא אני אלך על הE250 של ה2 גיגה ועוד שאלות לגביו ראיתי שניתן להרחיב את זיכרון הנגן איפה זה ניכנס בדיוק? ואם מישהו ניסה את המכשיר וויכול להגיד לי אי הממשק? כי לפי כמה …
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אממ אני מעוניין להקליט שירים בעזרת המחשב. עכשיו אני מודע לכך שאני צריך מיקרופון איכותי.. 1) איך אני יוצר (כלומר, תוכנה..) את האפקטים האלה של ה"הד" (ECHO) כמו באולפנים, אבל שיהיה "לייב" 2) איזה חיבורים אני צריך בשביל לחבר כלי נגינה למחשב? האם אניצריך לרכוש כרטיס קול חדש? או שניתן להשתמש בכרטיס הפשוט? בתודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי! אני דיי חדש בתחום ומכאן מגיעות מספר שאלות שאשמח אם תוכלו לעזור לי בהן. נתחיל במגבר: יש לי luxman lv-100. האם הוא טוב? מעבר לזה, האם מותר/רצוי לחבר אותו למחשב או שזה מסכן אותו? אם מותר לחברו למחשב, האם זה ל-aux? האם צריך לשמור את המחשב בווליום נמוך כדי למנוע שרפה במעגלי המכשיר? נעבור לפטיפון, יש לי dual 704, האם זה פטיפון טוב, אמין וכו? אם הוא דורש תיקון של 200-300 שקלים, שווה להשקיע? כמובן שכל התייחסות תתקבל בברכה
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
התוכנה iriverter באה עם המכשיר? אם לא מאיפה אני מוריד ובבקשה אחים שלי מאיפה אני מוריד עידכוני קושחה תגידו לי שמעתי שכדי שהוא יקרא וידאו צריך עדכון מאיפה אני יוריד בבקשה פליז אני חייב וגם עדכון שיקרא עברית מאיפה אני מוריד יש איזה אתרים משהו? מתחנן אחים שלי אין לי מושג תעזרו לי אחד אמר לי לחפש באתר איך?איפה? ואם יש אתרים משהו בבקשה תעזרו תודה רבה רבה לכל מי שעוזר התוכנה שמשנה וידאו שיתאים למכשיר באה עם המכשיר?
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
1. יש למכשיר הזה תמיכה בעברית ? אני לא מדבר על התפריטים אלא על שירים שאני מעביר לנגן , הוא מראה אותם בעברית או בג'יבריש ? 2. יש אפשרות לעשות Shuffle (כמו בוינאמפ) במכשיר ? שאני אפעיל את האפשרות הזו וזה יבחר לי שיר רדנומלי מכל התיקיות ? 3. למי שיש את המכשיר , אתם מרוצים ממנו ? ממליצים לקנות אותו ?
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
1. איך אני עושה Shuffle במכשיר ? שאני פשוט אבחר שיר ואחרי זה זה יבחר לי שיר רנדומלי מכל השירים שיש לי במכשיר ? 2. למה העברית במכשיר הפוכה ? איך אפשר לסדר את זה ?? 3. הדרך היחידה להעביר שירים למכשיר זה דרך התוכנה ? אני לא יכול להעביר את זה לכונן שנפתח לי כשאני מחבר את זה למחשב ?
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
1.למישהו פה יש אותו? איך הוא? 2.כמה זמן מחזיקה הסוללה לוידאו? (אני יודע כמה היא מספיקה לאודיו) 3.אפשר להחליף לו סוללה למשהו יותר רציני או שצריך לפתוח את הנגן בשביל זה? 4.איך הקבצים מסודרים? לפי תיקיות או לפי טאגים?
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כמה שאלות בקשר לנגן . אז ככה: 1. אפשר לגרום לו חזק יותר? 2. האם כדי לקנות אוזניות ב200 שקל , או להשאר עם מה שקיבלתי(mx200)? אם כן אז אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על אוזניות טובות? 3. ניתן להמיר את הפורמט Mp3 לופרמט אחר ובכך לשפר את איכות הסאונד? אם כן אז איך? 4.בפעם הראשונה שהטענתי את הנגן (לפני יומיים) הטענתי רק שעתיים וחצי עד שהמנורה כבתה. זה יגרום לנזק תמידי לסוללה? האם כדי לי עכשיו להטעין אותו איזה 10 שעות .זה יעזור? תודה רבה לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
וה IPOD בכלל לא נפוץ שם ואיפה שיש זה יקר הרבה יותר מהארץ אחרי זה נסעתי לאנדורה בציפיה ששם יהיה זול ומצאתי רק בחנות אחת זה10 ג'גה על לא פחות מ 2800 !!!!! אז עכישו אם אני מזמין מ"ידע" כמה עולה משלוח ? וגם אם כדאי לי לקנות את חיבור ל PC ופיירואל בייחד... כאילו יש טעם להשקיע בחיבור המיוחד הזה ולקנות כרטיס עם חיבור למשחב? או שזה עניין של כמה שניות הבדל במהירות בניהם ועדיף רק USB ? תודה אני מדבר על ה 10 ג'גה
-
- 9 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אוקיי לפני איזה 4 שנים קנו לי מינידיסק ולא כל כך השתמשתי בו אז יש לי כמה שאלות אולי קצת מפגרות אבל תעזרו לי אם אתם יכולם. 1.איזה כבל אני צריך בשביל לחבר אותו למחשב....לאיפה לחבר במחשב... 2.ואיזה תוכנה אני צריך בשביל להעביר שירים אליו בקיצור תעזרו לי ... תודה רנלסון
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
האם זה חשוב הכרטיס קול לאוזנית?כי יש לי סתם כרטיס פשוט כמה שיש לאוזניות יותר ohm זה אומר שהם צריכים כרטיס קול יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
חברה... קראתי אולי 546345136 סקירות על האוזניות הללו.... ודיי נדלקתי על העניין.... ממה שראיתי.. הן מעולות למשחקים ודיוידי... וקצת פחות טובות למוזיקה נטו... אבל עדיין לא נורא... עכשיו... מה נראה לכם ? שווה לקנות אותן ? במחיר של פחות מ300 שח... למישו יש אותן כאן ? איך הן ? מה אתם אומרים???? יש משו יותר טוב בסביבת מחיר הזאת ? כמובן לא סראונד כי אלו האוזניות סראונד היחידות שיש היום... איפה אני כול לשמוע אותן ? צודההה לעוזרים !!
-
- 56 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול כמה שאלות על האיפוד לידע אישי. א. האיפוד תומך בתיקיות? ב. כמה זמן לוקח לטעון את האייפוד - דרך המחשב? ג. האם מומלץ לקנות מתאם חשמלי, ואם כן- לקנות יד שניה או חדש ? ג. כמה זמן סוללה יש באמת ל30 ג'יגה (באודיו). ד. איזה אביזרים מומלצים לאיפוד? (אפילו שהמחירים ש-ו-ח-ט-י-ם!) ה. האם האייפוד אמיד, או שהוא נשרט\מקבל מכות בקלות כמו הנאנו? ה. מגן מסך- האם מומלץ לקנות? ו. לבעלי האיפוד ווידאו- אתם באמת מרוצים ממנו? או שיש לו כמה חסרונות בולטים? יש לי אייפוד ווידאו חדש 30 ג'יגה בייט בצבע שחור באריזה סגורה- ללא שימוש, שווה למכור אותו בארץ ב2000 ש"ח ולקנות ויזן M מארצות הברית? תודה רבה לכל העונים ניב
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לא מזמן קניתי איפוד מיני התקנתי את האיטונס עכשיו יצא עדכון לאייפוד, עדכנתי וכל השירים נמחקו עכשיו יש לי 2 מחשבים, העברתי ממחשב אחד שירים לאייפוד תפס 50 מגה במחשב השני פתחתי את האייפוד עפ האייטונס וזה רשם שהאייפוד ריק, מלאתי אותו במחשב השני בג'גה וחצי, פתחתי במחשב ה1 והוא הראה לי רק את השירים שהעברתי ממהמחשב הזה, 50 מגה. ונכנסתי לאייפוד וזה גם הראה לי 10 שירים. למה? 2. איך אני מעביר קבצי רדיו של האייטונס לתוך האייפוד? 3. כשאייפוד מחובר למחשב ולאייטונס, יש סימן של האייפוד של באייטונס ושאני נכנס כל השירים שיש לי באייפוד, אך הם באפור, כלומר לא ניתן לסמן אותך או לשנות שם או ליצור תיקייה, למה? תודה compman112
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני חושב על לקנות אחד, ויש כמה דברים שלא הבנתי מהביקורות שקראתי. האם יש אופציה לראות את מבנה התקיות (שבתוכן קבצי הMP3) או שצריך לגלול שיר שיר עד שמגיעים לאחד שחיפשתם? ואם הנגן יכול לשמש גם כזיכרון פלאש נייד? 10x(:
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום יש לי את המחשב עם המפרט בצד. הכ.קול שלי זה REALTEK HD AUDI 7.1 ואני ממש לא רוצה להחליף אותו. לגבי השאלות: 1.איך אני מקליט צעקות? כמו בשירי מטאל ורוק כבד? 2.מהי הדרך הטובה ביותר להקליט גיטרה חשמלית? 3.מהי תוכנת העריכת מוזיקה הטובה ביותר(שעובדת בשכבות) כמו SONAR 4.למה בSONAR כשאני מקליט משהו, אני יכול לקצץ רק את הסוף ואת ההתחלה? אין אפשרות לסמן את הקטע בידיוק כמו בFORGE? תדוה רבה[br]פורסם בתאריך: 14.02.2008 בשעה 14:00:41 הקפצה
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
היי יש לי כבל ADAPTOR כזה שאני מחבר את החיבור מהאוזנייה אליו וממנו למחשב הקטע שאתמול בטעות דרחצתי עליו( ממש בולט) והוא התעקם מעט, הקטע שהוא עובד והכל בסדר אבל אני עדיין חושש יכל לקרות שהסאונד ייהרס דרכו או בעיות מסויימות שיכולות לנבוע מזה? הכוונה לחפץ הזה: ועוד משהו, במידה ואני רוצה לקנות כבל חדש לאוזניות HD598, והכבל כמובן לא מקורי מהחברה יכל לקרות שייפגע איכות הסאונד או משהו כזה? זה מה שאני רוצה: http://www.ebay.com/itm/Replacement-Audio-upgrade-Cable-For-Sennheiser-HD595-HD598-HD558-HD518-Headphone-/261255113290?var=&hash=item3cd404aa4a:m:meHWIO8WsQSK1TQ-NbTMPQw 1. בגלל שהכבל הסטוק נורא ארוך 2. בגלל העיקום שציינתי מקודם …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות חשובות... אני מעוניין לקנות כבל קומפוננט..עכשיו ראיתי שהמחירים רצים מ 50שח ועד סוף העולם...עכשיו הכבל הזה יהיה מיועד להיות מחובר לDVD מהLCD שלי... אני אומר להסתפק בכבל פשוט (GENERIC) או להשקיע טיפה למשהו איכותי..אם כן אז מה אתם מצעים לי? שאלה נוספת מס' 2 כרגע בבית יש לי ממיר YES MAX....הוא מחובר דרך כבל RCA מוזהב (כבל צהוב עבה יותר מהאדום והלבן) רואים לא משהו ביכלל....אם אני יחליף לממיר YES MAX HD דרך חיבור HDMI אני יקבל שיפור בתכנים רגילים (לא ערוצים HD) שיפור מ RCA אני מתכוון...? שאלה מס' 3 יש לי נייד דיי ישן יש לו יציאת S VIDEO ויציאת AGP...הייתי רוצה לחבר אותו לLCD שלי וראיתי שיש כבל צד אחד AGP מוזהב צד שני קומפוננט...כבל כזה יביא לי מקסימום איכות…
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
1. מה ההבדלים בין AUDIGY 2 ל-AUDIGY 2 PLATINUIM ? 2. השימושים שלי במחשב הם שמיעת מוסיקה , משחקים (גיימר מושבע) וסרטים. בקיצר , הכול , לא ? אני צריך את ה-AUDIGY 2 PLATINUIM או שאני יכול להסתפק ב-AUDIGY 2 הרגיל ?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-