עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי אייפוד וידאו כזה http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore?family=iPod שקניתי לפני חודש ואני לא ממש צריך אותו אז כמה אתם חושבים אפשר לדרוש עליו ? ד.א , חדש הכי זול בארץ הוא עולה 1800

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  2. דיון שהיה בהד-פיי לפני זמן מה הכיל את הקישורים האלה. רק עכשיו היה לי כח לבדוק את זה, אז אני מצרף קישורים. links: 1 - http://tonometric.com/rhythmdeaf 2 - http://jakemandell.com/tonedeaf 3 - http://tonometric.com/adaptivepitch התוצאות בהד-פיי תוכלו לראות כאן: http://www.head-fi.org/forums/showthread.php?t=248248 אני אישית עשיתי בינתיים רק 2 מבחנים. את הראשון והשלישי (השני נראה הכי ארוך ). בראשון עשיתי 1.2Hz, בשלישי 88%. אישית, נראה לי שאם עושים את זה עוד כמה פעמים משתפרים, אבל לא ממש בדקתי את זה. Anatoli.

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  3. שלום. דבר ראשון, זה ה-HTPC שלי. מעבד: AMD Athlon 4000+. זיכרון: 1GB 667MHZ. כ. טלויזיה: PVR 150 של האופנג לוח אמ: ASUS M2A-VM HDMI. דיסק קשיח: 500GB. מה עוד? מערכת הפעלה ויסטה עם Media Center. טוב. נתחיל מהבעיה הראשונה והמציקה ביותר. 1. יש רעשים סטטיים בזמן הקלטה תוכנית מהממיר. כבר כתבתי בעבר על הבעיה הזו ואני אכתוב שוב. הממיר מחובר ל-HTPC (לכ. הטלויזיה) דרך יציאת 21 פינים בממיר לכניסת RCA בכ. טלויזיה. ה-HTPC מחובר עם כבל קוקסיאלי למגבר ובשביל התמונה, כבל HDMI שמחובר לטלויזיה (שגם איתו יש בעיה... אפרט בהמשך). עכשיו, מה הבעיה? אם אני רואה "טלויזיה בשידור ישיר" דרך המדיה סנטר, הסאונד נתקע לפעמים לחצי שניה וכל כמה שניות יש קול כזה של פיצוץ מהרמקולים. רק כדי …

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  4. Started by The Ball,

קניתי את המכשיר היום אחרי המלצות רבות של אנשים מהפורום. נתחיל עם זה שהוא לא בא עם שנאי. המוכר אמר לי שהוא לא בא עם זה למרות שבחוברת הוראות כתוב אחרת.. זה נכון? בנוסף הוא אמר לי שכשאני מחבר את המכשיר למחשב דרך ה- usb, הוא מטעין אותו אוטומטית. למרות שעל צג המכשיר כתוב "connected" הוא באמת מטעין אותו? ובמקרה וכן, כמה זמן אמורה להמשך הטעינה הראשונה? כי כל מה שכתוב בחוברת שמקסימום טעינה זה 6 שעות עד שהבטריה מלאה, אבל לא כתוב כמה צריך להטעין בפעם הראשונה. אחרי העתקת השירים, אין לי מושג איך אני אמור להוציא את המכשיר. בחוברת ההוראות ממש מסבירים את זה לא ברור.. (מערכת הפעלה xp) מישהו יכול לתת לי הסבר קצר?

• 13 תגובות
    • 896 צפיות
  5. Started by yolh4f,

בעיה אחת קשורה לטלוויזיה בעיה שנייה אין לי מוסג שמעו בערוצים רגילים שומעים חלק הכול בערוצי HD לא שומעים קול בVOD סרטי HD כן שומעים קול איפה הבעיה ??? ועם אני מחבר תטלוויזיה לרמקולים של המחשב כן שומעים קול יש לי עוד בעיה אחת שאני משנה הגדרות במסך הגדרות צבע תמונה וכול מיני ואחרי איזה חצי שעה ההגדרות חוזרות למה שהייה בהתחלה ...... למה זה ככה ? איך עושים שההגדרות יהיה במצב קבוע ??? ההגדרות פשוט מתאפסות לי לברירת מחדל כול פעם ואפילו שאני מכבה ומדליק תטלוויזיה עוד פעם ההגדרות של הטלוויזיה חזרות לברירת מחדל כול פעם ויש לי מסך של סמסונג C530 ועוד שאלה אמרו לי בהתחלה שהמסך תומך בעברית אני ממש לא רואה שהמסך תומך בעברית ...

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by artyom,

http://www.techtop.co.il/protech/index.php?action=showitem&item_id=51 (חדש) תודה

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  7. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

אני רוצה לקנות את ה-Hercules Game Theater XP כמה הוא עולה? ואיך הוא? תודה מראש, גונזילה

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by love-its-my-name,

שלומות, זה ממש חשוב ודחוף משום שיש לי סרט במחשב אך משום מה הבעיה בסרט היא שהצליל שלו נמוך מידי אפילו כשאני שם את כל המאפינים על הכי גבוה [גם במדיה פליר] ניסיתי הכול אבל כנראה שצריך תוכנה שתכפיל את העוצמה... זה ממש דחוף! או שתפתרו לי בעיה אחרת שהיא בטליזיה או יותר נכון במחשב: אני מחשבה את הטלויזיה למחשב בשביל לצפות בסרטים, אך כשאני מחבר את הטלויזיה למחשב יש רעש מוזר ומעצבן וכמה שהצלילי גבוה יותר בטלויזיה או במערכת הקולנוע הביתית ככה הצליל גבוה יותר ... זה ממש בלתי אפשרי לצפות בסרט ככה.. הבעיה מהמחשב משום שחיברתי נגן אמ פי 3 לטלויזיה ולמערכת באותו הזמן שהמחשב הופיע בטלויזיה והבעיה במחשב משום שעם הנגן הצליל נשמע מושלם... אז כנראה צריך להגדיר משהו או לעשות משהו.. וזה היה גם ב…

9. אומנם אתר בעייתי, אבל נחמד שהוא לקח על עצמו לפתוח דיונים ולכתוב את ההמלצות שלו לגבי איכות נגנים... חבל שאין שם יותר פרטים לגבי מי מה מו, אבל עדיין, לפחות הם עשו השוואה מקיפה בין הנגנים שם... לכל מי שמחפש תמיד את הכי איכותיים, מומלץ להסתכל שם: נגני FLASH: http://reviews.cnet.com/4520-6450_7-6279241-1.html?tag=prmo1 נגני HARD DISK: http://reviews.cnet.com/4520-6450_7-6247126-1.html?tag=prmo1 נגני LOSELESS (פורמטים של שירים דחוסים בלי איבוד איכות): http://reviews.cnet.com/4520-6450_7-5622801-1.html?tag=prmo1

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  10. לפעמים כותרת שווה 1000 מילים...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. כמה דקות אפשר להקליט בdvd מקליט_מטלויזיה) על dvd רגיל(4.7gb)?

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  12. כמה דקות של שירים אפשר לשים???

13. Started by Impreza,

אבא שלי הביא אותו לפני איזה שנתיים שלוש אלינו וכבר אין לנו מה לעשות איתו בכמה אפשר למכור אחד כזה? (אפשר לשים בו 3 דיסקים, 2 כניסות למיקרופון)

• 12 תגובות
    • 932 צפיות
  14. Started by Internal,

yamaha rx-v430 ו 5 רמקולים 2 הפרונט גדולים pure acustic בכמה אפשר למכור את הסט או בנפרד?

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  15. זה התחיל ככה: רציתי להפסיק לשמוע מוסיקה מהרמקולים בנייד שלי (Pavilion 6412ej) כי הצליל היה מתכתי ומציק. שאלתי כאן בפורום על רמקולים 2.1, ואז ראיתי את הסטיקי של Anatoli (תודה רבה!! אגב) על מערכות וינטאג'. למרבה ההפתעה גיליתי שאני בעלים די גאה של אחת כזו: ROTEL RX-845 ורמקולים POLK AUDIO שאני לא מצליח לגלות איזה דגם בדיוק (מאחורה כתוב MONITOR SERIES 4 47439) לא יודע מה המשמעות של הרכיבים, אבל נחמד לשמוע ממנה. כרגע היא מחוברת למחשב ועדיין מרגיש שחסר משהו אני לא מתקרב להיות אפילו רבע אודיופיל, או מתיימר להבין מה אומרים מושגים כמו "במה" ו"עומק", ולכן אני אנסה להסביר במילים אחרות ואקווה שזה יעזור: הבאסים מעולים, אבל כל השאר מרגיש, שוב, מתכתי. בשירים של Jamirokuai הבאסים מורגשי…

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  16. היי , יש לי כאן כמה שאלות , חלקם קשורות לתחום אחר , פשוט חבל לדחוף כל שאתה לנושא שלה אז אני יכתוב את הכל כאן ב אדיו ומוזיקה. בקיצור , רציתי לקנות מערכת של סאונד שלמה לחדר , שזה כולל כרטיס קול חדש ורמקולים , רצוי 5.1 , ורצוי שיהיו חזקים מן הסתם. התקציב שלי הוא בערך 1200 שקל לכרטיס קול פלוס רמקולים. אבל אפשר לחרוג , בעוד 200-300 (גג!). אני מתלבט בין ה audigy + insipre 5200 or audigy + z640 בעיקרון אני לא מכיר עוד סוגי רמקולים. אבל דיי רצוי שהכרטיס קול יהיה audigy. אם התקציב לא נותן רמקולים של 5.1 איכותיים , אז אפשר לוותר על הכרטיס קול ולקחת את ה live שזה בעצם חוסך 200-250 שקל. ככה שזה בעצם הופך לשאלה של מה עדיף כרטיס קול יותר טוב , ורמקולים קצת פחות טובים או כרטיס קול פח…

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  17. Started by motorishta,

אם מישהו יכול להביא לי מידע על המגבר הזה אני מאוד אודה לו אני רוצה בעיקרון לפחות לדעת כמה וואט כל יציאה שלו מוציאה לי ד"א יש שתי דגמים דומים לפי מה שאני הבנתי אחד עם "V" בסוף שעליו אני רוצה לדעת ויש עוד אחד בלי ה"V" תודה

• 3 תגובות
    • 5.1k צפיות
  18. Started by someone,

אני רוצה לקנות רמקולים חדשים במקום הרגילים האלה שמקבלים אם המחשב בדרך כלל, השאלה שלי היא כמה וואט לדעתכם זה מספיק? ואל תגידו לי שאין דבר כזה מספיק...

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by lipa,

שאלתי בחנויות ובכל מקום אני מקבל תשובה אחרת

• 11 תגובות
    • 9k צפיות
  20. שלום רב, קניתי אתמול בבאג X5L 30 gb, ויש להם כידוע איזו בעיה עם המטענים, אז חיברתי אותו ל-USB. חיברתי אותו אתמול ב-9 (לפני 20 שעות) והוא עדיין מציג את מסך ה-charging. כמה זמן לתת לו? אני לא רוצה לנתק מוקדם מדי, מה שעלול לפגוע בחיי הסוללה. תודה.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. יש לי MP3 של D.C. Tech עם האוזניות הרגילות שמקבלים איתו.. עכשיו אני שומע מוזיקה בזה ולפעמים שאני מיים ממש כואבות לי האוזניים (בבתוכו שלהם) אני ראיתי פעם (ולא מוצא את זה) טבלה שלפי הDB של האוזניות אפשר לדעת כמה זמן לשמוע בלי להרוס את האוזניים (וכמה צריך להיות הווליום?) בקיצור אני רוצה לשמוע מוזיקה בלי להרוס תאוזניים, איך עושים את זה? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אחים שלי כמה זמן זה טעינה ראשונית של {Ipod 20 gb{g4? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  23. Started by BOMBADIR,

עכשיו חזרתי עם הCX400 שרכשתי ב250 ש"ח ..אחרי שווידאתי שהם מקוריות לפי מדריכים שמצאתי באינטרנט.... עכשיו אני מבצע להם פתיחה...אבל כמה זמן בערך צריכה להתבצע הפתיחה?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  24. Started by gggilad13,

כמה זמן צריכה להיות הטענה ראשונית של הH320? כמה זמן הור נטען לאחר ההטענה הראשונה?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  25. אני חושב שהכרטיס שלי הוא 7.1 אבל אני לא בטוח בגלל זה אני שואל לפני שאני אקנה את ה-X530 כרגע מחוברת שם מערכת סטריאו שתופסת כבל אחד של סאונד, וגם יש מיקרופון (מה שלא אמור לשנות). עכשיו מה שאני שואל, זה כמה "מקומות" תופסת מערכת 5.1 כדי שאני אדע אם זה מתאים.... זה אמור להיות מתאים רק אני רוצה להיות בטוח תודה לעוזרים מראש

• 4 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים