עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by redead,

אני יכול להשיג מאבא שלך חבר שרוצה למכור ב700 שקל.. מה אתם אומרים? הדרישות שלי מעטות ביותר כולה לקולנוע בייתי בסיסי ביותר.. לא פריק של סאונד

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. אהלן אנשים, אז יש לי לא מעט מידע מהיום בעיקר וחשבתי לרכז הכל במקום אחד. ראשית, בנוגע ל-MS1 של אלסנדרו. הבטחתי לא פעם שאעדכן. אז סביר להניח שאם יהיו שינויים אני אעדכן, אבל היום יצא לי להקשיב להן לא מעט על כמה וכמה מגברים, ומה שיש לי להגיד הוא שהן אוזניות מצוינות במחיר הזה. הבסיס שלהן הוא ה-SR125, ההבדלים העיקריים הם הפאדים והיעדר הסמל מאחורה. אבל בסאונד, עולם אחר. באס אמיתי שלא יבייש כמעט שום אוזנייה, פירוט טוב, איזון טוב. לשם שינוי יש רזולוציה! יותר ממה שיש בכל גראדו שקיימת. עד כה בכל גראדו ששמעתי, אפילו ב-GS1000 הכל היה דחוס ביותר, אין הפרדה בין הקולות. פה יש את זה וביחס למחיר זה אפילו טוב מאוד. במחיר שלהן אין הרבה מתחרות. הדברים היחידים שלדעתי יכולים לתת תחרות (אבל או…

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by ROTEMan,

יש לי קבצי ape שאני רוצה לחלק אבל אם הcue splitter הוא מחלק לי את הflac או wav אז למה עדיף לי להמיר את הקובץ כדי שיהיה מינמום פגיעה באיכות. תודה, רותם. עריכה: אם יש פורמט אחר שעדיף להמיר אליו אז תגידו.

• 8 תגובות
    • 961 צפיות
  4. מה יותר איכותי מבחינת סאונד סנייזר CX300 או PX100?

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  5. אני לפני קנייה של הx-530 ורציתי לשאול אם אני יכול לחבר אותה גם לlcd וגם למחשב ...

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  6. Started by TAsraf,

אוקי בבעלותי אוזניות HD201 מינימליות שבשימוש כבר 3 חודש ככה שאני שומע בהם בוואליומים מטורפים (אצלי אף פעם לא חסר וואליום D:) שאני כנראה חצי חרש מזה אבל אני לא יודע מה לעשות אני אוהב כלכך מוזיקה שאני מרגיש שווה להיות חרש בישביל לשמוע את הסט של Domestic פשוט יצירה. אוקי אז השאלה שלי היא ככה כרגע בגלל שאני שדרן רדיו ולשדרני רדיו יש מיקסרים בד"כ יש לי מיקסר מדגם Behringer MX602A http://www.behringer.com//MX602A/MX602A_big.jpg עכשיו פעם ההיתי מגביר את האוזניות עם מגבר 220W של Kenwood משנות ה90 שמעו סבבה והכל מגבר איכותי שרף לאח שלי 5 רמקולים של 300W את הטוויטרים יותר נכון בקיצור עכשיו במיקסר שמתי לב בזמן החארון שאני משתמש בו ( חודש ) שהאיכות סאונד במגבר היתה יותר ט…

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  7. אהלן כרטיס הקול שיש לי הוא Realtek ALC883 8 Channel מובנה על לוח האם אני מחפש רמקולים איכותיים שישמשו אותי בעיקר למוזיקה ורק קצת למשחקים התקציב קצת גמיש - משהו כמו 500 עד 900 ש"ח תודה.

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  8. שלום רב קניתי מחשב Acer L100 ונאמר לי שאני יכול להוציא משקע הרמקולים (שהוא שקע אנולגי לכל דבר) אות דיגיטלי האם זה נכון הדבר ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  9. Started by Kosh26,

הזמנתי את ה-X-FI Extreme gamer Fatality,(עוד לא קיבלתי אותו) וכרגע מותקן לי במחשב האודיג'י 2ZS פלאטינום.אני לא רוצה לוותר על הפאנל הקדמי שלו עם הכניסות והיציאות,מצד שני האקס פיי לא יכול להתחבר אליו..(במסורת קריאטיב,יש לו פאנל קדמי משלו שמעלה את המחיר בצורה מטורפת) אם אתקין במחשב את האקס פיי לצד האודיג'י,האם הם יוכלו לחיות בשלום אחד עם השני? או שיהיו לי בעיות של התנגשויות ובעיות דרייברים? בימי הפנטיום 1 שלי לפני 10 שנים,היו לי על מערכת הפעלה windows 95,שני כרטיסי קול-האחד SB LIVE 4.1, והשני AWE64,הם עבדו ללא דופי וללא שום בעיות.כל מה שהייתי צריך זה לבחור בלוח הבקרה של הוינדוס איזה מהם אני רוצה שיהיה הפעיל,וזה עבד מצוין. איך היום זה יפעל? מישהו כאן ניסה דבר כזה?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by valorien,

למישהו יש ניסיון עם האוזניות הנ"ל? אולי אתם ממליצים על אוזניות אלחוטיות אחרות בתקציב +500 ? השימוש העיקרי הוא מוסיקה וצפייה בסרטים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  11. במקום בו אני עובד, היה פעם אולפן, אך מסיבות תקציב פירקו אותו (לפני בערך 11 שנים), ולא ממזמן מצאתי באחד החדרים במקום כרטיס שהיה בעבר בשימוש, ורציתי לדעת האם הוא שווה בכלל חיבור למחשב... emagic Audiowerk 8 עם חיבור לפאנל RACK בשם Breakout 8... מישהו בכלל שמע על משהו כזה ? תודה, סטס.

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  12. שלום אני לפני קניית כרטיס קול הכרטיס שברצוני לקנות הוא ה Audigy Value רציתי לדעת אם יש כרטיסים טובים יותר בתחום המחיר שהוא כ 200 ש"ח בתודה מראש, דור נ.ב רציתי לשאול שאלה נוספת.. האם רעשי רקע שמגיעים מהאוזניות שלי RP10 של eqution כאשר אני מחבר אותם למחשב קשורים לכרטיס קול און בורד אגב דבר כזה בווליומים מסויימים עם הרמקולים

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  13. הימרתי על הביקורות הטובות שקראתי כאן על ‏Altec Lansing ATP3, 2.1‎, קניתי ואני נהנה מכל רגע. בתקציב הזה (340 ש"ח) קשה לי להאמין שיש משהו טוב יותר. לחובבי הצליל הגבוה והמדוייק - חובה לשמוע אותם לפני שאתם קונים משהו אחר. שנה טובה וגמר חתימה טובה. פיני

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by extra-g,

אני מחפש רמקולים למחשב, 2, בלי סאב, שישמשו למוזיקה בעיקר. קצת לסרטים. התקציב הוא עד 250 ש"ח. אם אין לכם להמליץ על דגמים מסויימים שניסיתם אז אני רק אשמח לשמוע שמות של חברות טובות בתחום... תודה נ.ב. אם אני כבר פה: שמעתי על מקלדת מולטימדיה, שמעתי על מקלדת אינטרנט, יש אולי זיווג בין ה-2?

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  15. Started by ¥«::Ru§§iaN_BoY::»¥,

שלום לכולם אני עכשיו רוצה ליקנות רמקולים למחשב ויש לי כסף ביד..... אני רציתי ליקנות את ה z-5500 עוד לפני חודשיים ועכשיו שיש לי כסף אני לא יודע עם ליקנות אותם..... האם הם איכותיים? ואני מחפש ברמקולים סאב חזק מטורף וגם החוזק הכללי ושישמעו טוב בווליום גבוהה האם הם שווים תמחיר? והאם יש משהו יותר טוב במחיר 2400?? תודה לכולם מראש...

16. Started by liran2003,

המרחק צפייה הוא כ-4 מטר +- איזה גודל כדאי לבחור?

17. Started by omfir,

אז ככה: יש לי סאב של רכב,אני רוצה לחבר אותו לרסיבר שיש לי... שאלתי האם זה בכלל אפשרי ואם כן,איך?

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  18. ראיתי בPS2 ובDVD ובמחשב ובכל מה שבעל חיבור סאונד יציאה שבעצם אין לה קונקטור אלא מן לייזר אדום, הבנתי שזאת יציאה אופטית. רציתי לדעת למה היא משמשת,למה משתמשים דווקא בה ומה היתרונות שלה... תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Gil Baer Hunter,

קניתי לאחרונה מערכת רמקולים של creative T6060 המערכת מצוינת אבל החוטים של הרמקולים קצרים מידי , איפה אוכל למצוא חוטים מאריכים לרמקולים כאלה ? וכמה זה אמור לעלות ? תודה רבה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  20. שלום, אני מחפש נגן DVD איכותי אך לא יקר מידי בסביבות ה 500~ ש"ח . ראיתי שיש אפשרויות לחיבור DOK דרך USB כך שאם זה אכן עובד כמו שצריך זה יכול להיות פי'צר מעולה שיחסוך הרבה בלגן ודיסקים. צריך להיות לו גם תמיכה בעדכון firmware כי יש לי כבר DVD ישן שלא תומך בזה ולכן חסר שימוש כרגע תודה מראש

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  21. צריך המלצה לרמקולים למחשב בטווח 200-300. בנוסף הייתי מעוניין לדעת מה אתם חושבים על הדגם הבא : Creative G-380, תג מחיר: 330, אך מצאתי ב199 במכירה קבצותית בנענע-שופס - נראה אחלה דיל http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2901656

• 30 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by Little SAVAGE,

שלום, אני מחפש תוכנה חינמית אשר ממירה קובץ אודיו מפורמט ape לקובץ בפורמט mp3 אשמח להמלצות. תודה מראש.

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by idan23,

בתקציב של עד 450 שקל מה יש משהו טוב? אני רוצה לראות פשוט טלוזיה במחשב יש לימסך 20 אינ'ץ אז למה לא לנצל

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  24. העם זה ה-IMOD?

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  25. ימני מסוג א ושמאלי מסוג ב' לא הורס כלום?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים