עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by StreetDog,

כמה יעלה לי לייבא אייפוד מחו"ל יענו נגיד אני יזמין מהאתר של אפל באנגלית כמה יעלה לי כולל המכס והכל? המכשיר עצמו הוא 5*7 ס"מ ועולה 250 דולר

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  2. זה נכון שאם חוסמים את החור של האויר מאחורי הרמקול, בהנחה שכל שאר הרמקול אטום לגמרי, זה ישפר את איכות הצלילי. כי ברגע שהאויר לא יוצא החוצה נוצא לחץ של אויר כל פעם שהרמקול זז קדימה ואחורה (לחץ של דחיסה לחץ של שאיבה לחץ של דחיסה לחץ...) הלחץ משמש כקפיץ שתמיד מחזיר את הרמקול למקומו המקורי באמצע וכך נוצר צליל מדויק יותר, אבל כתוצא מכך הרמקול צריך הגברה חזקה יותר כדאי להזיז את הרכיבים ( בגלל הלחץ) ולכן הווליום ירד. דבר נוסף שזה עושה זה מנטרל את הצליל הנוסף שהרמקול יוצר, כשהוא זז קדימה הוא "מעיף" סאונד קדימה וכשהוא זז אחורה הוא "מעיף" סאונד אחורה, כשהרמקול אטום לכניסה ויציאה של אוויר הוא לא יכל "להעיף" סאונד לאחור ואז נוצר רק צליל אחד ולא שנים, ואני מניח שזה יותר טוב. נשמע לי מא…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני רוצה להעביר קלטת(כן מהישנות המעפנות של הטייפ מפעם) לדיסק/למחשב. פרט לזה רציתי לדעת אם יש מכשיר שמבצע פעולה כזו או הפוכה (לא מאמין שקיים אבל מישהו אמר לי שהוא שמע על כזה דבר) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  4. ברצוני לקנות את הגיטרה הבאה (היא גיטרה בס של bc rich) ויש ברשותי כרטיס קול של אסוס סונאר d2x ורמקולים של קריאייטיב gigaworks s750 רציתי לשאול האם יהיה אפשר לחבר את הגיטרה בס למחשב לכניסה של ה- line in.. והאם ישמעו טוב.. תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  5. איך מחברים אותה למגבר וכאלה ?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  6. יש ממירים אלחוטיים שנקראים pc to tv ויש גם מה שנקרא מדיה סטרימר יש לכם מושג מה ההבדלים ביניהם ולאיזה מהם ניתנת עדיפות? ואם יש איזה המלצות על מכשירים ספציפיים אני אשמח, אם אפשר גם אני אשמח קצת לפירוט קצר על כל אחד מהמכשירים (PC2TV / מדיה סטרימר)

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  7. Started by zion789,

אני בדרך לקנות את הג'יגה וורקס של קריאטיב ורשום שאי אפשר לתלות אותם על הקירות אז השאלה שלי זה ברגע שהם יהיו אצלי איך אני יוכל איכשהו בקומבינה לתלות אותם על הקירות תודה

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  8. Headphone output: 32mW/channel (into 16ohm load/earphones) והאם זה טוב????

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  9. Started by מגדל,

שאלה קטנה על רמקולים.. מה ההבדל בין logitech z4i ו logitech z4 רגיל....? מה אומר ה-i?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  10. היי חבר'ה, יש לי שלושה מסכים שאני מלתבט! אני מדבר על מסכים לחדר שינה שהם 32" ואחד למטה לסלון שהוא 55". אבל עיקר האשכול הוא למסך חדר שינה 32". *****גם אם יש לכם משהו אחר להציע ואתם חושבים שהוא יותר טוב בטווח המחירים שרשמתי אשמח לקבל חוות דעת על עוד!***** ***כולם הם 100MHZ לא צריך יותר מזה!*** ***ובטוח שאני לא צריך SMART TV וזה אין צורך!*** ***דרך אגב אני גם רוצה שתהיינה כניסת HDMI אפילו 2 וגם USB למסך ושרמקולים יהיו מהמסך.*** 1.זה ה[מסך הזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=822242 - המסך הוא של סמסונג 32" FHD והרזולוציה שלו היא 1920X1080. זה עולה 1.8K 2.המסך השני הוא : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=820949 - המסך הזה הוא של LG גם…

11. כאמור אני רוצה לחבר את הרמקולים האלה למחשב אבל אני רואה שיש להם מאחורה חוט חשוף כזה שלא מתאים לשומקום... מה זה ואיך מחברים למחשב .. האם זה אפשרי?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום אנשים. כשהדלקתי יום אחד את הIRIVER IMP350 שלי עם דיסק MP# שאותו שמעתי כבר שבוע, הנגן ביצע כמה סיבובי סרק ואחר 10 שניות התחבה.. וכך קורה לי עם כל דיסק (אפילו לא MP3) שאני מנסה לקרוא עם הנגן! פשוט לא מנגן כלום!! ): ניסיתי לטעון אותו עד הסוף, ניסיתי כל מה שיכלתי אך לא הצלחתי להועיל את המצב! האם מישהו נתקל בתקלה? ואם לא אז מישהו אולי יודע מה היבואן שלהם בארץ? תודה.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  13. יש לי אוזניות בנות כשנתיים. האוזניות מלכתחילה לא היו יקרות במיוחד, ואין שום אפשרות לפתוח אותן בלי לשבור אותן כך שתיקון אינו בא בחשבון. בכל זאת, אני לא מבין איך זה יכול לקרות: כתלות במצב כבל האודיו (זה שהולך מהמחשב לאזניה שמאל), כלומר לפי המידה בה אני דוחף את הכבל פנימה או מושך אותו החוצה, האוזניות מחליפות בין שני מצבים: או ששומעים באוזניה שמאל תקין אבל באזניה ימין לא שומעים כלום, שזה מה שקורה כשאני דוחף את הכבל פנימה, או ששומעים בשני האוזניות מאוד חלש, אבל הסאונד עצמו תקין לחלוטין (מלבד העצמה). מה קורה פה? ברור לי שמדובר בחיבורים משוחררים, אבל עדיין, איך המצב השני בכלל אפשרי?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  14. טוב אז ככה אני כבר מזמן רציתי לקנות אוזניות אבל חיכיתי קצת כי רציתי להגדיל את התציב ולקנות משהו נורמלי. ראיתי ביקורות טובות על האוזניות HD280PRO ואני מעדיף ללכת עליהם. עכשיו ראיתי את האוזניות בארהב במחיר של 80$. מה שאני מחפש זה חנות (ארה"ב) שמוכרת את האוזניות האלה ב80$+- ומוכנה לשלוח אותם לארץ, אז אם מישהו מכיר חנויות כאלה אז שיפרסם כאן בקשה. התקציב שלי הוא 100$ ואפשר לעלות איתו קצת(5-10$), התקציב הוא כמובן לאוזניות ולמשלוח. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  15. כל הזמן ההורים מתלוננים על רעש(ובצדק..) אז חשבתי לקנות אוזניות. יש לי כרגע 320 שקל(כולל מישלוח) אפשרר להשיג בתקציב הזה אוזניות טובות?! האוזניות יהיו רק למוסיקה ויתחברו לאודיגו 2. בתכלס לא אכפת לי מאיפה לקנות העיקר שלא יעבור את התציב. תודה מראש

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. אהלן אני קונה מערכת סאונד, ואני אוהב לשמוע מוזיקה, איכותית, וחזקה. יש לי 1400 שקל, עכשיו יש לי כרטיס קול יחסית פשוט.. אני מפחד שזה יוריד מהביצועים מה בכל זאת לעשות? 1400 שקל. בתודה מראש

• 39 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by ofer_mat,

הוא יודע אם יש בהם מגבר ? או אך הרמה שלהם? חבר שלי רוצה כאלה לסלון שלו ( שמחובר שם מחשב) מה אתם אומרים? http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=706484

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. הפלאפון משמש אותי כנגן העיקרי שלי ואני לא רוצה להסתובב עם המעביר הזה שמתלבש על ה- 3.5" והופך אותו ל- 2.5", הוא לא קטן מספיק כדי שארצה להסחב איתו אבל הוא כן קטן מספיק כדי שאאבד אותו. אני מחפש IN-EAR שיהיו קודם כל אמינות ורק אחרי זה איכותיות. קניתי של ATIVA מאופיס דיפו וזה התברר כחרא זול (מה שידעתי מראש אבל אלו היחידות שמצאתי אז הלכתי על זה..) שהתפרק לי בשנייה. אני לא מעוניין להוציא 400 שקל על האוזניות שנותנות את הצליל הכי מדוייק בעולם או כל דבר בסגנון, הכי חשוב שתהיינה אמינות במחיר שפוי של עד.. 200 ש"ח נניח, כל עוד זו קנייה "בטוחה". אם הן תהיינה גם איכותיות במיוחד זה פלוס מבורך. יש למישהו המלצות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. קרוסאובר וכו'... בבקשה להגיב רק מי שיודע. תודה

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  20. יש למישהו מושג למה ב- Sennheiser CX300 האורך של החוטים שונה? תודה..

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  21. http://reviews.cnet.com/Creative_Zen_Vision_PVP/4505-6499_7-31415781.html?tag=pdtl-list נראה אחלה מכשיר ואם משהו יודע אם הוא אמור לצאת בזמן הקרוב?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  22. היי יש למישהו ניסיון עם ה-Tannoy MX3 ? http://www.tannoy.com/product.cfm?ID=138&Page=1 מומלצים? יש רמקולים רצפתיים טובים יותר באותו איזור מחירים (1500-2000) ?

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. Started by DOGMA,

http://www.icuiti.com/ מצאתי כמה מילים עליו פה ושם, בגוגל, נשמע מעניין.

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  24. אני בדרך לרכישת מערכת קולנוע ביתית חדשה ואני מחפש מגבר ברגע זה....המגבר הזה זמין במחיר סביר והייתי רוצה לדעת אם משהו יודע עליו משהו ויכול לתת לי המלצות או אזהרות ולהמליץ לי על משהו אחר....התקציב בעקרון הוא עד 4 אלף שקל...

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים