עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by M-a-T-a-N,

אז ככה חסכתי לי 5000 ש"ח לטלויזיה כי שלי כבר עשתה את שלה עכשיו אין לי מושג בנידון יש לי את מחשב מה שבמפרט שלי ועכשיו אני שעות רואה סרטים במחשב דרך הטלויזיה אני מחפש טלויזיה איכותית שתיהיה שווה את המחיר אשמח אם תעזרו לי בנידון

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by OutRaGe,

שלום אני מעוניין לרכוש אוזניות שישמשו אותי במחשב בזמן שההורים ישנים.. רמקולים טובים יש(ATP3) ואני לא רוצה לרדת ברמה יותר מדי העניין שאת ה-HD201 אני יכול להשיג במחיר דיי טוב(100 או קצת פחות) אגב אין לי מגבר או משהו בסגנון...קראתי קצת שערכם יורד בלי מגבר ...נראה לי קצת מוזר לאוזניות במחיר כזה איך הם ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  3. Started by omri_ro,

יש לי בעיה מוזרה עם השלט הנ"ל: לפני כחודש עברתי מHOT לYES ומשום מה בשלט לט מתפקד כמו שצריך מול הממיר של YES (ממיר רגיל, לא YES MAX), התופעה המוזרות הן: כפתורי החיצים, הOK,עוצמת השמע והחלפת הערוצים מתפקדים כאילו כל לחיצה היא כפולה ולמשל זה עובר 2 ערוצים בכל לחיצה. לעמת זאת עם אני עובר ערוצים בלחיצה על מספר הערוץ אז זה עובד בסדר וגם כפתורי הGUIDE ,MENU ,EXIT וINFO מניבים פעולה תקינה. מה שמוסיף למוזרות היא העובדה שמול הממיר בסלון (שהוא YES MAX) השלט מתפקד כמו שצריך. אגב ומול הממיר של HOT הוא עבד פרפקט מישהו אולי יכול לעזור לי.......

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by nall,

בוקר טוב, לא יודע אם מקובל לקבל בתת פורום זה המלצות לגבי סט רמקולים אבל בכל זאת מבקש עזרתכם... כרגע קיימת אצלי מערכת קולנוע ביתית שמחוברת בחיווט אנאלוגי מהמחשב רסיבר RX 498 YAHMAHA עם רמוקלים דיי איכותיים גם מחברה זאת. מערכת זאת תופסת חלק נכבד מהחדר ,מעוניין במערכת קצת יותר אקסלוסיבית ומיניאטורית וכמובן שלא תגרום לפשרות באיכות השמע. אודה לעזרתם והצעותיכם. תודה והמשך יום טוב , נועם

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  5. שלום, קבלתי דיסק של METALLICA - BLACK ALBUM אבל הוא בDTS וכשאני מסנה להפעיל אותו יש רעשי לבן (ככה זה נקרא?) כמו שלג בטלוויזה... רק בלי טלוויזה עכשיו, אני צריך אולי איזה ציוד מסויים, תוכנה בשביל להפעיל את זה? או שאולי בדיסק פגום? תודה.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  6. Started by epichorus,

שלום , קראתי רבות כאן בפורום על הATP3 והבנתי שהוא פחות או יותר חביב הפורום. כרגע למחשב שלי מחובר רסיבר של JVC אשר אליו מחוברים שני רמקולים של חברת KODA (כן כן מה לעשות...) שומעים לפי דעתי די סביר והמטרה העיקרית היא מוזיקה . רציתי לדעת האם רמקולים של ALTEC LANSING יתנו לי תוצאה טובה יותר ? ושאלה נוספת האם ניתן איכשהוא לחבר אותם למחשב דרך הרסיבר או שהחיבור הוא ישירות אל כרטיס הקול בלבד ? תודה

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  7. טוב יש לי 7600 gt ששמנו יש יציאה s-video 7pin, קניתי מתאם svideo זכר לrca נקבה וחיברתי לטלוויזיה. הבעיה היא שהמחשב כאילו לא מזהה שיש עוד מסך ולא נותן לי להגדיר dualview ואני לא יודע אם הבעיה היא במתאם, בכרטיס מסך, בקבל או במשהו אחר בכלל, אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח. תודה רבה וחג שמח.

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  8. Started by Shizel,

יש לי בAC3 כמה סוגים של PCM 16/24/32/FLOAT זה אומר שכרטיס האון בורד REALTEK HD תומך בכולם אם כן אז איזה הכי טוב לסרטים ??? תודה

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  9. Started by ilay22,

מחפש מכשיר שיודע לקרוא DIVX, ורצוי כמה שיותר פורמטים של מחשב. יש מכשירים שיודעים לקרוא סרט מ USB?

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  10. Started by SubX,

נפלה לי היזדמנות לקנות זוג רמקולים קדמיים של פירלס תוצרת דנמרק (המקוריים של פעם ולא הפירלס של היום). אני זוכר את פרסומם בטלויזיה בשנת 2000. עד כמה שאני זוכר, הגדלים של הוופרים : 8",10" הספקם 300W , לא ידועה לי ההיתנגדות. יוגברו ע"י רסיבר YAMAHA RX-V800 תגובות מאלו שבאתם יודעים על מה מדובר. תודה. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  11. הראשונים של הלוגיטק: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8307 והשניים של סנסהייזר: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9094 הקטע הוא שאני לא רציתי להשקיע באוזניות יותר מ-150 ש"ח אבל הסנסהייזר נראות טוב מבחינה מקצועית, החיסרון שלהם שאין להם מיקרופון שאני צריך, בקיצור אם ההבדל בינהם לא משו שאני ירגיש אני הולך על הלוגיטק, עכשיו אם יש משו במחיר הנ"ל שדיף אני לקבל הצעות. תודה

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי במארז חיבורים לאודיו בצד האחורי של המארז ויש לי גם בצד הקדמי... בצד האחורי יש לי 8 חיבורים שאין לי מושג מהם אבל זה לא משנה... בצד הקדמי יש לי את החיבור הירוק הרגיל וגם הורוד... אני מנסה לחבר מקדימה את הרמקולים והם לא עובדים... כי פשוט אני כל הזמן מחליף בין הרמקולים לאוזניות אז אני רוצה לחבר אותם מקדימה וזה לא עובד! 1. למה זה לא עובד? (אני מחבר כל פעם משהו אחר ואף אחד מהם לא עובד). 2. איך אני יכול לסדר את זה?? 3. איך אני יכול להשאיר את הרמקולים מחוברים בצד האחורי של המארז וגם לחבר את האוזניות מקדימה ולשלוט על איזה התקן אני רוצה לשמוע? תודה לעוזרים!!

• 10 תגובות
    • 4.4k צפיות
  13. שלום, יש לי Logitech z-5500 ואני מעוניין ליקנות כרטיס קול אני שמתי עין על 2 כרטיסים.... מי מהם יותר טוב...? אני צריך אותו למוזיקה סרטים ומשחקים...ושיהיה שם חיבור לכבל אופטי..... CREATIVE X-Fi Elite Pro או...... CREATIVE AUDIGY4 PRO תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  14. יש לי משדר אלחוטי לרמקולים אחוריים של חברת קנווד (Kenwood RFU 6100). הבעיה היא שיש תקלה במכשיר, וברמקול אחורי השמאלי שומעים ממש חלש. האם מישהו יודע היכן ניתן לתקן את המכשיר באזור המרכז? חנות אלקטרוניקה טובה? חנות ציוד סטריאו? אודה לכם מאד. טרם נתקלתי במכשיר דומה הנמכר בארץ.

15. Started by XxehsomxX,

שלום, יש לי מסך עם שני רמקולים מובנים. יש לי את התוכנה realtek שכל פעם שאני מחבר את הרמקולים למחשב היא מקפיצה לי חלון. הבעיה היא שאני לא מצליח לשמוע. ניסיתי להיכנס ללוח הבקרה, ולשחק עם ההגדרות של השמע (hda primary output ו - hd audio 2nd ouput) אבל זה לא עזר. מה אני עושה? ??? תודה על הקריאה, moshe

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Vc0,

הLCD יהיה בשימוש בעיקר לצפייה בהוט...שיציג בלי מריחות וכאלה... שימוש נוסף יהיה חיבור למחשב לצפייה בסרטים...דבר חשוב! שתהיה תמונה איכותית ואולי בעתיד תהיה גם קונסולה. ראיתי בפורום שממליצים על דגמים מסויימים של סמסונג, היטאצ'י ושארפ... אני ממש מבולבל ולא יודע איזה לבחור... תודה

• 55 תגובות
    • 6.8k צפיות
  17. Started by Elad87,

קניתי פלאזמה של LG לסלון 42 אינץ כמובן שלא התפשרתי והחלטתי ללכת על חיבורים קצת יותר אכותים. קיצר הכל הלך טוב חוץ מהחיבורים של הקומפנט אני רואה סרטי DVD בצבע כחול. ניסתי עם DVD אחר אותו דבר. ניסיתי בטלוויזה אחרת של LG lcd 32 גם רואים כחול. עכשיו אני לא יודע איפה הבעיה בטלווזיות של LG (מציין ששניהם חדשות ה32 זה LC51 וה 42 זה PC3) או שיש בעיה בכבל עצמו, קניתי אותו במחסני חמשל. דבר נוסף לאחר בדיקה בחיבור RCA רגיל אני מקבל תמונה רגילה.

18. מה ההמלצות שהולכות כאן? יש לציין שדי חשוב לי שברמקולים עצמם יהיה חיבור לאוזניות ... המון תודות!

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  19. Started by gizzz,

שלום לכולם אינ על סף קניית מחשב שיאפשר לי גם צפייה בתכני HD . כמה שאלות : האם אני יכול לשדר בעזרת סטרימר תכני HD לטלוויזיה? האם זה מצריך ממני כרטיס מסך חזק או שאם אני מתכוון לעשות סטרימינג אז הכרטיס לא כ"כ משנה.? איזה דגמי סטרימר יש בשוק לא יקרים למטרה זו? האם PS3 יכול למשמש כנגן HD או רק פורמט של BLUERAY ?

20. אז ככה קניתי רמקולים חדשים של Logitec 5.1, אני לא שומע את הקול של הסנטר ושל Rear right ו-Rear left.. בדקתי והכרטיס קול שלי הוא 7.1.. חיברתי את החיבורים כפי שזה צריך להיות שחור לשחור, ירוק לירוק וכתום לכתום, ועדיין אני לא שומע את הצלילים החסרים.. ניסיתי כל דבר סרט והכל ופשוט אני לא שומע.. יש מצב שאני צריך לתהקין כרטיס קול מחדש?

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  21. Started by Ronll,

יש לי לוגיטק X540 אני צריך מעריכים ואני לא יודע איך קוראים לאותו סוד של חיבור, זה לא הסטנדרטי שמיתחבר לכרטיס קול, אלא מה שמיתחבר לבופר

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  22. יש לי לוח אם של אינטל Intel Dragontail Peak DP35DP וזה הכרטיס כל שלו Intel® High Definition Audio (Intel® HD Audio) subsystem in the following configuration: 8-channel (7.1) audio subsystem with five analog audio outputs and one optical S/PDIF digital audio output using the Sigmatel STAC9271D* audio codec התוכנה מזהה את שני החיבורים (מחובר אנלוגי ולא דיגיטלי)ומזהה שאחד זה האחורי והשני זה הקידמי, גם שאני עושה טסט הוא משמיע את הקול דרך כל הרמקולים... עכשיו בתוכנה יש אפשרות להגדרה "אפשר פנורמה" וזה לא מפעיל גם את הרמקולים האחוריים :-\ אני צריך את כל ה4 רמקולים למוזיקה והמשחקים ... אז אם למשו יש PLUG IN או תוכנה ל WINAMP או בכלל אני ישמח לקבל וגם רעיונות חדש…

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  23. היי , אני מחפש משדר סאונד אלחוטי מהמחשב לריסבר. האם יש כאן מישהו שמתמצא בנושא ויכול להמליץ לי על מכשיר מסוג זה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  24. שלום לכולם האם הלוגיטק בטווח המחיר של עד 2500 ש"ח עדיפים על פני קניית סט 5.1 שיחוברו למגבר שלי של סוני DB930? איזה סאטליטים לקולנוע ביתי משתווים \עולים על הסט של לוגיטק שמוגדר סט למחשב? דרך אגב בזאפ פרסם משהוא ביקורת לפיה אחרי רבע שעה של שמיעה רצופה ב Z5500 המערכת מתחממת ונכבית מעצמה האם זה הגיוני? לטענתו זה קרה ב 2 מערכות שונות וחדשות שהחליפו לו.

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  25. Started by *Roe.S,

שלום, (וואי הרבה זמן לא הייתי פה) יש לי פה איזה 10 שירים שהם לא קובץ MP3 וזה ממש חרא אז אני צריך תוכנה שתהפוך את השירים לקובץ MP3 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים