אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום, שמעתי וקראתי הרבה דברים טובים על הרמקולים z5500 אבל בשורה התחתונה מה שקובע הוא מבחן המציאות. רציתי לדעת איפה (חנות באיזור המרכז) ניתן לשמוע את הרמקולים הנ"ל. ד"א עדיף רמקולים של Logitech z5500 או רמקולים של קולנוע ביתי + רסיבר בפחות או יותר אותו תקציב ?
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
קנית למחשב BLUTOOTH ואז גם קניתי אוזניה BLUTOOTH ..אז המחשב מציג אותה אבל בסקייפ ו יאהו ובמסנגר לא מציג כאילו אין משהו שקשור ל BLUETOOTH איך אפשר שיהיה שם הבלוטוט שם כדי לבחור בו ... החברה של האוזניה היא I DO ..
-
- 2 תגובות
- 464 צפיות
-
-
שלום אני מתכנון לירכוש את הCreative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional שבוע הבא.... ולפני זה רציתי לשמוע מה דעתכם על הכרטיס........ אני צריך כרטיס למוסיקה משחקים וסרטים ושיהיה טוב בכולם ולי המליצו עליו בחנות לי ביתי..... האם ההמלצה נכונה? הרמקולים שלי הם logitech z-5500 קראתי בפורום שיש לקריאטיב חסרונות....? מהם..? ואלי יש משהו יותר מתשלם בסביביות ה800.....? תודה רבה ...
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
נניח אני ממיר קובץ מקורי (wav) ל-Mp3 ואז בחזרה ל-wav אז ברור שהקובץ wav השלישי לא יהיה כמו הראשון כי הוא הפך בדרך לפורמט losy ואיבד מידע שהאוזן יכולה לשמוע,אבל נניח אני מוריד קובץ ape\flac (עשו rip לדיסק והמירו אותו ל-ape/flac) ואז אני מחזיר אותו ל-wav האם הקובץ wav הסופי יהיה פחות איכותי מהקובץ wav הראשון? האם בין המרה להמרה האיכות יורדת או בגלל שזה המרות בין פורמטי lossless האיכות נשארת?
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי שבוע שעבר מחשב חדש, וכשאני מחבר אליו את המיקרופון, גם את של האוזניות וגם את השולחני הם לא פועלים! אם אני מקליט משהו או משתמש במשהו ששייך למיקרופון אז המיקרופון לא פועל! ובדקתי במחשב השני שלי והכל עובד! ששם יש XP... וגם כשאני מנתק את הרמקולים מהמחשב ומחליף לאוזניות או להפך, באמצע משחק או שמיעת מוזיקה אני צריך לסגור את התכנית ולהכנס שוב, כי אם לא אז אני לא שומע את מה שעובד!! מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי רמקולים ATP3 עכשיו יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח והלוח שלי ממש ישן! תוכלו לראות במפרט.. אז רציתי לדעת אם אני יקנה את הכרטיס הזה http://skypc.co.il/pl_product~70SB068000001~17~0.htm זה יתן לי שיפור? נגיד שאני מגביר את הרמקולים על ריק הרבה אני שומע ssss.... כזה אז חשבתי שזה ביגלל שהכרטיס קול ישן ובכלל לא איכותי! יהיה שיפור באיכות השמע? ולפעמים שאני שירים ותוך כדי זה גולש או סתם במחשב עובר בין תיקיות השירים ניקטעים :-\ מוזר.. והמעבד לא מיתאמץ או משהו וזה לא מחוסר זיכרון! אז חשבתי שזה בא מהכרטיס קול! שוב אני מדגיש זה לא קורה תמיד רק לפעמים!
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
תמיד היה לי ASIO4ALL גם לפני הOMZ. בזמנו השינוי בסאונד לא היה בהכרח שדרוג אלא נגיעות קטנות שיכלו להתאים או לא להתאים. רק אחרי הפרמוט שעשיתי אתמול הבנתי שפתאום התוכנה הזו מאוד חסרה לי! התקנתי אותה מחדש והפלא ופלא, ההבדל הוא משמעותי, ובמיוחד בפירוט המידים. יכול להיות שבמערכת שלכם לא תרגישו בהבדל, אז אין מה להאשים את האוזניים כך אני מגדיר את התוכנה זה יכול להיות שונה אצלכם (הTweaks שאני עושה הם בעיקר ב ASIO Buffer Size ) עריכה: יצא קצת עקום אבל כל מה שצריך רואים [br]פורסם בתאריך: 9.10.2007 בשעה 19:46:43 לינק להורדה:http://www.asio4all.com/
-
- 23 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אז לפני שתשאלו מה זה תקציב נורמאל אני יסביר - זה לא אוזניות ב1000 שקל וגם לא ב500 שקל חשבתי משהו בסביבות ה300 שאני ישמע בהם טוב.. השימוש הוא למשחקים ולמוזיקה... הםא מומלץ לקנות אוזניות+מקרופון ביחד? או מקרופון בנפרד? איזה סוג של אוזניות מומלץ למשחקים? "חיצוניות" או "פנימיות" יענו כפתור כאלה? יש שגם מומלץ שחורד בקצת מה300 ושוה אתה ההשקעה?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לי כרגע לוח אם i945p אני לא יודע את שמו הEVEREST לא אומר לי אותו http://skypc.co.il/pl_product~70SB068000001~17~0.htm יהיה שינויים בקול? הוא טוב למשחקים ומוזיקה??? ובעתיד יהיה לי לוח אם P35-S3
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם אומרים שרמקולים ישנים יכולים להיות טובים ואייכותיים. אז.. יש אצל ההורים שלי זוג רמקולים עתיקים ואני תוהה אם הם שווים משהו ולהשאיר אותם האם הדבר הזה יכול להתחבר למערכת חדשה, האם שווה לחבר אותם לאחת כזו? או שזו גרוטאה שטובה רק לל"ג בעומר הדגם הוא: FISHER XP-55S מישהו יודע על הדבר הזה משהו? תודה ויום כתום :gorgeous:
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין בכרטיס קול למחשב שישמש לצפיה בסרטים ולמוסיקה. אני מתלבט בין שני הבאים: audigy zs 2 platinium pro sound blaster x-fi platinium שני עולים אותו דבר אשמח להמלצה, תודה
-
- 4 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אני יודע שהקתציב ממממממממממממממש נמוך למערוכת קולנוע ביתיות אבל זה מה שהילד רוצה מה אני יכול לעשות טוב כמובן שיכלול רסיבר ומערכת מלאה של רקמולים.. ראיתי כבר בכמה חנויות מערכות קולנוע במחרים דומים לאלו כמו במחסני חשמל וכאלה... בכל מקרה אשמח למערכת כזאת ... שאלה נוספת לא עדיף לו מערכת כמו z5400 או משהו בסגנון ולחבר לטלוזיה? בכל מהקרה גם עם כן אשמח לקבל המלצה
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שאלה שמעסיקה אותי כבר די הרבה זמן!.. איזה רמקול יותר איכותי? אני יודע ששניהם מעולים ואיכותיים מאוד ושלפי הנתונים ה MX5021 יותר עוצמתיים.. אני לא יודע איך זה בפועל! מה יותר עוצמתי ואיכותי? אם יש לכם סקירות שעשו עליהם (בארץ) אני אשמח! תודה!!
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים!! מאיזו שהיא סיבה אני לא מצליח לחבר את המחשב שלי לטלויזיה..הגדרתי כמו שמוסבר במדריכים לכרטיס המסך שלי(7600GF GT + SVIDEO) אפילו שלא מצאתי מדריך לדריבר החדש שלו. חיברתי מיציאת ה S-VIDEO ליציאת ה S-VIDEO בטלויזיה בעזרת מתאם (היא דיי חדשה אבל לא LCD ) וללא המתאם ליציאת הוידאו הרגילה. חיברתי מיציאת הרמקולים (ירוקה) בכבל מפוצל לכניסות השמע בטלויזיה ניסיתי לעשות את זה בכל ערוצי ה AV במקלט שלי עם אנטנה ובלי אנטנה. לאור העובדה ששני הכבלים שלי אמורים להיות תקינים כי הם בני יומיים יש לי תחושה שמשהו בהגדרות לא נכון והמחשה לא "יודע " שהוא אמור לשדר ב S-VIDEO ולא ביציאת ה DVI השנייה. נסיתי להתקין TVTOOL אבל היא לא עבדה לי(הבנתי שיש בעיות עם ויסטה ואין גירסה חדשה). האם יש …
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם, למרות שלא מדובר בטווח מחירים מרשים אני מחפש רמקולים למחשב, בעיקר להאזנה למוזיקה בווליומים גבוהים למדי. הכרחי שתהיה יציאה לאוזניות מהרמקולים עצמם. עדיף (מאוד) ללא סאב, וכמובן שיהיו באיכות טובה בהתאם למחיר. תודה, ג.
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני יכול למצוא את האוזניות האלו בארץ ???
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם, הקלטתי קלטת למחשב ביציאת LINE IN באמצעות התוכנה nero waveEditor. התוצאה של ההקלטה היתה מלווה ברקע של רעש. כיצד אני מנקה את הרעש? (גם בקלטת יחסית חדישה הופיעה אותה תקלה). הנושא די דחוף. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מעונין להקרין סרטים מזכרון המחשב באיכות hdמה המסך המומלץ לקנות lcd 32 ומה החיבור הנכון אשמח להסבר והמלצה מדובר בנייד טושיבה חדיש עם ויסטה פרימיום תודה
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות: 1. אם אני מחבר משהו לLINE IN בכרטיס קול, איך אפשר לשמוע אותו? 2.איך אפשר לשמוע את המיקרופון ברמקולים? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מערכת 2.1 אני בטוח שאתם לא מכירים את החברה אבל על סמך הנתונים האם אלו רמקולים טובים : http://oldi.ru/catalog/show.php?idx=8750&cod=26887&pgf=%2Fcatalog%2Findex.php%3Fmgrp%3D487%26nch%3D0%26idf%3D76%26idp%3D65%26sort_by%3D1 http://www.sven.ru/catalog/multimedia_2.1/sps-820 עוצמה - סאב 18 רמקולים - 2 * 10 טווח תדרים - סאב 20-300 רמקולים - 100-20K תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום בן דוד שלי התקין כרטיס מסך HD2600 של ATI, הכרטיס עובד מצויין אבל הסאונד נעלם לו.. אחרי הפעלה מחדש של המחשב הסאונד חזר אבל אז נעלם שוב... לפי מה שקראתי כרטיס המסך הזה נותן יציאת AUDIO כלשהי.. וניראה כי היא 'משתלטת' על הסאונד של המחשב.. אם מישהו ניתקל בבעיה הזאת ויכול לתת פתרון אני אודה לו מאוד..
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
אהלן שוב אנשים, במפגש האחרון ביום שבת לקחתי את ה-T-Amp של רפי אליי בשביל לשחק איתו קצת. אחרי שקראתי עליו בהמון מקומות המון שבחים, ואחרי ההייפ הלא נורמאלי שהיה סביבו כשהוא יצא, ואחרי ששמעתי אותו במספר הזדמנויות הגיע הזמן שאני אבדוק אותו קצת יותר לעומק. אני מניח שהרוב פה יודעים על מה מדובר, אבל לאלה שלא שמעו על המכשיר. מדובר במגבר דיגיטלי Class T. מה שאומר שהוא מקבל אות אנאלוגי, ממיר אותו לדיגיטלי ועובד איתו. בעבר בדקתי את ה-iDome שכללו מגבר דיגיטלי Class D שעובד בצורה דומה אך מקבל בכניסה אות דיגיטלי. הסבר קצר על שיטת ההגברה יש בעמוד הביקורת: המגבר הספציפי הזה הוא קטן במיוחד, חלש מאוד (13W לצד במקרה הכי טוב אם זכור לי נכון), וכמובן מאוד נציל. ככזה, הוא יכול לפעול גם על…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי כרטיס Winfast tv 2000 rm שמחובר ליס . טכנאי של יס הרכיב בננה קטנה לכרטיס ויש תצוגה. אבל אין קול. הלוח אם הוא MSI P965 NEO-F 7.1 1GLAN אולי התלבלתי בחיבור הכבל אודיו הקטן שבכרטיס טלווזיה,לאן הוא אמור להתחבר? בכל אופן,התוכנה של הכרטיס מנגנת סרטים עם סאונד.
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אז בהמשך לארבעת המפגשים האחרונים (קישור אליהם תוכלו למצוא בדיון הקישורים הדביק בדף הראשי של פורום אודיו), אני רוצה גם הפעם להרים את הכפפה ולארגן מפגש אוזניות נוסף. מה שאני יודע עכשיו הוא שהתקופה היא לעוד חודש-חודש וחצי בערך. מה שאומר סוף ספטמבר-תחילת אוקטובר. עדין חגים, עוד לא מתחילים הלימודים באוניברסיטה (לפחות לא בשבילי ). מבחינת מקום עוד לא סגור. יש את האפשרות של המקום שבו נפגשנו פעם קודמת (ראו בדיון על המפגש הרביעי), אך אם עוד חודש עדיין יהיה חום איום ונורא כמו עכשיו זה לא כדאי בגלל שהמזגן באחד משני החדרים עדיין לא עובד. לכן, אם למישהו יש מקום (גדול כמובן - במקום ההוא אין בעיה להכניס גם 15 אנשים - בתנאי שלא יהיה חם ואז אחד החדרים לא יהיה נוח במיוחד), אשמח…
-
- 30 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
היי, הרמקולים נועדו למוסיקה וסרטים (רוצה לחבר לטלווזיה LCD שארכוש). שמתי עין על z-5500 של logitech. אני מחפש משהו בסדר גודל מחיר / איכות של הרמקולים האלה. יש המלצות? תודה
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-