אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אין לי ידע ב תחום של ה טלוזיות אז אני מבקש ממכם עזרה. אני רוצה לקנות טלויזיה LCD שתיהיה 37 אינצ'. מחיר שאני מוכן להשקיע הוא עד 8 אלף. הטלוזיה תשמש בעיקר לשידורים ב Yes ו מדי פעם סרטי DVD לבינתיים התרשמתי מ הטלוזיה הזאת Toshiba 37C3500PG שהיא בעלת חיבור Scart הייתי רוצה לשמוע המלצות ו חוות דעת.. ו יש לי עוד שאלה למה עדיף חיבור סקארט ? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, מחפש המלצה לרמקולים 2.1. זה מה שאני מחפש- אולי מישהו פה יוכל לתרום תובנות... - תקציב יחסית רחב 150-450 ש"ח: האמת שאני לא מומחה אודיו, רק רוצה רמקולים 2.1 מעוצבים ויפים, שיעשו את העבודה. בגלל זה התקציב יחסית רחב - כי אולי גם משהו זול יתאים. - חשוב לי העיצוב. - אין לי יותר מדי מקום. אז 5.1 לא מעוניין. בנוסף, הסאב מיועד להיות למטה קרוב לרצפה. - מעדיף שלט (חוטי), או לפחות שליטה מהרמקול ולא מהסאב. - ישמש בעיקר למוזיקה וסרטים (אבל גם קצת משחקים). חשבתי על הלוגיט'ק 323 - אבל קצת מתבאס מהעיצוב, וגם לא איכפת לי להשקיע יותר ולקחת משהו יותר איכותי. וחשבתי על EVO8 - אבל שליטה רק מהסאב וקצת מציק כי אני אמור לשים אותו למטה - וגם קצת גדולים יחסית בשבילי למישהו יש רעיונות/המלצות ? …
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית טלויזיה FULL HD ואני רוצה לראות בה סרטים איכותיים, אך למרבה בצער כשאני מחבר דיסק און קיי עם הסרט לטלויזיה הוא לא טוען את הסרט ברציפות כלומר הוא חייב לטעון באותו רגע של הצפייה ולכן כל רגע הסרט נתקע והוא ממשיך לטעון עוד טיפה.. בנוסף ניסיתי לחבר את הטלויזיה למחשב נייד דרך כבל HDMI אבל מישום מה הטלויזיה לא מעלה את המחשב.. מה אפשר לעשות בשביל לראות ברציפות את הסרט? כמובן שדיסק לא בא בחשבון בסרטים של 10 גיגה ויותר.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה סוף סוף התחלתי לעבוד לקראת סיום הלימודים ובשעה טובה אני ואישתי יכולים לקנות לדירת חדר שלנו בקיבוץ טלווזית LCD חדשה השימושים: צפיה בחברים, לונדון וקשרנבאום, והרבה תוכן HD שאני מיבא מהמחשב (כולל משחקים) לכן הרזולוזציה חשובה לי מאוד ו ה LCD יותר קורץ לי (אין עדיין באמת טלווזיות פלזמה במחיר שפועים ב רזולוציות גבוהות נכון?) התקציב דל יחסית שנע בין 4K-3K עם עדיפות לנמוך בין השניים אני ראיתי את הדמגים הבאים LA40C530 סמוסונג PN42C430 Toshiba 42CV600 Panasonic THL42S10 LCD אם יש לכם הצעות יותר טובות כמובן שאשמח לשמוע תודה מראש על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב בעקרון לא מוגבל אבל בלי להיסחף.. כמובן שיהיה כמה שיותר משתלם ביחס למחיר.. 5 רמקולים ששקועים בקיר, לא גדולים מדי (20 על 40 כזה). צריך המלצה.. ועוד משהו.. המוכר המליץ על החברות Pure acoustic, Speaker craft.. חוות דעת?
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אהלן, אני עובד המון מול המחשב, גם במשרד בעבודה וגם בבית. כדי לשמור על הריכוז אני שומע מוזיקה והיום יש לי אוזניות שאיכות הקול שלהן סבירה ( AKG K404), אבל הן לא מכסות לי את כל האזניים ולכן אחרי שימוש קצר(שעה~) האזניים כבר ממש כואבות לי, אז לכן אני מחפש אוזניות סגורות גדולות שיספקו איכות קול וגם נוחות לא פחות טובה. אני שומע מוזיקה או דרך המחשב או דרך ה- Galaxy S2 שלי אז אני מקווה שהאזניות יכולו להתמודד גם עם הגברה חלשה יותר כמו של פלאפון. אם זה משנה משהו, המוזיקה שאני שומע נעה מרוק קלאסי/כבד למוזיקה קלאסית או ישראלית אבל בכלליות היא די מגוונת. אני מציב את התקציב המקסימלי באזור ה-500 שקל, אבל אם יש אוזניות ממש מומלצות שהן קצת מעבר, אני מוכן לשקול אותן. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
הדיגיטלית, על איזה הגדרות יש לשים את תוכנת הDIVX אני משתמש בנמו
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי כי אני רוצה לקנות אוזניות shure e2c ראיתי אותם באמאזון בערך 300 שקל ובארץ ראיתי באיזה אתר רוצים בערך 800 שקל זה הבדל אדיר כדי להזמין מחול אני צריךכרטיס אשראי בינלאומי או שמקומי מספיק?
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
חברים, לא מצאתי פורום מתאים יותר לשאול את השאלה שלי ואני אשמח לעזרתכם: יש לי מסך מחשב FHD של Dell (רזולוציה 1920x1080), נגן בלו-ריי של סמסונג ואני משתמש בתוכנת PowerDVD 10. כשאני מנגן סרטי בלו-ריי (מקוריים, כמובן) יש לי פסים שחורים מעל ומתחת וממש לא ברור לי למה. הרי המסך שלי בפורמט 16:9 וכך גם התמונה מהבלו-ריי, אז למה זה ככה? האם יש מה לעשות בנידון? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
יש לי מגבר (JVC) עם כל המפענחים (DTS וכו') עם 4 רמקולים גדולים השאלה עם כדאי לי לקנות את ה-X-Fi XtremeMusic Creative ועם אני ירגיש הבדל או כרטיס עם יציאה דיגטלית וזהו? כרגע המגבר מחובר בכבל אנלוגי(רגיל) לכרטיס O\B אני גיימר כשאני משחק אני עם ה- ALTEC LANSING ATP 3 עם המגבר אני בעיקרון רק שומע מוזיקה וסרטים לכן אנ י לא בטוח מה כדאי...
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
PCI Express X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series PCI Express X-Fi Titanium Fatal1ty Pro Series PCI Express X-Fi Titanium X-Fi Platinum Fatal1ty Champion Series X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Series X-Fi XtremeGamer Sound Blaster X-Fi Go איזה מבין הכרטיסים האלה הוא נחשב למתקדם יותר , Fatal1ty? אני מעוניין לקנות את הכרטיס הטוב ביותר עבור סט רמקולים z5500 של לוג'יטק , חשבתי על כול האפשרויות האלה , ועוד אפשרות לקנות את החיצוני X-Fi Surround 5.1 השאלה חוזרת על עצמה איזה מבין הכרטיסים נחשב למתקדם ביותר .
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס קול מאוד ישן והוא לא עובד טוב עם משחקים כגון Battlefield 2 Hercules Game Theater XP 7.1 אז אני צריך לקנות כרטיס קול חדש וזול שיעבוד -המטרה היא למשחקים בעיקר הלוח אם שלי הוא :ABIT NF7-SL חשוב לי תמיכת חומרה אסור שזה יהיה אחד מאלה: - The following sound cards do not support the Hardware Audio Renderer option: Altec Lansing ADA70 USB Speakers AOpen AW-320 AOpen Phantom 3D AW-724 ASound Express II Aureal Vortex Aureal Vortex 2 Aztech A3D Creative Labs SB 16 PCI Creative Labs SB Audigy 2 NX Creative Labs SB Audigy LS - (5.1) Creative Labs SB Extigy Creative Labs SB Live 24-bit Creative Labs SB Live Creative Labs SB Live PLATINUM …
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3713996,00.html אבל איפה אפשר לקנות אותן? http://zap.co.il/search.aspx?keyword=g35 האם יש אוזניות SURROUND 7.1 איכותיות יותר למישחקי מחשב מתוצרת חברות אחרות שניתן לקנות בחו"ל באתרים כמו EBAY ?
-
- 37 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לא מזמן את האוזניות HD555 של סנהייזר. שומעים איתן טוב מאוד, ועוד אני צריך לעשות את המוד שיהפוך אותן לHD595. אבל עדיין אני יודע שאפשר לשמוע עוד יותר טוב, כרגע יש לי כרטיס קול מובנה, לוח אם Asus P5QL-E, סתם לשם השווה, אני לא מצליח להבדיל בין קבצי MP3 לFLAC כאשר זה אותו השיר בדיוק איך איכויות שונות למבינים שבנינו. בקיצור, יש לי חבר שיש לו את אותן האוזניות רק עם כרטיס קול Asus Xonar ההוא שעולה בין 500-600 שקל, והוא אומר ששומעים איתן מעולה, ממש מתלהב מזה, והוא שומע הבדל ממשי ין MP3 לFLAC. השאלה שלי האם באמת הכרטיס קול הוא זה שיעשה את ההבדל, ואם כן האם צריך באמת כרטיס קול במחיר הזה או שיספיק כרטיס קול יותר זול. אם אתם חושבים שהXONAR שווה את המחיר אני אלך עליו …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות ואני רוצה אוזניות כפתור. אני רוצה אוזניות שישבו ממש טוב באוזן (כל האוזניות האלה שיש להם סיליקון)... התקציב שלי הוא בסביבות ה300 שקל. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אז ככה:יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם וכרטיס קול שקניתי אליו מחוברים עכשיו שתי רמקולים וסאב ועוד מערכת סטריאו ישנה עם שתי רמקולים (בשביל שיהיה סוג של סראונד).עכשיו הכרטיס קו להחדש בעייתי קצת,יש לו בעייה במגעים והקול לא מאוזן וצריך כל פעם לשחק עם הסקאלה של הleft וright בvolume control וזה ממש מעצבן,הבעייה הזאת היא רק בחיבור של הרמקולים הקדמיים (הרמקולים והסאב).עכשיו בכרטיס קול הישן החיבור לרמקולים האחוריים הרוס אז חשבתי לעשות דבר כזה: להפעיל את שתי הכרטיסי קול,ולזה שמובנה על הלוח אם לחבר את הרמקולים הקדמיים,ולכרטיס קול השני לחבר את המערכת סטריאו ביציאה של הרמקולים האחוריים שלו האם דבר כזה אפשרי בכלל? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! יש לי שאלה מאוד חשובה: האם אפשר לחבר את הADA880 שך ALTEC LANSING דרך היציאה הדיגיטלית של הSB LIVE! 5.1 DIGITAL? זאת אומרת, האם היציאה הדיגיטלית בכרטיס היא S/PIDF?
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היא עלתה לי 3600 אלף שקל לגודל 42 קניתי מהיי פי מערכות שמע מכיר רגיל 4500 שלמתי בממזומן בגלל זה עלה ככה והיי פי אמר לי שזאת טלוזיה FULL HD אין לו סיבה לשקר ? קראתי קצת חומר עליו באיטרנט וכתוב שמם שהדגם הזה LG LH22RC FULL HD
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני עומד בפני רכישת אוזניות גראדו. המקור שלי לא מספיק חזק על מנת להגביר אותם כמו שצריך. עכשיו השאלה שלי אם קיימים מגברי אוזניות ניידים ( כמו שהבנתי הם ניזונים מסוללה 9 וולט נטענת) עד מחיר של 400 ש"ח אפשר גם קיט להרכבה. לא משנה לי. ראתי שיש איזה חברה עם מגבר בשם מיני 3 או משהו כזה. הם מוכרים קיטים. אבל לא מצאתי שום מקום שמוכר את כל הקיט בחבילה אחת. אלה צריך להזמין בנפרד כל חלק. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש לי מסך LCD(של מרנטס - מדבקה ..) בכל אופן קניתי כבל של DVI ל HDMI חיברתי...ואני רואה את הסך של המחשב אבל יש שם בנוסף לתמונה הרגילה ./ כמה נקודות ירוקות וכמה נקודות סגולות ...השאלה של למה לקנפג את התדר והרזולוציה ...כנראה שזה צריך להיות תואם למסך על המסך כתוב HD READY .. למשהו זה קרה ? קישור למסך :http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1593&CategoryID=138&Page=1
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. השימושים הם משחקים, סרטים וכמובן גם מוזיקה. חשוב לי מאוד הסראונד ואני מעדיף אותו על סטריאו איכותי.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום אני קונה בקרוב מארה"ב ihp-120 השאלה שלי היא האם האוזניות שאני יקבל איתם טובות? או ששווה שלהקיעה עוד 30$ ולקנות אוזניות אם לקנות אז איזה אוזניות אתם ממליצים באזור ה 30$?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, חברי הפורום. יש לי סט רמקולים של Bose דגם ACOUSTIMASS 10 IV, וחשבתי לקנות עבורו מגבר של HARMAN KARDON דגם AVR 158. העניין הוא שהמוכר בחנות שחשבתי לקנות, טוען שהמגבר המדובר, לא מספיק חזק בשביל סט הרמקולים שיש לי. השאלה כמובן, אם זה אכן נכון? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני..שוקל בין שני דברים..תגידו לי מה עדיף [= http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=11448 http://www.sony.co.uk/product/hch-systems-with-blu-ray-disc/bdv-e370#pageType=TechnicalSpecs זה מגיע גם בלוריי מגבר ורמקולים! 2 או שעדיף רסיבר בניפרד ובלוריי בניפרד?
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-