עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by elgard,

מחפש אוזניות אוזן (כאלה שנכנסות לאוזן ;D). תקציב: עד 80 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  2. Started by eyal1888,

שלום. אני מעוניין לרכוש טלויזיית תלת מימד LED עם חיבור DLNA וSMART החל מגודל 47 אינץ'. אני מתלבט בין הדגמים : Samsung UA46ES6200M Samsung UA46D6000 Samsung UA46D6400 LED Samsung UE46D6200 LED ‏46 ‏אינטש LG 47LM580Y LED ‏47 ‏אינטש LG 47LX6500 LED ‏47 ‏אינטש מאד חשוב לי שיהיה חיבור אלחוטי למחשב ודרכו אוכל לשדר סרטי HD. אם למישהו המלצות לטלויזיות אחרות בסכום הזה אשמח לקבל אותן. תודה וחג שמח.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני שומע מוזיקה בווליום גבוה..מאוד..(מדובר על אוזניות) המערכת שלי מספקת מ 82 db עד 0 db וגבוה אצלי נחשב 16-14..ווליום כזה נחשב מזיק? לפעמים האוזניים שלי סתומות גם אחרי זה...ובמקרים חריגים כאבי ראש.. :-\

4. Started by asdasdasd,

רציתי לשאול אותכם אם יש טעם להשקיע ב LOGITEC http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1850_1854 אני רואה שהמחיריי מינימום שלהם זה 200 ש"ח או אם זה יספיק לי בהחלט http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_238&products_id=3100 ??? אני מבקש תשובה רק ממי ששמע את הסוגים הללו או בכלל מבין בתחום הSOUND עוד שאלונת ... האם המיקרופון שבה בדר"כ עם האזניות טוב יותר ממיקרופון של 15 שקל מהסופר ? (זה חשוב לי מבחינת חוזק שיהיה רגיש וחזק למשחקי רשת) כיום בקושי שומעים אותי ...וכמובן שזה כבר מכוון על הכי גבוהה תודה.

5. Started by diablo4u,

יש לי אוזניות עם מיקרופון usb של לוגיטק מה אני צריך לעשות אם אני רוצה להשתמש רק במיקרופון של האוזניות אך ברמקולים שלי הרגילים ושל באוזניות. איך אני מפצל בין השניים? הרי בגלל שזה usb זה חיבור אחד תעזרו לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  6. Started by barakmda,

אהלן, אני מעוניין לחבר את המחשב הנייד שלי לפלזמה, לצורך כך אני צריך כבל DVI כפול. חיפשתי בהמון חנויות, ופשוט אין למצוא כבל DVI כפול זכר (זה עם הפינים משני הצדדים). אתם מכירים חנות \ אתר \ רשת שאפשר לקנות בה את הכבל? נ.ב: זה חייב להיות לפחות 2.5 מטר,ומקסימום 5.. באייבורי יש להם רק 1.8 מטר או 10 =\

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  7. שלום אני רוצה להתחבר לYES בלי ממיר, רק עם כרטיס טלויזיה מה שאני צריך זה בעצם כרטיס טלוויזיה הכי בסיסי שאפשר, העיקר שתהיה אפשרות לראות את מה שYES משדרים אני לא יודע כמה עולים כרטיסי טלוויזיה, בגלל זה אין לי תקציב מדויק.. אבל אני מוכן להשקיע עד 250 שקל אני לא צריך משהו מיוחד, רק כדי לראות טלוויזיה דרך המחשב ובבקשה שזה יהיה מ http://ksp.co.il/ מכיוון שאין לי אפשרות אחרת תודה מראש

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  8. Started by roes,

1. יצאו משחקי EAX5 ? 2. אם לא : ידוע מתי יצאו? (אם אפשר גם איזה משחקים מתוכננים לו) 3. אם כן : ההבדל בין EAX5 ל EAX4 גדול ואפשר להבחין בו? 4. אם יש לי כרטיס EAX4 אז הוא יפעיל משחקי EAX5 ב EAX4 או כמו כרטיס רגיל(ללא EAX)?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  9. רמקולים 5.1 עד 600 שקל גג 700 אבל עדיף שלא לחרוג...

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  10. שלום לכולם. קניתי לפני כמה חודשים מחשב נייד של לנובו, בחודש הקרוב אני כנראה ארכוש טלוויזית LCD לחדר בגודל 32" של שארפ (WD1E) בנוסף, יש לי בחדר בנוסף את המחשב הראשי שלי שבו נמצאים כל התכנים (סרטים ושירים), יש לי רשת אלחוטית בבית, כך שמהמחשב נייד יש לי גישה להרד-דיסק של המחשב הראשי. עד לפה עם ההקדמות, מה שאני רוצה לעשות זה דבר כזה: לחבר את המחשב הנייד לטלוויזיה דרך חיבור vga-vga (אין לי חיבור טוב יותר בלפטופ, וידוע לי שהטלוויזיה הספציפית הזו, תומכת ב-NR דרך הVGA). לקנות למחשב נייד כרטיס טלוויזיה, והרד דיסק חיצוני. ולהפוך את הנייד לHTPC, שיוכל להקליט ולהיות בעל כל הפונקציות שיש ביס מקס למשל, בנוסף שיזרים את כל התכנים מהמחשב הראשי לטלוויזיה. דבר ראשון, האם זה אפשרי? אשמח לקבל…

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  11. שלום לכולם. למי שזוכר ללוחות היוקרתיים שהיו מבוססים על צ'יפסט NFORCE 2 היה כרטיס קול מובנה איכותי מאוד מסוג SOUNDSTORM. השאלה שלי היא כזאת האם כדי להנות מהאיכות של הכרטיס אני חייב להיות מחובר בחיבור הדיגיטלי של הכרטיס או שאם אני מחבר אותו לרמקולים או למערכת מיני בחיבור אנלוגי אני אקבל איכות של כרטיס AC97 פשוט של רילטק שקיים על הלוח. הלוח הוא של גיגהבייט מדגם 7NNXP שמכיל את הכרטיס הזה וגם צ'יפ של רילטק. קצת מבלבל כל העניין הזה כאילו יש על הלוח 2 כרטיסי קול.

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  12. Started by scylla,

מישהו יכול לעזור, האם הסט טוב למוזיקה? ובכלל עד כמה הסט מוצלח? ידוע לי שבמוזיקה עדיף 2.1 אבל אני רוצה גם למשחקים ולסרטים.

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  13. שלום לכולם! אני מחפש לקנות אוזניות כפתור חדשות עד מחיר של 300 שקל. התעניינתי בakg q350 אבל הבנתי שהם לא יתאימו למכשיר שלי (HTC SENSATION). מה יכול להתאים לי?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by ziv124,

rca לכבל לחיבור דיגיטלי רגיל, הבעיה שלי היא כזאת קנינו מגבר חדש ואנחנו רוצים לחבר אותו למחשב אבל הבעיה שאם מחברים rca לכניסות הרגילות האיכות שמיעה לא טובה..

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  15. Started by matteo,

לא להתייחס לתקציב אלא לתועלת, בידיעה שהמחיר של הכל הינו 3000 שקל 2x polk monitor 70 onkyo sr508 polk psw10 מתכוון להזמין ביום יומיים הקרובים, מחכה לאישור של מביני עניין

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  16. אהלן. אשמח לקבל המלצה לאזניות לשימוש בגיימינג ומוזיקה בתקציב של 300-400 ש"ח. כרטיס הקול שלי: Realtek ALC887 7.1 HD CODEC המליצו לי על Razer Kraken Pro Stereo, איך הן? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  17. Started by htdaniel99,

24-29 אינץ full hd usb +hdmi עד 1000 שח תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Shmuel Cohen,

היי לכולם , יש לי טלוויזיה בחדר שהיא לא סמארט ובגדול המטרה שלי היא להוסיף התקן שיתן לי את האפשרות להוריד אליה אפליקציות נניח popcorntime (ואז תיהיה לי בעצם אפשרות לראות סדרות וסרטים ב FHD בטלוויזיה מבלי לקום אפילו..) או youtube וכ'ו וכ'ו... אני מכיר בנתיים בשוק את ה chromecast ואת ה amazon fire stick . הבעיה היא שאני לא יודע אם אני יכול להתקין אפליקציות צד שלישי עליהם .. (יש להם שם נטפליקס שזה מעולה אבל לא למי שגר בארץ..) אז בקיצור איזה תוסף מומלץ כדאי לי לקנות לטלוויזיה ? (אגב שהמחיר יהיה דיי שפוי ולא מעל ה 40-50$ )

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by oorlevi,

אני מנסה לחבר את ה TV CRT (משהו סיני) למחשב ולא מצליח להגיע לתוצאות טובות! יש לי כרטיס FX5500 אני מנסה לחבר עם כבל s-video ל RCA שבטלויזיה וזה לא הולך טוב (אני משתמש במאריך נקבה ל RCA) רואים שחור לבן ושאני עושה שיהיה מסך קופי ב TV אז אפשר רק ברזולוציה נמוכה שאני מנסה להגדיל זה חוזר! אפילו שרואים שחור לבן לא רואים ברור בכלל כל ה TV שלג לא מבינים כלום! הפכתי את כל ההגדרות.. ניסיתי PAL B, PAR G לא עוזר כלום. בבקשה אני חייב עזרה כמה שיותר מהר! :'( תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  20. שלום. אני רוצה לחבר שני דברים למסך DELL 2007FP 1. PS2 2. טלוויזיה נתחיל עם הראשון, למכשיר יש רק את היציאה המלבנית הזאת, והיא נגמרת בRCA, והאיכות על הפנים, אם אני ארכוש כבל כזה עם יציאת S video האיכות תשתפר? במידה וכן כמה עולה כבל נורמלי כזה? איך לדעתכם הכבלים הבאים? http://www.underdog.co.il/product.aspx?p_id=8202 http://www.super-store.co.il/shop/Product.asp?productid=11 http://www.top-shop.co.il/pl_product~SL-4018~9~45.htm בקשר לטלוויזיה, את הכבל של האנטנה חיברתי לוידיאו (אין לי ממיר) ואותו חיברתי למסך עם כבל RCA, וגם כאן האיכות גרועה, האם כבל RCA ל-SVIDEO יפתור את הבעיה? כי אין לי חיבור SVIDEO בוידיאו. יש פתרון לכל הדברים האלו? תודה

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  21. לצערי, לא ממש עקבתי אחרי כל התפתחות מסכי ה3D בשנים האחרונות. אני יודע שכשהתחילו עם זה, היו כמה טכנולוגיות שונות ולא תואמות. מה המצב עכשיו? האם כל טלוויזיות ה3D בשוק המיינסטרים משתמשות באותה הטכנולוגיה? לחילופין - האם כל טלוויזיה מגיעה עם הערכה הדרושה לצפייה (משקפיים? עוד דברים?) והאם כולן תואמות לכל תכני ה3D בשוק? במילים אחרות - האם אפשר לראות כל סרט 3D בכל טלוויזיית 3D או שצריך להתאים את הסרטים לסוג הטכנולוגיה? אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר בבלאגן.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. בוקר טוב, אני עומד לקנות מחשב חדש ולהשאיר את הישן לילדים. למחשב הישן יש מחשבים פשוטים מאד. לחדש יהיו פשוטים קצת פחות (Altec lansing BXR1121 2.1). מה שאני רוצה זה לקנות איזה מכשיר עם מתג שאליו יתחברו מצד אחד הרמקולים החדשים והוא יתחבר מצידו השני לשני המחשבים. מתג פשוט יאפשר לי לבחור האם להשמיע מוסיקה מהמחשב הישן או מהחדש. מבחינה חשמלית זה נשמע לי כמו משהו פשוט מאד אבל השאלה היא האם דבר כזה קיים בכלל? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by amitbret1,

תנו לי בבקשה קישור למקום שמוכרים אוזניות משולבות אם מיקרופון שאני יוכל לשחק בכיף בut2004 תקציב עד 100 שקל בתודה עמית

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  24. כבר הייתי דיי סגור על Z5500 אבל אני לא בטוח... בנוסף, חשבתי על ה-Microlab H600. מה אתם אומרים? בבקשה תעזרו לי... אני ממש נואש. כבר הרבה זמן אני מחפש תשובה ואני לא מוצא. עריכה: למה אף אחד לא עונה?... לאף אחד אין מערכת טובה להציע בתקציב הזה?...

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  25. הכותרת אומרת הכל כבר אז אני מחפש רמקולים עדיף שיהיה 5.1 ושיהיו במחיר סביר בינתיים ראיתי רק את ה Genius SW-5.1Value 5 Channel Surround Sound Sys - מחירו כ 350-370 שקל הנה הנתונים שלו : http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=799854&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=127&aff=zap אבל מצד שני ראיתי שאם אני מוסיף לא הרבה אני יכול לקחת את Creative 5.1 Pc Works SBS LX520 E מחירו כ 500 שקל השאלה זה האם אני באמת אשמע את ההבדל ? אני משתמש במחשב בעיקר למוזיקה סרטים ומשחקים ... האם זה כזה משנה ?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.