עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by The UnKnown,

אוקיי, יש לי שתי מערכות רמקולים אחת ATP3 שמתפקדים כרמקולים קדמיים, ואינספייר 4.1 שחיברתי אותם רק 2.1 כרגע והם משמשים כאחוריים, הכרטיס קול הוא אודיג'י 2 ZS, ראיתי לפני כמה ימים ת'רד שאפשר לראות עם 4.1 סראונד בסרטים, רציתי לדעת איך אני עושה את זה, ראיתי שצריך משהו שנקרא AC3 FILTER ואם אני לא טועה כבר התקנתי את זה , כי שמתי את חבילת הCODECים של LH ושם גם יש AC3 FILLTER בכל אופן, מה אני צריך לעשות כדי שאני יוכל לשמוע בסראונד? המון תודה!

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  2. Started by udi,

אני מחר הולך לקנות רמקולים למחשב ולאחר חיפוש כבר למעלה משעה באתר לגבי שני הרמקולים וכל מה שאני מוצא זה X-530 ו 6060 בכל מקרה שאלות ממש פשוטות: מה ההבדל בין 6060 לבין 6100 ? ומה יותר כדי ה 6100 או ה 540 ממה שאני הבנתי ההבדל בין 540 ל 530 הוא שתיקנו את בעית החוטים והחיבורים שב 530 למרות שאני יותר בעד הרמקולים של קראטיב תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  3. Started by THE FOX,

מחפש מגבר אוזניות פשוט וזול שיעשה תעבודה שלו וזהו. הכרטיס קול לא מגביר מספיק, אני מעוניין בעוד עוצמה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ofek7,

יש לי שתי שאלות: 1. אם אני מחבר משהו לLINE IN בכרטיס קול, איך אפשר לשמוע אותו? 2.איך אפשר לשמוע את המיקרופון ברמקולים? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  5. Started by dp92,

אני מחפש אותם בנרות במחיר נורמלי בארץ הכי זול זה 900שח http://www.studioland.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-4433-%D7%90%D7%95%D7%96%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-Sennheiser-HD558-Headband.aspx ועוד שבחול מצאתי ב130$ (460 שח) http://www.amazon.com/Sennheiser-504631-HD-558-Headphones/dp/B004FEEY9A/ref=pd_sim_sbs_e_1 אבל לא שולחים לארץ לצערי.... מישהו מכיר חנות לאוזניות ששולחת לארץ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by lev-27,

רכשתי לפני שבוע אוזניות Grado S80 עקב הביקורות המצויינות ברשת. התרשמתי לטובה מאיכות הצליל, אבל אוזניות פשוט התפרקו! פחות משבוע! בהתחלה התחילו רשרושים באוזניה השמאלית בזמן באסים, משהו שלא היה ואני ממש לא שומע בווליום גבוה. לפני מספר דקות האוזניה הימנית פשוט נפלה. סתם ככה. בלי שום סיבה. ואם זה לא מספיק הכבלים הדקים שהולכים לאוזניות (לא העבה) התעוותו כבר ביום השני ונראים כאילו עוד חודש נקרעים. עכשיו אני לא יודע מה לעשות. אם אנסה לממש אחריות החנות תוכל להאשים אותי בנזק פיזי. מה אפשר לעשות? יש לי אוזניות סאנהייזר HD555 כבר ארבע שנים ואין עליהן אפילו בלאי קטן. מדהים איזה פערים אדירים באיכות החומרים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. ברשותי נמצאת טויוטה קורולה 2001, שכוללת בקרת שליטה מובנת ברכב עצמו, עם טייפ למטה. בתקווה שניתן להרכיב בטויוטה רדיו דיסק, הייתי מעוניין בהמלצה לגביי רדיו דיסק איכותי שיספק לי איכות שמיעה טובה ונקייה וייתן את התמורה המלאה למחיר. כמובן שאם תיהיה סיבה טובה להוסיף עוד 500 ש"ח אני אוסיף. כרגע אני עם הרמקולים המקוריים של הטויוטה, מה הם שווים?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  8. Started by adir221,

שלום אני רוצה לחבר לפלסטיישן 3 שלי אוזניות גימינג אבל אין לי חיבור 3.5 בטלוויזיה אז מה שאני עושה זה ככה לוקח כבל RCA אדום ולבן (סטריאו ) ובסופו יש כניסת 3.5 רציתי לדעת אם אני יחבר אוזניות גימינג לדוגמא 5.1 ווירטואלי אז אני ישמע 5.1 ולא 2.1 ? כמו שאני שומע במחשב 5.1 אז גם בפלסטיישן תודה

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  9. Started by yaviny,

יציאה אופטית של הכרטיס להקלטה על מיני דיסק עובדת תחת WINDOS 98 אבל לא עובדת עם WINDOS XP . היש למישהו פתרון

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. יש לי סביבות ה 80 דולר לקנות אוזניות IEM חדשות, אפשר להזמין מחו"ל. חשבתי על ה CX400\500 אבל אני לא מוצא עליהם חוות דעת באינטרנט ועל הSuper Fi.3 אבל אני לא בטוח לגביהם בגלל שהם בולטות ולא נראות ממש נוחות. אשמח לשמוע חוות דעת והצעות לאוזניות אחרות. כמה דברים שחשובים: כמה שפחות מיקרופוניות, שיהיו נוחות ובלי האטמים המשולשים (אלה שיש להם שלוש "שכבות" לדוגמה: הER6I).

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  11. פעם הצלחתי בפוקס לעשות את זה לשמוע מוזיקה במדיה פלייר דרך כל הרמקולים אני חושב שעשיתי את זה כשנגעתי בתוכנה AC3 FILTER ועכשיו ניסיתי לשחק איתה אבל לא עזר לי אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה ? סרטים אני שומע 5.1 דרך אגב

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  12. Started by slyy,

אהלן חבר'ה, אני רוצה לקנות אוזניות חדשות והמליצו לי על Corsair HS1A Gaming Headset והן מתחברות ללוח אם אבל כשאני מחבר ללוח אם את אוזניות אני שומע חלש אבל אם אני מחבר עם כרטיס קול אני שומע חזק יותר. עכשיו מה אתם הייתם ממליצים? האוזניות הן לגיימינג ולמוזיקה. התקציב שלי זה 400 שקל עם חריגות קטנות. תודה רבה, נדב

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  13. Started by cyb0rg,

שלום! אני מעוניין לקנות כרטיס קול חדש, עם יציאות דיגטליות אופטית/קואיקסלית. שמעתי ששני הדגמים הנ"ל של הרקולס טובים, בבית יש לי רמקולים של פירלס דגם 177-80 (6 רמקולים + סאב) שאחי קנה מאחד האתרים באינטרנט, ואני מתכונן לקנות רסיבר של קנווד דגם 5050, אם כניסות דיגטליות. עכשיו השאלה שלי היא האם כדאי להשקיע בדגם ה- XP שעולה כפול, או להסתפק בפורטיסימו, גם שמתי לב שב- XP יש יציאה דיגטלית קואיקסלית בנוסף לאופטית, בפורטיסימו ראיתי שיש רק יציאה אופטית. בנוסף האם יש כרטיסי קול טובים עם יצאות דיגיטליות לא יקרים כמו האודיג'י? בתודה מראש Cyb

• 21 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. Started by gdilan,

מקור www.PDApoint.net קצת תמונות קודם כל אז מה יש לנו כאן ? מסך 4" אינץ WVGA ברזולוציה של 800X480 נפח בין 4 ל 8 גיגה (פלאש או מיקרו דרייב ?) מערכת הפעלה Windows CE חריצי הרחבה - לא ידוע אבל כנראה יציאה ל TV - לא ידוע - אבל נקווה פרטים נוספים בקרוב ב

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by The UnKnown,

Where can i buy those speakers ? I saw just the 7.1 set. BTW, This set (megaworks 2.1 THX) recommended ? Thanks!

16. Started by ronik56,

יש לי ניסיון מעולה עם Microlab FC330 שאף מערכת 2.1 גם ב-100-200 שח מעליה לא מתקרבת אליה וחשבתי לקנות את ה-H500 באיזור ה-600 שח בשביל סרטים (מוזיקה תהיה בונוס אבל סרטים הכי חשוב). אני לא מתכנן להשקיע 1500-2000 שח או יותר בסאונד בר/מערכת תומכת ATMOS וכו' (בין היתר כי ממה שאני מבין הרוב דוחפים יותר לכיוון 3000 כדי לקבל באמת סאונד איכותי) ומבחינתי לקבל את ה-5.1 בנטפליקס וסרטים שאני מוריד יהיה יותר ממספיק. אני ראיתי שרוב ההמלצות בעד 1000 שח הן ה-Z906 של לוגיטק ולצערי אני לא רואה ממש ביקורות על ה-H500 של מיקרולאב. השימוש יהיה בחדר של 2.8*2.6 מ' בערך, או בסלון לא הכי סימטרי מבחינה אקוסטית (הקיר הקרוב מצד שמאל בערך 6 מטרים מהרקול, מצד ימין זה בערך 2 מטרים), לא החלטתי עדיין. …

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  17. Started by IlyaN,

מחפש כאלה לשים בין הנגן למגבר, משהו כזה: http://www.amazon.com/IsoNode-Pro-Anti-Vibration-Feet-Large/dp/B0018BK24O/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1313612475&sr=8-2 גובה צריך להיות לפחות 3 ס"מ. מישהו מכיר משהו כזה בארץ? תקציב באיזור ה100 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  18. Started by barak19876,

קניתי את הנגן Archos Gmini 402 רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד עידכונים וכל הדברים שצריך אליו.... כגון משחקים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  19. Started by B~Boy,

שלום ברצוני לרכוש נגן Mp3 עכשיו לצרכים שלי: אין צורך בכל כך הרבה ג'יגה מספיק לי 4-6 (למרות שכמה שיותר לא כזה יזיק האמת אבל אם זה יבוא על חשבון דברים אחרים אז לא) גם חשוב הממשק של הנגן...שיהיה מהיר ונוח לשימוש בלי יותר מדיי חפירות עכשיו חשבתי על האייפוד נאנו הוא דיי נחמד קטן ובעל ממשק טוב אבל העוצמה לא ממש מספקת אותי....ראית גם הרבה ממליצים על האיי אודיו הזה האם הוא שווה את ההשקעה?בכל מקרה אני יודע שאם אני לא יקנה נגן עם ניגון סרטים וכל שאר הפיצ'רים אני בסופו של דבר אצטער אבל מה לעשות שקשה לחרוג מהתקציב הזה.... הבעייתיות הגדולה עם האייפוד בכל מקרה שהוא מצריך לקנות הרבה דברים לאחר הקנייה של הנגן עצמו....והשאלה מה אני מקבל עם הבאנדל של האיי אודיו? ואגב איך נחשבת החבר…

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  20. לעזרתם אודה: 1. הרכישה תתבצע בארה"ב והמסך ישלח במכולה לישראל, אוודא שהמסך יתמוך ב 110v-220v ותדירות סיגנל 50/60 הרץ, האם חשוב לוודא דבר מה נוסף? 2. אשמח לקבל המלצות לטלויזיות לאור הקריטריונים המפורטים מטה. אין לי הגדרת תקציב ספציפית, אנסה להתאים את עצמי לממצאים, אבל אבדוק את הדגמים שתציינו בחנויות בארה"ב ע"מ לבדוק מה פערי המחיר. מרחק צפייה של כ 3 מטרים, מעוניינים בגודל של 65"-75", (היום אנו צופים מהמרחק הזה ב "50 והוא קטן לנו). חשוב שהמסך יהיה 4K (יחובר אליו גם Xbox Series X שהוא 4K), חשוב שהוא יהיה חכם (תמיכה בנטפליקס, הולו, אמאזון פריים, יוטיוב, אפל TV וכו'), המסך יהיה בסלון הבית, חשוב שהמסך יהיה של חברה אמינה וטובה. …

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  21. Started by ofer123,

אני צריך שמע חדש למחשב בעיקר למטרת סרטים ומוזיקה בעיקר ואני מתלבט בין מערכת משולבת לרמקולי מחשב למשל: מה עדיף לי HTZ161וPioneer אוו רמקולים של מחשב מדגם MX5021 וAltec Lansing

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  22. Started by kinggil,

שלום, יש לי כבל אופטי עכשיו אני רוצה לחבר אותו לDVD וממנו לכרטיס קול במחשב, עכשיו אני יוכל לשמוע מהרמקולים שמחוברים ל DVD ? תודה.

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  23. Started by dodoboy,

קניתי mp4 תומך רק סרטים MVS לא ממש הבנתי מה זה מישהו יכול להסביר לי? העם סרטים רגילים גם הם ב MVS

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by zilbermm,

הורדתי סרט DVD-R אשר הפסקול היחידי שהשאירו לו הוא שולבי דיגיטל 5.1. המגבר שלי הוא מגבר סטריאו ישן ואין לי אופציה לשמוע את הפס קול דרך מכשיר הדי וי די הביתי. האם ישנה דרך לחבר יציאת DTS DOLBY DIGITAL לכניסת מגבר סטריאו?

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  25. Started by bneli,

שלום לכולם אז ככה יש לי כבר הרבה שנים מגבר של מרנץ ישן דגם PM-25 שהוא מחובר למחשב ואיתו אני שומע אליו מחוברים כמה רמקולים מאולטרים של רכב וככה אני שומע.. עכשיו החלטתי שהגיע הזמן לסדר מערכת של רמקולים נורמלית להעיף את כל ה4 רמקולים האלו של הרכב ולחבר זוג טוב וראיתי רמקולים יד שניה של סוני דגם SS-U700 ורציתי לדעת אולי איך הצליל שלהם ואם הם יכולים להתאים למגבר חשבתי ללכת על יד שניה כי קראתי פה כמה מאמרים על מערכות וינטג' ויש לי גם מגבר קשיש יחסית שעובד לא רע (יש רעשים קלים שמגבירים לסוף מין שלג סטטי ושאני מנקה פעם בה עם ספריי מגעים אותו אז גם זה יורד יחסית אבל זה לא מפריע בכלל..גם זה ניראה לי יכול להיות כי המרקולים של הרכב עם התנגדות שונה) האם כדאי לרכוש אותם? (שכחתי לציי…

• 38 תגובות
    • 4.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.