אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
XVID DIVX JPEG VCD SVCD כנ"ל גם קבצי תירגום בעברית ובאנגלית כולל מפענח DTS DTS -ES DD5.1 וכו' וכו' חשוב שיהיה אמין
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט כבר איזה חודש ומחוסר זמן ובגלל ההתלבטות לא עשיתי כלום עם זה מצאתי את שני הדגמים האידיאליים שלי ואני לא יודע איזה עדיף בבקשה תגידו מה עדיף ותנמקו שני הדגמים הם: 1) טלויזיה "32 Toshiba LCD דגם: 32C3000 2) טלויזיה 32" SAMSUNG LA32R81B לשתיהן 3 HDMI והזמן תגובה של הסמסונג גבוהה יותר אבל הניגודיות של הטושיבה גבוהה יותר... ופה ושם חסרונות ויתרונות עוד יתרון בולט של הטושיבה שיש לה חיבור 21 פינים שאין לסמסונג... והשם של הטושיבה כמובן הולך לפניה אבל הסמסונג לא רעים בכלל... אני צריך את זה לחיבור למחשב (HDMI) וחיבור לדי וי די (או חיבור סקארט או קומפוננט) שיתחבר לסוני 2 (RCA) ולכבלים... חוץ מזה לרמקולים אין שום חשיבות כי אני מחבר לרסיבר... ו... אמממ זה ניראה …
-
- 8 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלומות לאחרונה רכשתי את הכרטיס מחו"ל במחיר מצחיק. אך התקשתי בהגדרות של הדרייברים המעצבנים במיוחד בוינדוס ויסטה. אז לעניין , שומעים בכל הרמקולים אך כאשר מפעילים מוזיקה הבאס לא מורגש בכלל , הוא בקושי עובד ובספק בכלל אם עובד , ז"א אם אני מנמיך לגמרי את הבאס בבקרה של הכרטיס אין הבדל בסאונד , ז"א שהוא בקושי אם בכלל פועל. אך כשאני הולך לSound בלוח בקרה ועושה על הבס טסט הבית שלי רועד , במה יכולה להיות הבעיה? אם זה משנה יש לי רמקולים Creative 5200 5.1 Windows Vista כמובן ש Creative XtremeMusic תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
בדיוק היום קניתי את הrp-21 מחלילית, וכנראה שאני מביא chaintech av-710 מאיביי, אז אני מחפש מגבר שישלים את החבילה. רציתי לדעת כמה עולה מגבר סביר בארץ, אני ממש ממש לא יודע מה המחירים, ולכן יש לי קצת בעיה לתת תקציב מוגדר. בהחלט עדיף שיהיה ניתן להשיג את המגבר בארץ, אבל גם המלצות למגברים שאי אפשר יתקבלו בברכה. באמת תודה לכל מי שיעזור, ואם ממש תצטרכו תקציב מוגדר אני אחשוב על משהו.
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני מחפש משהו זול אבל בנתיים לא מצאתי משהו בכלל.. אני מדבר על משהו בסגנון הזה: שיהיה אפשר גם לשלוט על הווליום תודה!
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש חיה כזאת ב 400 שקל שיהיה אפשר להבדיל בין המובנה בביצועים? למשחקים , סרטים מוזקיה ... תודה.
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
הכותרת דיי שואל הכל , אני בקרוב מתכנן לקנות מסך 40 אינטש' ומעלה ,כמובן העדיפות היא למסך שיוכל גם להתחבר למחשב ...(LCD) אבל האיכות באה מעל הכל . התקציב עד 6000 שקל וכמובן אם יש יותר נמוך אז יאללה לא לשמור סודות .. אז מה ההבדלים באמת בין LCD לפלסמה ומה באמת חשוב לבדוק לפני שקונים אחד מהסוגים ..? אגב איך המסכים של פיילוט ? מישהו מכיר ? אני זורק פה 2 דגמים .. הם פשוט ממש זולים ... Pil 47 VS LCD PIl 42 GS HD
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שקניתי סט מקלדת+עכבר אלחוטיים (s510) אני רוצה גם אוזניות אל חוטיים. עכשיו יש לי אוזנית של TEAC די טובות אבל מה שמפריע לי זה החוט שתמיד נתקע בין הגלגלים של הכיסא . למישהו יש הצעות? אין לי מושג מה המחירים
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי מערכת ראש פשוטה שזה דבר מאוד נחמד כאשר מדברים דרך המחשב. אבל היה נחמד יותר אם היא היתה אלחוטית. מישהו שמע / נתקל במערכת כזו ברמה סבירה (לא צריכה להשמיע סאונד סופר מושלם) ובמחיר הגיוני תודה וסופשבוע נהדר :gorgeous:
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, קניתי אוזניות in-ear של shure e2c, עכשיו רציתי לדעת האם כדי להפיק מהם את הפוטנציאל צריך ל"הריץ" אותם לפרק זמן מסוים? , למיטב הבנתי כדי שאוזניות מסוג זה יעבדו כמו שצריך, צריך לתת להם לעבוד בעוצמה מלאה למשך זמן מסוים כדי שבעתיד ישמיעו ביצועים גבוהים האם זה נכון? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי אני כרגע כבר קרוב ל 5 שנים עם המערכת הבאה מגבר Yamaha RXV520 רמקוליים Mission M74 אני בעקר רואה סרטים,הרמקוליים נקנו שהייתי בן 15.5 אני זוכר שמאד אהבתי אותם אז וגם היום. החדר שלי עד היום היה די קטן,ולא היה שייך לדחוף עוד רמקוליים אז נשארתי ככה. עברתי לדירה חדשה ואני מעוניין לשנות את המערכת. אז ככה או לקנות הכל חדש כולל מגבר ורמקוליים ולמכור את מה שיש לי ואז התקציב בערך 7000 +- או להשלים(אחוריים סנטר סאב) את מה שחסר כדי לקבל 5.1 אני מעוניין להשקיע בערך 3000 +- כרגע אבל חשוב לי האיכות לא משהו מטורף אני לא משוגע אבל אני אוהב איכות לכן אני מעדיף לקנות רק אחוריים וסאב או רק סנטר או משהו כזה כאילו לא חייב להכניס את הכל לתקציב. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום הלוח אם : Gigabyte P35 DS3L והדרייבר לא רוצה להיות מותקן,זה כלהזמן אומר שהחומרה לא זוהתה,. הורדתי אלף פעם את הדרייבר גם, לא רק מהדיסק התקנה. והוא מתקין,ובאמצע אני מקבל שגיאה.
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
אני יודע שעניין הJBL מול הATP מיצה את עצמו ללא מסקנה אבל יש מישו ששמע את הAltec Lansing VS4121 ויודע איך הם? יחסית לATP בעיקר. למרות שזה אותו דגם בשיפורים קלים, קראתי שהוא משום מה פחות טוב מה ATP, הבאס השתפר אבל יש בעיות אחרות במקום או משו כזה אם לשניהם אותו מחיר אז חשבתי שהחדש יותר עדיף אבל אשמח להמלצות מנסיון תודה
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://skypc.co.il/pl_product~70SB079000003~17~0.htm
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
זוהי המלצה שאני כותב לאחר שלוש אוזניות in-ear שעברתי... ברשותי היו ועודנם 3 זוגות inear 1.craetive ep-630 2.סנהייזר cx-300 3.sony MDR-lpn1 (לא סגור על השם המדוייק) היום לאחר התלבטויות ממושכות קניתי את האוזניות jbl reference 220 הצליל באמת יוצא מן הכלל ובבאנדל של האוזניות נכללים-בננה(מתאם pl קטן ל-pl גדול) נרתיק קשיח ואיכותי מתאם למטוסים(חברות תעופה זרות בד"כ) סילקונים בכמה מידות(s,m,l) ועוד משהו שלא הצלחתי למצוא את הייעוד שלו אבל גם כן סוג של אטם. קשת להרכבה לאוזניות תופסנים לאוזניים בשביל האוזניות האוזניות נותנות תחושה של איכותיות חוט מצופה בד מעניק תחושה שזה יותר חזק מחוט רגיל זאתי ההמלצה החדשה שלי...
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
בזמן האחרון כאשר אני מגביר את העוצמה של הרמקולים הבאס מתחיל לעשות רעשים מזורים בסוף הבאס,משהו כזה ברררררר בררררר. משומה בשירים מסויימים ובסדרות מסויימות אין תרעש הזה. עכשיו בדקתי את הבאס גם בXBOX שלי והוא עשה את הרעש הזה גם. עכשיו אני לא יודע להחזיר לחנות או מה?
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת סטריאו לחדר לשימוש של סרטים, משחקים ומוזיקה. התקציב הוא עד 700 ש"ח אבל אני לא יודע איך הולך השוק אז סתם זרקתי מספר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום פורום HWZONE. אני רוצה לקנות LCD לחדר שלי וחשבתי על 32 אינצ' יש לי דוד שעבר לחברה של טלויזיות והוא אמר לי שהוא יכול להשיג לי את הטלויזיה הבאה FUJICOM LC3201 במחיר 3000 אלף שבזאפ המחיר הכי זול עומד על 3400 . עכשיו חבר שלי שמבין במחשבים ושאר מוצרי החשמל (בני-SubX) המליץ לי על ViewSonic N3240W עכשיו לשאלתי מה יותר טוב , האם השינוי ממש גדול ושווה 500 שקל , ורק לציין שדוד שלי עובד בחברה והוא אמר לי שכל בעיה קטנה שתהיה לי הוא יחליף לי בלי שום בעיה בחדשה מהשקית. אגב אני פתוח להצעות אם יש במחיר הזה משהו יותר טוב (3000~3500) ובגודל 32' תנו לי לינק וחוות דעת . להלן הלינקים : VIEWSONIC http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=581984 FUJICOM http://a.zap.co.il/model.as…
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
בגדלים של 20-22 , מיועד לצפיה ב HOT , ולכן (אאל"ט) עדיף מסך 5:4 ולא רחב. תוספת : שני דגמים אופציונלים ( משיטוט מהיר ) LG M228WA-BT או VN2031 BENQ תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, צריל המלצה לכרטיס קול , תקציב עד 330. דברים חשובים: איכות, חיבור SPDIF, אנלוגי 5.1, +מאוד חשוב: חיבור אודיו לפאנל קדמי במארז. לא חשוב: משחקים. להאזנה עם אוזניות SONY V6 , רוק קלאסי ומוזיקה קלאסית. חשבתי על AUDIGY VALUE שנמכר ב 165 ש"ח ב KSP ויש גם את XFI XTREME AUDIO שנמכר שם בכ- 330 האם ההבדל יורגש? מצאתי ביקורות טובות על ה XFI XTREME MUSIC אך ה AUDIO הזול יותר לא מצאתי כלום. הצעות, גם לכרטיסים אחרים יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
יש לי סביבות ה 80 דולר לקנות אוזניות IEM חדשות, אפשר להזמין מחו"ל. חשבתי על ה CX400\500 אבל אני לא מוצא עליהם חוות דעת באינטרנט ועל הSuper Fi.3 אבל אני לא בטוח לגביהם בגלל שהם בולטות ולא נראות ממש נוחות. אשמח לשמוע חוות דעת והצעות לאוזניות אחרות. כמה דברים שחשובים: כמה שפחות מיקרופוניות, שיהיו נוחות ובלי האטמים המשולשים (אלה שיש להם שלוש "שכבות" לדוגמה: הER6I).
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי רמקולים Z-5500 עכשו העברתי אותם מחדר לחדר חיברתי... והכל עבד וראיתי שיחידה של הווליום עובדת ודולקת בצבע כחול ... ואחרי דקה נגעתי בטעות בחיבור החשמל לקיר והמחשב נכבה והטלוויזיה והכל כולל הרמקולים וכשהחזרתי הכל היחידה של הווליום לא נדלקת בכלל ואי אפשר לשמוע דרך הרמקולים !!! מה לעשות ???? עזרה בבקשה :'( תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח לקבל מספר המלצות למסך "32 בתקציב מקסימלי של: 3.5K שימושים עיקרים (בהתאמה, 1-השימוש העיקרי ביותר) : 1. HOT 2. DVD 3. PS2 תודה.
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום לכולם. החלפתי את הלוח אם של המחשב המשני שלי לכזה עם כרטיס קול SOUNDSTORM הלוח הוא מדגם GIGANYTE 7NNXP. לא שומעים שום דבר כאשר אני מחבר את כרטיס הקול למערכת סטריאו, אוזניות או רמקולים, התקנתי את הדרייבר וזה לא עזר, באקולייזר הפנימי של הכרטיס ערכי הגרף זזים, שזה אומר שהוא משמיע את השיר אך אין יציאה לרמקולים או כל אמצעי אחר, כמובן שהגדרתי את היציאות כאנלוגיות כי אני מחבר התקנים אנלוגיים. שום דבר לא עוזר, מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-