עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני קונה טלוויזיה מוכן להשקיע בין 7000 ל-8000 (8000 זה גבול עליון בהחלט מעדיף לא יותר מ-7500) משהו בסגנון של philips h 8404 אם אתם רושמים תגובה אז בבקשה רק על טלוויזיות שראיתם בעניים ולא מה שקראתם עליו ו/או שמעתם שהיא מעולה תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  2. כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש TV חדשה, כל הדרישות שלי מסתכמות ב: צג טוב אפשרות לניגון MKV עם כתוביות בעברית דרך WIFI שתהיה דקה ותראה טוב בסלון יש חיה כזו במסגרת התקציב?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. Started by y_a_n_i_k,

היי, תודה מראש לעונים, מחפש טלוויזיה לסלון, מרחק של 2.5-3 מטר. אין צורך בסמארט, אני עובד עם קודי, צפייה בתכני 720p ו1080 וגם בטלוויזיה חיה רגילה (ערוץ 2, 10) אין צורך בUHD, יכול להיות נחמד אם יהיה תלת מימד התקציב הוא 4k, יכול לחרוג במעט מהתקציב אם אין ברירה על מנת הלגיע לטלוויזיה המיוחלת. יש חיה כזאת? שוב, תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  4. Started by yolh4f,

C530 מה אתם אומרים לקנות ? מה אתם אומרים על פנסוניק .. ?? תנו לי המלצה הטובה ביותר לפי מחיר תמורה .. ויש גם תLD460 LG

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  5. חבר שלי קונה טלוויזיה חדשה. איזה טלוויזיה במחיר הזה הכי כדאי?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  6. Started by roy_katz,

שלום אני רוצה לקנות טלוויזית HD עם יציאת HDMI שיהיה אפשר לחבר אליה לא רק את הממיר הדיגיטלי של הוט שיש לי אלא גם את המחשב, התקציב שלי הוא עד 2000 שקל, בבקשה תעזרו לי כי אני לא מבין כלום בטלוויזיות.. תודה רבה לכל מי שיעזור לי. עריכה: עכשיו הסתכלתי בזאפ וראיתי שלוש דגמים של טלוויזיות HDMI תגידו לי מה הכי כדאי לי בבקשה: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-TV&DB4109=4113&DB6195=140532

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  7. Started by Cryptonite,

שלום, רציתי לקנות טלוויזית HDTV ורמקולים + סראונד לחדר שינה.. הטלוויזיה תהייה מחוברת למחשב בחיבור HDMI(אולי עדיף מסך מחשב רחב מאוד ;D)בלי ממיר דיגיטלי, ובמרחק של 3-4 מטרים מהעיניים (משהו כמו 36 אינץ') בקשר לרמקולים סראונד ורמקולים בסיס, אין לי מושג על חברות ודגמים, אז אשמח לקבל עזרה התקציב יהיה לא יותר מ5 אלף.. נ.ב המסך חייב להיות חד ולא מטושטש כי היה לי ניסיון עם חיבור מסך LCD למחשב ושולחן העבודה + כמה משחקים היו מטושטשים. תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  8. היי חבריה, כותרת + חוות דעת על החברה/טלויזיה תודה

9. Started by hen_bj,

שלום רב ! אני מעוניין לקנות טלוויזית LCD והשימושים שלי בה יהיו לצפיה רגילה, לא צריך איכות משוגעת יותר מאשר של טלוויזיות השמנות של היום. השאלה שלי היא איך הטלוויזיה ? והאם היא מתחברת לממיר דיגיטלי של הוט בלי בעיות? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=RWSD2702 אם זה לא הפורום המתאים אני מצטער ותעבירו בבקשה... תודה מראש , חן.

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  10. Started by roma,

אהלן אהלן! סבא שלי מחפש טלוויזיה 26 אינץ' LCD (אין לו מקום למשהו גדול יותר) ואני רוצה שהוא יקנה משהו איכותי יחסית.. יש המלצות בכיוון? נ.ב המחיר אני מאמין בסביבות ה3 אלף.

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  11. Started by ConRoe X Fire,

היי ה-CRT 34" התקלקלה ואני מעוניין לעבור ל-LCD לסלון. המרחק הוא קצת פחות מ-3 מטרים בין המסך לספה, האם הגודל 37" מתאים למרחק כזה? מטרות - שידורים רגילים, HD, חיבור מחשב, אייפוד/אייפד, מצלמה, כניסת USB יהיה נחמד. ראיתי בינתיים אופציה אחת שנראית טוב - LG 37LD460: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=755053 מה אתם אומרים עליה ואם יש עוד משהו ששכחתי לרשום אז תגידו. תודה רבה.

12. Started by curdi1,

שבוע טוב, אני מחפש לסלון מסך בגודל 42" שיחובר לממיר של הלוויין + למחשב (בשביל סרטים). + כניסת USB לצפייה בסרטים. יש המלצות לתקציב 2500 ש"ח ? תודה לעוזרים !

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by Paprica,

אהלן, כמו שכתוב בכותרת אני מחפש טלוויזיה 42" LCD או לד אם ניתן למצוא במחירים האלה. המלצות יתקבלו בברכה. תודה רבה ושבוע טוב. בן.

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  14. Started by liorwohl,

שלום, אני מתכנן לקנות טלוויזיה דקה וגדולה (עכשיו יש לי CRT 21", הכל יחסי) לחדר התקציב הוא עד 3000¤, אבל אני ישמח מאוד מאוד לקנות ב2000 במידה ואני יקבל משהו טוב במחיר הזה, יש עוד דברים שאני רוצה לקנות החדר שלי הוא באורך של 3 וחצי מטר (המרחק צפייה יהיה 3.25 מטר כנראה) איזה גודל מומלץ לחדר כזה דרך אגב? כי מבחינת התקציב, ממה שראיתי הכי גדול שאני יכול לקנות זה 32 אינץ' בכל מקרה. חשוב לי שהטלוויזיה תהיה של יצרן סביר (lg, samsung, toshiba, sony, philips וכו') ולא becko lenco metz וכל מני כאלה שרואים בזאפ ועוד יותר חשוב שהטלוויזיה תהיה שחורה לגמריי, עדיף מבריק, ולא בצבע כסף! זה פשוט מכוער באופן קיצוני. וכמובן שתהיה איזהשהיא כניסה דיגיטלית כדי לחבר את המחשב וממיר HD בעתיד (…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום יש לחברה שלי טלוויזיה LCD של סמסונג האם ניתן לחבר לטלוויזיה הזאת רמקולים של מחשב? עם החיבור הירוק הזה? זה המסך http://www.dvdzone.co.il/web/8888/nsf/prolookup.taf?&_id=148018&did=1250&title=%20samsung%20c350%2032 לפי המפרט שרשום באתר יש שם כל מיני כניסות אבל אני לא מבין מה הן אומרות ראיתי גם מאחורה כניסה בשם pc\dvi\audio in פשוט אין לי רמקולים כדי לנסות אותם ואני רוצה להשקיע ברמקולים טובים של מחשב אבל לא רוצה לקנות סתם תודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by shlominavi,

שלום קניתי את הטלוויזיה הנל...ויש לי בעיה...אין לה חיבור SCART ולכן הדרך היחידה שלי לחבר אותה ללמיר יס היא רק דרך הכבל עם ה3 צבעים צהוב אדום ולבן...עכשיו אם אני רוצה לחבר די וי די...דרך איזה חיבור אני כבר יכול לחבר אותו? אם לא סקארט וה-RCA כי הוא כבר תפוס..

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני מעוניין לקנות טלוויזית LCD 32" חדשה לחדר, והתעניינתי בדגם המצוין בכותרת אחרי שקראתי עליו המלצות באינטרנט. יש לו את כל מה שאני צריך: SCART, HD READY, 100HZ, 3 HDMI. חיפשתי בחנויות החשמל השונות את הדגם כדי לראות איך הוא נראה במציאות אבל נאמר לי שאין להם אותו (למרות שיש אותו באתר של היבואן). התקשרתי ליבואן ("ראלקו"), בשירות לקוחות השיחה התנתקה פעמיים אחרי רבע שעה המתנה ללא מענה, בפעם השלישית שהתקשרתי פניתי אל ההנהלה כדי לנסות לבדוק אם הם מוכרים מוצרים ללקוחות פרטיים, אחרי המתנה ארוכה מישהי ענתה לי, ביקשתי ממנה לחכות לרגע על הקו והיא התחילה לצעוק שהיא לא יכולה כי יש לה מלא דברים לעשות, אמרתי לה שרק רציתי לשאול שאלה בקשר לטלויזיה אחת שלהם והיא ישר אמרה שהיא מעבירה אותי לשי…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by gnagar,

היי, אני מחפש המלצה לטלוויזייה (לא אכפת לי LCD רגילה או פלסמה ) ב 6000 ש"ח שתהיה כמה שיותר גדולה כמובן רזולוציה טובה אם אפשר 16:9 ותומכת ב HDTV תודה

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  19. Started by arkady,

שלום אני צריך טלוויזיה חדשה לחדר שלי, התקציב הוא כ1500 שקל [עדיף כמה שפחות מן הסתם ]. עכשיו, יש לי כמה דברים שמקשים עלי למצוא בעצמי טלוויזיה אז אני צריך את עזרתכם היא צריכה להיות מחוברת בתור מסך מחשב רוב היום [כאילו, שתתפקד טוב בתור מחשב ובתור טלוויזיה]. בקרוב אני אקנה XBOX360 ככה שעדיף שיראו טוב את המשחקים. הגודל המקסימלי לדעתי הוא עד 24 אינ'צ [22 זה מעולה גם כן], יש לי חדר די קטן. הייתי רוצה גם שהיא תתמוך בHD [מה ההבדל בין Full לReady?] הממ.. אז בקצרה, HD, מסך מחשב+מסך טלוויזיה+קונסולת משחקים ב1500 שקל, אפשרי? תודה רבה לעוזרים =]

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  20. Started by YTZ,

אני מחפש טלוויזיה של 32״ בתקציב של 2000 ש״ח, עם אפשרות לחסוך כמה שיותר. ראיתי את ה32le340 של שארפ בחנות, ממש אהבתי את המסגרת הדקה יחסית אבל היה קשה להשוות את איכות התמונה (מי שם שידורי sd בחנות אלקטרוניקה??). היא נמכרת ב1600 באייבורי חוות דעת עליה אם אפשר ופתוח לאפשרויות נוספות

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by sofi,

הי. אני רוצה לקנות טלוויזיה 21'' בכ 600 ש"ח. אני רוצה שתהיה אפשרות לחבר אותה למחשב כדי לצפות בסרטים מהמחשב. האם מספיק לי לקנות טלוויזיה עם כניסת VA או שאני צריכה S-VIDEO? כניסות יותר יקרות כמו HDMI מעלות את המחיר מאוד משמעותית אני חושבת.

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  22. אהלן חברים, חשבתי על המכשיר הבא: http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=THL42U30M&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מה שחשוב לי זה איכות התצוגה (עדיפות לפאנל IPS) וזהו בעצם.. DLNA יכול להיות תוספת נחמדה אבל לא חובה נגן מדיה דרך USB אותו כנל כמו DLNA.. מה אתה הייתם ממליצים בגודל ובתקציב הנל?

23. Started by adirgali,

אם אתם מכירים דגם או איזו רזולוציה מומלצת ל- 42 אינטש בסביבות ה- 8000 ש"ח או אם אתם יכולים להפנות אותי לפורום שעוסק בזה ספציפית תודה!!

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  24. האם נמכרות בארץ טלוויזיות LCD גדולות (32"+) בלי Tuner מובנה / כניסת RF לאנטנה? הכוונה היא למשהו שהוא עדיין יותר טלוויזיה מאשר מסך מחשב (מבחינת הגודל וגם הפיצ'רים: רמקולים, כניסות וידאו מרובות, שלט, בהירות גבוהה, רזולוציית FullHD), רק בלי כניסת אנטנה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by dor444,

יש לי כרטיס טלוויזיה פנימי של AVerTV שמותקן על המחשב השולחני עצמו ואני רואה דרכו את השידורים של הממיר "יס" על המסך מחשב דרך התוכנה. עכשיו יש לי 3 שאלות: 1. לא רואים ממש טוב במסך מחשב את השידורים של הממיר "יס", השידורים איטיים והגראפיקה לא משכנעת במיוחד, השאלה היא אם הבעיה היא במסך/כרטיס מסך/קליטהחיבורים וכו' וכו'. אני רוצה שתעזרו לי לשפר את איכות השידור. 2. חיברתי את הקונסולה שלי (פלייסטיישן 2) לאותו כרטיס טלוויזיה פנימי וזה אפשרי לשחק אבל אני כל הזמן צריך להחליף בין הכבלים וזה לא ממש נוח השאלה היא האם יש איזשהו מפצל שאני אוכל לחבר גם את הממיר וגם את הקונסולה בו-זמנית ואם אין, האם יש אפשרות להתקין 2 כרטיסים פנימיים על אותו מחשב. אותו סיפור יש לי עם הפלייסטיישן 2 עם האיכות…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים