אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי בבית טלוויזיה עם חיבורים ישנים (קומפוסיט וכד') ואני רוצה לנסות לחבר את אחד המחשבים הניידים שיש לנו בבית - Lenovo T60 ו-Acer 3810T. ללנובו יש רק יציאת VGA, ולאייסר יש VGA ו-HDMI. ראיתי שיש כבל מתאם מ-VGA ל-Composite/S-video, אבל הוא דורש שהמחשב יהיה מסוגל להוציא סיגנל מתאים, ולכן זה לא עובד עם הרבה מחשבים (ספציפית, קראתי שעם הלנובו הוא לא יעבוד). על האייסר לא הצלחתי למצוא אם זה עובד או לא, ולכן אני לא רוצה לקנות את הכבל סתם. בקיצור, יש לי שתי שאלות: א. מישהו יודע אם לאייסר יש את היכולת הנ"ל, ככה שאני אוכל לקנות את הכבל? ב. אם לא, יש למישהו פתרון אחר שלא יעלה הון תועפות? ראיתי כל מיני ממירים מ-VGA או HDMI לקומפוסיט, שעולים 200 ש"ח ומעלה...
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי מחשב נייד hp probook 6560b בעל יציאת display port ו-vga שאני מעוניין לחבר לרסיבר לטלוויזיה ולמסך מחשב. עד היום המחשב הנייח היה מחובר לטלוויזיה עם יציאת dvi (לבנה ארוכה) וכבל coax יחיד לכניסה דיגיטלית שמעביר קול רב ערוצי מכיוון שאני מעוניין להעיף את המחשב הנייח ולהשתמש בנייד בלבד רציתי לדעת מה הן אפשרויות בחיבור של שלושת המרכיבים יחדיו מידע נוסף: לרסיבר יש 2 כניסות קול דיגיטליות 1 אופטית שתפוסה ע"י הממיר של הוט והשנייה צהובה עגולה שאליה היה מחובר המחשב הנייח ועכשיו פנויה(נראה לי שזה נקרא coax) הערה חשובה: לרסיבר אין כניסות hdmi ולכן לא יכול לקבל אות וידיאו לטלוויזיה יש כניסת hdmi אחת וכניסת vga אחת ולצערי הייתי מחליף כל הזמן בין המחשב לטלוויזיה ידנית…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לחבר את את המחשב הנייד שלי (VOSTRO 3500) לטלוויזיה ישנה. לפי הבנתי אני צריך HDMI to 3 RCA , יש לי יציאת HDMI במחשב הנייד וכניסת 3 RCA בטלויזיה (אדום, צהוב, לבן). אני רק מעוניין שהטלויזיה תציג את המסך של המחשב ומיועד רק לצפייה בסרטים. האם כבל כזה יעשה את העבודה? תודה לעוזרים. עריכה: עכשיו קראתי גם בפירוט המוצר שהדבר לא מסוגל להציג את המחשב על הטלויזיה וקראתי במקום אחר שצריך ממיר כלשהו, כיצד ניתן להציג מחשב נייד על הטלויזיה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, במחשב הנייד יש לי יציאות VGA ו- HDMI (מחשב של compaq, מערכת הפעלה W7- אם זה משנה במשהו) הטלוויזיה היא טושיבה ישנה (מהשמנות... או המלאות אם להיות פוליטיקלי קורקט). מצ"ב צילום של פאנל החיבורים הקיימים בה. איך ניתן לחבר בין השניים? כולל העברת אודיו ולא רק וידאו. המטרה היא לצפייה בסדרות או סרטים, לא עבודה כמסך מחשב. ראיתי שיש חיבור קומפוננט (הומלץ כפיתרון בפורום זה) רק שאין לי מושג אם זה מתאים לטלוויזיה שלי. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נייד אך אין לו יציאת S Video. האם יש דרך לחבר אותו לטלביזיה על מנת לראות סרטים שנמצאים על ה HD שלו ?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
למחשב יש יציאת HDMI וVGA. לטלויזיה יש כניסות scart 21, s-video, composite. אני מחפש פתרון לא יקר מכמה עשרות שקלים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב חברים, אני מנסה לחבר את המחשב נייד שלי dell 1537 למסך LCD תומך HDMI . אני מקבל תמונה אבל לא סאונד,הדריברים מעודכנים. מה יכולה להיות הסיבה ומה אני מפספס ? תודה רבה ויום טוב 8)
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד T400 של לנובו, ואני רוצה לחבר אותו לטלויזית CRT ישנה. אין בטלויזיה כניסה ל- VGA, והיא כרגע מחוברת ב-3 כבלים (אדום,צהוב,שחור) ל- DVD. מישהו אמר לי שאין אפשרות לחבר בין המחשב לטלויזיה. זה נכון?
-
- 16 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
חג שמח! רציתי לשאול, יש לי מחשב נייד עם יציאת VGA בלבד, אני מעוניין לחבר אותו לטלויזיות ישנות (component,composite) האם קיימים כבלים זולים בשוק שעושים את העברה הזאת? או האם אני צריך איזה ממיר שעולה מאות שקלים? אני אשמח גם לדעת באיזה מקרים אני צריך את הממיר. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, קניתי לאחרונה מחשב נייד של דל (xps15) וחיברתי אותו באמצעות חיבור hdmi לרסיבר vsx-820 של פיוניר. מהרסיבר כמובן יש חיבור hdmi לטלוויזיה. אני לא מצליח לקבל תמונה של הנייד על הטלוויזיה, אלא רק אם אחבר ישירות את הנייד למסך LCD. האם יש לכם רעיון מה לא תקין? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב נייד (dell e6400) ובגלל מגבלות של מקום בדירה אני רוצה לרכוש מסך 22" לפחות שישמש לי גם כמסך מחשב בעת הצורך וגם כטלוויזיה. האם דבר זה אפשרי ואם כן כיצד מבצעים זאת? תודה!
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני צריך לחבר את הנייד למקרן שמקובע לתקרה. האם יש מתאם מחיבור VGA של המחשב לחיבור RCA?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
הי יש לי קדם מגבר + מגבר של דנון. בני 20 שנה אבל מצויינים וחזקים. אני רוצה להתחבר עם מחשב נייד כדי לראות (לשמוע) סרטים, אבל הכניסות הן אנלוגיות בלבד. מחשב של העבודה כך שאני לא יכול לעשות בו שינויים ויש לו יציאות VGA, display port ויציאה לאזניות. איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר את המחשב הנייד שלי לרסיבר בחיבור דיגיטלי וזה אומר שאני צריך ליקנות כרטיס קול עם יציאה דיגיטלית, עכשיו אני רוצה ליקנות אחד שמיתחבר ל USB. ואני לא רואה אחד כזה שהוא 24BIT\192KHz רק עם 96KHz וחבל לי כי זה יוריד לי את האיכות, מה אפשר לעשות???
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אז ככה יש לי מחשב נייח שבו יש כרטיס קול: http://www.auzentech.com/site/products/x-mystique.php , שמחובר לרסיבר דרך היציאה האופטית !. עכשיו מה שאני רוצה זה לחבר מחשב נייד מהיציאה של האוזניות שתיכנס אל הכרטיס קול הנ"ל ושממנו זה ייצא לרסיבר שלי !!! אייך אני עושה זאת ???
-
- 6 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
התלבטתי באיזה פורום לשאול. מקווה שזה בסדר בפורום זה. יש לי לפטופ מצוין. הוא מחובר לטלוויזיה 40 אינצ' בסלון. הכל טוב. לאחרונה אני צריך יותר מחשב, ופחות מחשב על הטלוויזיה. קשה מאוד "לתת עבודה" כאשר אתה יושב בסלון בבית והמחשב הנייד כל כך רחוק ומחובר לטלוויזיה. חשבתי בהתחלה לקנות מחשב נוסף (עם מסך גדול - 24 אינצ'). אבל במחשבה שנייה, עלתה לי מייד השאלה - האם אי אפשר לחבר ליציאת ה HDMI של הלפטופ שלי גם את הטלוויזיה וגם את מסך המחשב (שאותו ארכוש בקרוב)? (כמובן, אני משתמש במחשב הנייד כנייח בשני המקרים). כך תהיה לי עמדה אחת שאפשר לגלוש בה ולכתוב ביתר קלות. ועמדה שנייה שהיא עמדת טלוויזיה. אשמח לשמוע הצעות בכלל, כי אני מעדיף לחסוך את העלות של קניית מחשב שולחני יעודי רק בשביל ש…
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מאוד מוזרה ומטרידה: זו הפעם השניה שהרסיבר החדש שקניתי נשרף (לא מגיע אליו מתח בכלל). הרסיבר (519 של פיוניר) מחובר בכבל HDMI למחשב הנייד שלי - חדש גם כן -G62 של HP. התופעה הזו קורית כאשר אני מנסה להפעיל קובץ מוסיקה בנייד. חשוב לציין שזה לרוב זה עבד בסדר, אבל שני מקרים כאלה שרפו לי את הרסיבר. אגב, פניתי לפיוניר והם לא ידעו מהו מקור הבעיה. הם הפנו אותי לבדוק את הרמקולים. הרמקולים נבדקו והם בסדר (וורפדייל). הבעיה מתסכלת מאוד, אני אשמח אם מישהו יכול לכוון אותי. האם זה קשור לכרטיס הקול של הנייד? תודה, אלעד
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי מקווה שזה המקום המתאים האם יש דרך לחבר את המחשב הנייח לchromecast ? שניהם כמובן על אותה הרשת (הנייח מחובר קווית) מה ניתן לעשות ? תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לחבר את המחשב הנייח שלי לטלוויזית LCD. איך אני עושה זאת? תודה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפש דרך לחבר את המחשב הנייח לטלוויזייה ללא כבל HDMI אם קיים חיבור שניתן לחבר למחשב כדי לשדר לטלוויזיה הטלוויזיה היא של חברת פיליפס אין בה אנדרואיד אבל אפשר לחבר טלפונים
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייח ישן המריץ חלונות XP שעומד כבר שנה במחסן ללא שימוש (אך תקין לחלוטין). ברצוני לחבר אותו לטלוויזיית CRT על מנת לראות באמצעותו סרטים שהורדתי למחשב, גלישה באינטרנט ע"ג המסך וכ'. כרטיס המסך במחשב הוא מובנה על הלוח, ומכיל חיבור VGA וחיבור TVout. הטלוויזיה היא מסוג CRT המכילה חיבור RCA בלבד, ואם אהיה מדויק מדובר על כבל צהוב לאות וידאו, וכבל בודד לבן לאודיו. אין כניסה אדומה בדומה למכשירי CRT מתקדמים יותר, אך לטלוויזיה המדוברת שני רמקולים בצדדים. מבחינת המרחק בין המחשב לטלוויזיה המרחק אפסי, הם אחד ליד השני. ברצוני לדעת בבקשה אילו כבלים אני אצטרך ע"מ להריץ את העסק, באיזה חיבור להשתמש במחשב ומהיכן אני יכול לרכוש את הכבלים/מפצלים הרלוונטים באזור עמק יזרעאל או…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי הוא ATI Radeon 3870 עם יציאת DVI ומתאם ל-HDMI שאמור להוציא גם Audio וגם Video מלאים דרך כבל HDMI. (הותקן דרייבר מעודכן לוידאו וגם לאודיו - HDMI Audio Driver) חיברתי את המחשב למגבר Yamaha Rx-v3800 ודרכו אל הטלויזיה. (הדרייבר של כרטיס המסך מזהה את המגבר) כאשר אני מדליק את המגבר, אני מקבל תמונה של המחשב, אולם לאחר מספר שניות נדלק השומר-מסך של המגבר ואי אפשר לראות את המחשב יותר... (כמו כן, לא עובר האודיו דרך ה-HDMI). עד לקניית המגבר, כרטיס המסך היה מחובר ישירות לטלויזיה (hdmi) והכל עבד בצורה תקינה (ללא שימוש בהעברת קול ב-hdmi - האודיו הועבר דרך כרטיס הקול של המחשב) ניסיתי החלפת דרייברים, הורדת Codec Pack שונה - ובינתיים בלי הצלחה. מה צריך לעשות כדי לראות …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי הכותרת אני במצב לא טוב. איך אני מחבר בינהם ומקבל סטריאו? חשבתי לקנות כבל RCA וממיר כזה: http://electronics.shop.ebay.com/Audio-Cables-Connectors-/14964/i.html?rt=nc&LH_ItemCondition=1&_nkw=analog%20to%20digital&_catref=1&_fln=1&_ipg=&_ssov=1&_trksid=p3286.c0.m282 יש דרך יותר פשוטה? *דרך אגב קניתי אתמול מיד 2 רמקולים קדמיים Infinity Primus 250 ב- 600 ש"ח. מחיר טוב?
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
תודה!
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
אני מאוד מתוסבך ומבולבל עם כל הבלאגן שיש לי פה, אשמח לקבל קצת עזרה. יש לי רסיבר kenwood KRFV6090D, עד עכשיו הייתי מחבר לו רק את הרמקולים ואת המחשב (ב-aux), עכשיו אני רוצה לחבר גם DVD, ממיר של הוט וטלויזיה. השאלה שלי היא, האם אפשר לחבר הכול בצורה כזאת שיהיה אפשר להקליט בDVD, אבל שאני לא אצטרך להדליק תמיד את הDVD כשאני צופה בטלויזיה. כלומר, בשביל להקליט בDVD צריך לחבר את הממיר אליו ואז לראות תוכניות דרכו, כשגם הDVD דלוק, אני לא מעוניין שהDVD יהיה דלוק כל זמן שאני רואה טלויזיה כי אני אשתמש בו אולי פעמיים בשנה. מישהו הבין למה אני מתכוון? :-)
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-