עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני רוצה לקנות ובגלל שאני לא מבין גדול אפשר אם תעזרו לי להגיע להחלטה יש לי בסביבות 220 ש"ח להשקיע מה אתם מציעים לי ?

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  2. השימושים שלי הם בעיקר למשחקים אך גם לסרטים. אני מתכוון להזמין מאמזון (כל מוצרי האודיו בארץ יקרים נורא והמבחר די גרוע לפי מה שהבנתי) ורציתי גם לשאול האם זה משתלם מבחינת: מע"מ/מכס/ דמי משלוח (לעומת קנייה בארץ) ? תנו בהמלצות

• 104 תגובות
    • 10.8k צפיות
  3. לפני כמה חודשים קניתי את האוזניות האלה ואני מאוד מרוצה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=300849.0 לא ידעתי איפה לשים את זה, אבל חשבתי שזה המקום המתאים ביותר כי הכי סביר שיהיו פה אנשים שנתקלו בבעיה... הפלסטיק של הקשת, מעל הרמקול השמאלי, בחלק הפנימי ("אחורה") התחיל להיסדק בצורה משמעותית. ממש בתחילת הקשת ליד הרמקול ממש. אני אצרף תמונה כשאני אגיע הביתה. קרה למישהו משהו דומה? יש המלצות לגבי איך לטפל בדברים כאלה? משה.

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  4. רכשתי את הEP630 כעת ב38 ש"ח(כולל משלוח), זאת הפעם השלישית שאני רוכש את האוזניות הללו. כל זוג שרד אצלי שנה בממוצע,בראשון נהיו בעיות במגעים אז קניתי עוד זוג-שכרגע רק אוזניה אחת פועלת השד יודע למה -אבל זה כנראה בגלל השימוש האינטנסיבי שלי. אז האם מדובר בזיוף? הפידבקים של המוכר חיוביים והקונים לא ציינו שמדובר בזיוף כלשהו-אך בכל זאת איך המחיר כ"כ נמוך? ***עדכון***:האוזניות הגיעו-טוב אז כבר שפתחתי את האריזה(יותר נכון שקית ניילון) ידעתי שמדובר בזיוף-הכבל לא היה שווה(להרכבה מאחורי העורף),לא אותו הכבל. איכות השמע:כמובן שלא כמו המקורי-כנראה הקונים בEbay לא שמעו את האמיתיות-לכן התגובות חיוביות.עשיתי השוואה אחד מול השני:הצליל הרבה פחות חד מאוד לא מאוזן,אין גבוהים כמו במקורי כנ"ל ל…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום! אני מתכוון לכלול במפרט שאני מזמין היום מ-SkyPc רמקולים חדשים, התקציב שלהם, בנפרד מהמפרט עצמו, הוא 300 ש"ח. מכל מה שיש ל-SkyPc להציע, הכי נראה לי Logitech X-230, שעולים במפליא 299 שקלים חדשים. מה דעתכם? תודה

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  6. Started by exercise,

איזה טלוויזות 29"+ CRT מומלץ לקנות היום לסלון ? וגם איזה טלוויזית LCD מומלץ לקנות לסלון שתהיה בגודל תמונה לא רחב זהה ל 29" CRT וגם שתחובר רוב הזמן לממיר של HOT ותציג איכות טובה ? אני מחפש דגמים שניתן להשיג בחנויות חשמל ולא משהו ביבוא איזוטרי. בסוף הלכתי על ה 37lc53 של LG זה 37 אינץ, איך היא יחסית לתחרות שלה בגודל זה ?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by eliau21071981,

שלום אנשים אני מחפש מ.אודיו משהו טוב לרכב יש לכם המלצות או איזה קישורים שאוכל לעיין שם תקציב 3K רדיו דיסק + טוויטרים +מגבר +4 רמקולים ורק האיכותיים ביותר

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. Started by iakovl,

יש לי אפשרות לרכוש את הכרטיס המדובר Audigy 2 ZS Platinum Pro ב500 ש"ח האם שווה לעשות השקעה כזאת? מה האופציות שיש לי היום בשוק? חשבתי על Revolution 5.1 בעיקרון הציוד שלי? אוזניות סנהייזר HD595 בעיקר סרטים/מוזיקה, משחקים זה לא התחום החזק

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  9. שלום, אני צריך אוזניות למוזיקה. האוזניות יהיו מחוברות לנגן נייד ולמקודד של הרמקולים שלי. אחד השימושים העיקריים שלהם יהיה לריצה, אני בכלל לא פוסל אוזניות קשת גדולות היום אני רץ עם סנהייזר HD437 והן ממש לא מפריעות לי כל עוד אפשר לגלגל את הכבל. אני מעדיף איכות על נוחות. היו לי גם בעבר שור E2C והן ממש הציקו לי בריצה כי האוזן מזיעה והאחיזה שלהן באוזן פוחתת. אפשר לחרוג טיפה אם זה באמת משתלם תודה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by RX7,

שלום אני מעוניין לקנות אוזניות משולבת עם מיקרופון למחשב ואני מתלבט בין שני דגמים הראשון http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=OV810MV&Cat2Cat1ID=110&Cat2ID=534&aff=Zap〈=HE# השני http://www.electrocohen.co.il/Product.asp?productid=765 תגידו לי מה כדאי גם מבחינת הנוחות וגם בכללי.. תודה

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  11. לפי מה שאני רואה ניתן לחבר אליו 4 רמקולים בלבד, כלומר הוא סטיראו. התכנון היה לחבר לטלויזיה 2 רמקולים של וורפידל מדגם ואלדס 200 ועוד 2 מדגם 100. האם המגבר הזה יוכל להזיז אותם וישמעו טוב? פעם היו מחוברים אליו ריצפתיים של אלטקס והוא עבד איתם מצויין אז אני לא חושב שתהיה בעיה. האם כדי גם לחבר את המגבר למחשב עם הרמקולים שציינתי כתחליף ל-ATP3? השילוב יתן תוצאה יותר טובה? תודה מראש.. תמונות של המגבר: http://www.siz.co.il/my.php?file=j2tjmydxotjo.jpg http://www.siz.co.il/my.php?file=ufzidiwv0ztz.jpg

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  12. אני נמצא בפניי קנייה של רמקולים להלן הנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=324362.0 אני רוצה לדעת מה קורה אצל כל אחד ואחד מכם על שולחן המחשב (חוות דעת). ואם אתם משתמשים באחד מן הרמקולים הבאים, פירוט וחוות דעת יהיה מעולה. Altec lansing ATP3 הקשיש SonicGear 320 SonicGear EVO3 SonicGear EVO7 Logitech Z10

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by arik100,

1. ממתי משתמשים במגבר לאוזניות??? JESUS CHRIST , מה זה בדיוק עושה/מוסיף? 2. מה זה SINERHINER/סינתסייזר ? וסליחה על העיוות של המילה 3. האם כל האנשים ששומעים מוזיקה הם MUST אודיופילים? או שפשוט כולם יכולים להנות ממוזיקה יותר טובה? כאילו האם כל הציוד היקר הזה יורגש גם על ידי אנשים שאינם אודיופילים? .4 האם גולשי הפורום הזה בעיקר הם אודיופילים? 5. איך מאבחנים את האודיופיליות? 6. כרטיס הקול , בשביל מה הוא? הרי כבר יש כרטיס קול במחשב... הוא לא מספיק ? הרי יש בו כניסות של HD AUIDO... פירוט בבקשה סליחה על החפירה ותודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום, לאחר הרבה קריאה בפורומים שונים החלטתי לחבר את המחשב החדש שיהיה בקרוב בHDMI-DVI,עכשיו הבעיה שמהמחשב לטלויזיה יש לי לפחות 7-8 מטר ככה שאני צריך כבל של 10 מטר, קניתי את הכבל הזה, 10 מטר של HQ http://exp.shopy.co.il/products/91731 עכשיו לא יודע למה אבל כנראה בגלל האורך שלו הוא לא מעביר לי את האות כמו שצריך,רואים יפה והכל ,הבעיה היא בסרט שיש תנועות מהירות יש כמו פסים קטנים קטנים שחוצים את המסך,נגיד עם אני מוזיז את העכבר מהר יש גם את זה,בקיצור הכבל לא מסתדר עם קטעים מהירים,כנראה שהאות עוברת בו לאט מדי, ניסיתי כבל 3 מטר של אותה חברה והכל עבד רגיל, מה אני יכול לעשות? מישהו יכול להמליץ לי על חנות מסוימת באיזור השרון שמחזיקה כבל 10 מטר כמו שצריך עם אפשרות להחזיר במידה ולא עו…

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  15. שלום לכולם. כיום יש לי ATP3 וכרטיס קול Audigy Value. אני רוצה להשתדרג קצת עם הרמקולים. אני מוכן להוציא בסביבות 1500 ש"ח (אפשר לחרוג אם זה מוצדק). אני משתמש ברמקולים בעיקר למוזיקה וסרטים, וגם למשחקי מחשב בעדיפות נמוכה יותר. אני מחפש רמקולים בתצורת 2.1 (או 2 אם יש משהו שווה) שיהיו מאוזנים. אני לא מחפש באס מפוצץ או טוויטרים חזקים אלא רמקול מאוזן שעובד טוב גם ברמת המיד. אשמח לקבל המלצות. (אגב, הבנתי שיש מבצעים בדיוטי-פרי, אז אם מישהו מכיר זה גם יכול לבוא בחשבון) תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  16. Started by benm218,

שלום לכולם , כרגע ברשותי X-Fi Fatal1ty Fps, הדגם עם הפאנל הקדמי וכמובן ה 64MB X-RAM. אני משתמש כרגע ברמקולים JBL CREATURE 2.1 , ואוזניות EP-630 של CREATIVE , בעתיד הלא רחוק יחובר למגבר עם רמקולים רצפתיים. אני יכול להחליף את הכרטיס תמורת רכיב חומרה שאני צריך ושלקנות אותו יעלה בערך 650-600 שקל. השאלה שלי היא האם יש טעם לשדרג ל Auzentech X-fi Prelude 7.1 או שההבדל הוא לא משמעותי ? מדובר בתוספת של כמעט 400 שקל עבור השדרוג , האם השדרוג מוצדק בכלל ? עיקר השימוש שלי הוא מוזיקה וסרטי HD של 720p/1080p. תודה לכולם !

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  17. Started by ofirr,

Logitech® Z10 Interactive Speaker System VS. Altec Lansing VS2421 2.1 / Altec lansing ATP3 2.1 Speaker System שבת שלום וערב מעולה לכם. אני רוצה לדעת על ההבדלים בין הZ-10 של Logitech לבין הATP3/VS2421 של Altec lansing. כן אני יודע שהZ10 הוא בעל הרכב של 2 לעומת האחרים שהם הרכב של 2.1. אבל האם באמת הZ10 שווה את ה850 ש"ח לעומת האלטקים שנמכרים בכ370 ש"ח? האם באמת זו ליגה אחרת ומרגישים סאונד אחר? או שאפשר להסתפק באלטקים?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by anatoli,

שוב שלום חברים, עם כל הבלגאן שהיה עם השביתות/מבחנים וכו' לכל הסטודנטים פה, אני לא בטוח אם העניין ייצא בסוף לפועל. עם זאת, כרגע אני רואה שלי יהיה זמן בחודש-חודשיים הקרובים לארגן מפגש, לכן אני רוצה לראות מי רוצה ויכול להגיע למפגש שכזה. מבחינת מקום, הפעם יש מקום מצוין לצורך המפגש. יהיה לנו יותר ממספיק מקום לכמות נכבדה מאוד של אנשים. כשאני אומר נכבדה אני מדבר על 20 אנשים לכל הפחות, וסביר להניח שגם יותר. הרעיון הפעם הוא לא לעשות מפגש רגיל שבו יבאו חברי העליתה האודיופילית, אלא להביא את הסאונד לעם. מה שאומר, גם לחברים שלא נמצא ברשותם ציוד רב/איכותי במיוחד, אך רוצים להגיע ולהכיר מוזמנים. תמונה קטנה לצורך המאורע: כמובן שכרגיל תהייה עדיפות לאנשים עם ציוד, ולאנשים ותיקים ומוכר…

• 42 תגובות
    • 10.7k צפיות
  19. קראתי את האשכול של הבחור שפתח וחווה דעת וגם חבל שהאשכול נתקע אחורה ולא ממשיך להיות פעיל. אבל בכל זאת, ראש בראש איזה סט עדיף?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום, אני מנסה ללכוד וידאו ממצלמה למחשב דרך כרטיס המסך המובנה (Radeon x1250) בלוח האם Asus M2A -VM- HDMI ? ניסיתי לעשות זאת בחיבור המצלמה ל- Video in של הכרטיס, אולם המחשב לא מזהה את המצלמה. מישהו יכול להציע פתרון? תודה

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  21. Started by RayZ,

איך האוזניות EH150 של סנסהייזר? מישהו התנסה בהן\יש לו אותן ויכול לתת חוות דעת? אני צעד לפני קניה וחשבתי שאולי כדאי בכל זאת לעצור לבירור בפעם האחרונה. בהתחלה רציתי ללכת על ה-EH202 אבל החלטתי שלא אחרי שקראתי המון ביקורות על האיכות של הדגם הזה... (אני לא מאלה שיותר מדי באס באוזניים על חשבון השאר עושה להם את זה.) (אני מחפש אוזניות נורמליות אחרי המון כושלות עד היום, לתוהים למה הבירור המעמיק.) תודה.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  22. Started by ZeppeliN,

אז ככה, אני רוצה לחבר למחשב שלי מגבר שאוכל לשמוע מוזיקה כמו שצריך. אין לי כסף כרגע אז אני לא יכול לקנות משהו. יש לי מערכת מאוד ישנה של סוני (בערך בגילי - 15 שנה) המערכת מחולקת לחמישה חלקים, נגן דיסקים, רדיו, אקולייזר, טייפים, ומגבר. חשבתי על לקחת את המגבר לבדו ולחבר אותו למחשב, זה אפשרי? המגבר הוא Sony D705 ומי שצריך תמונה [מכירת המגבר ב eBay מצאתי במקרה] : http://tinyurl.com/33tgj9 תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  23. אשמח לקבל יעוץ טוב כרגע אני עם OB רגיל ALC889A ורמקולים של קראיטיב ינספיאר 5000 משהו! ומעניין אותי עם ההשקע וההחלפה היה שווה ועד כמה?

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  24. אז ככה המגבר עלה לי 1700 שייח מספיק וחזק לחדר שימוש לסרטים מוזיקה וכדומה עכשיו השאלה איך אני מחבר אותו לרמקולים ולמחשב יש לי כבר רמקולים עם חוטים עם הכול לכן עם מישהו יוכל לעזור לי לדבר איתי באסקיו,במסנגיר,בטלפון אני ישמח מאוד תבוא עליו ברכה ישמח לקבל עזרה שיהיה לילה טוב לכולם

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  25. שלום, האם קיים מוצר שיכול להעביר וידאו ממחשב לטלויזיה. הרעיון שהמחשב שנמצא באחד מחדרי הבית יוכל להקרין סרט על מסך בסלון ללא חיבורי כבלים. האם יש מוצר שתומך באיכות גבוה?

• 4 תגובות
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים