אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני צריך את עזרתכם כי עוד כמה שעות אני יוצא מהבית לקנות אוזניות חדשות. עד עכשיו אני תמיד השתמשתי ב HEADSET ואני חושב הפעם ללכת על אוזניות ומיקרופון בנפרד לאחר שאמרו לי שאוזניות בלי מיקרופון בדרך כלל יותר עמידות ואיכותיות (תקנו אותי אם אני טועה) אז אני מחפש אוזניות קשת שיביאו לי דיי חוייה כשאני שומע מוזיקה או רואה סרטים ושלא יעלו יותר מ200 שקל כי עוד חצי חודש אני חייל קרבי ואני כמעת לא יראה את הבית ואני לא רוצה לבזבז הרבה כסף על דבר שלא יהיה בו הרבה שימוש. ד"א חשוב לי גם שהם לא יהיו ממש אטומות וגם אם הם כן אז שלא יהיו מבד בפנים תודה.
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
קראתי ביקורת על ZEN MicroPhoto באתר www.tgp-il.net וכתוב שם שאפשר להטעין את הנגן רק דרך קבל USB זה נכון? כי למשל אם אני לוקח את הנגן לטיול שנתי אז אין לי איפה להטעין אותו אז על מה אתם ממליצים לי במקום??? ואתם מכירים חנות או אתר אינטרנט שאפשר ליקנות בה נרתיק לנגן???? :'( :'( :'(
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת רמקולים של 2.1 השימושים שלי הם בעיקר שמיעת מוזיקה וסרטים וסדרות במחשב... התקציב הוא עד 800 ש"ח והייתי שמח אם יהיה גם שלט אלחוטי למערכת למרות שזה לא הכרחי אם זה לא משתלם... בדקתי קצת באינטרנט ומצאתי 4 אפשרויות טובות לעניין: 1)MicroLab FC661 2)SHOCKWAVE Q3 2.1 3) SonicGear EVO8 4) Altec Lansing FX4021 אז אם אפשר עצה של אנשים שמבינים מה עדיף לקנות ואם יש משהו יותר טוב מהרשימה אז בטוח להצעות...תודה
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות אוזניות לפלאפון לצורך שמיעת מוזיקה. התקציב שלי הוא עד 300 שקל אך העדיף שלא לחרוג מ250 שקל אלא אם כן יש שיפור רציני. אני מעוניין באוזניות קטנות עם אחריות לתקופה של של שנה לפחות כמו כן אני מעדיף אוזניות עם כפתורי שליטה (שיר קודם,הבא,פליי ופאוס). אשמח עם ניתן להשיג את האוזניות באזור המרכז - נתניה. אם זה מהווה משקל כלשהוא אז הפלאפון הוא Htc nexus one
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, איזה מסך מומלץ יש בטווח המחירים המוזכר לעיל. כדאי שהמסך יתמוך בHD אם זה נכנס בתקציב. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש לקנות רמקולים 5.1 למחשב שמעתי על Logitech z506 שהם טובים ובמחיר סביר של 430₪ וקראתי בכמה מקומות על Microlab x23 אבל לא נראה לי שזה למחשב, תקנו אותי אם אני טועה. השימוש הוא בעיקר למשחקים וקצת לסרטים בחדר של 3.5X3 מטר. אני כנראה אצטרך להאריך את הכבלים לבד, עם כבל איכותי כמובן. זה יכול לגרום לי לבעיות מיוחדות? אני אשמח לקבל כמה הצעות תודה
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
ובכן... אני עומד בפני פרויקט קולנוע ביתי וקיבלתי כמה הצעות. אז כמו בכותרת, רציתי לשאול מה עדיף. אופציה א' - היא שלכל אזור (סלון, מטבח וכו') יש מגבר משלו. אופציה ב' - הכל מוגבר ונשלט ע"י XANTECH MRC-88. עוד כמה שאלות, ברשותכםL - מה אתם אומרים על החברה Focal? - איך HITACHI בפזלמות? - איך Pioneer בנגני DVD ורסיברים? - האם צריך רסיבר בשביל מערכת סטריאו? - יש איזה מדריך גדול ומקיף שאני יכול לקרוא (חוץ מהזה בסטיקי)? המון תודות... מואד'דיב.
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
האם הנגן הזה שווה? יש אלטרנטיבות בסביבות המחיר הזה שיותר שוות? מה החסרונות שלו ומה היתרונות שלו? תודה רבה מראש.. דרך אגב כדאי לי לחכות ל hi-md ? אחרי שראיתי את הזמנים של הסוללות של ה hi-md די התאכזבתי ולדעתי סוני הולכים ליפול, אז אני לא יודע
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש אוזניות חדשות שיחליפו את הSennheiser HD280 שאמנם שירתו אותי נאמנה, אך אני נאלץ להחליפן עקב שחיקה מוגברת והתפרקותן המוחלטת הקרבה ובאה. האוזניות יחבורו כדרך קבע למחשב, כ. הקול שברשותי הוא Creative Audigy 2 Value ואני שומע מגוון רחב מאוד של סגנונות, החל מבלאק מטאל, דרך אינדי, פאנק רוק, ג'אז, אמביינט וכלה במוזיקה קלאסית. כך שאני (חושב ש)צריך אוזניות מאוזנות שמפיקות צליל מדויק, חזק ונקי בתחום תדרים רחב. כמו-כן, גם איכות הקבצים שאני שומע נעה מMP3 של 256KBPS, דרך קבצי OGG, קבצי FLAG וAPE למיניהם, וכלה באלבומים המקוריים שקניתי. התקציב הבסיסי כאמור הוא 1000 ש"ח, אבל באפשרותי וברצוני לשלם סכום רב יותר בתנאי שהאוזניות מצדיקות זאת. ידוע לי שכרטיס הקול שברשותי א…
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
http://download.divx.com/divx/DivX505Bundle.exe זה באנדל שאמור להכיל את כל הקודאקים שקיימים באינטרנט אז תתקינו, צפו ותהנו!! יאיר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, בסופו של דבר קניתי את ה 47LK530Y של LG ואני די מבסוט, רק שיש לי איזושהי בעיה - כשאני מחבר את המחשב ושם על רזולוציה של 1920*1080 הדסקטופ נחתך בקצוות (כאילו הרזולוציה לא מתאימה) וכשאני מוריד לרזולוציה של 1366*768 זה בסדר גמור - מישהו נתקל באותה בעיה ויודע איך לפתור?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יצא לי לא מעט פעמים לשמוע על מגברים לנגני mp3 ,האומנם לא התעמקתי בזה הרבה,אבל לאחר הקנייה של האוזניות se215 שמשתלבות יפה עם הנגן c2 רציתי להשקיע עוד קצת ולדעת מה יתן לי ומה ישפר לי אם אני אקנה לו מגבר ומאיפה קונים. אז לגבי הסאונד האם אני ארגיש הבדל? האם הצלילים יהיו יותר נקיים?האם זה קטן ונייד שאפשר ללכת עם זה ברחוב?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב למסך אני רואה את ההתחלה את התעינה תמונה של ASUS הטעינה של הוויסטה אבל אחרי זה הוא פשוט מכבה את המסך מה עושים במצב כזה? זה די דחוף
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי כבר כמה שנים טובות שאני משתמש במערכת Creative Inspire T4400 4.1 ישנה. איכשהו אני החזקתי איתה עד עכשיו למרות ששני הרמקולים האחוריים שלה התקלקלו והוחלפו ברמקולים מאולתרים, אבל עכשיו בכלל אני חושב שמשהו במגבר נדפק, וכשיש הרבה רעש, נראה שהרמקולים פשוט לא מחזיקים מעמד והסאונד נהיה מקוטע. משהו מוזר שלא נקתלתי בו בעבר. אז הגיע הזמן לקנות חדשים! כרגע אני עובד בצורה הזו - אחוריים נמצאים על ארון כמטר וחצי מאחוריי - קדמיים על ארון ספרים ממש מעל המחשב בזמנו זה היה נראה הסידור הכי טוב בשביל Surround, אבל האמת שאף פעם לא באמת הרגשתי את אפקט ה-Surround במשחקים או בסרטים, אולי זה בגלל הסידור הזה, או שפשוט המערכת לא טובה. (או שאני לא שומע טוב??) השימושים שלי הם די כלליים…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי את הרמקולים הנ"ל שמגיעים עם חיבור סטריאו אנלוגי וחיבור דיגיטלי שלא ניתן לחבר אותו לשום יציאה שמגיעה מהלוח אם מאחורה, איך אני מחבר את הכבל למחשב ולאיזה יציאה מהלוח אם?
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש הבדל בין A450 לA451? החליפו לי טלוויזיה והביאו לי A450 במקום A451 אמרו לי שאין הבדל גדול... רק שאין חיבור S VIDEO זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
למי מכם שיודע האם קיים מיקרופון חוטי או אלחוטי שמתחבר למחשב ? ואם כן קיים איזה חברות טובות יש ועלויות ? רק רוצה לציין שזה לא להקלטות או משו פשוט סתם מיקרופון לבית לשיר בשביל הכיף.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה דריוור הכי מעודכן יש לו? אם למישהו יש קישור להורדה
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מחפש המלצה לטלוויזיה LCD בשביל חבר. התקציב שלו עומד על 3000 שח בגג. הוא יחבר רק דיוידי ישן שהוא גם רסיבר לטלוויזיה + ממיר של הוט (לא HD) ואולי גם PS2 ככה שהוא לא זקוק לחיבורים מתקדמים יותר מדי. אולי עדיף שיהיה שיהיה HD READY(לעתיד) ראיתי בזאפ הרבה טלויזיות בסגנון המחירים הללו אבל איזה ממה שאתם מכירים הכי מומלצת? תודה.
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
השאלה בכותרת הIPOD נמצא כחדש לגמריי .. לא נגעו בו... מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היו לי סקולקנדי GI ועכשיו גם SRH750dj של שור ושתיהן נשברו לי אחרי כמה חודשי שימוש ( פחות מחצי שנה כל אחת ) בחלק שמכוונים את גודל הראש. מהאחרונות אני מאוד מרוצה. שומעים טוב וחזק ויש גם בידוד מעולה. חיסרון קטן זה הכבל הענקי אבל התמודדתי איתו. אשמח להמלצה לאוזניות יותר חזקות אבל לא אטומות מדיי. בעיה גדולה שלי זה שאני לא רוצה שהאוזניות ישבו על האוזניים אלא מסביב ( ככה שזה פוסל את רוב הAKG לצערי ). השימושים זה בעיקר מוסיקה מהנגן והמחשב אבל גם סרטים במחשב לפעמים. תודה רבה מראש עריכה: עכשיו ראיתי א הv700DJ של סוני והן נראות טוב. הן חזקות? לא ראיתי כלום לגבי החומרים שמהן הן עשויות.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בזמן האחרון הDVD שלי שהוא של APPEX דגם 811 התחיל לקרטע, בהתחלה יש קול ממש מקוטע וגם קצת התמונה, ואחכ הקול נעלם לגמרי... קרה למישהו? מישהו יודע איך לתקן? מישהו שמע על בעיה כזו?
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלומות . ברשותי מחשב עם כרטיס קול SB Live 5.1 שמחובר למערכת דולבי דיגיטל.אני מריץ WIndows 2000 SP4 . יש לי Geforce 3 Ti200 128DDR . כשאני רוצה לצפות בסרט שמקודד בדולבי על הטלוויזיה אין לי בעיה ,אבל כשאני מנסה לצפות בסדרה Stargate SG-1 (שאת כל 7 העונות שלה הורדתי מהאינטרנט) ,אני חוטף בעיות סינכרון קשות! בהתחלה חשבתי שזה קורה רק כשאני מעביר לראות על הTV ,אבל עכשיו זה גם קורה כשאני רואה על המחשב. ניסיתי להחליף נגנים (WMP 6.4 ,WMP 9 ,BSplayer ,WINDVD ) ,וכלום לא עוזר. ניסיתי לעדכן את המקודד AC3filter מגרסה 0.6b ל -0.69 וזה לא עזר (ובגרסה הזו יש גם צליל דיגיטלי מוזר מכיוון הסנטר ,כאילו שיש שם הד שחוזר על עצמו וממש מפריע). אין לי כבר רעיונות ,וזה ממש מתחיל לשגע אותי ,לכן כל מי …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רסיבר דנון דגם AVR1509 סכום 1250 רסיבר פיוניר דגם VSX520K סכום 1670 רסיבר אונקיו דגם SR308 סכום 1790 מה עדיף מ 3? אבקש חוות דעת ממביני עניין ברסיברים..! תודה מראש [= נ.ב מבחינה פונקצויות שמע איכות וכו'! אם עם רסיבר עדיף מהשלושה עד 2000 שח גג!! אשמח לשמוע .
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-