אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שמעתי שהם טובים ועולים רק 250 ש"ח זה המפרט שלהם מהאתר היצרן http://asia.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=789&product=15970&nav=1&listby=usage מישהו מכיר אולי..השתמש פעם..שמע.. בבקשה זה דחוף רק תגידו אם זה איכות או לא כי אני לא מבין בזה
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
אני צריך אותם לטיולים ארוכים וטרקים בחו"ל. הנגן שאני משתמש בו הוא D2 של iAUDIO
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם כרטיס הטלויזיה הזה(Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit) אפשר לראות איתו ממירי הוט ולהקליט איתו תוכנייות ואם הוא פועל בxp והאם ניתן ליראות את הממיר בלי שהמחשב דלוק?
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום רב. ברשותי יש את הJBL220 שכידוע מגיעים עם באנדל של 3 זוגות בגדלים שונים של כיסויי סילקון. אבד לי כיסוי אחד מהזוג הבינוני בגודל,מה שנשאר לי כרגע זה זוג קטן מדי, ואחד גדול מדי, ויחידה בודדת מהזוג האמצעי שהיה מתאים לי פיקס. מישהו יודע היכן ניתן להשיג את המתאמים הללו?דרך החברה?אולי בצורה סטנדרטית בחנויות מוזיקה? אשמח לעזרה,תודה.
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה זה המפרט שאני הולך לקנות השאלות שלי הם האם אני אוכל לראות טלויזיה במחשב ? ודבר שני: והאם אוכל לעבוד עם המחשב על מסך הטלויזיה ללא חיבור קאבלים? מעבד- Q9300 +Arctic cooling Freezer 7 Pro לוח אם - GIGABYTE GA-P35-DS3L- ? ספק כוח- Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כרטיסי זיכרון 2 יח'- G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL4 דיסק קשיח- Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS כרטיס מסך- Gigabyte nVidia Geforce 8800GT 512Mb GV-NX88T512HP (Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling מארז- p180\p182 המסך שלי כרגע לזמן הקרוב הוא SAMSUNG 793 DF אך בעתיד הלא רחוק אני אחליף כנראה ל-DELL 2007WFP אשמח אם תעזרו לי.
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
היי חברים אבא שלי טס היום (בעצם לפנות בוקר) לפריז למטרות עבודה. חשבתי על לתת לו איזה דגם של אוזניות שיקנה לי (יש לי כרגע חרא אוזניות). אני מחפש אוזניות אין איר מבודדות משני הצדדים (שלא ישמעו מה אני שומע, ושאני לא אשמע אנשים אחרים). התקציב שלי הוא 40 יורו (לצורך השוואה זה משהו שבארה"ב עולה איזה 50$ ) . חשוב לי מאוד הקטע של הבידוד והניידות! המקור שלי יהיה iPod Classic ואני אשמע לרוב מוזיקת רוק קלאסי (לד זפלין אריק קלפטון וכו'). תודה לכם! חשבתי בינתיים על הCX300 ועל הEP630 (שהיו לי והן מצוינות לצרכים שלי אבל חשבתי על להשתדרג טיפה)
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום אני כבר חשבתי לקנות רמקולים די זמן ואני רואה שהATP3 מומלץ וגם היצור שלו הופסק שמתי לב שATP3 עלה פעם 290 ועכשיו זה מתחיל ב320 בזאפ ו370 בסקאי פי סי ששם אולי אקנה (הסניף קרוב אלי, אני גר ברחובות) אז רציתי לדעת אם יש משהו במחיר הנוכחי של ATP3 שיותר איכותי או שיותר יתאים לי אני שומע מוסיקה קלאסית וגם משחק משחקים (בגלל המשחקים הורדתי את הרעיון של 2.0) אז אין לי ממש צורך בבאס עצבני אבל שיוסיף אפקט במשחקים ובנוגע לדגם שאמור להחליף את ATP3 (לא זוכר את השם) לא נראה לי שכדאי לי כי גם הסלולרי והראוטר יהיו קרובים לרמקולים (לפי בעיות שהוזכרו לגבי אותו דגם) אז אשמח מאוד לחוות דעתכם על האם לקנות ATP3 במחיר הנ"ל או לקנות משהו אחר תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לקנות את הSTEEL SOUND 4H אבל התקשרו אלי מהחנות ואמרו שנגמר להם ויהיה להם בעוד חודש אז אני צריך אוזניות לגיימינג חשוב שיהיה מיקרופון טוב וסאונד גם טוב (לא חייב הכי טוב בעולם אבל שלא יהיה קקי) חשבתי ללכת על ה5H שהן יותר טובות והן בערך במחיר מה אתם אומרים חשוב לציין שיש לי עד בערך השעה 5 להחליט (כי אני צריך להחליט לפני שהם נסגרים היום כי אני צריך את האוזניות בהקדם האפשרי [ללאן פארטי עם חברים שיתקיים ביום שישי]) תודה רבה למי שעוזר, עמנואל.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. אני מועניין לרכוש את המכשיר Novatron IAMM NTD-35 ... בפנדה מחשבים (איפה שאני מתתכון לרכוש את המכשיר) זה מגיע בלי הארד דיסק (אני בכל זאת מתכוון לקנות הארד דיסק אצלם בשביל המכשיר) אבל אני חושב שניתן יהיה לבקש מהם (כמובן בתוספת תשלום) להרכיב במכשיר את הארד דיסק החדש ... אם הם לא יסכימו איך אני מרכיב לבד את הארד דיסק לשם ?.. אני צריך לשים ג'אמפר ב - Master, לחבר את הכבל IDE (כי זה לא תומך ב - Sata) ואת כבל החשמל ?.. איך אני מכין Partition בהארד דיסק בלי לחבר את הארד דיסק למחשב ?.. אם אין דרך להכין Partition בלי לחבר את הארד דיסק למחשב אז כשאני מחבר למחשב את הארד דיסק, להכין את ה - Partition כשאני כאילו בא להתקין את ה - Windows ואז כשזה מכין זה מבקש לפרמט את …
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
-
יש לי 6 כניסות בכרטיס קול המובנה אפשר לחבר גם רמקולים(פשוטים) וגם אוזניות ביחד? **שניהם ורודים** וממה שהצלחתי להבין שאני יכול או זה או זה אין לי יציאות קדמיות במארז
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
אני חשבתי לעצמי. [אבא שלי קנה לא מזמן לוגיקט X530 :-* ]. אבל שמתי לב שבבוקס הענק הזה מסתתקר באס קטן ואני בטור אחד ששומע היפהופ וחובב של הרצים וכול הדברים האלו . נו אתם יודעים את האלה שיש להם ואנים אם 10 רמקולים 15 אינצ ויותר מ100000 WATT חשמל הולכים לעשות באס ריסים וכול זה אז בתור אחד שאוהב באסים חזקים הבאס של לוגיקט לא מספק לי את הבאס אז חשבתי לעצמי לקנות Z 2300 בגלל הבאס המאסיבי שלו לחבר למחשב הזה אבל חשבתי איך אפשר לחבר שתי מערכות לכרטיס קול 5.1 אם זה אפשרי ואם יהיו בעיות?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מאזין למוזיקה אך ורק מהמחשב. במחשב יש כרטיס קול מובנה כלשהו, והמערכת היא מערכת קולנוע ביתי יקרה. מה שקורה זה שאיכות המערכת לא באה לידי ביטוי בגלל איכות הסאונד שהמחשב מוציא ובגלל כבל ארוך מאוד שמקשר בין המחשב לרסיבר. אני זקוק להמלצה על כרטיס קול סביר עם יציאות נורמליות למערכת שישפר את איכות השמע שהיא כרגע לא זוועתית אבל טעונה שיפור. אגב אין לי צורך בסראונד 5.1, 7.1 וכדומה, יציאות סטריאו טובות יהיו די והותר מאחר שעיקר השימוש הוא למוזיקה. אני די בור בנושא אשמח להסבר, תודה.
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני צריך עזרה במציאת אוזניות לנגן IRIVER לצורכי מוסיקה, 2 מגבלות שיש לי הן: 1. האוזניות חייבות להיות IN EAR 2. מניעת כמה שיותר רעשי חוץ אני בעיקר שומע מוסיקה תוך כדי נסיעה ברכבת ואני רוצה להינות יותר מהמוסיקה ופחות מרעשי הנסיעה. עד עכשיו השתמשתי ב - SONY MDR EX51LP ועקב נפילתן בטרם עת (נקרע להן אחד החוטים) אני מעוניין במשהו קצת יותר טוב. בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מיקסר 2 ערוצים soundstage350 Bandridge ליד כל החיבורים שלו אני רואה כתוב ground (אני יודע שזה רקה) עכשיו זה ניראה כמו בורג שאפשר להוציא... מישהו יודע אולי לאיזה שימוש זה.......?!?! ומ ההמטרה של זה?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
כותרת , מס דגמים שמצאתי : http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=594524 http://zap.co.il/model.asp?model_id=586422
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול איך המסכי טלוויזיה של PROVIEW טובים ? כי ראיתי אצל אחד טלוויזיה 32 אינץ והתמונה הייתה כזאתי חדה! ממש הטלוויזיה הוציאה כזאת איכות שהתפעלתי איך זה ממש טלוויזיה איכותית ממה שראיתי , והיא עולה 3,000 שקל (אין לי ת'דגם במדויק אבל זה טלוויזיה מהסדרות החדשות בערך) אז איך הטלוויזיות שלהם אמינות טובות אין פקים וכו' יש לכם מושג ? וגם על הדרך אם אפשר המלצה לטלוויזיה טובה בתקציב הנ''ל.
-
- 8 תגובות
- 998 צפיות
-
-
רמקולים חמודים כאלה, רצוי שתהיה כניסה לאוזניות ומיקרופון... אני די מבין בזה, עכשיו חשבתי ללכת על ה Altec Lansing VS2421 ב310 שקל מ KSP. שמעתי שיש בעיות עם הכיוון איתם ( ששומעים ברמקול ימין יותר חזק מרמקול שמאל ודברים כאלה ) מישהו יכול להצדיק ? יש אופציות יותר טובות במחיר ? תודה :-*
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכל המבינים בנושא ותודה מראש קיבלתי אתמול כרטיס TV של Compro VideoMAte H900 PCI לפי הביקורות הוא נראה כרטיס חזק ובאמת אחרי חיבור והתקנה למחשב וגם לממיר הדיגיטלי של HOT בחיבור S-VIDEO אני רואה ממש מצויין בתוכנה שבאה עם הכרטיס בבנדל. הבעיה היא כשאני מנסה להגדיר את ה-TV במדיה סנטר אני עובר את כל השלבים כולל זיהוי של ה- SVIDEO עד שאני מגיע לנושא של ה- IR המדיה סנטר מבקש ממני IR למרות שיש לי גם IR מותקן ופעיל ראו לינק למוצר :http://www.comprousa.com/en/product/h900f/h900f.html ובגלל שהוא לא מזהה שום IR למרות שקיים לא ניתן לסיים את הגדרת TV SIGNAL אשמח לעזרה בנושא תודה
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכם, אני קונה מחשב ואני רוצה לשאול אתכם אם כדאי להשקיע על כרטיס קול? מה זה בכלל?? האם הוא חשוב אם אני קונה כרטיס קול טוב זה אומר שהצלילים במשחקים יהיו איכותיים ?? יכול להשקיע על הכרטיס בסביבות ה1000 שח תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
האם קיים הבדל בין כרטיס קול מובנה על הלוח לכרטיס קול חיצוני ממוצע למשתמש הממוצע לשמיעת MP3 בעיקר? ואם כן, איזה כרטיס קול במחיר המינימלי ניתן לרכוש כדי לשפר את חווית הקול וההנאה? האם באמת כרטיס קול חיצוני עדיף משמעותית על פני כרטיס קול מובנה ומשתלם להשקיע את הכסף? (נתייחס לMP3 בעיקר)? כי כמו שהבנתי MP3 זו מוזיקה עם דחיסה שמורידה את איכות השמע. בכל מקרה. אם אכן אבקש לראות הסבר קצרצר כדי לסבר את האוזן והמלצה לכרטיס קול במחיר המינימלי ביותר שיתן חוויה/שיפור לעומת כרטיס קול מובנה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לאוזניות כפתור. תקציב: 200 ש"ח+-
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מוכן להשקיע על זוג רמקולים וסאפוור 600 שח מה אתם ממליצים??
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי בחדר ממיר YES ואני רוצה לחבר אותו למחשב בעזרת כרטיס טלויזיה . הכרטיס ישמש בעיקר לצפיה ומידיי פעם הקלטות . המסך שיחובר אליו המחשב הוא בינתיים 19 של ACER ובקרוב 22-24 (לא יקר במיוחד,כנראה לא פנאל יקר). בכל אופן בעיקרון מה שקורה הוא שאני מחבר את הממיר של YES לכרטיס טלויזיה ואני רוצה לראות ערוצים ולהקליט. ראיתי את הכרטיס : WinTV-PVR-150 MCEוHauppauge איך הוא? שמעתי שהוא מומלץ. תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני חייב לדעת כמה שיותר מהר!! יש הבדל בין ה- JBL Reference 220 Earphone ל- Harman JBL Reference 220 Earphone
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-