אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה לנגן MP3 אחד מבוסס פלאש של בערך 5 גיגה ואחד מבוסס דיסק של בערך 20 גיגה (עוד לא החלטתי מה אני מעדיף) אין הגבלת תקציב לא מעוניין בנגן סרטים וכל השטויות האלה
-
- 14 תגובות
- 819 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול הורים קנו לי את הטלוויזיה הנ''ל לחדר panasonic th-39b6 ..עכשיו שמתי סרט 1080P בדיסק און קי וחיברתי לטלוויזיה הטלוויזיה קראה תסרט(MKV) אך אין כתוביות(SRT) מה הפיתרון?בדקתי את כל ההגדרות בטלווזיה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך שתעשו לי קצת סדר בקשר לכרטיסי קול: מה ההבדל בין Live 5.1, Live Gamer 5.1, Live MP3 5.1, Live DE 5.1, Live Platinum 5.1, Live 5.1 oem וכל הסדרה הזאת של הלייב... (אני יודע שהפלטיניום זה לעריכת מוזיקה מקצועית או משהו כזה..) ומה הכי טוב מביניהם?? ??? האם SoundBlaster היא חברת בת של Creative ואם לא אז מה הקשר ביניהם?? ועל מה אתם ממליצים על כרטיס מסדרת סוונד-בלאסטר לייב או פורטיסימו? אני חושב שLive 5.1 יעשה את העבודה בצורה טובה עם מערכת 4.1, נכון? ועכשיו בקשר לרמקולים: מה עדיף 4.1 Luxeon 4.1/ Genius אני יודע שהם לא משהו אבל אני רוצה 4.1 במחיר סביר וזה מה שיש...
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לשמיעת מוזיקה במחשב (Flac, 320K MP3 במגוון סגנונות אך בעיקר רוק כבד, רגאיי ופיוז'ן) - דגש על נוחות בשימוש ממושך ואיכות סאונד. מעט דחוף בגלל ה-1+1 בבאג עד יום א'. תודה מראש, גונן.
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
-
מה קורה? ניסתי לקרוא בנעוצים פה ולחפש את התשובה אבל לא ממש הצלחתי. המחשב שלי תמיד מחובר לטלוויזיה דרך HDMI. כשאני גולש באינטרנט אני עובד עם מסך המחשב וכשאני רואה סרטים/סדרות אני מעביר את השליטה למסך הטלוויזיה. הבעיה היא בסאונד, אני מצליח לשמוע את הסאונד מהרמקולים של הטלוויזיה רק לאחר שאני מפעיל את המחשב מחדש. רציתי לשאול האם יש דרך לשמוע גם דרך הטלוויזיה וגם דרך הרמקולים של המחשב או לחילופין לשלוט האם שומעים מהטלוויזיה או מהרמקולים של המחשב? ההתקן של הטלווזיה מופיע במחשב שלי רק לאחר שאני עושה לו ריסט. תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשוב לי שהאוזניות in ear איכותיות ושיהיו אמינות כמה שיותר. ( למוזיקת ראפ / היפ הופ ) תקציב עד 200/250 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות היום מ KSP חיפה (או מנעה) כרטיס קול 5.1 ורמקולים 5.1 בתקציב של עד 700 ש"ח. חשוב שיהיו במלאי (כבר אמרתי, KSP חיפה או נעה) תודה. אה כן, ורציתי את ה X-530 ולצערי אין אותם במלאי. אז בבקשה לא להמליץ לי לקנותם.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב משני שמריץ 98. ושאני רוצה לשחק במשחק דוס ושאני מפעיל אותם דרך הדוס שלWindows 98 או דרך דוס עצמו, אין סאונד. הכרטיס קול שאני משתמש בו הוא כרטיס קול On Board של הלוח MSI MS-6156. בחוברת של הלוח אם זה מה שרשום על הסאונד: Creative ES1373 - Running on PCI BUS. - 64 Voice and AC3 Capable - Support Direct Sound and Direct Sound 3D - AC 97' Compliant יש למישהו הצעות איך אני אוכל להריץ שם משחקי דוס ושיהיה לי סאננד? (בWindows עצמו הסאוד עובד בסדר גמור). תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אפשר לשמוע מוסיקה משני סידירומים ולא רק מסידירום אחד באותו מחשב (לא באותו זמן)
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
איזה נגן יענה על שלושת רשימות התנאים הבאות? (כל רשימה מדורגת מהחשוב לפחות חשוב) המראה של המוצר ממש לא חשוב לי חובה: 0) בין 1 גיגה ל 4 גיגה 1) איכות סאונד מעולה 2) חיי בטריה ארוכים 3) קטן 4) קל 5) נוח לתפעול 6) קל להחזיק 7) מוצר עמיד ובעל חיים ארוכים נחמד אם יש אבל לא הכרחי: 1) רדיו 2) אפשרות הקלטת קול ו line in 3) אפשרות לשמיעת פורמטים כמו ogg vorbis ו wma 4) equlizer 5) פנס 6) אפשרות להרחבת זיכרון חשוב שלא יהיה: 1) מסך גדול וצבעוני 2) touch screen 3) אפשרות להצגת סרטים 4) המון אפשרויות שלא חשובות לנגן סאונד (ע"ע ipod) אני לא בטוח לאיזו רשימה לשייך את השימוש של בטריה או טעינת של הנגן עצמו.
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מבקש המלצה לנגן CD למערכת, באיכות סבירה, אך קורא גם דיסקים צרובים ו MP3. בתקציב עד 80 ש"ח. מיועד לחיבור למערכת ישנה (אמפליפייר/רסיבר SANSUI G4700) כמו כן, האם ישנו נגן DVD, שיכול להפיק איכות קול סבירה במערכת הסטריאו הנ"ל, וכמובן לנגן [גם] CD וDVD צרובים, כולל MP3 ואף FLAC?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול GTXP ויש עליו 4 כניסות USB וכשאני מחבר איזה מכשיר USB אל אחד מהכניסות הוא לא מגיב מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים ALTEC LANSING XA 2021 ואין להם שלט בורר ווליום כמו לכל רמקולים נורמליים. השאלה שלי היא האם יש אפשרות להוסיף להם שלט בורר ווליום,יש חיה כזאת? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הוא יתפעל 2 רמקולים קידמיים בבניה עצמית שעוצמתם היא 250W r.m.s והתנגדותם 6אוהם למרות שכרגע זה זוג אני רוצה שיתמוך ב DD PL2 DTS ואם שכחתי משהו אז גם אותו ;D הגבלת מחיר 2000ש"ח תודה מראש קשת.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Icemat Siberia USB soundcard איך הוא? הוא עולה 200 ש"ח אני ארגיש איתו הבדל גדול לעומת כרטיס מובנה? ואיך הוא יהיה לעומת כרטיסים כמו Creative Audigy 2 ZS ? עוד שאלה יש הבדל גדול בין האוזניות של icemat לבין steelsound 5H?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
MP3 בעל לפחות 2 GB בסביבות ה400 שקל(אפשר קצת יותר)
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום, זה הפורום שהכי קרוב למה שאני מנסה להבין (למרות שמדובר פה בעיקר על אודיו) אבל נראה לי שזה עדיין בתחום... אם לא, תקנו אותי. כבר שנים שאני מנסה להקליט דרך YES באופן פרטי (חיצוני, לא דרך הממיר של YES) שידורים של YES בצורה כלשהי, כל פעם נאמר לי שלא ניתן לעשות זאת. אולי היום קיים כבר מכשיר שיכול לעשות זאת? אשמח לשמוע. תודה.
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
- 1 follower
-
-
יותר נכון , חבר שלי זקוק... וזה לא בדיוק התחום שלי, אוקיי אז הדרישות מהמכשיר הן: * תומך USB2 * עם 512מ"ב לפחות *אחריות מעל לשנה * עד 300 ש"ח תודה רבה רבה רבה
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
http://www.rockbox.org/mail/archive/rockbox-archive-2006-03/0502.shtml מישהו כבר ניסה ?:] http://www.rockbox.org/twiki/bin/view/Main/IaudioBoot
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
למה לא עורכים מפגשי אוזניות, כמו שעושים הרבה בחו"ל? מלא פעמים אני רואה ב-head fi אנשים שמדברים על כמה הם נהנים לשמוע אוזניות שבלי המפגשים הם לא יכולים, להקשיב להשפעה של מגברים ו-dacים שונים על האוזניות וכו'. אני חושב שיש פה קהל לא קטן של חובבי אוזניות, עם ציוד לא מבייש בכלל וחבל לי שאנחנו לא מארגנים אף פעם.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
does anmy 1 has it? any 1 has ever heard it maybe? i wanna buy it for the new pc i dont have speakrs aspecialy for the pc,u know - creative 4.1 etc.. in have a reciver with 4 speakers and sub that's how i used to hear music/games/mp3 in the old pc. i read some articles about the GTXP but i wanna know for real. thanks ahead 8) Edit : 1 more thing my sub is preaty old do u kow any place i can get second hand ? maybe buy a new 1 that will do the job? thx again.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ממצב אחים שלי שמעו לא מצאתי פורום מתאים יותר חחח , אם הוא לא מתאים אז תעבירו אותו למקום הנכון.... עכשיו שמעו לכל האלו שלא רוצים לבזבז 150 שקל פחות או יותר על כבלים "מקצועיים" יכול לבנות כבלים פי שתיים מקצועיים ואיכותיים... רק אם אנשים ירצו אני אפרסם . התקציב לכבל מקצועי אודיו +וידאו יכול לעלות מקסימום 90 שקל תלוי איך תרצו וכמה תרצו להשקיע כמה שיותר כסף יותר איכותי.. שכל אחד ירשום מה התקציב שלו ומה האורך שהוא רוצה וגם איזה איכות הוא רוצה ואני יעזור לו לבנות כבל מקצועי..!!!
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-