אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש DVD שקולט MP4 ו-MKV עם אופציית חיבור ל-USB יש כזה דבר במחיר זול? אם יש אפשרות גם להגדיר את גודל ועיצוב התרגום בו אז גם מצויין,מישהו יודע מאיפה כדאי ליקנות?
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי, יש לי 6 רמקולים שמחוברים למערכת סטריאו רגילה 4 קדמיים - 2 רצפתיים גדולים, 2 תלויים של המערכת 2 אחוריים טובים אני רוצה לקנות רסיבר טוב אך עד סביבות ה1700 שח שייתן לי סאונד איכותי בתקווה שבעתיד אקנה סאב נפרד. הוא מיועד בעיקר למוזיקה אך גם לקולנוע ביתי. שאלתי היא האם בכלל כדאי לי לקנות רסיבר עם מה שברשותי, ואם כן מה ואיפה אני יכול לקבל מידע על כך תודה.
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום... אבא שלי נוסע עוד פחות מחודש לשוויץ, ואנחנו תיכננו לקנות רמקולים חדשים לקולנוע בייתי... עכשיו בינתיים אין לי סקאלה לכמה כסף ניתן להשקיע, אני פשוט רוצה לשמוע הצעות והמלצות... מזוג רמקולים עד סראונד לא משנה לי בכלל... העיקר שיהיו איכותיים... (לא צריך הכי טוב או הכי יקר) פשוט אייכותי קניית value שכזאת... ראיתי את הרמקולים האלקטרוסטטים... והייתי רוצה כמה המלצות של כאלה רמקולים... בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר כמה ימים חושב על פתרון שיתן לי אפשרות לשדר משני מחשבים שונים לרמקולים של מחשב מבלי להוציא ולהכניס הכבל בין המחשבים זאת נראת משימה בלתי אפשרית - הכבל קלט (קצה הכבל) של הרמקולים הוא 3.5 זכר . והמחשבים זאת כניסת נקבה 3.5 לכל אחד. אודה למציאת פתרון בנושא שמגובה עם אפשר הכוונה לחנויות כי לא מצאתי בימים האחרונים פתרון תודה וחג שמח
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3637 או זה. http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=1911 תודה- גיל. אני לא מתכוון לקנות, זה רק סקרנות.
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני מתכנן לשדרג קצת את החדר ולהתחדש בטלוויזיה ומערכת אודיו חדשה בעקרון אני מחפש טלוויזיה שאני יצפה בה ממרחק של 3~3.5 מטר אז חשבתי על 32" או קצת גדול יותר , וכמובן גם מערכת קולנוע ביתי חדשה. התקציב הו כ1500~2000 למסך ועוד 700~1000 לרמקולים, בקיצור 2200~3000 לשניהם אני יודע שהתקציב יחסית נמוך אבל אני אשמח מאוד אם תצליחו לא לעבור את ה2500.
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני מחפש רמקול איכותי ואלחוטי (בלוטות' או וייפיי) למחשב במחיר של עד 500 ש"ח. מישהו מכיר?
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
לא רוצה לפרסם שלא במקום הנכון. האם מותר כאן? תודה
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
את הנושא הקודם ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=387939.0 ) אבקש לנעול, היות והיום קניתי כבל אופטי וכרגע הרסיבר לא מזהה את האות או להיפף, המחשב לא מזהה, אין לי מושג. הלוח הוא EP43 DS3L,עם הכרטיס OB, הכבל הוא של LEXUS, חיברתי את הרסיבר למחר בעזרת הכבל, אך איני שומע כלום. כמו כן, הגדרתי בלוח בקרה של הכרטיס קול ש DIGITAL OUTPUT יהווה כמקור שמע ראשוני. הרסיבר הוא JVC RX-5062S. תודה.
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הגבתי בת'רד על טלויזיות LOEWE ולמה הם כל כך יקרות, והתגאתי בזה שיש לי אחת 14 שנה והיא לא הייתה בתיקון לעולם... אתמול היא נשרפה ומתה. (אני והפה הגדול שלי) אם תוכלו לעזור לי למצוא משהו איכותי אני ישמח מאוד... יש לי 5200 שקל תקציב... חיפשתי בפורום ובזאפ ויש הרבה אפשרויות, אבל אין לי מושג מה טוב ומה לא.. אני מבין שבתקציב הזה באפשרות העיקרית היא 32" ,אבל אם משהו מכיר משהו גדול יותר וטוב אז אחלה... תודה רבה... רועי.
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
-
אני צריך המלצה לרמקולים ניידים שאפשר לקחת לנסיעות כאלה שיבואו גם עם סאב שיתנו איכות טובה כמובן ושיהיו נוחים לשימוש הם גם יהיו במחשב שלי רוב הזמן אז שיתאימו גם לו... אתקציב דיי גמיש אבל עד 400 ככה אלמכן יש משהו ממש טוב בקצת יותר כסף אני יודע שזה לא הרבה אבל אני לא מחפש חברה כמו BOSS אני רק רוצה משהו שישמע טוב ושיהיה קומפקטי
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
שלום לכלום! יש לי מחשב עם HTPC עם ה3450 עליו, וטלויזיה LCD שמצויינת הנ"ל כשאני מחבר ליציאת הDVI של הכרטיס מתאם HDMI ועם כבל מחבר בינו לטלויזיה אני לא רואה כלום ובטח שלא שומע כלום, התקנתי את הדרייברים האחרונים של ATI 8.5 לא עזר במאומה. המחשב כי מזהה את המסך ואת הדגם שלו כאשר אני מחבר את הכבל בינהם אבל שאני עושה Extend desktop או Clone המסך פשוט לא מקבל סיגנל (בVGA המסך עובד פיקס עם המחשב) אבל אני פשוט לא מצליח לחבר עם הHDMI האם יש דרך או פרצודורה שצריך לעשות על מנת שזה יעבוד? (עברתי גם על החבורות של המסך ולא הצלחתי לגרום לזה לפעול) תודה מראש לעוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל חוו"ד או ביקורת ממישהו שהתנסה באוזניות Philips SHQ3017 אשמח גם לקבל הצעות על אוזניות דומות במבנה (שמקיפות את האוזן) ומתאימות לספורט באותה רמת מחיר תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי! לפני מלא זמן קניתי ATP3 תוכלו לעזור לי ולהציע לי היכן הכי כדאי לשים את הרמקולים(הסטליטים והסאבוופר)? ועוד שאלה אחרונה: איך תולים את הסטיליטים של המערכת?? תמונות של הצד של החדר איפה שהמחשב ושל הרמקולים איפה שהם עכשיו נמצאים כאן למטה.. תודה מראש אנשים!!! יצא קצת חשוך אז סימנתי לכם ד"א, בדיוק מתחיל המשחק של חיפה בברצלונה, אז בהצלחה חיפה!! אם יעלו שלב, יביאו כבוד למדינה הקטנה שלנו!
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם - נתקלתי בסרימר מהסוג בכותרת בחיפושיי מחירו כולל 320GB הוא פחות מ-900 ש"ח. מחיר האקסטרימר כולל 320gb מגיע ל-1000 ש"ח מה העדיפות של האקסטרימר ?
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום יש לי רסיבר של פיוניר ורמקולים של Pure Acoustics נשמע לי שהם mid range ( לא שומעים מספיק טוב את הצלילים הדקים\גבוהים) השאלות האם אני צריך לקנות אקולייזר האם אני צריך לקנות טוויטר האם יש אפשרות להוסיף טוויטר לרמקולים האם אפשר לחבר לרסיבר רמקולים של מחשב ( יש לי סט טוב) בקיצור מה אני צריך לעשות תודה
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את ה CREATIVE XFI XTREME MUSIC ואת הLOGITECH Z5500.. בחרתי ב- GAME MOE בכרטיס קול וקינפגתי את BATTLEFIELD באודיו ULTRA HIGH וכמובן בכרטיס קול שלי.. בעיה היא שאני שומע את האפקטים רק מהרמקולים האחוריים .. כלומר אם מישהו יורה עלי כשהוא מלפני אני אשמע את הירייה *רק* מהרמקולים האחוריים.. וגם אם יש את פצצות האלה שבאות מהשמיים (artillery) גם אם הן נוחתות לפני אני אשמע אותם רק ברמקולים האחוריים.. מיותר לציין שביצעתי כל כיול אפשרי הן ב-SPEAKER CONFIG והן ב- THX CONFIG... מה יכולה להיות בעיה ?? אני ממש מתחרט על זה שקניתי את הזבל של רמקולים האלה
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
למטרת מוזיקה וסרטים רצוי אוזניות כפתור על איזה דגמים אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום שוב אחרי התלבטויות וקריא של תגובות וסקירות, וכלתתי ללכת קימת סופית על ה PX200 ,מה דעתכם עליהם ? אני רגיל לשמוע באזניות in-ear ובאזניות קשת בדרך כלל מתחיל לכעב הראש והאוזניים חמות ,אבל עד כו' לא יצא לי בכלל לשמוע באזניות קשת מקצועיות ,רק אזניות למחשב ב20 שקל פחח ואתם בטח מבינים כמה שהם זבל וכמה לא נוחות. המוזיקה שאני שומע היא משנות ה 80 בערך ,סגנונות synthpop , euro disco ,גם רוק אבל לא הרבה בזמן האחרון ,אחח תקופה טובה זו הייתה ,חבל שנולדתי ב 88 ,אבל זה שירים שנעשו באהבה ,היום קימת אין מה לשמוע , הדבר היחיד שמדיג אותי זה עד כמה הם אטומות ? כי זה לא full head ,אבל אהבתי את העיצוב והםv גם קלות , חשבתי על akg 24P או 26 או משהוא בסגנון ,אבל לפי תגובות הם לוחצות יותר מיד …
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
היי יש לי לוח מסוג Gigabyte GA-G33M-S2L וכשהורדתי את הדריבר החדש לכרטיס קול היום שמתי לב לתוכנה נסיונית שבחינם בשם 3D Sound Back הורדתי והתקנתי ויש אופציות כדיי להגדיר משחקים וצריך לסמן היכן ולא ממש הבנתי מה התפקיד או המטרה של אותה תוכנה... יש לכם מושג? מכירים? (אולי היא כמו ALCHIMIA של קראיטיב) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
האם אלו שני פורמטים שונים? מה יותר טוב? תודה, מצטער אם טעיתי בפורום. :
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותם , ואיזה חנות בארץ מוכרת אותם ? והאם הם איכותיים ? כי הם מעץ ...וגם ההספק מאוד גבוה , לכל רמקול הספק של 15W !
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
האם ניתן לקנות בארץ? (iriver Mobile FM Transmitter AFT-100) (משדר FM לאוטו המיועד מבית אייריבר)
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי מעוניין לדעת מה אתם חושבים על מערכת הרמקולים Creative INSPIRE 7.1 7900 ? ואיזה כרטיס קול מומלץ להשתמש איתה? המשך יום נעים
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-