אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
חשוב לי שתהיה שליטה על הווליום באוזניות וגם שאורך החוטים יהיה שווה(באוזניות שהגיעו איתו אז משום מה החוט של האוזנייה השמאלית קצר החוט של הימנית,מישהו מוכן להסביר לי את ההגיון?) וגם שיהיו אוזניות קטנות(כפתור, אפשרי עם קשת) אגב ראיתי מוצר נחמד של KOSS שהוא מעין כבל מאריך לאוזניות שפשוט הלבישו עליו פוטנציומטר וככה למעשה אפשר לחבר כל זוג אוזניות וגם יש VOLUME CONTROL... אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזה בארץ אשמח לשמוע בקשר לתקציב: תזרקו הצעות אני כבר יחליט לבד
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום עליכם. רכשתי היום כרטיס קול מדגם: Cmedia CMI8738 - 6CH ניסיתי להתקין את הדריבר אבל הוא לא מתקין אותו. ניסיתי מלא דרכים, מצב בטוח, ביטול הכרטיס על הלוח-אם וכל מה שהצלחתי למצוא בגוגל. לכן אני רוצה לדעת עם למישהו כאן יש ניסיון עם התקלה הזאת. תודה.
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
יש לי רסיבר מבית Pionner כבר כמה שנים טובות. אני מחפש אתר שמכיל מידע אודות המכשיר שברשותי מדגם VSX-405. חיפשתי באתר של Pioneer אך לא מצאתי כלום. אודה לכם אם תעזרו לי.
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותם , ואיזה חנות בארץ מוכרת אותם ? והאם הם איכותיים ? כי הם מעץ ...וגם ההספק מאוד גבוה , לכל רמקול הספק של 15W !
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אפשר למצוא בארץ אוזניות בלוטות' למוזיקה במחיר סביר ובאיכות טובה, יש דבר כזה? והאם זה משתלם יש לי H340 ופלאפון 770 של סאמסונג (למרות שאני לא בטוח שזה יעבוד שם עם כל הסירוס שהוא עבר) תודה
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה , רציתי לשמוע את הדעות של האנשים שיש בפורום על כמה דברים קודם כל אני עוסק בעריכה ויצירה בקיובייס אני מחפש רמקולים טובים בשביל סאונד מדוייק ואיכותי ומודגם בכל התדרים (לא חייב להיות חזק במיוחד) התחלתי לבדוק את האפשרויות בחלילית (חנות למוסיקה) , הדבר היחידי שמצאתי זה מוניטורים קטנים של M-AUDIO AV40 . הם נחמדים , אבל הבעיה שהם לא יורדים לתדרים שאני צריך (?! איך זה יכול להיות אם זה רמקולים מקצועים של אולפן) התחלתי לחפש הלאה , ומצאתי ביקורת על 5 הרמקולים הכי טובים לבית. ביניהם עצרתי על Z2300 או SOUNDSTICKS או הAV40 איזה לבחור אין לי מושג ... התקציב במקרה הוא עד 1000 ש"ח עכשיו הבאיה השניה היא מיקום הרמקולים , הנה תמונה של החדר סימנתי 2 אפשרויות ה…
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לעזרה - ואני מקווה שפה זה המקום המתאים למצוא אותה... יש לי קבצים בפורמט של mp3של הקלטה שבוצעה לפני כמה שנים. איכות השמע מאוד מאוד לא טובה - הקול עמום ולא ברור. האם יש תוכנה שבעזרתה אני יכול לנקות את הרעשים ולחדד את הקול כך שניתן יהיה להבין את המלל? העלתי לכאן דוגמאות: איכות לא טובה: http://rapidshare.com/files/3298275/bad_quality1995-4.mp3.html איכות טובה (ככה זה אמור להישמע): http://rapidshare.com/files/3298960/good_quality_JLPT4_1998_L.mp3.html אגב - המלל ביפנית - אז אין לכם מה לדאוג אם אתם לא מבינים מה אומרים שם ... תודה מראש, רם
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
חשוב שיהיו נוחות מאוד מסוג פתוח\סגור (לא כפתור או מסוג שנכנס לתוך האוזן). האם יש חיה כזאת, שלא מוותרים על האיכות בתמורה לחופש מחוטים? מעדיף שיהיו בעלות סינון רעשים אקטיבי (ולכן התקציב הגבוהה) אבל רק במידה והם באמת מספקות את התמורה. השימוש הוא בעיקר להאזנה במחשב או עם אייפוד (קלאסי). אילו דגמים שיש בארץ למטרות אלו והאם יש חנויות בהם אפשר להתרשם\להאזין לאוזניות עצמן?
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
לפני בערך חודש נגנב לי הiRiver H320 למזלי ההורים שלי טסים עוד שלושה ימים לסינגפור - ואני צריך המלצה לנגן חדש. בינתיים הכי מושך אותי זה הiPod Video 60gb. אני צריך נגן גדול (30gb לא יספיק), שאפשר לחבר אותו לטלוויזיה על מנת לראות סרטים. הקטע שאני בצבא ולא מחובר מספיק כדי לדעת אם יש לו מתחרים טובים. למישהו יש המלצה לנגן יותר טוב?
-
- 12 תגובות
- 957 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול ליקנות את האוזניות Sennheiser mx 550 בישראל? אה ועוד שאלה ראיתי שהאוזניות האלה מגיעות עם קופסא וחבר שלי אמר שבתוך הקופסא יש מאריך, זה נכון? ועוד שאלה נכון של 500 יש אפשרות לכוון ווליום ול 550 אין?
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן הייתה לי בעיה במחשב שלאחר ריסט שעשיתי למחשב, הסאונד לא עבד. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=410077 כביכול הבעיה נעלמה, אך היום היא חזרה. אני לא יודע למה זה קרה, פתאום אין סאונד. כשאני הולך ללוח הבקרה ונכנס להגדרות הסאונד רשום שאין התקן קול. בדרייבר אני נכנס למיקסר, ובמקומות שהיה רשום פעם Input ו-Output אין כלום. הדרייבר מעודכן לגירסא האחרונה. אני לא יודע אם זה קשור אבל לפני שבוע התחילו לצוץ הודעות על סגירת Generic Host Process for Win32. מה יכולה להיות הבעיה? [br]פורסם בתאריך: 26.05.2009 בשעה 21:20:14 שוב פעם הבעיה הסתדרה מעצמה...הורדתי אנטיוירוס אחר וגם פיירוול. גם הסגירה של ה-Generic Host Process נפתרה. יכול להיות שהיה קשר.
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש את האוזניות הנ"ל מאמזון https://www.amazon.com/SteelSeries-Arctis-Illuminated-Headset-Headphone/dp/B07FZQJ8PY/ref=sr_1_3?crid=YJ369GQPCWJR&dchild=1&keywords=arctis%2B5%2Bsteelseries&qid=1603205600&sprefix=arctis%2B5%2B%2Caps%2C320&sr=8-3&th=1 וראיתי שגובה המיסים שהם גובים גבוה מ17%, 33 דולר עבור מוצר של 100 דולר. ידוע לכם האם ישנה טעות ויהיה החזר או שלא? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כמה ימים הגבתי בת'רד על טלויזיות LOEWE ולמה הם כל כך יקרות, והתגאתי בזה שיש לי אחת 14 שנה והיא לא הייתה בתיקון לעולם... אתמול היא נשרפה ומתה. (אני והפה הגדול שלי) אם תוכלו לעזור לי למצוא משהו איכותי אני ישמח מאוד... יש לי 5200 שקל תקציב... חיפשתי בפורום ובזאפ ויש הרבה אפשרויות, אבל אין לי מושג מה טוב ומה לא.. אני מבין שבתקציב הזה באפשרות העיקרית היא 32" ,אבל אם משהו מכיר משהו גדול יותר וטוב אז אחלה... תודה רבה... רועי.
-
- 8 תגובות
- 957 צפיות
-
-
היי, אני מחפש ווסת ווליום חיצוני, בסגנון הזה: http://www.xantech.com/products/volume_controls.htm (דגם XVC100, או XVCD100 שהוא דיי אותו דבר) הבעיה היא שלא מצאתי את הדבר הזה (כל דגם שהוא, למעשה, או ווסת של כל חברה אחרת) לא בארץ ואפילו לא באתרים מחו"ל ששולחים לארץ (אתרים ששולחים רק בתוך ארה"ב יש לא מעט). יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות דבר כזה, בארץ? (או באתר שעושה משלוחים לארץ במחיר שפוי) שירות בסגנון Mustop זה משהו שאני רוצה לעשות אך ורק כאפשרות אחרונה, ואני ממש ממש לא מעוניין בזה.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
יש לי את המיני של Sony MZ-N707 אחלה מיני ! אבל השלט שלו הוא ללא צג |עצוב| בדקתי אם חבר אחר שיש לו את ה - N1 ואני יכול לחבר למיני שלי שלט אם צג ויראו על הצג של השלט את השירים וכל זה... אני רוצה לקנות שלט כזה - על איזה אתם ממליצים ? איפה אפשר לקנות אותו ? וכמה זה יעלה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות רמקולים חדשים למחשב משהו בפחות מ300 שח וחשבתי על כמה דגמים http://ksp.co.il/?select=.1047..241.&list=2&sort=2&glist=1&uin=10086&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 או אחד הדגמים של מיקרולאב בסביבות המחיר עכשיו אני די נוטה ללוג'יטאק בבגלל שלא היה לי נסיון עם המיקרולאב יש לי סיבה להעדיף את הלוג'טאק או שעדיף מיקרולאב?
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
לאחר שה-PX200 שלי הושמדו בצורה סופית, הוריי הסכימו לקנות לי אוזניות חדשות במחיר של עד 45$, מאמזון בלבד. חשבתי על הדגם הזה: AUDIO TECHNICA Stereo Headphone ATH-PRO5MS או אולי על הדגם הזה: Sennheiser HD-212 Headphones איזה מהם מומלץ יותר? יש לכם המלצות אחרות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום , אני חדש פה.. ויש לי שאלה.. יש לי רסירבר של סוני STR-D665 .. המפרט שלו: Dolby Pro Logic Receiver Stereo: 100w x2 into 8 ohms (40-20k Hz) at 0.8% THD; Pro Logic: 100w x3; Surround: 15w x2; subwoofer preout; FM sens. 11.2 dBf A/V Remote; Hall and Stadium modes; 30 presets; video dubbing; 3 audio/ 2 video inputs 17" W x 5 1/4" H x 12 1/4" D ו 2 רמקולים שקניתי בנפרד.. הרמקולים של התדרים הנמוכים 150, 8 אום ושל הגבוהים 60 , 8 אום לפי הנתונים האלה , אני אמור לשמוע בעוצמה חזקה לא ?
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. לצערי הרב בכרטיס XFI שלי כאשר שומעים בסטריאו - דרך היציאה האנלוגית שומעים רעשים וחרחורים דרך אחד הערוצים, פירקתי את הכרטיס ניקיתי אותו וריססתי ספריי מגעים אך זה לא עזר. האם החלפת OPAMP כמו בקישור הא תפתור את הבעיה או שיש רכיב אחר שצריך להחליף? http://www.head-fi.org/forum/thread/226975/hotrodding-the-x-fi-a-layman-s-guide-no-56k
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול Onboard של: C-Media CMI8738 4-channel AC '97 Codec SiS 962L S/PDIF out interface יעבוד אצלי 2.1 ובאיכות טובה? אני מחפש רמקולים 2.1 למשחקים בעיקר. מה כדאי לי לקנות בתקציב של 250 שקל?
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אחים שלי היייייייייייי שמעו יש לי מע' של 5.1 ואני צריך כטיס קול שיתמוך בה אתם ממליצים ????
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
סוף סוף חבר שלי שלח לי תאוזניות הנהדרות האלה ואני מרוצה עד הגג אז חשבתי לעשות להם ברייקאין בעצמי אז אחרי בערך 10 שעות לא רצופות שבהם שמעתי בין8/30-13/30(יותר זה כבר כואב לאוזן אבל אין עיוותים)חיברתי אותם לרדיו שלי והשמעתי בו ב1/2 ווליום במשך משהו כמו 5 שעות ועכשיו הסאונד לא מאוזן אני שומע את הדיבורבצורה משמעותיתי יותר חזק לאומת הבאס והשאר איך אני מתקן את זה? בבקשה תעזרו...PLZ שאלה קטנה כשאני מעביר שירים למיני שלי510 הם לא כולם באותו ווליום איך אני מכוון אותם לרמת ווליום שווה? ועוד משהו קטן למיני שלי יש חיבור אופטי מה אני יכול לעשות איתו?האם הקלטה מהמחשב דרך סיב אופטי יותר איכותית?אם אין לי חיבור אופטי יש דבר כזה מתאם USB לאופטי?
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום, יש לי טלויזיה טושיבה REGZA 26WL66E וחיברתי אותה למחשב עם כבל HDMI לכרטיס מסך RADEON HD4850, אבל אני עדיין רואה מסך כחול. ניסיתי לשחק עם ההגדרות אבל זה לא עוזר, יש למישהו רעיון מה צריך לעשות כדי שזה יעבוד? תודה!!
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי סאב ו2 רמקולים קטנים. הסאב מחובר למחשב ו2 הקטנים מחוברים אליו. אני ממש לא מבין בזה אבל אני מניח ששלושתם יכולים לעבוד ביחד , לא ? כי אצלי זה או שה2 הקטנים עובדים , או שאני מנתק אותם ושומעים רק באסים מהסאב. אין אפשרות שכולם יעבדו ביחד ? זאת מערכת פשוטה שעולה 100 שקל של SILVRELINE , אם זה חשוב אני אביא את הדגם אחר כך.
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני לא יודע למה אנשים אמרו שאי אפשר לקנות את הנגן הזה בארץ תראו את זה http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=70PF169000001&Cat2Cat1ID=1441&Cat2ID=1790&aff=Zap
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-