אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3637 או זה. http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=1911 תודה- גיל. אני לא מתכוון לקנות, זה רק סקרנות.
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום, DVD מסוג LG DV382 לא קורא סרט בסיומת AVI שהמחשב כן מצליח לקרוא. כלומר, הוא מציג אותו עם אודיו בסדר אבל תמונות שקופצות (הקפאה, הצגת תמונה, הקפאה, הצגת תמונה וחוזר חלילה, סוג של קרטוע רציני). סרטים אחרים כן מוצגים. אשמח לעצות ועזרה, אני מבין מאוד קטן בנושאים האלה.
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש לי ככל הניראה בעיה בלוח האם שמסתכמת בזה שכרטיס הקול מסוג realtek ac97 שיש לי המובנה בלוח לא עובד למרות שהוא מזוהה ע"י המחשב ומערכת ההפעלה ללא התנגשויות וכל הדרייברים מותקנים כהלכה,וב-BIOS האודיו קונטרולר מוגדרים enabled. לאור העובדה שאין לי עצבים וזמן לאשפז שוב את המחשב במעבדה ואולי לקבל שוב לוח אם פגום,החלטתי לקנות כרטיס קול מבוסס PCI שאפשר להרכיב בפשטות על לוח האם.מה שרציתי לשאול: 1)האם התקנת כרטיס קול חיצוני מבוסס PCI עלולה לקחת יותר משאבי זיכרון ומשאבי מערכת ולפגוע בצורה כזו או אחרת בפעולת המחשב? 2)האם התקנת כרטיס קול כזה עלולה לגרום להתנגשויות? אם כן, מה היא הדרך הכי טובה ובטוחה להתקנת כרטיס הקול החדש (האם זה דורש הגדרה ב-BIOS שבה האודיו קונטרולר שמתייחסים לכרטיס …
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב, לא נגעתי בשום דבר. אך בכל התוכנות והנגני מוזיקה וגם הצלילים של הווינדוס נשמעים מוזר. קול ציפציף כזה, השירים רצים מהר מידי. יש לי כרטיס קול מובנה ללוח אם (Gigabyte 8S655FX), עברתי על ההגדרות שלו והכל תקין. המחשב מחובר למערכת קולנוע. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
שלומות, יש לי שני רמקולים קדמיים Tannoy Mercury MX2, רמקול מרכזי Tannoy MXc ושני רמקולים אחוריים פשוטים אני מעוניין לקנות רסיבר (בעיקר למוזיקה) בסדר גודל מחיר של 2,000 ש"ח אשמח להמלצות ולדעתכם על ה- Yamaha RXV365 תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה לכרטיס קול 24/96/192 KHZ + יציאה דיגיטאלית SPDIF הכי זול שיש משהו סביר וטוב בלי להתפרע. תודה
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם AMD Vision x3 Triple Core A6-3500 Socket FM1 2.1GHz Radeon HD 6530D Box Generic CPU Cooler For AM2/AM3/FM1 Gigabyte A75M-D2H FM1, AMD A75, DDR3 1866, VGA, DVI, HDMI, 2xPCI-E, GBL Transcend 1x4GB DDR3 1600Mhz CL9-9-9-24 Frontier Opera OP17A-BK/SV ATX HTPC With 400W א. האם לדעתכם למחשב HTPC עם המפרט הבא תהיה מגבלה בפורטים כלשהם של וידיאו או אודיאו? יוכל להריץ 1080p? ב. אם אני מחבר אותו דרך כבל אופטי למערכת קולנוע ביתי - האיכות תהיה טובה (לראות סרט)? ג. הצעת מחיר שקיבלתי היא 1230 ש"ח האם במחיר הזה או במחיר עד 1500 ש"ח אפשר להרכיב HTPC טוב יותר? ד. מה הייתם משנים/מוסיפים? ובקיצור שווה את הכסף? דרך אגב, אני רוצה להריץ עליו XBMC על win7 לחבר …
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
את הנושא הקודם ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=387939.0 ) אבקש לנעול, היות והיום קניתי כבל אופטי וכרגע הרסיבר לא מזהה את האות או להיפף, המחשב לא מזהה, אין לי מושג. הלוח הוא EP43 DS3L,עם הכרטיס OB, הכבל הוא של LEXUS, חיברתי את הרסיבר למחר בעזרת הכבל, אך איני שומע כלום. כמו כן, הגדרתי בלוח בקרה של הכרטיס קול ש DIGITAL OUTPUT יהווה כמקור שמע ראשוני. הרסיבר הוא JVC RX-5062S. תודה.
-
- 9 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום אני חושבת לקנות רמקולים עד 2500 ש"ח אני רוצה לחבר אותם גם לטלויזיה וגם למחשב הייתי בכמה חנויות להלן ההצעות שקיבלתי רסיבר של HARMAN KARDON 158 רמקולים JBL 200 או מערכת קולנוע PIONEER HTP 071 אשמח לקבל חוות דעת על המוצרים שהוצעו לי או לקבל הצעות טובות יותר? תודה
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני מחפש 2 המלצות לטלויזיה 42 ו52 (כמובן דרגות מחיר שונות) אני לא בטוח שכדי להשקיע היום בHD FULL לכן HD READY יספיק. מה אתם מציעים ?
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
טוב אני מקווה שאני בפורום הנכון. שלום, ניסיתי לנגן סרט ב DVD והוא לא ניגן אותו, ניסית ב DVD אחר בבית ושם הוא כן ניגן. מכאן השערתי היא שצריך לעשות עדכון קושחה לנגן שלא מנגן את הסרט. הפרט היחידי שידוע לי על הנגן הוא השם KTV-i (זה נגן פשוט משהו שקיבלתי מהתחנת דלק), חיפשתי לו עדכון קושחה ולא מצאתי... משהו יודע מאיפה אני יכול למצוא עדכון קושחה לנגן הזה? תודה ענקית למי שיוכל לעזור. נ.ב: רשום גם MODEL : DVD-5901-1
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
אז ככה, אני לא בטוח אם הנושא הזה בדיוק הולך לפורום אבל חשבתי שכן ואם לא אז אני מצטער, אוקיי, אז קניתי נגן MP3 אם 20G מקום, וזה לא שאני משמ נואש למלא אותו כי יש לי במה, אני פשוט רוצה לדעת מה דעתכם, האם שווה בכלל להתעסק אם הנושא הזה שנקרא ספרי קול? כי כעיקרון יותר מספרי לימוד שאולי יש בספרי קול אני לא ישתמש בזה, ואם שווה את הטרחה אז האם יש איזה אתר מארגן את כל החומר הזה?
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
איזה אוזניות יותר טובות: sennheiser mx500 או sennheiser mx550 אני מבקש שרק מי שמבין יענה, ויפרט גם למה. תודה.
-
- 9 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היי המלצה או מבין אלה http://www.ebay.com/itm/301231283445 http://www.ebay.com/itm/171259962603 תודה
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
- 1 follower
-
-
חג שמח כולם! אני צריכה נואשות אוזניות איכותיות לנגינה על פסנתר חשמלי. Roland fp7 קניתי אותו יד שניה והבחור שמכר לי אותו נתן לי לשמוע אותו דרך האוזניות שלו וזה נשמע ממש טוב, אבל לא טרחתי לבדוק איזה אוזניות אלה היו (והבחור עזב את הארץ...) קניתי אוזניות אבל לא מרוצה בכלל, הכל נשמע שם חד מדי צורם וסינתטי. לכן כל פעם שאני מנגנת אני משתמשת ב Sennheiser cx500 שיש לי, שם הוא נשמע טוב. אבל אלה אוזניות כפתור, והחוט שלהן יחסית קצר וכל פעם אני מעבירה אותן מהנגן לפסנתר וחזרה..... בקיצור.. אני צריכה אוזניות גדולות שישמיעו מוזיקה קלאסית באופן אופטימלי. שהסאונד לא יהיה חד שטוח וסינתטי. תקציב 500 שח. תודה לכולם =)
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
טוב זה מוזר מאוד אני מחבר את המכשיר לחשמל ולחור של האוזניות (צריך לשים אותו פה נכון?) והוא כנראה לא טוען, כיביתי אותו בלילה (לא, לא הוצאתי את הבטרייה) שמתי אותו לטעינה, ובבוקר עדיין 2 קווים! מה הולך פה.. ואיך אני עושה עידכון firmwire אם iriver plus לא עובדת לי? יש דרך לבדוק שהוא טוען? ואפשר לבדוק את מצב הבטריה רק שמנגן שיר?
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אהלן, קניתי מחשב בזמנו במרץ 2002. הוא הגיע עם Altec Lansing ATP3 הרמקולים תפקדו מצויין עד סוף 2006, בהחלט אפשר להגיד ש"פירקתי" אותם וניצלתי מהם את המקסימום. עכשיו רמקול אחד לא עובד (אלא אם כן אני משחק עם החיווט שם וזה ממש בלתי אפשרי למצוא את זה, וגם כשמוצאים את זה, אפילו רוח מהמאוורר של המחשב יכולה להזיז את זה ושוב רק רמקול אחד יעבוד). בנוסף על כך ברמקול היחיד שעובד אני כבר לא יכול לשים ווליום גבוה בגלל שיש קפיצות ו"שבירות" כאלה, נראה לי אתם מבינים למה אני מתכוון. האם אפשר להניח שכבר שחקתי את הרמקולים מספיק והגיע הזמן לחדשים? או שמא כדאי לקחת את הרמקולים לאיזו חנות מוצרי מחשבים / סאונד / חשמל / מתנות לגבר (תגידו לי אתם, אין לי מושג מי יכול לעזור לי בענין כזה) ולנסות לתק…
-
- 9 תגובות
- 909 צפיות
-
-
האם קיים הבדל בין כרטיס קול מובנה על הלוח לכרטיס קול חיצוני ממוצע למשתמש הממוצע לשמיעת MP3 בעיקר? ואם כן, איזה כרטיס קול במחיר המינימלי ניתן לרכוש כדי לשפר את חווית הקול וההנאה? האם באמת כרטיס קול חיצוני עדיף משמעותית על פני כרטיס קול מובנה ומשתלם להשקיע את הכסף? (נתייחס לMP3 בעיקר)? כי כמו שהבנתי MP3 זו מוזיקה עם דחיסה שמורידה את איכות השמע. בכל מקרה. אם אכן אבקש לראות הסבר קצרצר כדי לסבר את האוזן והמלצה לכרטיס קול במחיר המינימלי ביותר שיתן חוויה/שיפור לעומת כרטיס קול מובנה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אוקיי.. אז אני מחפש זוג רמקולים קדמיים לבית של חברת Cerwin Vega. אני מחפש רמקולים מהדגמים הבאים: או E-712 או V-12F לא אכפת לי איזה דגם מבין השניים. מה שיותר זול יותר טוב. באינטרנט ראיתי הכי זול E-712 ב- 5 אלף. אם מישהו יכול להביא לי הצעות איפה יותר זול אשמח. תודה מראש! :
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
טוב השאלה בכותרת... תקציב עד 250 ש"ח, מקסימום 300 ש"ח. זה הלוח http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3855#ov (אם זה משנה, אז שאר המפרט בצד). אז כמו שאתם יכולים לראות הכרטיס צריך להיות בעל חיבור PCIeX1 או PCIeX16. והכי חשוב שיתאים ל-Windows 7.
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני קונה בארץ. אני רוצה את זה ליצירה ולמשחקים יצירה של סגנון רחב בעיקר טראנסים ומטאל. משחקים זה בעיקר קאונטר סטרייק ומשחקי יריות. תודה לעוזרים. וגם אם אתם יכולים להמליץ לי על מקום שאני יכול לשמוע ציוד בירושלים אני אודה לכם.
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
הי, אני חדשה אז קודם כל שלום מישהו יכול לתת לי קצת מידע על המכשיר החדש של בזק? אני מחפשת סטרימר טוב כבר הרבה זמן ועד עכשיו לא ראיתי משהו כזה ממש בארץ. תודה
-
- 11 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי, יש לי 6 רמקולים שמחוברים למערכת סטריאו רגילה 4 קדמיים - 2 רצפתיים גדולים, 2 תלויים של המערכת 2 אחוריים טובים אני רוצה לקנות רסיבר טוב אך עד סביבות ה1700 שח שייתן לי סאונד איכותי בתקווה שבעתיד אקנה סאב נפרד. הוא מיועד בעיקר למוזיקה אך גם לקולנוע ביתי. שאלתי היא האם בכלל כדאי לי לקנות רסיבר עם מה שברשותי, ואם כן מה ואיפה אני יכול לקבל מידע על כך תודה.
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
^ יש לי קודק DIVX עדכני והוא גם מודיע לי על דואל אודיו אבל אין שמע בכל זאת תודה
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני לא מדבר על מגבר של גיטרה תודה