אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום... אבא שלי נוסע עוד פחות מחודש לשוויץ, ואנחנו תיכננו לקנות רמקולים חדשים לקולנוע בייתי... עכשיו בינתיים אין לי סקאלה לכמה כסף ניתן להשקיע, אני פשוט רוצה לשמוע הצעות והמלצות... מזוג רמקולים עד סראונד לא משנה לי בכלל... העיקר שיהיו איכותיים... (לא צריך הכי טוב או הכי יקר) פשוט אייכותי קניית value שכזאת... ראיתי את הרמקולים האלקטרוסטטים... והייתי רוצה כמה המלצות של כאלה רמקולים... בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום אני חושבת לקנות רמקולים עד 2500 ש"ח אני רוצה לחבר אותם גם לטלויזיה וגם למחשב הייתי בכמה חנויות להלן ההצעות שקיבלתי רסיבר של HARMAN KARDON 158 רמקולים JBL 200 או מערכת קולנוע PIONEER HTP 071 אשמח לקבל חוות דעת על המוצרים שהוצעו לי או לקבל הצעות טובות יותר? תודה
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס קול sound blaster live 5.1 ואת הרמקולים inspire t7900 של קרייטיב (בבקשה בלי הערות על למה כרטיס כזה עם רמקולים כאלה, הוא זמני ובקרוב יוחלף) יש לי פה שתי שאלות, לא עשיתי את זה מחובר כדי שלא יתבלבלו אבל הן על אותו הנושא בערך 1. בדרייברים של הכרטיס קול יש אפשרות בשם bass redirection שאמורה לשלוח את כל הבאס ישר לסאבוופר ולא לסטליטים במקום מגדירים שם frequency לפי hz מ10 עד ל200 על איזה מספר אני צריך לשים את המדד כדי שכל הבאס יצא דרך הסאב (פיצוצים, נשקים, בומים וכו') ? .2 ואני רוצה לציין שגם יש לי שינוי באס בשלט החוטי הוא נראה בערך ככה( למרות שהשלט הזה הוא ש הt7700 שהשינוי בו הוא שיש שם איזה חור לcreative zen) על כמה בערך לשים את הרמה של הבאס( לפני החצי? על החצי…
-
- 10 תגובות
- 932 צפיות
-
-
לא מזמן התחדשתי ב brainwavz m1 אני מרגיש חווית מוזיקה משופרת אבל יש הבדלים גדולים בין שיר לשיר אני משער שזה האיכות של השיר הבעיה אז רציתי לשאול מה עוד משפיע על איכות השמע חוץ מהאוזניות אני שומע בפלאפון סוני אריקסון x8 אז יש נגן של cowone שמומלץ למוזיקה איכותית אז השאלה העם יש שיפור משמעותי וגם איך אני יודע מה האיכות של השיר ואיזה סיומת מומלצת mp3 ogg ... ובכלל כל טיפ יתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
שלום לכלום! יש לי מחשב עם HTPC עם ה3450 עליו, וטלויזיה LCD שמצויינת הנ"ל כשאני מחבר ליציאת הDVI של הכרטיס מתאם HDMI ועם כבל מחבר בינו לטלויזיה אני לא רואה כלום ובטח שלא שומע כלום, התקנתי את הדרייברים האחרונים של ATI 8.5 לא עזר במאומה. המחשב כי מזהה את המסך ואת הדגם שלו כאשר אני מחבר את הכבל בינהם אבל שאני עושה Extend desktop או Clone המסך פשוט לא מקבל סיגנל (בVGA המסך עובד פיקס עם המחשב) אבל אני פשוט לא מצליח לחבר עם הHDMI האם יש דרך או פרצודורה שצריך לעשות על מנת שזה יעבוד? (עברתי גם על החבורות של המסך ולא הצלחתי לגרום לזה לפעול) תודה מראש לעוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי כבר שלוש שנים YES בבית ולא ממש שמתי לב לזה עד עכשיו. כאשר אני מנתק בבית את אחד הממירים מהחשמל , כל הממירים בבית מתנתקים (כלומר אי אפשר לראות ערוצים.) האם ככה זה צריך להיות? כדאי להתקשר שיבואו לתקן ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, קניתי היום divx itt 4400 (מכשיר כמו dvd כזה שמראה סרטים ) עכשיו יש בעיה אני מכניס דיסק עם סרט עם תרגום לא מובנה( תרגום סיומת sub\srt ) והוא לא מראה תרגומים ...הוא מזהה שיש תרגום אך לא מראה אותו... מה צריך לעשות !? אולי לשנות פורמט תרגום ,אם כן אז למה צריך להמיר אותו ואם אפשר בבקשה תביאו קישור לתוכנה שעושה את זה. אם צריך לעשות משהו אחר תפרטו בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
ש איזה אתר (בארץ) שכבר פירסם ביקורת עליו ? ועוד דבר לפי אתר החברה הבנתי שהנרתיק והמטען לא באים בבאנדל והם נמכרים בנפרד. ב"באג", שם הנגן מוצע למכירה אין אפשרות לקנות את הנרתיק והמטען. משהו יודע משהו בקשר לזה? כי זה באסה שהם לא כלולים בבאנדל אבל עוד יותר באסה אם לא תהיה אופציה לקנות אותם.
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את ה CREATIVE XFI XTREME MUSIC ואת הLOGITECH Z5500.. בחרתי ב- GAME MOE בכרטיס קול וקינפגתי את BATTLEFIELD באודיו ULTRA HIGH וכמובן בכרטיס קול שלי.. בעיה היא שאני שומע את האפקטים רק מהרמקולים האחוריים .. כלומר אם מישהו יורה עלי כשהוא מלפני אני אשמע את הירייה *רק* מהרמקולים האחוריים.. וגם אם יש את פצצות האלה שבאות מהשמיים (artillery) גם אם הן נוחתות לפני אני אשמע אותם רק ברמקולים האחוריים.. מיותר לציין שביצעתי כל כיול אפשרי הן ב-SPEAKER CONFIG והן ב- THX CONFIG... מה יכולה להיות בעיה ?? אני ממש מתחרט על זה שקניתי את הזבל של רמקולים האלה
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, יש לי יום הולדת עוד כחודש מהיום והאוזניות שלי (משהו יחסית מעפן של סקאלקנדי) נהרסו (אני שומע רק בצד הימני). אני מתכנן לקנות אוזניות עם סאונד יחסית חזק ואיכותיות לפלאפון (גלקסי 1) בשביל לשמוע שירים. התקציב שלי הוא ממוצע-לא זול ולא מוגזם-נע בסביבות ה150 ש"ח וכמובן שאם אפשר למצוא משהו יותר זול ואיכותי אני נורא אשמח והכיס ישמח אפילו יותר לא כ"כ משנה לי in ear\on ear העיקר עוצמת הסאונד והאיכות. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אשמח לקבל הצעה ל-LCD 32 אינץ בטווח של 2K-2.3K למטרת צפיית בסרטים, XBOX , וחדות מעולה בצפייה בעיקר. מקווה שתיארתי נכון את המאפיינים הדרושים בגדול התלבטתי בין הדגמים: toshiba 32AV605 lg 32LH32UR toshiba 32X3000C samsung 32B450 אשמח להצעות נוספות. תודה !!
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
פרט לעיצוב, האם יש שינוי מסוים בין הדגם החדש לישן? תודה.
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
חבר'ה אני צריך המלצה לאוזניות לנגן mp3 בסביבות 1000 שקל.. מוכן אפילו להשקיע עוד אם יש המלצה מיוחדת ויקרה יותר.
-
- 12 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יש ברשותי אוזניות Alessandro MS1 בנות 5(!!!) שקניתי מאנטולי בזמנו... הייתי משתמש עד לא מזמן בxtreme audio שיפור נחמד לעומת האונבורד ALC883 אבל הוא עושה בעיות עם הוינדוס 8 אז הוא לא בשימוש עכשיו. איזה כרטיס קול יתאים לי ב-600-700 שקל? אולי עדיף כרטיס +מגבגר אוזניות?(אין לי ניסיון עם מגברי אוזניות עדיין)... ועוד שאלה. אני חובב מוזיקה אלקטרונית כרוני, ויש לי אלפי שירים (90 אחוז 320KBPS בקידוד איכותי). חשבתי לקנות את הM AUDIO Q40 אחרי שראיתי את הביקורות... האם הוא יהיה שיפור משמעותי לעומת האלסנדרו?
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
איך מחברים את הרסיבר לכרטיס קול איזה כבלים(חוטים) אני צריך?
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות שישמשו לסרטים ומשחקים. חשוב לי שיהיו נוחות ולא מכאיבות לאורך זמן, אני הרי הולך לצפות איתן בסרטים, אין לי העדפה לאוזניות מתקפלות או לא. יש לי עדיפות לאוזניות מלאות, כאלו שאוטמות את האוזניים לגמרי ולאוזניות עם מיקרופון, אבל אם צריך אני מוכן לוותר על המיקרופון. התקציב הוא 180, אבל אם יש באמת צורך אפשר לחרוג ל200. תודה.
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין אותכם לבקר באתר העיצוב זמני והאתר הולך לעלות באורך מלא בעוד 70 יום www.pvmp3.biz www.pvmp3.info
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אהלן..... אני לא ממש מבין בפרטים של אוזניות ורציתי לשאול כמה וואט אמורים להיות אוזניות ממוצעות+ אבל אני לא מתכוון על הסגורות המפלצתיות אלא על קטנות רגילות...
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר כמה ימים חושב על פתרון שיתן לי אפשרות לשדר משני מחשבים שונים לרמקולים של מחשב מבלי להוציא ולהכניס הכבל בין המחשבים זאת נראת משימה בלתי אפשרית - הכבל קלט (קצה הכבל) של הרמקולים הוא 3.5 זכר . והמחשבים זאת כניסת נקבה 3.5 לכל אחד. אודה למציאת פתרון בנושא שמגובה עם אפשר הכוונה לחנויות כי לא מצאתי בימים האחרונים פתרון תודה וחג שמח
-
- 9 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום אתמול קיבלתי סוף סוף 42pfl5603d של פיליפס היום חיברתי את הטלויזיה למחשב דרך מתאם DVIל-HDMI ברשותי כרטיס מסך מדגם 8600 עם מלשב יחיסת חזק מעבד Q6600 ו4 גיגה זכרון עכשו הבעיה היא שאני רוצה לראות סרט במסך החדש התמונה קופצת(יותר נכון הבהובים ארוכים)גם בקבצי MKV וגם ב-AVI יש למישהו מושג??? אם לא כאן המקום אנא הפנו אותי למקום המתאים... תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3637 או זה. http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=1911 תודה- גיל. אני לא מתכוון לקנות, זה רק סקרנות.
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מאז ומתמיד אני מחובר אנאלוגית (5.1) בין הכ.קול לרמקולים ושומע רעש רקע סטציונרי מרגיז שכזה.. האם ההחלפה לכבל אופטי תפתור את העניין? ואם בכבלים אופטיים מדובר - מה מתאים לי? מצ"ב תמונות של הכ.קול והחיבור לרמקולים:
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
יש לי בלוח אם כרטיס קול Vibra 128 שחיברתי לו מגבר ושני רמקולים של וורפידל עד היום בצהריים הכל עבד מעולה וכניראה אח שלי שיחק עם הRCA במגבר (כניראה החילף בינהם ) ומאז המחשב לא רוצה לקבל שום רמקולים אפילו אוזניות אני לא יכול לחבר .. מה אני עושה ?
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני עושה מחר מסיבה עם המחשב , עכשיו אני רוצה שאני יוכל לדבר במיקרופון יש לי לוח אינטל ועליו כרטיס קול soundmaX לא משהו איכותי אבל כל העסק מחובר לרסיבר של YAMAH אז הכל סבבה עכשיו הבעיה שלי היא שלא שומעים את המיקרופון!!!!!!!!!! כיאלו... אם אני רוצה להקליט... אני יכול... או אם אני מדבר עם שחקנים ברשת... זה קולט.. אבל אני לא שומע את עצמי ברמקולים.. אתם מבינים מה אני אומר? איך אני עושה את זה שגם ישמעו את זה ברמקוליםם , חישפתי בהגדרות ולא חיפשתי את המקום שמעיפים את ה"השתק" מהמיקרפון אם יש אפשרות אחרת דברו איתי אבל מהר בקשה
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש עם כרטיס קול (ומסך) מובנים בלוח אם, ויש לי כרטיס קול (ומסך) ממחשב ישן יותר, שטובים מאד ואני רוצה להעביר אותם למחשב החדש. אני בטוח שכרטיס הקול יכול להתחבר לחדש אבל יכול להיות שכרטיס המסך לא. אז נדבר רק על כרטיס הכל. נגיד ואני יודע לחבר אותו ויש לי את הדריברים הנכונים. מה עוד צריך לעשות? צריך איכשהו "לבטל" את הכרטיס קול המובנה בלוח אם? אם כן, איך עושים את זה? במנהל חומרה? פשוט לבטל אותו שמה? או מה? תודה
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-