אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
(ACS דגם 233). מה לדעתכם עדיף ? השימושים הם מוסיקה, משחקים ו-DVD. אם יש עוד רמקולים טובים בתקציב של ה-Inspire, אנא תציעו
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש אוזניות למחשב ולטלויזה.. חשבתי על זה קצת ואני רוצה שהן יהיו אלחוטיות. עד עכשיו החוט של זלמן (שזה ואחד חוט) הספיק להיפגע דיי הרבה והוא מחוזק באיזולירבנד שמתי עין על ה IS 380 שניתן לקנות בארץ במחיר סביר וה RS130 / RS140 שניתן לקנות באיביי. הם שווים משהו? איזה מבין הדגמים טוב יותר? האם יש דגמים אחרים שכדאי לשקול? לא רוצה להיפרד מיותר מ 600-500 שקל.. אני יכול להזמין מאיביי או מכל חנות אחרת ששולחת לארץ.
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני יודע שבטח הרוב ימליצו על IPOD אבל יש אולי MP3 רגיל שיש בו את הפונקציה להשמעת שירים באקראי כמו באיפוד? תכלס תמיכה בעברית לא ממש חשוב לי, אז מישהו מכיר עוד מכשירים שמסוגלים להשמיע שירים באקראי? התקציב בערך כמה מאות אבל בכל זאת אני פתוח לכל ההצעות
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
השימושים העיקריים שלי זה משחקי מחשב מידי פעם, ושמיעת מוזיקה לעיתים רחוקות. זה בעיקר משמש אותי במצבים שצריך לשמור על שקט בבית כי מישהו לומד. אני טס בימים הקרובים לחו"ל ורציתי לקנות בשדה אוזניות או לחילופין לקנות מחר ב KSP או חנות אחרת. אשמח להצעות
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
מחיר עד 500 פלוס מינוס מחברה טובה. אני חשבתי אולי מאילו תגידו מה דעתכם. http://www.gada.co.il/show_products.asp?main_cat=11&sub_cat1=&sub_cat2=&sub_cat3=&last_cat=main_cat&cat_id=11
-
- 12 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום, יש לי טלוויזית LCD 32" שמחוברת למחשב שלי בחיבור DVI-HDMI. נתוני המחשב שלי הם: מעבד: Intel Core2Duo 6320 @ 1.86GHz זיכרון פנימי: 2GB מערכת הפעלה : Windows Vista כרטיס מסך: NVIDIA G-Force 8800GTS 568MB יש לי את הסרט "העולם המופלא" ב Full HD 1080P , ובכדי לנגן אותו דרך המחשב הורדתי את הדרייברים והקודקים הנחוצים: AC3Filter , CoreAVC pro, FFDShow , Media Player Classic כאשר מתנגן קטע שבו מים זורמים או להקה גדולה של ציפורים , הסרט והסאונד מתחילים לקרטע ואף לקפוא לכמה שניות. **הבעיה קיימת בסרטים נוספים ואף שמתי לב שה-CPU USAGE מגיע ל 90% בקטעים מסויימים של הסרטים. הייתי רוצה לדעת אם הבעיה היא בעקבות מערכת חלשה או בעקבות באג?? אם הבעיה היא אכן מערכת חלשה אשמח שתמליצו מה לש…
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות טלוויזיה לחדר עד 3000 ש"ח אין עדיפות לפלזמה או LCD גם בגלל שאין לי מושג מה ההבדל ביניהם מרחק צפיה יהייה לא יותר מ 3 מטרים. גודל בערך 26 אלא אם כן יש משהו יותר טוב במחיר הזה. חשוב שתיהייה תמונה טובה!
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
מחפש רמקולים לסלון 2.1 שהאות מגיע מהיציאה הקידמית במחשב מהחדר שבממ"ד לרמקולים שבסלון (היציאה האחורית משמשת לסאונד לרמקולים שבממ"ד) רמקולים שמשתלמים מבחינת עלות תועלת (עדיף כמה שאפשר פחות) שטוח הסלון 20 מטר מרובע (4*5) תודה
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום מחיפוש נראה ששני הדגמים החזקים שהולכים היום וההמלצות בתקציב שלי (800) מופנות אליהם הם: SHURE SRH750 DJ Audio-Technica ATH-M50 אני לא יודע מה יותר כדאי לי.. המוזיקה העיקרית שאני שומע זה האוס.. אלקטרו.. הרבה באסים.. על מה אתם יותר ממליצים ואם בכלל עדיף אחד משני אלה או משהו אחר לגמרי?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
אחים שלי, עוד מעט אני מקבל ריישון ואני ואחותי החלטנו לשדרג את המערכת שמע באוטו אז ככה, אני לא מבין הרבה בתחום, ובגלל זה אני צריך את עזרתכם... אני רוצה רדיו דיסק קורא mp3 והשאלה הראשונה היא האם הוא קורא גם דיסקים רגילים?? אני רוצה להחליף את הרמקולים המקוריים, אבל נגיד לא להגזים ולהגיד לי לקנות מגבר וסאבים וכו' כי זה פשוט נראה לי יקר מידי... התקציב העומד לכל הרכישה הוא 1000 שקל בערך לרדיו דיסק ועוד מקסימום!!! 1000 בשביל הרמקולים.. בבקשה תעזרו לי!!! אני מחפש ורואה מלא דברים אבל לא יודע מה באמת טוב... :\
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
זה התחיל היום, כל הרמקולים חוץ מהקדמיים מוציאים הד כזה מוזר ומעצבן, שעושה כל מיני רעשים ברקע, וגם אחרי שאני עוצר את המוזיקה נשאר לכמה שניות כזה הד מוזר... למשהו יש מושג למה זה קורה?
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אוזניות ה-AKG שלי רופפות באוזן אחת... צריך המלצה לגבי התיקון.
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש טלוויזיית lcd של 32 אינץ'. מה יתחבר לטלוויזיה- מחשב, יס רגיל, dvd, מערכת(2.1-4.1) שימוש- משחקי מחשב(יריות), יס באיכות רגילה, dvd מרחק צפיה- 2.20-3 מטר תקציב- מוכן להשקיע עד 2500 ש"ח. אני לא כל כך מחפש חנויות מסויימות, אלא שמות של דגמים ומחיר ממוצע שלהם כי יש לי חנות שאני מתכוון לקנות בה. במקרה שלא יהיו להם את הדגמים. יש לכם המלצות לחברות שהמוצרים שלהם לרוב איכותיים, או המלצות לאיך לבחור? נ.ב אשמח גם אם תמליצו לי על מערכת של 2.1 עד 600 ש"ח(יש לי עוד 2 רמקולים להוסיף) ואם אפשר אז שתהיה לי האפשרות להוסיף גם סאב. תודה רבה. -בן
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש רמקול נייד למחשב נייד אני לא מחפש איכות גבוהה במיוחד. המטרה - שיהיה אפשר לשמוע אודיו של סרטים באיכות סבירה במחשב נייד אני לא רוצה לרכוש רמקולים רגילים עם שנאי כי זה לא נוח. ראיתי רמקול בלוטות' ב אייבורי: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11257 הוא יחסית זול - סה"כ 65 ש"ח. ניסיתי לחפש באמזון ובאינטרנט מידע על הדגם הזה ולא מצאתי. שאלתי היא: האם רמקול כזה נותן איכות סבירה ? כך שאפשר לשמוע סרטים בצורה משמעותית טובה יותר מאשר ברמקול הפנימי של הנייד ? או שזה רמקול צעצוע ושכדאי להשקיע במשהו איכותי יותר? בתודה דן שמשוני
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
היי, רכשתי לא מזמן את הממיר החדש של יס yesMaxHD, שבו אני יכול להקליט וגם לצפות בתכנים באבחנה גבוהה אך הטלוויזיה לה הוא מחובר לא תומכת בHD והוא נמצא שם רק לבנתיים. היעוד האמיתי שלו הוא להיות על המחשב שלי, אני רוצה לחבר אותו למסך של המחשב שתומך בHD ושאני אוכל לעבור בין מצב מחשב לבין מצב טלוויזיה. המסך שלי הוא 2253BW של סמסונג והוא לא תומך FULL HD הוא רק 1680X1050 ויש לו יציאת DVI וVGA... בעקרון אני הצלחתי לחבר לDVI קונברטר לHDMI ואז לחבר את הממיר אליו אבל הייתי חייב לנתק את הכבל של המסך ובלה בלה בלה... וגם לא שמעו את הרמקולים כי זה מחובר רק למסך ולא למחשב.. קיצר אני צריך כרטיס טלוויזיה שתומך בHD אבל זה לא הבעיה. הבעיה היא שאני לא צריך כרטיס שגם עורך ומקליט כי זה לא מעניין א…
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מחפש מחכשיר DVD בעל כניסת USB שתומך בדיסק קשיח חיצוני ללא ספק כח. מישהו מכיר דגם ספציפי שתומך בכך? ניסיתי על כמה מכשירים אקראיים ואף אחד לא תמך, אשמח מאד אם למישהו יש נסיון טוב עם דגם מסויים. תודה!
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
ראש - audio technica AT110 E 200 ש"ח כולל משלוח מאיביי פטיפון - thorens TD-160 500 ש"ח מיד 2 פונוסטייג' project phono box II 490 ש"ח הוקלט על ידי כרטיס קול אונבורד http://www.2shared.com/file/3507659/d73cbce3/sweet_child_o_mine.html מה דעתכם ?
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
קניתי כ.מסך HD4770. שאר המפרט: C2D6320, ASUS P5B, 4GB DDR2 מחובר לטלוויזיה 42 LCD טושיבה, בעזרת כבל HDMI. Windows Xp32 התקנתי דריבר חדש לכ.מסך, ועדכנתי דריבר ל-HDMI. אחרי שעדכנתי את שניהם, שאני מעלה את המחשב, הוא אומר שהוא מזהה כל פעם חומרה חדשה שזה ה- Microsoft UAA bus driver for high defnision ועוד איזה חומרה של PCI. בקיצור מראה כל פעם על חומרה חדשה. יש סאונד במחשב, שירים, סרטים, (ורק ה-HDMI מחובר לא איזה רמקולים דרך הלוח-אם) , שהווינדוס עולה יש איזה דפקה מסויימת ששומעים רק את הסוף של הצליל (הפתיח) וגם כשיוצאים אותו קטע. מחקתי ועדכנתי גם את הדריבר של הכרטיס קול של הלוח אם, ושוב חזרתי על הפעולות, חיפשתי את הדריבר של מייקרוספט הזה שהוא מחפש, אבל עדיין קופצת אותה בעיה. ב-…
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מחפש רמקולים שנותנים תמורה לכסף. בפוסטים האחרונים בעניין לא ראיתי כל התייחסות לרמקולים זולים בפורום בדפים האחרונים... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני צריך המלצה לנגן מוזיקה עד 300 ש"ח (ניתן לחרוג רק אם ההשקעה באמת כדאית). הנגן הוא מתנת יום-הולדת לידידה טובה שלי אז אני קצת לחוץ בזמן (מצטער...). הדברים החשובים בנגן: איכות שמע ונוחיות שימוש/תצוגה. ראיתי את ה-creative zen בסקאלת המחירים הזו אבל אין לי מושג אם הוא שווה משהו... אשמח לעזרתכם... תודה.
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות אוזניות איכותיות ובדרך אני רוצה גם לקנות כרטיס קול חדש שיעבוד איתם במחשב. לא משנה לי לקנות מחו"ל אין בעיה העיקר שזה בטוח וגם יהיה אפשר להגיד לו לרשום על הקופסא פחות מ 1,200 ש"ח שלא יקחו לי מכס, ושזה יהיה בטוח בטוח כי כבר קרה לי שמישהו עשה טעות וקיבלתי פיצוי רק על חצי סכום. יש כל כך הרבה חברות, כל כך הרבה, אני כבר לא יודע במה להתמקד ומה לחפש, מה צריך באוזניות HIGH END ? אני רוצה איכות מצויינת בשביל משחקים ומוזיקה וגם סרטים DTS וכו'. אני בחיים שלי לא שמעתי אוזניות HIGH END וכרגע יש לי רק את STEELSERIES 5.1CH שלהם, אני מאמין שיהיה שיפור עצום למה שאני אקנה.
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
Anyway. I am looking for a good home sound system, which will be mostly be used for music and the such, but could also cover as a home entertainment system. the price range is: up to 3700 for looking for speakers and reciver. Thanks alot, Tomahawk.
-
- 10 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש לי כבר את האוזניות קרוב לשנה . ותמיד היה רעש כזה כשמתקבלת שיחה במכשיר (קובץ מצורף) . אבל חוץ ממקרה של קבלת שיחה , לא היה עוד רעשי רקע . עכשיו בזמן האחרון כמעט קבוע יש רעש כזה גם כשאין שיחה , בעוצמה חלשה יותר אבל עדיין מספיק מעצבן כשהאוזניות על הראש . ניראה שהמגבר של היחידה מאוד רגיש לתדרי GSM . עכשיו האם מדובר על יחידה פגומה , או כולם כך ? מה אפשר לעשות [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו נגן חדש SanDisk Sansa e260 http://www.anythingbutipod.com/archives/2006/03/sandisk-sansa-e200-series-review.php וקראתי בהרבה מקומות שהאוזניות שמקבלים איתו הם על הפנים..... :'( אז חשבתי לקנות אוזניות טובת יותר במחיר לא גבוה במיוחד 100-150 ש"ח האזניות KSC7 אלו לי בראש http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=8888888&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=144&aff=Zap〈=he זה סכום הכסף שאני רוצה להשקיע...... מה אתם אומרים על האוזניות?
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אבא שלי הביא אותו לפני איזה שנתיים שלוש אלינו וכבר אין לנו מה לעשות איתו בכמה אפשר למכור אחד כזה? (אפשר לשים בו 3 דיסקים, 2 כניסות למיקרופון)
-
- 12 תגובות
- 916 צפיות
-