עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Bessmertniy,

דודים שלי מגיעים מחול וביקשתי בתור מתנה להביא לי אחד מאלו ... מקווה שזה יהיה האייריבר אחרי שהוא יגיע אני יביא תמונות ו דעה אישית

• 11 תגובות
    • 794 צפיות
  2. Started by baaa,

אני רוצה לקנות מערכת רמקולים של 2.1. התקציב שלי עומד על בערך 600 שקל לרמקולים וכ- 550 שקל לכרטיס סאונד. בנושא הרמקולים חשבתי על Creative Inspire T2900 או על Altec Lancing ATP3. מישהו ניסה אותם ויכול לומר מי מהם יותר טוב, או מערכת אחרת שלא הזכרתי פה? אני כרגע משתמש ברמקולים ג'נריים שמחוברים ישירות ללוח אם שלי (Abit nForce 2). האם אני יכול לחבר גם מערכת 2.1 ללוח אם? עדיף לקנות כרטיס סאונד במקום החיבור שכרגע על הלוח אם? אם כן, על איזה כרטיס סאונד אתם ממליצים? בתודה

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  3. סלחו לי על השאלה, HTPC יקר יותר ומרעיש יותר DVD+external HD - אין אינטרנט האם בגדול אלו כל ההבדלים? אם כן אז למה HTPC?

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  4. Started by LRa,

שבת שלום, אני מחפש טלוויזיה לסבתא שלי. מצאתי טלוויזיה ממש זולה של AOC 27 אינץ: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=314&CatCode= מכיוון שהטלוויזיה היא לסבתא, היא לא צריכה להיות משוכללת או עם פונקציות מיוחדות. מה דעתכם על כל חברות הזבל שיש רק בארץ? האם הטלווזיות האלה שוות משהו? תודה

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  5. מה אתם אומרים על המערכת? מערכת רמקולים בעיצוב היי-טק חדשני מבית PURE ACOUSTICS, סידרת רמקולים זו מאופיינת באיכות שמע בלתי מתפשרת, הפרדה מושלמת של צלילים, דיוק בתדרים הגבוהים ובס עמוק ואיכותי. שימוש בדרייברים מתקדמים בעלי ציפוי אלומניום. חיבורי המערכת מוזהבים, מאפשרים חיווט איכותי ומונעים איבוד צלילים חיוניים. סט זה של חמש הרמקולים תוכנן כך שייתן מענה לכל תצורות הקולנוע הביתי והמוסיקה הנמצאות בשימוש כיום ותכנסנה לשימוש בעתיד: ( DOLBY DIGITAL, AC-3 , THX, DTS, PROLOGIC II) זוג רמקולים קדמיים דגם -806DBS: רמקולים במבנה WAY3-, מערכת בס דואלית המורכבת מוופר "10 צדדי, מיד גדול במיוחד "8 ומערכת בס רפלקס לאפקט בס עמוק ואיכותי. חיבורי זהב WIERING-BI המ…

• 102 תגובות
    • 10.2k צפיות
  6. המסך הוא 32a450 חיברתי אותו למחשב בNR איך אני מכייל אותו? אין לי באפשרות לכייל חדות וצבעים בחיבור NR. איך אני מכייל כמו שצריך מהמחשב? התכנים עם HD אך ורק. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  7. Started by iPsych,

שלום לכולם, יש ברשותי את הרמקולים הנ"ל, הייתי רוצה לשמוע דעות של אנשים עליהם (אני יודע שזה לא הטופ של הרמקולים) אבל יחסית לזוג איך הם? למישהו יש אותם? ודבר אחד שאני לא מבין... איפה כיוון הווליום שלהם? יש לי אותם דיי הרבה זמן ופשוט אני לא רואה שום כיוון של ווליום על הרמקול... מישהו יכול להעיר את עיני (אני יודע שזה נשמע דיי מטומטם שאני לא יודע איפה הווליום, אבל זה המצב) תודה מראש. :saint:

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  8. Started by evman007,

ראיתי שמוכרים אותו שם ב250 שקל שם- מישהו יודע פרטים עליו? אני מעוניין לחבר את המערכת ה5.1 האנלוגית שלי תודה.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  9. היי, יש לי טלויזיה TOSIBA 3430DXE 34 אינץ בת 10 שנים... חיבורים SCART S VIDEO רגילים. אני רוצה לצפות בסדרות שאני מוריד מהאינטרנט ב DVIX עליה עם כתוביות SRT SUB.. השאלה האם בישביל טלויזיה שהיא לא LCD שווה להשקיע ב DVD איכותי יותר כמו ה פיונר שממליצים עליו? או ללכת על ה DVD שקורא DVIX הכי זול שאני רואה בחנות כמו מחסני חשמל למשל?..... אין לי בעיה להשקיע השאלה אם הטלויזיה לא תנצל את האיכות של הפיונר אז זה סתם לא שווה את זה? האם יהיה הבדל ?

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  10. Started by adam2008,

שלום יש לי נייד של טושיבה ואני מנסה לחבר אותו לטלוזיה סמסונג sp-54j8hf (מקרן אחורי) משום מה עם כבל צהוב רגיל הוא מזהה את הטלויזיה וכשאני מנסה לחבר את כבל s video או vga אני לא מצליח לעבור לטלויזיה יש לי כרטיס gforce go 7300 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  11. Started by yotam360,

יש למישהו שאני מכיר את זה והוא ביקש שאני יגיד אם זה ג'נרי או לא... תודה לעונים...

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  12. קניתי השבוע את הכרטיס Audigy 2 Value מ-KSP, האיכות סבירה אבל אני רוצה יותר :-\. רציתי לדעת אם הכרטיס ?CREATIVE X-Fi ExtremeMusic? יהווה שיפור רציני, או משהו לא משמעותי? סך הכל, ההפרש ביניהם הוא 445 ש"ח, ואין לי בעיה להוסיף את הסכום הזה בשביל איכות קול טובה יותר למוסיקה שאני שומע (מטאל בעיקר). הכרטיס הוא רק למשחקים. השימוש לסרטים ומשחקים יהיה מאוד שולי ולא חשוב. מוזר שעד לפני שנה אוניות ב-20 שקל היו שיא האיכות בשבילי :-X. עריכה: אוזניות GRADO-SR60, ובעתיד הקרוב משדרג למשהו רציני יותר מחו"ל (חשבתי על ה-225)

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  13. שלום חברים אני מתעניין ברכישת מחשב בזמן הקרוב ולשם קבלת רעיונות למפרט עברתי על המפרטים המוכנים פה. בפעם האחרונה שקניתי מחשב (לפני בערך 4) שנים היה מקובל מאוד לקנות מחשב עם כרטיס קול של קריאייטיב. ואכן אני משתמש עד היום בכרטיס Audigy של קריאייטיב ביחד עם מערכת 5.1 גם שלהם. הבנתי שמאז השתנו פני הדברים וכרטיסי הקול נעשו איכותיים יותר. מה עמדתכם בנושא? אם אני מחפש איכות בסאונד של המחשב (לא לשימוש מיקצועי או משהו דומה) יש מקום לקניית כרטיס טוב של קריאייטיב? - נא לא להעביר לפורום audio, השאלה היא לגבי המפרטים המוכנים -

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by galgalgal2001,

אני צריך רמקולים למשחקי מחשב ועבודה במוזיקה כמו עריכת שירים, הקלטות, ויצירת מוזיקה ממוחשבת תאיתי את הסט הזה: Altec Lansing FX4021 אני מאד שומך על החברה הזו רק רציתי לשאול אם יש משהו אחר שיהיה יותר טוב? גם דעות שלכם יתקבלו בברכה בתקציב 700 ש'ח ומבנה רמקולים2.1 תודה רבה

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  15. מה לדעתכם הגורם? פנטיום 4, 3 ג'יגה-הרץ 256 מגה-בייט זיכרון כרטיס מסך FX5200 יש לציין כי סרט אחד של 720P רץ חלק ללא שום בעיית סנכרון אבל כל השאר גם 1080P וגם 720P יוצאים מסנכרון ברוב זמן הניגון. אני לא רואה תיקון ידני כאופציה משום שהפרש הזמן בין הוידאו לאודיו כל הזמן משתנה thanks in advance נ.ב. נעשה שימוש ב-BSPlayer, עם ערכת מקודדים K-Lite Mega (הכי גדולה).. שכוללת בה את CoreAVC ששמעתי המלצות על המקודד ל-HD במערכות חלשות.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. לאחר הרבה מאוד זמן שאני מנסה למצוא רמקולים שיתאימו לי התיאשתי. חשבתי ללכת על הורפדייל פורס 2180 אבל ההפרדת צלילים שלהם גרועה ! שמעתי איזה כמה דגמים מדפיים גם כן של ג'אמו אבל הם פשוט היו ג-ר-ו-ע-י-ם, בעיקר הטרבל הצומרני שלהם שמעתי עוד כמה רמקולים של חברות אחרות, הם היו טובים אך לא נכנסו לתקציב. לסיכום... איך אתם מיציתם את תחום הסאונד אצלכם (תפרטו על המערכות השונות שלכם) חי באופן אישי נראה שאני אמשיך ליהות נטול רמקולים ואאלץ להמשיך לשמוע מוזיקה מבעד לרמקולים מסכנים של ימאהה למחשב.

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by Flea,

הייה טוב אז אני כבר הרבה זמן מתכנן לקנות רמקולים סוףסוף. אז כמובן יש את הATP3 שכל העולם ממליץ עליהם, והיום שמעתי אותם בחנות- נראים ונשמעים סבבה..באס,טרבל שנינתים לכיוון.. עולים 340 לידם יש את הVS4121 בKSP שאפשר להשיג ב330. אז מה לדעתכם הכי טוב והכי כדאי\משתלם לקנות? כמו שהבנתם, מערכת 2.1 בשביל מוסיקה, איכות שמיעה ונוחות שימוש כמו: שלט ווליום, כיוון באס,טרבל - אלה הדברים שחשובים לי. אז..תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אהלן אנשים, אני הולך לקבל את האוזניות החדשות מבית Razer, ה Tiamat 7.1. אני מבין שצריך כרטיס קול מיוחד של 7.1 אך לצערי הידע שלי בנושא מאוד לקוי ואשמח לעזרתכם. תקציב לא מהווה פקטור,אני רק רוצה לדעת מה ההבדלים בין כרטיס הקול של 7.1 השונים, מה משתלם ומה טוב ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Wizard Of Oz,

מישהו מכיר תוכנות שיכולות לעשות דיסטורשן לגיטרה שמחוברת למחשב?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by parlov,

אני מחפש תוכנה שתוכל לשלוט לי על כל ערוץ בנפרד. מעין אקווליזר לכל ערוץ ורצוי עם יכולת של השהייה לכל ערוץ או אפילו לתדרים מסוימים. הכוונה היא לא לעיבוד של קבצים אלא לעיבוד של קול "בזמן אמת". ראיתי כלמיני גאג'טים דיי יקרים שעושים את זה, למשל לבית יש את : http://www.avforums.com/forums/showthread.php?s=edb962915b93842a7ddf8ca345867798&t=490969 או לרכב: http://mobileaudiocontrol.com/product.asp?Product_Id=52108&d_Id=5247&l1=5247&l2 זה דיי הגיוני שתיהיה גם תוכנה שתוכל לעשות את זה.

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  21. Started by Henz16,

לאחרונה התחדשתי בטלווזיה מסוג toshiba 32av500 אני לא יודע אם זה קשור או לא, אבל כשרק צד אחד של סאונד (L,R) מחובר הרעש לא מופיע. וכאמור רק כששניהם מחוברים בו זמנית יש את רעש... יש לציין הרעש הופיע מיד, בחיבור הראשון. (חדש נדנדש) בהתחלתי חשבתי שהממיר אשם, (ממיר ישן ואנלוגי) אבל חיברתי את הנגן שלי, עם כבל PL 3.5MM - AUX . ושוב, הרעש הופיעה רק כששני הצדדים של הסאונד מחוברים. האם מדובר על מוצר פגום? או שצריך\כדאי לנסות להגדיר משהו? יש עוד בדיקה שאפשר לעשות לפני שממשים אחריות ע"מ לוודאות שאכן הבעיה בטלווזיה?

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  22. שלום. אני צריך אוזניות שיבלמו רעש של אוטובוס,וסתם שיהיו להם איכות טובה שאני יוכל לשמוע בבית.לפי מה שהבנתי עדיף אוזניות גדולות,לא קטנות, בגלל שזה בולם רעשים.גם קראתי שהם עולות לא מעט (ושאני אומר לא מעט אני מתכוון יותר מהסכום הנקוב למעלה).בעיקרון אני שומע פרוג-מטאל אז האיכות חשובה.גם כן בולם הרעשים.עכשיו,מניסיוני עם הzen micro אוזניות "אוזן" (הקטנות) נדפקות די מהר בזן (בינתיים 3 הלכו) וחבר שלי אמר לי שיש איזהשהוא פתח בזן (איפה שמכניסים את האוזניות) שמצריך רק אוזניות של קריאייטיב או אוזניות מיוחדת.זה נכון? כי אם כן (וגם הם לא בעצם) צריך אוזניות עמידות שמחזיקות להרבה זמן. תודה.

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. אהלן אני מחפש אוזניות כבר זמן מה אני בצבא אז אין לי כל כך זמן להתעמק בזה הייתי מאוד שמח אם הייתם מביעים את דעתכם ואומרים לי מה אתם הייתם קונים אני מחפש אוזניות קשת למוסיקה אני משתמש בנגן MP3 Sansa clip של SanDisk והייתי מוכן להשקיע עד 600 שקל קראתי על אוזניות ממש נחמדות וזולות ששמם Sannheiser HD205 שעולות 250 שקל קדימה זרקו הצעות. חג עצמאות שמח, רועי.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני רואה באתר של באג דיוטיפרי מערכת קולנוע ביתית LG 534 5.1 מה שאני יודע עליה זה מה שכתוב באתר של באג 500W יציאת HDMI כניסת USB אבל הבעיה היא שאני מחפש בגוגל ובזאפ אבל אני לא מוצא את המערכת הזאת.. מישהו מכיר או יודע משהו על המערכת הזאת?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.