אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אפשר לקנות דרך אביי או מאתר מחו"ל עם משלוחים וסביר להניח שיש לי גישה לאנשים שילכו לארה"ב.
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי, בבלאק פריידי האחרון קניתי את sennheiser hd 579 אך אחרי שימוש קצר איתם במשרד העירו לי שהרעש שדולף מהם מפריע לעבודה. https://www.amazon.co.uk/dp/B01L1IIF1K/ref=pe_3187911_185740111_TE_item אפשר לקבל המלצה לאוזניות באותה רמה שיעשו את העבודה טוב יותר? תודה דן
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שימושים - משחקים ומוזיקה. רצוי באס איכותי. ממה שהבנתי דגם HD202 של Sennheiser הוא הכי משתלם לטווח המחירים הזה... מה אתם ממליצים?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני זקוק לאוזניות אלחוטיות לטווח של מינימום 6 מטר, האיכות לא צריכה להיות בשמיים . הם צריכות להיות בעלות חיבור גם למחשב וגם לטלויזיה, עדיף בפחות אם אפשר... וגם קישור לחנות באזור הקריות... אני מעדיף בלי מישלוח...
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום אני זקוק להמלצה לאוזניות בתקציב הנ"ל. אין ברשותי מגבר לכן הם צריכות לעבוד גם ללא הגברה. השימושים: מוזיקה, מוזיקה, ומוזיקה. דוגמאות ללהקות שאני שומע: Pearl Jam, Alice In Chains, Foo Fighters, Led Zepplin, Pink Floyd ורבים וטובים אחרים הסגנון די ברור. חשוב לי מאוד הפירוט, באסים מדברים אליי אבל באסים מדוייקים ולא כאלה שבולעים את הצלילים האחרים. מקור השמע הוא Ipod touch ובעתיד הלא נראה לעין כרגע אולי מערכת טובה. יש לי כמה שאלות מכיוון שאין לי שום ידע בנושא האוזניות, ברשותי רק Px100 לנגן הMP3 מעבר לזה לא היה ברשותי שום מוצר איכותי. עד כמה ההבדל בין אוזניות מוגברות ללא מוגברות הוא גדול? מהמערכת ברכב אני יודע שההבדל בין רכיב לא מוגבר למוגבר הוא אדיר, אבל מדובר בדברים שונים …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מבקש המלצה לאוזניות כפתור בתקציב של עד 30$ אותן (בתקווה) אחותי תרכוש עבורי בארה"ב (או שארכוש אותן לבדי בארץ אם הפרש המחירים לא יהיה גדול מדי). אם ניתן להשיג אוזניות מבודדות רעש בתקציב הזה-מה טוב. עד היום היו לי הmx-500 של סנהייזר...נותרה רק אוזנייה אחת פעילה :'( תודה
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אהלן בוקר טוב אשמח לקבל המלצה לאוזניות כפתור או חצי קצת שנתפסות על האוזן בתקציב של עד 200 שקל לאייפוד . תודה
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
השימוש העיקרי באוזניות יהיה שמיעת רוק והאבי מטאל, ומשחקי מחשב מקוונים כגון Unreal Tournament 2004, Counter Strike (רצוי אוזניות שיתאימו גם למסיבות רשת אך לא חובה..) בינתיים חשבתי על: 1. Sony MDR-V6 2. Audio Technica - ATH-A500 3. Grado SR80 4. Sennheiser HD280Pro תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-
-
הפרמטר היחיד שבא בחשבון הוא איכות. האוזניות יחוברו בעיקר למחשב (כ.קול SBLIVE, לא מוכלל) וישמשו בעיקר להאזנה ביתית ולא בחוץ או עם נגן נייד. לכן לא משנה אם אלו יהיו IN EAR , סגורות, פתוחות וכו', העיקר שיהיו האוזניות האיכותיות ביותר בטווח המחירים הנל. האם גם לדרישות הנל(האזנה ביתית בעיקר), הCX300 הוא הטוב ביותר? אפשר לחרוג טיפה בתקציב אם האיכות מצדיקה זאת... תודה!
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
רצוי שהמיקרופון יהיה כמה שיותר איכותי ולא יהרס אחרי יומים. התקציב בערך עד 200 שקל. משהו להשיג משהו טוב בסכום הזה?
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
האוזניות ישמשו לרוב לשמיעת מוזיקה ואם אפשר שמות של מקומות באזור חדרה נתניה שמוכרים בהם את האוזניות? ומה אתם אומרים על HD150 של סנהייזר ?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, אני עומד לקנות מחשב חדש בימים הקרובים, שעיקר מטרתו תהיה עריכת סאונד ברמה מקצועית עם תוכנות כמו קיו-בייס, פרוטי לופס וכו... כמובן שיחובר אליו גם סינטיסייזר. אני לא בקיא בכרטיסי קול, ושקלתי לקנות את ה - Creative X-Fi Elite Pro אבל שמעתי שהוא נועד יותר עבור גיימרים, ולא למטרות שלי. לכן אשמח לקבל מכם המלצה לגבי כרטיס קול שיעשה את העבודה כמו שצריך, בתקציב של עד 1500 ש"ח בערך. תודה!!
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרטיס הקול OB שיש לי על לוח האם מחרפן אותי לחלוטין (משמיע "תיקים" מעצבנים כל הזמן..) ולכן אני מחפש כרטיס קול לא יקר (אבל גם לא גרוע, שלא אצטרף להחליף גם אותו) בעל יציאה דיגיטלית קואקסלית (המחשב מחובר לרסיבר) - מעבר לקיום יציאה דיגיטלית קואקסלית שאר הפרמטרים לא ממש רלבנטיים עבורי (הרסיבר מפענח את הסאונד) - הכרטיס הזול ביותר שמצאתי היה M-Audio Revolution 5.1 במחיר של 450 ש"ח לערך - האם יש המלצות לגביי משהו אחר ועדיף זול יותר ? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לDVD נייד עם מסך שיקרא DIVX ו- XVID ורצוי שינגן כתוביות בעיברית כקובץ נפרד
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שימושים: מוזיקה מוזיקה מוזיקה! זאנרים בעיקר רוק. יחוברו לרסיבר רב ערוצי של JVC זה מה יש כרגע לחבר שלי, המקור הוא פאטיפון. התקציב כבכותרת, ה800 זה אחרי מתיחה אז אלה אם יש לכם המלצה על רמקול באמת מיוחד שעולה מעט יותר תחסכו ממני. כמה רמקולים שמצאתי בYad2 TANNOY-REVEAL דורש עליהם 1000 שקלים מעבר לתקציב אבל אולי אפשר להסתדר. AR-226ps- גם רשום ביד 2 1000 שקלים. INFINITY REFERENCE 21-רשום 700 שקלים B&W DM600- רשום 600 שקלים. השניים העליונים מעל התקציב ורק אם מדובר באמת ברמקולים טובים משמעותית מאחרים תישקל קניה שלהם. מה אתם חושבים? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
בגדול לא כזה משנה לי פלזמה\LCD\LED וזאת מכיוון שאתמול עשיתי סיבוב בחנויות וכל פעם טלויזיה אחרת בלטה לי יותר מהאחרון גם באיכות רזולוציה וגם בצבעים וכל פעם היא היית מסוג אחר פעם פךזמה פעם LCD ואת האמת ממש אבל ממש במקרים נדירים זה היה LED. חשוב לי לציין ש 80% מהצפייה שלי יהיו ערוצי יס הרגילים לא ה HD (ערוצי ספורט בעיקר) וכמובן ההייתי רוצה שתהייה אפשרות לחבר כונן נייד ולצפות בסרטי 720P עם כתוביות בעיברית ב20% הנותרים אז הטלויזיה צריכה לתמוך בכתוביות בעיברית בעיקרון הכי הרבה אהבתי את Toshiba 40PB10V LCD 40 מה אומרים עליה? היא תקרא סרטים עם כתוביות בעיברית מכונן נייד? ובכללי אני זקוק להמלצה דיי זריזה כי אני חייב כבר היום לרכוש. תודב רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
היי, אני זקוק להמלצה על טלוויזיה 32-37" שלא עולה יותר ב-3000. תודה. =][br]פורסם בתאריך: 3.03.2011 בשעה 17:18:08 הקפצה....
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש טלוויזיה LED לסלון. מרחק צפייה 2.5 מ'. שימושים עיקריים - צפיית תכנים מהמחשב, סרטי HD, עידן פלוס. מאחר ורוב השימוש יהיה לתכנים מהמחשב אני מעדיף דגם עם חיבור WI-FI מובנה וממשק נוח של שיתוף עם המחשב. כמו כן, בשביל להמעיט חיווט מיותר, עידן+ מובנה גם כן דרוש. חשוב תמיכה בפורמטים הנפוצים של HD מהרשת, תמיכה בכתוביות בעברית. בכללי, טלוויזיה שתהיה נוחה לשימוש ואינטואטיבית. תלת מימד לא כל כך חשוב לי, אבל גימיק נחמד. ראיתי את הדגמים ה"חכמים" של LG, אלו שמתאימים לתקציב שלי לא כוללים תכונות שחשובות לי. אלו שכן - נורא יקרים. ( 42LM620Y, 42LM671Y, 42LS460Y ושות') תודה.
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני ממש לא מבין בתחום או במחירים וכדומה, הייתי רוצה לדעת אם אפשר לקנות מסך סביר בגודל 26 אינץ' במחיר הנקוב. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
השימוש יהיה בחדר ילדים נתלה אותה מעל הדלת או משו. כמה אינ'ץ אתם ממליצים ? תקציב : 1200 שקל , תודה מראש =]
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
מה שחשוב לי-שתהיה סטריאופונית,מסך שטוח ומבית טוב. אני מתכוון לחבר לה ממיר דיגיטלי,את הרסיבר ובעתיד גם DVD. התקציב הוא 1000+ גג עד 1200. נ.ב,אני מעדיף המלצות מחנויות בפועל ולא מזאפ,תודה.
-
- 9 תגובות
- 931 צפיות
-
-
הגודל הרצוי הוא 37-42", בתקציב שעדיף שישאר מתחת ל3K. חשוב: - הטלויזיה תשמש בעיקר לשידורים רגילים שאינם בהכרח HD או מסך רחב - סרטים בעדיפות שנייה - מרחק צפייה - 3 עד 4 מטר - אם יש אפשרות לניגון סרטים מהארד דיסק חיצוני (עם הזנת חשמל משלו, כך שאין את בעיית הזרם הנמוך שיש ברוב חיבורי הUSB בטלויזיות), מה טוב. אין צורך בתמיכה בכתוביות בעברית, וממילא זה לא סעיף חובה וכל השאר סטנדרטי. מה אתם אומרים? יש סיבה ללכת על משהו יקר יותר מנניח LG 42LD460?
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי למרות שאני לא מחפש מסך מחשב אלא טלויזיה. אני עובר לגור ביחידת דיור ואני זקוק לטלויזיית 32 אינץ לסלון. ( המרחק בין הטיוי לספה יהיה לא יותר מ3 מטרים) מחיפוש בזאפ יש לי 3 אפשרויות: Panasonic Viera THL32C10 במחיר 1860 LG 32LD460 במחיר 1600 Samsung LA32C530 שהוא נראה לי הכי טוב מכיוון שמצאתי בחנות אחת בזאפ שנמכרת ב 1790 ובכל שאר החנויות ב 2500 כלומר היא היקרה מבין ה 3. נראה לי ההבדל במחירים נובע ממשך האחריות. השימוש בטלויזיה יהיה חיבור רגיל לYES וכמובן שאני חייב חיבור לכונן נייד על מנת לצפות בסרטים ( עם כתוביות בעיברית!!!) באיכות גבוהה מבלי לחבר למחשב. בכל מקרה התקציב שלי בסביבות 1800 ולא שקל יותר, אז אם יש דגם של טלויזיה שפספתי שאני אשמח…
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
היי, יש לי את הSOLO 7. הגיע הזמן וקניתי להם מדפים, עכשיו אני רק צריך לקנות 6 מטר כבל לרמקול. תוכלו להמליץ לי על משהוא איכותי שלא עולה יותר מידי?וכמובן גם לא זול מידי...משהוא טוב שיוכל להוציא את המקסימום מהם. תודה
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס טלוויזיה שאני יוכל להקליט ולצפות במשהו מוקלט במקביל אני ישמח להמלצות חוץ מ WinTV-PVR-150 MCE Hauppauge שיש לי ניסיון מאוד רעה איתו. התקציב הוא עד 600-650 שקל תודה
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-