אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היה לי את ה MX550 והם נגנבו לאחותי באוטובוס. אתמול חברה שלי הפתיעה אותי עם MX 360 - שאני משער פחות טובות - הן זולות בבערך 100 שקל. היא קנתה אותן בצליל אבל אני לא מוצא אותן בזאפ ואני לא כ"כ מוצא עליהן תיעוד באינטרנט. מישהו מכיר את האוזניות האלו? איך הן בהשוואה ל-550?
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
פתחתי על כך אשכול בפורום גאדג'טים, אך אף אחד לא ענה שם כבר כמה ימים. אולי מישהו מפה ידע, או לפחות ידע להגיד לי איך לברר את העניין. אני בעיצומו של סקר שוק. כבר החלטתי ב-90% ללכת על iPod 120GB, אבל אחרי שקראתי קצת על אודיו וכו', אני פתאום קצת מהסס. כמה שאלות, אני מקווה שיש למישהו מכם את התשובות מכיוון שבאתר של Apple לא מציינים את הפרטים הללו משום מה. 1. מה ה"יחס אות לרעש" - SNR באייפוד קלאסיק 120 ג'יגה? 2. מהו ערך "עיוות הצליל"? למישהו יש מושג? 3. האם יש אקוולייזר עם אפשרות לשינוי אישי? זה מה שקראתי בביקורת על מכשיר iPod, לא מסוג Classic, אבל נדמה לי שהוא מדבר על כלל מכשירי ה-iPod. במכשירים של cowon\iAudio איכות השמע טובה יותר? תודה רבה, גל
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
טוב אז ככה, יש לי 5 רמקולים, סאב וופר, ורסיבר. זה משהו טוב של סוני שקנינו עם הדי וי די לא בארץ. אני רוצה לחבר את כל זה למחשב. חיברתי את כל הרמקולים והסאב וופר לרסיבר, ועכשיו איך אני מחבר את כל זה למחשב? (עד עכשיו היתה מחוברת למחשב מערכת ישנה של פנסוניק (שני רמקולים).
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אהלן, מחפש המלצה לטלוויזיה לחדר, גודל 32", מרחק צפייה של 2 מטר בערך (אולי קצת פחות). שימושים עיקריים סרטים בממיר HD של הוט וסרטים מהמחשב. התלבטויות - LED או LCD, hd ready או full hd. גמיש במחיר, אמשח להמלצות.
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש ברשותי טלויזית פלזמה של LG 50 אינץ' היא בעלת כניסת USB שלא תומכת בפורמט MKV, אלא רק ב AVI,DIVX וכאלה. השאלה שלי היא, אם אני ממיר סרט BLURAY ששוקל 12 ג'יגה בפורמט MKV לפורמט AVI האם זה יפגע באיכות של הסרט? הכל כדי שהטלויזיה תדע לקרא את הסרט באיכות HD
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן קניתי היום כרטיס טלוויזיה Pinnacle PCTV 110i ויש שם 3 כניסות: מצלמת וידיו אנולוגית, כבלים ווידיו... אני מחבר מצלמה אנולוגית ואיך אני מחבר קול?? מישהו יודע?? אין שם עוד כניסות...מוזר...
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
צריך רמקולים למחשב חדש(מחובר לטלוויזית lcd ב-hdmi) בעיקר למשחקים וסרטים, תקציב:בסביבות שני הרמקולים הראשונים. הרמקולים למטה טובים ? והאם האחרון שווה את הסכום ? סט רמקולים Logitech X-530 5.1, יחידות 1 ₪573 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=201 סט רמקולים Logitech X-540 5.1, יחידות 1 ₪794 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=202 סט רמקולים Logitech G51 Surround Sound Speaker 5.1, יחידות 1 ₪1090 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=842
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי, בתקציב של 700-800 אני מחפש רמקולים , מתלבט בין 5.1 לבין solo 7c השימושים שלי זה המון מוזיקה משחקים וסרטים אשמח לקבל עצות, אולי המלצות אחרות תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אמרו לי שאפשר להעתיק לתוכו שירים בצורת mp3 ואז אני יוכל להכניס הרבה שירים בדיסק אחד או בזכרון איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת LUXEON 4.1 וגם מערכת של CREATIVE 2.1 יהיה בעיה אם אני יחבר את שניהם למחשב ע"י מפצל? כרטיס קול משולב בלוח P67 UD3
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בחדר טלויזית LCD. ברצוני לחבר את הדי וי די ואת הפלייסטיישן לטלויזיה. לשם קח אמרו לי לקנות כבל קומפוננט כחול אדום ירוק שהולך כך: אדום-------------אדום ירוק--------------ירוק כחול-------------כחול וכבל RCA אדום ולבן: אדום--------אדום לבן----------לבן מישהו יודע איך מחברים את כל זה??! תודה רבה מודה על עזרתכם
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בבית 4 רמקולים, בוקסה גדולה, רסיבר 2 ערוצים ישן וגם מערכת סטריאו. חשבתי אולי אפשר לעשות איזה חיבור ולהפוך את כל זה למערכת סראונד למחשב שלי (יש לי כרטיס שתומך ב5.1) או אולי לארגן משהו בעלות מינמלית (נגיד לקנות רסיבר שונה ופשוט?) בתודה מראש Ameralis Zaiir
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
בכל אחד מהיבואנים שכתובים באתר של אביט אין את סט ה IDOME מישהוא יודע איפה כן יש ואיפה הסט כן זמין ? [move]אני אשמח לתגובות[/move] אני מבין שאף אחד לא יודע, עד כאן יש יחס של 0 תגובות ל 25 צפיות.
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני לא רואה את הרמקולים האלו יותר בזאפ ? הם נמכרו יפה ב 1200 שקל בהרבה אתרים ועכשיו אי אפשר למצוא בשום מקום? למה זה יש תחליף? אני לא רואה שום דבר די רציתי לקנות את הרמקולים האלו
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. בשיטוטים במרתף של חברתי, מצאתי זוג רמקולים של סוני, SS-G1. המקור היחיד שמצאתי ברשת עליהם הוא http://www.thevintageknob.org/SONY/sonyvault/SSG1MKII/SSG1MKII.html יש למישהו נסיון? בקיצור, אני צריך המלצה לאיזה מגבר יד שניה שיעבוד טוב איתם... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
ראיתי את זה בוואלה שופ וכמה פעמים המושג הזה צץ פה מאנטולי... :silly: האם זה תחליף למחשב או לכרטיס קול חיצוני ? זה כמו ממיר ? אשמח לקצת הסברים בנושא פשוט יש לי כמה רעיונות שאולי זה יתאים לי בסלון..
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, חושב לקנות לי טלויזיה+אקס בוקס (או פלייסטשיין...נראה כבר) ואני צריך את עזרתכם בבחירה של הטלויזיה. - הטלויזיה צריכה להיות תלויה על הקיר, ללא מעמד. - מרחק הצפייה הולך להיות 3.2 מטר. (מה הגודל הרצוי לטלויזיה ממרחק צפיה כזה?) - כמובן שצריכות להיות לה היציאות המתאימות לאקסבוקס ולאוזניות אל-חוטיות (או שאת זה אני מחבר לאקסבוקס? אני חדש בתחום..בכל מקרה מעדיף לא להתעסק עם רמקולים) תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שבת שלום אנשים . ברשותי כרטיס קול הישן והטוב של קריאטיב - AUDIGY 2 . אני מתכוון לשדרג את המחשב והחלטתי שהפעם אני אשדרג גם את הכרטיס קול . הדרישות שלי מבחינת הכרטיס החדש צריכות להיות : 1. משחקים - שלא יעמיס על המעבד הראשי יותר מידי ובכך לא יפגע במהירות המשחק . 2. מוזיקה - חייב להיות שיפור מורגש באיכות המוזיקה . כפי שאני יודע סדרת ה X-FI של קריאטיב היא הכי טובה בביצועים במשחקים , אבל מצד שני אין שיפור משמעותי בניגון מוזיקה מהכרטיס הנוכחי שלי..... האם אפשרות של 2 כרטיסי קול גם יכולה להיות רלוונטית ? כלומר כרטיס אחד למשחקים והכרטיס השני למוזיקה ? התקציב שלי הוא באיזור ה 500 שח לכרטיס . כמובן אם צריך יותר בשביל משהו איכותי אין בעיה להתגמש בתקציב . תודה.
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות טלויזיה לחדר 32 אינץ' חשוב לי מאוד הקטע של האיכות והרזולוציה משום שאני משחק בxbox360 שהרזולוציה שם זה1080P אמרו לי שבטלויזיות בגודל הזה זה לא משנה אם הטלויזיה FULL HD או HD READY האם זה נכון? אני מתכוון ליהיות קרוב לטלויזיה בערך מטר - מטר וחצי שתיים מקסימום (עוד לא החלטתי איפה אשים אותתה) אני צריך בעיקרון 2+חיבורי HDMI ואחד לפחות של ממיר רגיל של הוט שהוא לא HD בעקרון התקציב שלי הוא 1400-1500 שח אך אני מוכן להוסיף עוד 200-300 בשביל איכות המליצו על הטלויזיה LG 32LD460 היא טובה? ובבקשה תביאו לי המלצות לטלויזיות טובות בתקציב הזה לדרישות שלי תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב שלום חברה .. צריך פה עזרה , אני מחפש טלויזיה לחדר .. כיום יש שמה Lcd מעפנה 26" וזה פיצי לי זה נראה כמו פשוט תמונה על הקיר ולא נוח לראות הגודל שאני מחפש הוא 42" עכשיו השאלה מה עדיף לי Lcd / פלאזמה ... אשמח לדעת יותר על ההבדלים בינהם ומה ההיתרונות והחסרונות שיש לכל אחד .. שימושים סרטים / xbox וכ"ו בנוסף אני ירצה לדעת מה אני צריך לחפש בlcd/פלאזמה שאני הולך לבחור אחת.. אבל הפעם [להבדיל מהlcd שברשותי עכשיו] אני מחפש מותג מוביל ומוכר ... ושוב דגש על איכות צפייה ותמונה .. דרך הגב פוסם היום בעיתון פלאזמה של toshiba 42" במקום " 10580 " ב 4245 ... לא נתנו מפרט שלה ומחיר נראה לי מוזר מה אתם אומרים על כל המצבעים האלה שמפרסמים בעיתונים כל שני וחמישי ... מצטער על כמות השאלות ומי…
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
עם הבנתם מה אני רוצה תענו לי! :-*
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
עד היום לא יכולתי לסבול את פובאר בשל הסאונד הנחות (לדעתי) של התוכנה מול וינאמפ. עד שנתקלתי בדיון הזה בהד פיי http://www.head-fi.org/forums/f46/attn-foobar2000-users-crossfeed-plugin-headsup-110665/ מדובר על crossfeed חיצוני שלא מוטמע בתוכנה. הפלאגין משפר פלאים את הסאונד של התוכנה ועוקף את וינאמפ, מה שגרם לי לבסוף לעבור היום לפובאר. השינוי המורגש ביותר הוא מיקום הכלים (אימג'ינג) והמרווח ביניהם לעומת וינאמפ. וינאמפ כרגע נשמע לי מעט חנוק בהשוואה. במערכת כמו שלי שבנויה לאנליטיות ופירוט יש כאן התגלות מבחינתי, לכן יכול להיות שבמערכות פחות טובות הפלאגין יהיה פחות מורגש, אבל שווה לנסות!
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות על אוזניות אלחוטיות (ללא חוט בכלל, גם לא בינהן. נדמה לי שזה נקרא truely wireless). הדבר העיקרי שחשוב לי זה איכות הסאונד. באוזניות in ear לפעמים חסר באס, אני משער שזה בגלל הגודל שלהן. אז רצוי שלא יהיה חסר. כל השאר פחות חשוב (זמן סוללה, עיצוב, יצרן מוכר..). תקציב נגיד עד 100 דולר / 350 ש"ח כולל משלוח והכל אם זה מחו"ל. כמובן שרצוי לחסוך. אשמח לקבל גם אופציות זולות יותר. תודה רבה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-