עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מה היתרונות של מגבר אונקיו 696 עלאונקיו 686

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by shloosh,

שלום אני מעוניין לקנות מערכת סראונד חזקה וטובה עד 2000 ש"ח. אני יכול לקנות את ה-Bose AM6 יד שנייה ב-2000 ש"ח. אך בגלל שהם יד שנייה אני עדיין מתלבט. http://www.transtelcom.home.pl/bose/pil_am6.jpg אם יש לכם הצעה אחרת אשמח לשמוע, ואני מבקש לא להציע רמקולים למחשב כגון הלוג'יטק z-680 או קריאטיב למיניהם... תודה! ואגב אם כבר אני גם מחשב רסיבר עד 1000 ש"ח בערך. יש אחד של JVC שאני יודע שהוא לא רע בכלל. http://cinemaworld.shopy.co.il/products/13855 אבל אני לא יודע אם הוא מספיק חזק לרמקולים האלה של בוס. תודה!!

• 49 תגובות
    • 4.8k צפיות
  3. שלום, אני צריך עזרה בהתקנת כרטיס קול חיצוני מסוג ART - USB Dual Pre הבעייה שלי היא כך: כשאני מחבר את הכרטיס קול למחשב דרך כבל USB כפתור ON/OFF אחד נדלק (מתוך 2). אח"כ, כשאני מחבר את המיקרופון, לא מושמע שום דבר. כשמחברים את הרמקולים לכרטיס קול, מוזיקה המופעלת דרך המחשב נשמעת מצויין. מה ניתן לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. לנגנים, לא למחשב.. אני מתכוון של איזה חברה הכי איכותיות? אה ומה אתם אומרים על אוזניות אלחוטיות?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  5. אהלן.. אני מחפש לקנות רמקולים למחשב עם סאב,משהו ביתי אבל שיהיה איכות! אני ממש לא מבין בזה,ואני מאוד ישמח להעזר בכם.. תודה רבה לכם:]

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  6. Started by gshhar,

בעיקר למשחקים, יש לי את הסט המיתולוגי logitech z560 חשבתי על אסוס או אולי CREATIVE אבל אין לי מושג מה עדיף, תקציב - 400-500. תודה.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  7. היי, אח שלי רוצה לקנות נגן חדש, ולאחר ששכנעתי אותו לכיוון נגן HD (בגלל הנפח) הוא מתלבט בין שני דגמים (למרות שעדיין פתוח להצעות): ה-Zen Micro Photo וה-H10. אני חושב שהוא יוכל למלא (לפי חישוב לפני סינון של שירים הגעתי ל6.5 ג'יגה) את שניהם, ולכן אולי הH10 יורד מהפרק. הוא אמר שנראה לו נחמד שאפשר להראות תמונות על המכשיר, אבל אפשר גם להסתדר בלי זה. בכל מקרה, מבחינת איכות, על מה הייתם ממליצים? (גם נגנים אחרים מתקבלים כמובן) איך הקנייה בBigBox דרך אגב? אפשר לסמוך עליהם עם אחריות וכו'?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. היבואן המשווק לא עובד בחג. הלחצנים + ו- עובדים - הנורית נדלקת כשלוחצים. חוץ מהם, כלום.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  9. Started by bneli,

הלכתי לאופיס דיפו כדי לקנות אוזניות..חיפשתי אוזניות נורמליות..והיה שם של SONY ושל פיליפס זכרתי שלבן דוד שלי היו אוזניות של SONY ששמעו בהם טוב והם היו ממש נוחות עכשיו אלה שקניתי ניראו אחד לאחד כמעט כמוהם...זה היה דגם MDR-XD100 ושהגעתי הבייתה חשכו עיניי או יותר נכון ניסגרו אוזניי חח הם ממש לא היו אותו דבר והצליל היה דיי מת כזה והספוג היה דיי דק ואז להפתעתי גיליתי שלדוד שלי היה Sony MDR-XD200 ולא Sony MDR-XD100 ובאתי להחזיר אותם בסניף בפ"ת ושאלתי על הדגם הזה אז אמרו לי שאין אותו ועכשיו ניתקעתי עם זיכוי... אז מה אתם ממליצים אולי שיש להם בסיגנון..? אני מוכן להוסיף עוד קצת כדי לקבל מוצר איכותי אולי מישהו יודע עם מביאים עוד את הSony MDR-XD200? ממש אהבתי אותם אם לא …

• 50 תגובות
    • 8.2k צפיות
  10. Started by 3liran,

שלום, לא הייתי בטוח אם זה הפורום המתאים, אבל שווה לנסות... אני קונה בקרוב טלוויזית 32" LCD שקיימת בה כניסת VGA יש לי מחשב עם כרטיס מסך Radeon X1950 Pro ורציתי לדעת על איזו רזולוציה אני אמור להגדיר אותו כדי שיעבוד עם הטלוויזיה? במפרט כתוב שהטלוויזיה עובדת ברזולותיה של 1366X768, שזה לא סטנדרטי למחשבים... מישהו יודע אם כרטיס המסך שלי תומך ברזולוציה הזו, או שיש איזה טריק אחר? איך העסק יעבוד? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  11. ברצוני לרכוש dvd שקורא את כל הפורמטים או לפחות את רובם. אז אשמח לקבל הצעות לדגם שעונה לבקשתי ממתין לתגובתכם בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  12. Started by omerpaz,

איך יבוא לידי ביטוי השוני באיכות הצליל של הספיקרים האלה: https://www.aliexpress.com/item/32816252198.html https://www.aliexpress.com/item/32700239550.html https://www.aliexpress.com/item/32594581890.html כמו כן האם ספיקר הלפטופ (השלישי) יוכל להתאים לחיבור לקונטרולר בורד עם תושבת PH 2.0 כמו שני האחרים ע"י קיצוץ וחיבור קורד הספיקר לקורד עם מחבר 2.0 PH ? בתודה מראש

13. Started by Anonymics,

מישו יודע מה זה עושה? ישלי את זה..עדדין לא הבנתי מה זה עושה..אני יודע שזה משדר לטוויטרים אבל צד שני יש לו woofer והוא לא מוציא באסים אלא בידיוק מה שנכנס אליו.. זה הקופסה הזאת באמצע..יש שם שני סלילים ו6 יציאות שמחולקות ל2 2-טוויטר 2-input 2-woofer שאני מחבר את היציאה מהמגבר לינפוט ומחבר טוויטר למקום זה עובד.. אבל שאני מחבר סאב לוופר זה משמיע מוזיקה כאילו זה לא עובר דרך הדבר הזה.. אז מזה עושה בכלל?

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  14. כאשר אני מנסה להציג קטעי וידאו לא משנה הפורמט בוינאמפ או במדיה פלייר הוא לא מציג משום מה. הורדתי חבילת קודקים כבר וזה לא עזר. במדיה פלייר זה אומר משהו על not support files למרות שעד לפני כמה זמן הוא הראה לי את הקבצים אבל בלי סאונד ובוינאמפ הוא לא אומר כלום.... מה אתם מציעים לעשות? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  15. Started by nivd333,

אני רוצה לקנות טלוויזיה לסלון עכשיו התקציב שלי עומד על 3500+- בערך והדברים שחשובים לי שיהיו 42 אינץ' לא פחות כי המרחק צפייה הוא 4 מטר בערך ושיהיה כניסת USB כדי שאני יוכל לראות סרטים שאני מוריד בHD ושיוכל לחבר את הכתוביות לסרט אוטומטית תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by ברק,

שלום רציתי רק להצהיר בזאת שלדעתי אין מודעות מספיקה לסאונדסטורם בקרב חובבי המחשבים בארץ. לכן הכנתי מעין ביקורת קטנה משלי על הכרטיס. היכולת המיוחדת של הסאונדסטורם היא לקחת כל שדר דיגיטלי ולהפוך אותו לשדר לא מפוענח של דולבי דיגיטל משמע שאם יש לכם ריסיבר/מפענח הוא מקודד את השדר וכל סאונד היוצא מהמחשב הוא בדולבי דיגיטל. האמת היו לי הרבה ספקות לגבי כמה טוב הוא יכול להיות בהיותי חובב סאונד מושבע בעל כל הדיוידי אשר מתיימר לנגן סאונד מעולה. אני הראשון שקנה את הלייב 5.1 ברגע שהוא יצא ורק בשביל לשמוע משחקים בסראונד נורמלי. מה שעושה הסאונדסטורם הוא בעצם מוריד את כל הסאונד שאוזן האדם איננה יכולה לשמוע ומחלק באופן מדהים את הסאונד לרמקולים ואת הבאס לסאב. יש במאפיינים שלו אופציה ל…

• 41 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. הכרטיס אמור להתחבר למגבר חיצוני אשמח לקבל המלצות

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  18. מחפש אוזניות איכותיות לנגן החדש שלי הD2. התקציב 1000 ש"ח, אך בהחלט אפשר גם נמוך מזה לא יזיק... אני מחפש אוזניות עם באמת צלילים צלולים,אבל גם שיהיה באסים. לא צריך להגזים בבאסים,אבל אני לא אוהב אוזניות "ריקות" כמו הגראדו SR80 למשל. כרגע אני עם PX100, אז ברור שדרושות אוזניות ברמה גבוהה יותר מהן.. לא משנה לי IEM,אבל אני לא ממש אוהב אוזניות גדולות כמו HD485. אין לי מושג למה אבל אני נדבק ל-ULTRASONE ,פשוט יש להם אוזניות יפות וזה גם קצת חשוב לי. כל הסנהייזר סגורות נראות כמו גוש פלסטיק מוצק ולכן אני לא רוצה אותם... חשבתי על פרוליין 550,אבל התנגדות 64 אום, ואני לא יודע אם הנגן שלי יזיז אותם כל כך.. *אפשר גם הצעות למוצרים מחו"ל,אבל ממש לא מומלץ כי אין לי איך להזמין.... תודה!!!

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  19. http://www.audioengine.co.il/products.htm ויש לי כרטיס קול realtek ac97 האם כדאי להחליף לכרטיס קול יותר טוב ? האם זה ישפיעה על האיכות של הצליל ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by 64bit,

שלום חברים, קיבלתי רסיבר של ימאהה מדגם rx-v800 וכל פעם שאני מדליק אותו הוא נכבה ורושם "check sp wires". בדקתי את הכבלים של הרמקולים והם תקינים. בדקתי כל רמקול בנפרד ואפילו בלי ששום דבר מחובר לרסיבר ועדיין מופיעה אותה הודעה. האם יש מה לעשות, או שאני צריך לקחת את המכשיר לתיקון? בתודה מראש למגיבים.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by fp581,

יש לכם עצות

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by אריק חן,

בוקר טוב לכולם! אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתי לבית החדש שלנו ולפני שאני בכלל חושב על הציוד אני חושש יותר לעניין ההתקנה עצמה. מישהו יכול לתת לי עצות איך מתחילים את תהליך התכנון ומה זה מצריך ממני? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by חרגולאיש,

אני בשלבים של הרכבת מפרט ורציתי לברר משהו. יש לי חבר שמוכן למכור לי כרטיס אקס פי אקסטרים מיוזיק ב-200 שקל. על הלוח שאני קונה יש כרטיס קול. היי דפנישן מובנה. איזה כרטיס יותר טוב למשחקים והאם שווה לקנות ב-200 כרטיס כזה משומש?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  24. למעשה כמה שאלות... 1) לפי מה שראיתי יש להם חיבור מרובע ככה שצריך כרטיס קול חיצוני...(אולי יש לי אחד ישן) 2) אוליי מישהו יודע מה אורך הכבלים של הרמקולים...במיוחד של האחוריים כי אני רוצה לדעת אם הם יתאימו לחדר שלי 3) איך הם בכללי...ממה שהבנתי הם ממש טובים... {בהתחלה השאלה הייתה על X530...עכשיו מחפש המלצה ושואל על CREATURE 2.1וJBL ...}

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by wiz,

שלום לכם, קניתי לפני מספר ימים רמקולים של Logitech מדגם Z5300 ואיתו כרטיס קול פשוט של Creative Live 5.1. כאשר אני בודק עם כל רמקול משמיע את הצליל הנכון דרך ההגדרות של הכרטיס קול הכל תקין וכל רמקול מדייק. כאשר אני רואה סרטים ה- Center כלל לא משמיע קול , כל הרמקולים האחרים משמיים אותו שליל.. לא ברור לי יש לי את הסרט מוצאים את נמו ושם יש THX Optimizer ויש בדיקה בדיוק כמו שיש לכרטיס קול, ושם הרמקולים לא עובדים בדיוק כמו שהם צריכים, מישהו יכול להסביר את זה? אולי יש Dvd player מסויק שהוא 5.1? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.