אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
הרכבתי פעם מגבר לאוזניות ממעגל הגברה של רמקולים של YAMAHA ובניתי לו באותה תקופה קייס. עכשיו החלטתי שאני רוצה לבנות לו קייס חדש וכך עשיתי. המגבר לפני: והקייס החדש:
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשבקולנוע ביתי HTPC השאלה שלי היא כזהות מה התפקיד של הכרטטיס טלויזיה ואם הוא חייב להיות במערכת קולנוע ביתי? ואם יש דרך אחרת חוץ מכרטיס טלויזיה לחבר את הטלויזיה ואם כן איך? ואם אני צריך להשקיע בכרטיס מסך או כרטיס קל במערכת HTPC!?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים ניידים שאני אוכל לחבר לאמפי3 ולשמוע בים למשל. כל הרמקולים שראיתי נראים כמו צעצועים שהאיכות סאונד שלהם תהיה ריקה במקרה הטוב, ונוראית במקרה הרע. אין לי נסיון עם מערכות כאלה בכלל. למישהו יש המלצה על מערכת כזאת?
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
קראתי את כל הדיונים פה שקשורים בנושא.. ולא קיבלתי תשובה החלטית. אפשר תשובה חד וחלק מה לקחת?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים רציתי לשאול האם מתוכנן מפגש שביעי, יתרה מזאת, בקרוב אני שוכר סטודיו בחיפה, והציוד שברשותי שנוגע לעניין הוא 280HD וכרטיס קול פרסונוס FIRESTUDIO עד היום לא היה לי אפשרות להגיע למפגשים, וגם לא היה לי ציוד. אשמח לתגובות גיא
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הדגם הנ"ל לשן חיבור למחשב ולקונסולה? איזה חיבורים יש להם? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
חשוב שיהיו באסים טובים.. כי לדוגמא לרמקולים 5.1 שיש לי עכשיו של genius.. אני יכול להגיד על הסאבוופר שלי שמה שהוא מוציא זה רק רוח.. אין באסים בכלל ככה שחשוב שיהיו באסים טובים :] ואם אפשר שהרמקולים לא יהיו כאלה מכוערים כי בכל זאת זה נמצא בחדר שלי שחבל לי שהוא יראה מכוער בגלל הרמקולים :] תודה מראש
-
- 164 תגובות
- 17.5k צפיות
-
-
-
לגבי התמונה, אני יכול לחבר את המחשב לטלוויזיה LCD עם כבל S-Video מיציאת S-Video לכניסת S-Video. איך אני מעביר אודיו, אם אני רוצה להשתמש ברמקולים של הטלוויזיה? האם יש מתאם מיציאת SPDIF קואקסיאלית בכרטיס קול לכניסת Component או RCA בטלוויזיה? מה השיטה הכי טובה (מבחינת איכות) להעברת סאונד מהמחשב לטלוויזיה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הלפטופ הזה: MSI PR200 CRYSTAL EDITION שיש לו יציאת HDMI. אז כאני מחבר אותו לטלוויזיה שלי ומפעיל סרט, שומעים דרך הרמקולים העלובים של הלפטופ, אז איך אני גורם לזה להשמע מהרמקולים של הטלוויזיה? HDMI אמור להעביר וידיאו+אודיו, לא?
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום רב,יש ברשותי מחשב כף יד מסוג HP RX 5710 עם אוזניות של AKG 24P ,לאחרונה רכשתי אייפוד,אולם הבאסים באיפוד נשמעים עם קירטועים,ורק ששמים EQ שבו הם לא מאוד מודגשים זה בסדר,בכף יד לעומת זאת הבסים מודגשים וחזקים ונשמעים טוב,איך זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי, יש לי רמקולים teac X-20... עכשיו הבעיה היא כזאת.. יש לי את הרמקולים כמעט שנה ולפני כמה זמן התחיל להיות בעיות... אני מפעיל מוזיקה ושומעים רק מהבס ומרמקול ימין... בשביל שישמעו מרמקול שמאל אני צריך לכבות ולהדילק מהר את הרמקולים כמה פעמים ואז הוא פועל.. מה הבעיה ואיך אני מסדר את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
לפני שבוע קניתי רמקולים חדשים של creative מדגם sbs 380 ומשום מה הם לא עובדים בנוסף גיליתי כי תוכנת הקול במחשב נעלמה, למישהו יש מושג מה עשויה להיות הבעיה? תודה ניר.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הרמקולים g51 כמה הם עולים היום באופיס דיפו אם יש עדיין את ההנחה? צריך בשבילהם כרטיס קול מיוחד? תודה.
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
קניתי x-540 למחשב של ההורים שלי ותהיתי אם יש אפשרות לחבר אותו ל LCD בסלון, נראה לי בסלון הם יפיקו מהרמקולים יותר תועלת. מדובר ב REGZA של טושיבה, דגם 37C3000 תודה לעוזרים עריכה: מצאתי את זה, אני רק לא יודע מה עדיף, לקנות את הממיר הזה או פשוט לחבר לשקע של האוזניות, מה יתן צליל יותר איכותי?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי אני מחפש רמקולים למחשב, ישמשו בעיקר למוסיקה .. התקציב עד 150. תודה
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
המבצעים שיש עכשיו על מוצרים של לוגיטק נראים ממש טובים, עכשיו ראיתי שיש אתה X240, באתר של אופיס דיפו רשום שהם עולים 370 אז יותר שאחרי הנחה הם יעלו לי 222 שקל, כדאי לקנות אותם? בגלל שעכשיו יש לי רמקולים של קראיטיב SBS 370 ואני לא יודע אם יהיה הבדל משממעותי. וזה חשווב להיום בגלל המבצע שיש עכשיו באופיס דיפו.
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני מעוניין לקבל המלצה לדגם מסויים של טלויזיה בגודל 37 או 42 , אבל אני מניח של-42 יהיה קשה להיכנס בתקציב. אני מעוניין בטלויזיה שנכון ליום זה מציגה את התמורה הטובה ביותר לשקל. כמו רוב האוכלוסיה, מירב השימוש בטלויזיה יהיה צפייה בטלויזיה בכבלים. התקציב לטלויזיה הוא בסביבות 5-6 אלפים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני מבין שמשתמשים בתוכנת Media Center כלשהי, ודרך התפריטים מקבלים גישה לתמונות, סרטים מוזיקה וכו', ע"י דפדוף ובחירה בעזרת השלט האלחוטי. אך האם באמת אין לכם מקלדת ועכבר ? למשל, אם אתם רואים סרט כאשר קובץ התרגום בנפרד, ולעיתים לא מסונכרן, כיצד אתם מסנכרנים אותו ל 2 שניות קדימה, ללא מקלדת ועכבר... ?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם. בעקבות במבצע בבאג על מוצרי לוג'יטק החלטתי להיפטר מה R-10 שברשותי. אני מתלבט בין הדגמים הנ"ל. מחיר: עד 370 (לפני ההנחה) אני ממש ממש לא אודיופיל. הרמקולים ישמשו לרוב למשחקים אבל לפעמים למוסיקה אשמח לחוות דעת
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום,,.. יש לי PS3 שכרגע מחובר עם HDMI לLCD של TOSHIBA 32", אבל מדי פעם אני רוצה לחבר אותו פה בחדר ולהנות גם מאיכות HD על מסך המחשב. אז לחבר ישירות למסך - בלתי אפשרי מכיוון שהוא לא תומך בHDCP ולקנות את המכשיר שמסיר את הHDCP יעלה הרבה כסף ואני אוותר על התענוג של המכשיר הענק הזה והכבלים שלו מסתובבים פה. אז חשבתי לקנות כרטיס טלוויזיה עם חיבור HDMI שתומך בHDCP, קיים דבר כזה? ואם כן, למרות שהמסך לא תומך בHDCP, אני אקבל תמונה? (המסך מחובר בDVI) ואם לא, אז ישנם כרטיסי טלוויזיה שתומכים בקומפוננט? זהו גם פתרון לא רע, האיכות בקומפוננט לא נופלת בהרבה מHDMI אני ארשה לעצמי להתפשר על איכות של קומפוננט.. תודה רבה לעוזרים (: עריכה: בקשר לאם הכרטיס מסך תומך בHDCP, אני לא בטוח אבל אני חושב…
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם אני אקנה בארצות הברית את הרמקולים של Harman-Kardon SoundSticks 2.1 http://www.amazon.com/gp/product/B0001DBEM4/ref=dp_cp_ob_title_0/104-1261741-9607933#moreAboutThisProduct יש להם ספק כוח שמתאים גם לארץ כלומר מתאים גם ל 220V וגם ל 110V או שאני אצטרך לקנות שנאי שימיר את המתח תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר בPSP ובמסך LCD של טושיבה 32 אינץ' מה צריך לעשות אם אפשר בכלל לחבר את הPSP שיראו את התמונה במסך הגדול ? מצד שני אם זה אפשרי..בשביל מה צריך PS2\3 ?
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי בעיה קלה עם המערכת ברכב להלן פירוט הרכיבים: מקדימה טוויטרים של BOSE 250W עם קרוסים מובנים, רדיודיסק JVC - KG420 עם מפענח 24BIT מגבר JBL - GTO4060 4 ערוצים עם קרוסים מובנים LP HP ו-BASS EQ רמקולים אחוריים JBL CS3169 210W 3WAY סאב JBL CS1204T 1000W הבעיה שכל סוג מוסיקה בין אם רועש ובין אם זו מוסיקה שקטה יש הפרעות לא מוסברות בסאונד ניקיתי את העין באמצעות דיסק ניקוי ואפילו כיוונתי את המגבר ואת הHU מחדש. הורדתי את ה-AMP GAIN של המגבר גם סאב וגם לאחוריים, האחוריים מחוברים לקרוס של הHP והסאב לLP עם BASS EQ. ועדיין אני לא מצליח להבין מאיפה מגיעים הרעשים, ניתן לאפיין את הרעשים או כרעשי הקלטה או כ"חרחורים" מהרמקולים, יש למישהו מכן רעיון או הצעה איך להתגבר ע…
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-