אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
הגעתי למסקנה שיהיה די נחמד אם יהיה לי כרטיס טלויזיה במחשב... חח אני מחפש כרטיס טלויזיה פשוט, לא יותר מדי יקר (עד 200 ש"ח) שיעשה את העבודה כמו שצריך: לא יתקע, ישדר חלק ואיכות תמונה טובה חשבתי על זה: LeadTek WinFast TV2000 האם הכרטיס הזה בסדר ועונה על הצרכים שלי? המלצות?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
משהו יכול להגיד לי איפה אני בודק איך CYBER ACUSTIC ביחס לAltec Lansing VS2421 ? הקישור לסייבר הוא http://www.cyberacoustics.com/index.cfm?fuseaction=Home.ProductDetail&content_id=339 תודה מראש, תומר
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
ערכתי בשבועיים האחרונים סקר בנוגע לטלוויזיות, שהסתיים ברכש אתמול, וחשבתי לשתף אתכם במסקנותי הכלליות. המיקוד היה טלווזיה בתקציב בינוני (איזור ה5K שח) למרחק צפייה של קצת מעל 3 מ' לסלון. מצד אחד, היתה ירידת מחירים דרסטית, ואפשר היום להשיג טלויזיות בתקציב זה שלפני שנה עול כמעט פי 2. מצד שני, עדיין איכות הצפייה בשידורים רגילים (שאינם HD) נמוכה מטלוויזית CRT בת 10 שנים, לפחות בטלוויזיות מתחת ל10K שח. יכול להיות שעדיין צריך להמתין לפני קניית LCD למי שיש טלוויזית CRT טובה. להבנתי אין הבדל משמעותי היום בין פלאזמה וLCD, והכל תלוי בדגם הספציפי. התחלתי לחפש 32" איכותית, אבל לאחר צפיה בחנות הבנתי שאני אהנה הרבה יותר מ37". יש כיום חילופי סדרות אצל מספר חברות וניתן להשיג בזול את דגמי שנ…
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הכרטיס המובנה שהיה לי על הלוח אם (GA-945P-S3) נהרס. אין לי מושג כמה כרטיס קול ממוצע עולה, אז אל תביאו לי כרטיס ב-300 שקל, אבל גם לא צריך להביא לי אחד ממש גרוע. השימושים שלי הם בעיקר מוזיקה. אם זה משנה אז הז'אנרים הם בעיקר טראש מטאל ורוק כבד. חשוב שהחנות תהיה באזור ר"ג-ת"א, לא מתכוון להזמין מהאינטרנט. תודה
-
- 11 תגובות
- 922 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד (Vostro 1510) שחסר יציאה לטלוויזיה ואני מעוניין לקנות כרטיס Express Card אשר יכול להוציא לי פלט בצורת RCA/S-Video לטלוויזיה. האם קיים בכלל דבר כזה? וכמה זה עולה? עריכה: לחילופין, מה עם קופסאות שמקבלות VGA ומוציאת S-Video/RCA?
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום. אני צריך המלצה למסך טלויזיה LCD 42 אינטש. צופה ב-HOT כל הזמן ומדיי פעם DVD ו-PS3 התקציב מקסימום 7 אלף. תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי תרמקולים לפניי שבוע רמקולים חבל על הזמן אני חייב לציין .... אתמול רצינתי ליתלות אותם על הקיר ולהפתעתי גיליתי שלא שלחו לי ברגים לתלייה ...אחריי שיחה על תמיכה טכנית אמרו לי שלא מגיעים ברגים עם הרמקולים שצריך לקנות בנפרד ...ניראה לי שעבדו עליי כי אחרת למה שלחו לי שניי מתאמים מפלסטיק לתלייה על הקיר ....ואת הבורג שמתברג לתוך הרמקול עצמו לא שלחו מישהו יודע על מה אני מדבר??? אשמח לתשובה שתפתור לי תבעייה תודה
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
חשוב שהיו קומפקטיים ובאיכות סבירה יחסית למחיר אם אפשרי שיהיה חיבור רק לאמפי 3 ואם חייב חשמל אז עדיפות לסוללות ואפשרי גם משולב עים חשמל תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מה ההבדל בין Full HD ל-HD Ready ? אם יש לי Full HD בפלזמה, אז האיכות תהיה בהרבה פחות טובה מ-Full HD של LCD?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Radeon HD 4870 ואני רוצה לחבר ממיר HOT למחשב, איך אני בעצם מבצע את זה ? האם אני צריך כרטיס טלוויזיה ? יש לי עכשיו מסך LG L1970HR שאני בכל אופן מתכנן להחליף ל22 אינץ' .. האם אני צריך משהו ספציפי במסך ? מצטער על השאלה הכללית הזאת .. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מחפש אוזניות למחשב לשמיעת מוזיקה בעיקר כאלה שלא מחממות אבל את האוזניים על מה אתם ממליצים ? שמעתי סנהייסר HD205 לא רעה . PX100 כנ"ל
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
האם קיימת סכנה שתעלת האוזן תתרחב ע"י שימוש באוזניות IN EAR? רכשתי אתמול את הCreative EP630 , הסאונד אכן מצויין, החלפתי לסיליקון הקטנות ביותר (הגדולות ממש מציקות וכואבות) והיום באוטובוס ניסיתי לשים את האוזניות, ואני חייב לומר שהרגשתי ממש אי נעימות, אי נוחות וכאבים באוזניים עם האוזניות האלו וזה מבאס. עד עכשיו הייתי רגיל לאוזניות 'כפתור', אוזניות שלא גורמות נזק לאוזניים, לא מרחיבות שום כלום.. אז לשאלה שלי - האם קיימת סכנת התרחבות לתעלת האוזן? (כי זה הרי הגיוני שאם נכניס משהו רחב למשהו דק למשך כמה זמן / לתקופות ה"משהו הדק" הזה יתרחב)? מה עליי לעשות? בכל מקרה גם אם התשובה תיהיה חיביות בלית ברירה אני ארכוש את הMX400 ולא אוזניות יקרות יותר.
-
- 24 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום אני יודע שהשאלה קצת טיפשית אבל מה זה בסופו של דבר אחד אומר לי שאפשר לראות עם זה את כל ההערוצים שיש בלי לחבר ממיר של HOT או משהו כזה אחד אומר לי שחייב לחבר ממיר של HOT בשביל לראות ואפשר להקליט שמה כמה שרוצים עד הדיסק קשיח עכשיו אני שואל אם נגיד אני יקנה כרטיס טלויזיה אז אני יוכל לראות שמה 5+ ועוד ערוצים ישראלים בלי ממיר או משהו? אשמח לתשובה תודה
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח של DFI דגם Dfi Lanparty DK P45-T2RS Plus, וכמו בכל לוח, יש עליו כרטיס קול מובנה, בנוסף יש ברשותי AUDIGY 2 ZS שכרגע מורכב... המחשב מחובר למערכת קולנוע ביתית מאוד איכותית שכוללת רמקולים של חברת B&W מהדגם הכי גבוהה של סידרת 6... ככה שאיכות חשובה לי... ראיתי שקיים יציאה אופטית על הלוח אם, ב AUDIGY אין ואני מסתפק ביציאה דיגיטלית... מה לדעתכם יהיה עדיף מהכרטיסים... תודה עריכה, הנתונים על הכרטיס קול המובנה, מהאתר של DFI, Audio Realtek ALC885 High Definition audio CODEC 8-channel audio output DAC SNR/ADC SNR of 106dB/101dB Full-rate lossless content protection technology Optical S/PDIF-out and coaxial RCA S/PDIF-out interfaces מה עדיף הו…
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אווקי אז ככה זה הולך ככה אני מחבר את הרמקולים למחשב ,ואת הטלויזיה למחשב, זאת אומרת שאני גם אמור לקבל את הסאונד מהרמקולים, בהתאם למה שמשודר בטלויזיה זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לחבר את המחשב שלי לרסיבר. הבנתי שיש למחשב יציאת SPIDF אבל היא לא יציאה DEDICATED אלא היא אותה יציאה של S-VIDEO. השאלה איך אני מוציא את האודיו הדיגיטלי מהS-VIDEO , או בקיצור איזה כבלים אני צריך כדי לחבר את הS-VIDEO לרסיבר שלי בשביל להעביר קול בסראונד. אשמח גם שתגידו לאן בדיוק אני מחבר ברסיבר עצמו, כי יש שם איזה מיליון חיבורים ככה שאני לא בטוח. תודה
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אהלן יש לי אוזניות מדגם mdr-x300 תוצרת sony יש לי בעיה עם ה כבל שלהם ואני רוצה להחליף אותו (במידת האפשר לכבל כמו המקורי של סוני שהוא מצופה בד או משהו בסגנון) רציתי לשאול כמה דברים יש למישהו מושג איך פותחים את האוזניות האלה?! איפה לקנות כבל ופלאג ברשת?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלויזיה רואים תמונה והכל אבל לא שומעים מהטלויזיה ... שומעים מהמחשב ובטלויזיה שומעים רק בומים כאלה בבקשה עזרה לא יודע כבר מה לעשות ..
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל בעבודה עם התוכנה הנ"ל, רציתי לדעת איזה כרטיס עדיף (בלי קשר למחיר), האם בכרטיס למתחילים או שאפשר ישירות לקנות כרטיס מקצועי לגמרי ולהתחיל לעבוד איתו? לא בא לי לזרוק איזה 1500 שקל על כרטיס התחלתי ולאחר מכן עוד איזה 5K על כרטיס מקצועי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, הלכו לי האוזניות של האייפון ואני צריך המלצה לאוזניות (לא חשוב שאין דיבורית , במילא לא משתמש). אני חושב שאוזניות מקוריות של Ipod יהיו הבחירה הנכונה . נכון? או שיש המלצות אחרות ? תודה רבה ושבוע נעים.
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה עם הרמקולים. קודם כל אני רוצה להגיד שאלה פשוט רמקולים רגילים של חברה לא מוכרת (ST אם זה עוזר למישהו). לאחרונה הם לעיתים רחוקות פשוט עוצרים את הקול לשנייה או שתיים ואז ממשיכים. כרטיס הקול שלי הוא Realtek AC'97 Audio. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אהלן, יש לי לוח של ג'יגהבייט 965P-DS3, יש עליו כרטיס קול מובנה של רילטק מדגם ALC888 אל הכרטיס קול הזה מחובר מגב תוצרת ימהה דגם RXV520 ואליו מחוברים רמקולים תוצרת פירלס מדגם ג'יניוס המחשב והמגבר מחוברים דרך חיבור SPDIF קואקסיאלי. השאל שלי היא כזאת.... בהתחשב במגבר וברמקולים שלי ובהנחה שאני לא מחליף אותם, האם יש לי טעם להשקיע בכרטיס קול מעבר לכרטיס המובנה על הלוח אם? תודה
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את המחשב שלי למדיה סנטר. הבעייה שהמגבר שלי די מעפן והכניסה היחידה ל5.1 זה rca אני מחפש כרטיס קול שיש לו חיבורים ל5.1 באמצעות rca http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=131636 זה המגבר אין אופטי או כניסה דיגטלית
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, אני אוטוטו קונה מחשב חדש, ואני צריך המלצה על אוזניות. הן ישמשו בעיקר לשמיעת מוזיקה ולראיית סרטים. כרגע יש לי אוזניות של Teac (דגם: HP-2-R) שעלו לי 100 ש"ח אם אני זוכר נכון.. אני מחפש משהו בסגנון הזה או יותר טוב.. התקציב לאוזניות: 150-200 ש"ח. אם זה חשוב, זה הולך להיות הלוח אם שלי- ASUS P5QL-E http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31253 עוד שאלה- אם יש לי רמקולים וסאב 2.1 ואני מחבר להם אוזניות, אני אשמע טוב יותר מאשר אם הייתי מחבר את האוזניות ישירות למחשב? כי פעם מוכר במחסני חשמל אמר לי שכשמחברים את האוזניות לרמקולים אז זה כאילו מבטל אותם ושומעים והאיכות היא רק של האוזניות.... תודה
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי את הקודק K-LITE עד היום לא היה באודיו בסרטים, עכשיו האודיו לא נשמע, יש רק את האאודיו שבא מהסנטר והשאר לא, יש לציין ששירים הוא מנגן בצורה תקינה והתקנתי WINDVD ו POWERDVD לאחרונה
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-