עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. H10 הסדרה המלאה מופיעה כעת רשמית באתר של IRIVER: http://www.iriver.com/html/campaign/cebit2005/cace_index.asp

• 11 תגובות
    • 841 צפיות
  2. Started by Godmoney,

נאבדו לי האוזניות שקיבלתי עם ה A2 (ואני יודע שהרבה כאלו יתפלאו בכלל איך השתמשתי בהן עד עכשיו...) ואני רוצה לקנות אוזניות חדשות. אני רוצה לקנות אוזניות כפתור, מאחר שאוזניות שמכסות את כל האוזניים ואוזניות in-ear נראות לא מתאימות לי מבחינת נוחות ועצם זה שאת רוב השמיעה אני עושה בעבודה ובשירותים. יש לכם המלצות לאוזניות כפתור טובות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. ואיך התוכנה הזאת-Music Creator 7? עולה חצי מחיר בסטים השימושים שלי יהיו הקלטת גיטרות בעיקר אקוסטית ושירה ואם אתקדם אכניס עוד כלים דיגיטלים

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. אז בקיצור, מגיעה הודעה מהדואר על שם אבא שלי. אז כמובן שאני זה שהולך לדואר כי 99% מהדברים שמגיעים אלינו מיועדים אליי ללא קשר לשם שרשום עליהם אז, מישהו רוצה לזרוק ניחוש מה יש בקופסא מספר 2? אגב, זה כן משהו שציפיתי לו, אבל אם להיות פייר, ציפיתי שתגיע הודעה מהמכס עוד שבוע בערך, ולא שהוא יגיע אליי כבר עכשיו (נשלח מקנדה, הדואר שם איטי ויקר בצורה כזו שאפשר לחשוב שהם שולחים אותו מהירח). Anatoli. [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. מישהו מכיר שמות של זמרים או שירים... אז בבקשה....

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  6. אני רוצה לדעת פרטים והשוואה בין הנגנים הבאים: 1. מה טוב יותר מבחינת שמע ? 2. מה טוב יותר מבחינת מהירות העברת נתונים למחשב ולהפך ? 3. איזה נגן מהיר יותר בהעברה משיר לשיר ? http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=zen60nomad&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=dell-dj-20new&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 תודה

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, יש לי ביינתים כרטיס קול מובנה על הלוח אם. AC97 לפי מה שהבנתי, הוא תומך עד 7.1 אבל יש בו רק 3 כניסות/יציאות שאפשר להגדיר מה מטרתה של כל אחת עם התוכנה הרשמית שקיבלתי, מה שאומר שאם אני תופס את כל 3 הכניסות, אין לי מקום למיקרופון כרגע יש לי רמקולים 4.1 שתופסים 2 יציאות, ומיקרופון שתופס כניסה אחת. סה"כ - 3 אם אני יחליט לשים רמקולים שתופסים את כל 3 היציאות אני אצטרך לוותר על המיקרופון ? חוץ מזה, למרות שחיברתי הכל נכון, אני שם לב שאף פעם ארבעת הרמקולים לא עובדים לי בו זמנית, רק ה-2 הקדמיים עובדים 1. מתי 4 הרמקולים אמורים לפעול בו זמנית ? 2. האם יש דרך לסדר את זה ? חוץ מזה, רציתי לשמוע דעה אישית על הכרטיס הזה שביינתים, כנראה לא עושה את העבודה כמו שצריך. תודה.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Koby,

שלום, קניתי נגן MP3 חדש שאני רוצה לצאת לריצות איתו. אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על אוזניות ריצה טובות עד 300~ ש"ח עדיף כמה שפחות תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. היכן אני יכול למצוא את הסיקור המדובר ? http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=72031.250 תודה מראש

• 11 תגובות
    • 773 צפיות
  10. יש לי IHP 120 ... שמעתי שאפשר לעשות שיראו עיברית ב דגמים החדשים יות של IRIVER ורצעתי לדעת אם זה אפשרי גם בשלי??? אה ועוד משהו... מה עם בטריות חיצוניות... יש חיה כזאת בארץ?

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  11. Started by aviv512,

חשבתי לקנות מערכת מיקס מהסוג הזה ,השאלה האם כדאי ואילו אפשרויות ניתן לבצע אם מערכת שכזאת? נ.ב אני די חדש בכל הקטע אם יש איזה דיגיי פה שיוכל קצת להסביר אני יודה לו מאוד הנה: http://www.behringer.com/UB1002/index.cfm?lang=ENG

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  12. זכיתי במכרז סט חמישה רמקולים מחברת אלפא טכנולוג'י דגם AT42 F812. מה דעתכם עליהם? סכום הזכיה הוא 899, כדאי לקנות? http://www.shiki.co.il/default.asp?came=3072&UrlAdd=hot%5Fsale%5Fproduct%2Easp%3Fg%5Fid%3D942018 http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=AT-42&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=80&aff=zap

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by liorgadidi,

שלום. יש ברשותי מערכת סטראו רגילה-פשוטה למדיי. האם באפשרותי לחבר אותה למחשב? אם כן איך? צריך כבלים מיוחדים? איזה.?

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  14. Started by kalda01,

יש לי מחשב חדש עם WIN7. על הלוח יש כרטיס קול של REALTEK, ובנוסף יש לי כרטיס חיצוני המחובר בUSB, דגם US144 של TASCAM. אם אני מחבר אוזניות לכל אחד מכרטיסי הקול, שומעים נקי וללא רעשים. אבל כשאני מחבר כבל PL קטן /PL קטן אל מגבר HT של סוני לכניסת הLINE-IN שלו, יש רעש HUM מאוד חזק למרות שאת המוזיקה שומעים. זה קורה בכל אחד משני כרטיסי הקול. כשאני מחבר IPOD ישירות אל אותו LINE-IN במגבר, אין כל רעש. מה הבעייה פה, ואיך ניתן לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  15. Started by Ghoul,

יו מממצב מזמן לא הייתי פה בגלל בעיות במחשב ובלאגנים(מי שקרא את הכתבה מחשב קשה במיוחד יבין). ככה רציתי לשאול קודם כל אם אתם אוהבים לשמוע ראפ בכלל ואיזזה אמנים אתם שומעים, שנית מה דעתכם על אמינם זמר טוב או אנטישמי? 8)

• 25 תגובות
    • 6.2k צפיות
  16. Started by Bug2000,

היי חבר'ה מציעים לי את הרמקולים האלה ב 400 שח משומשים. האם המחיר טוב? ועוד שאלה - האם מישהו מכיר את החברה DUAL חברה גרמנית ? (מיצרת רמקולים)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. כשאני פותח שירים מסויימים עולה לי ההודעה הזו "לקובץ שאתה מנסה להפעיל יש סיומת (mp3) שאינה תואמת לתבנית הקובץ," מה אני יכול כדי להפעיל אותם. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי יש לי את הזוג אוזניות הנ"ל די מזמן, בטעות קניתי את הדגם הזה כשהזמנתי בכלל V700 (שיש לי כיום) וההבדל ביניהן הוא שהדגם Z מיוצר בסין, פלסטיקה זולה נהרס יותר מהר ולא איכותי, גם קצת הבדל בסאונד בווליום גבוה ובאיכות שלו לרעתו. הV 700 שונה ממנו לגמרי. בכל מקרה יושבות אצלי בארון כמה חודשים אחרי שאוזניה ימנית שלה נהרסה משום מה, פירקתי את האמא של האוזניות ולא הצלחתי לסדר תבעיה..זה גם לאחר שהאוזניה הימנית התחילה לעשות לי רעשים של פרכוסים כאילו הממברנה מבפנים קצת נקרעה ובווליום קצת גבוה היתה עושה רעש מעצבן...היתי משתמש בהן למשחקים בלבד. בכל מקרה עכשיו כל החלקים יושבים אצלי ליד המסך ואין לי הרבה מה לעשות איתן...האם לשמור חלק מזה לאוזניות שיש לי כרגע? חשבתי במקרה שתהיה לי איזו …

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  19. אני צריך דרייבר קול טוב.. בבקשה מישהו יכול להביא לי לינק תודה לכל העוזר!!

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  20. Started by Aviko,

לאחרונה הוצע לי לקנות מאדם שאני מכיר את זוג האזניות הנ"ל, חדשות באריזה. הבעיה היא שהמחיר שהוא רצה עליהם היה מאוד נמוך יחסית למחירים בחנויות ורציתי לדעת האם יש חשש לדאוג מזיופים מוכרים?, האם יש דרך לעלות על כך? תודה, Aviko

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  21. Started by itsik1231995,

אני צריך אוזניות ל W705 SONY אני הרבה באוטובוסים ביום יום והאוזניות שמקבלים איתם הלכו לעולמם יש לי מתאם מהחיבור של סוני ל MINI PL אני לא מעוניין להשקיעה הרבה אבל שיהיו אוזניות טובות כי אני ישמע בהם המון הם צריכות להיות קומפקטיות תודה

22. Started by AMIT1024,

מה דעתכם על המערכת הנ"ל טובה מספיק למחירה (1990 ש"ח) או שיש טובות ממנה משמעותית

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  23. Started by arkady,

שלום. אני מעוניין לזרוק את הדיסקמן Mp3 שלי לכרישים ולקנות לעצמי נגן Mp3 חדש ונחמד. אבל יש לי כמה מגבלות, דבר ראשון. אין לי כל כך הרבה מוזיקה אז 5 גיגה זה המקסימום בשבילי (אלא אם כן יש 20 גיגה שעולים פחות מ5 אז מה טוב). עוד דבר זה המגבלת כסף שעומדת על כ1000-1300 שקל. אני יודע שזה לא הרבה אבל זה מה שאני מוכן להוציא. דבר שלישי זה שכל הפיצרים המיותרים לא עושים לי את זה, אני לא צריך רדיו וכאלה. רק נגן Mp3 שבא אם איכות קול מעולה, עדיפות לאוזניות טובות שיבואו יחד עם המכשיר. זה הכל עקרונית (: תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  24. Started by ExploiT,

שלום כולם הרגע קיבלתי icemat sibira משהו חייה אמרו לי שאם אני יחליף את הכרטיס קול o/b epox 8kda3j קיצר realtk אז אני יקבל יותר ביוצעים מבחינת סואנד וגם פחות עומס על המעבד מה אתם אומרים ? כדאי ? איך הכרטיס קול הזה ? האם כדאי אולי לקנות כרטיס קול usb של icemat שאמור להתאים לאוזניות האלה הנה הפרטים Icemat Siberia USB soundcard Surround sound, in your headphones! Be sure that you always have the best sound, no matter where you plug in your headphones. The Icemat Siberia USB Soundcard is a full surround soundcard in a small package. USB: 2.0 Surround sound: Virtual 7.1 Equalizer: 12 channels Jack: 2x3,5mm. USB (cable included) Operating systems: Win XP/Win 2000/Win98/Win…

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  25. אני רוצה לקנות אחד אבל לא הנתי משו לגבי העברית במכשיר זה בא ישר עם או שצריך לעדכן 2. אחרי שיש לי עברית בפנים איזה עברית זה בדיוק ...כאילו חיפשתי בפורום פה ולא הבנתי ממש...רשום משו על טגים מה זה טגים???? הבנתי מיזה כבר שזה לא התפריטים והכל זה רק משו בשמות של השירים

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.