אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שמתם לב שאם שמים אותם ממש על הקצה שומעים שונה עם שמים אותם בפנים עד הסוף ששמים אותם בפנים עד הסוף שומעים יותר המום כזה לא יודע כמו הרבה בס מוכר לכם ואיך שמים אותם עד הסוף?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ני מחפש אוזניות לא משהו יוקרתי חח פשוט כזה. תקציב של 100~200 שקל? לא ממש מבין בזה חח. http://zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=E-Headphone&DB27635=27638&DB27639=27640&DB66411=66412&DB27645=27648,27649&orderby=price אוזניות עם מיקרופון, חוטי, אוזניות קשת נו כמו שיש בזאפ בלינק שהבאתי חח. כאלה, רק לא יודע איזה לבחור. אם מישהו יש אוזניות שהוא משתמש והן ממש טובות אז שימליץ או משהו חח. =D עריכה: לא חייבים בתקציב הזה אפשר גם ב-50 שקל העיקר שיהיו בסדר חח. לא חייב משהו פ33. וגם שהאוזניה עצמה שהאוזן תיכנס לתוכה גדולות כאלה חח.
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
על האריזה של הטלויזיה רשום שהיא תומכת ב1080P אבל כשאני מחבר את הXBOX360 לטלויזיה עם component אני רואה רק 1080I. כשאני מנסה לשנות ל1080P בXBOX אני רואה חצי שחור וחצי את המשחק ועם מלא פסים. מה לעשות? ומה ההבדל בין 1080P ל1080I ??
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אחרי כמה חודשים של שימוש ב-X-Fi Xtreme Audio PCIe תחת Vista x64 פשוט נמאס לי! לא הגיוני כמה הדרייברים האלה גרועים... כמה קצת אפשרויות יש. עברתי לכרטיס OB שיש לי על הג'יגה בייט, Realtek Azula או משהו כזה. שומעים אותו הדבר והדרייבר הרבה הרבה יותר טוב. אפילו ה-Wii שמחובר לי לליין-אין של הכרטיס נשמע יותר טוב והכרטיס יודע לפרוס אותו ל-5.1 רמקולים הרבה יותר טוב ממה הקראייטיב ידע לעשות.
-
- 8 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום, יש מצב שיופיע פה עוד פוסט שלי על שם "גיא" כתבתי אותו מוקדם יותר היום ומשום מה אני לא רואה שהוא מופיע בפורום. אני מחפש אוזניות במחיר של עד 1000 שקל, כמובן אשמח לשלם פחות אם יש משהו מספיק איכותי במחיר נמוך יותר, אשמח להתחיל מהצעות של עד 600 שקל. השימוש באוזניות יהיה בעיקר לנגינה על תופים אלקטרונים והאזנה למוזיקה בדרכים חשוב לי שיהיה סביב האוזן ולא על האוזן ושיהיה נוח לשימוש ארוך אני כנראה גם הולך להזיע הרבה אז אם זה איכשהו עלול לפגום באוזניות אז עדיף אוזניות עמידות. תודה ושנה טובה!
-
- 9 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש לי את כרטיס הסאונד של creative מדגם SB Audigy LS. כמה זמן אחרי שהוא נקנה (יכול להיות שישר אחרי זה אני לא ממש זוכר) המחשב התחיל להתקע לפעמים בלופ של סאונד מסויים כלומר אותו צליל שחוזר על עצמו והמחשב תקוע, או לחילופין במסכים כחולים עם שם הקובץ p17.sys חיפשתי ומצאתי שהכרטיס סאונד הוא זה שגורם את הבעיות וספציפית הדגם הזה והקובץ p17 באמת קשור לכרטיס. שום גרסת דרייברים של creative לא פותרת את התקיעות האלה. מצאתי בפורום כלשהו מישהו שהמליץ על דרייברים של kx project והצלחתי להתקין את ההתקנה הראשונית או משהו כזה, אבל את הדרייברים לכרטיס סאונד אני לא מצליח להתקין (אם מישהו מכיר את זה אני מגיע להודעה שאומרת שההתקנה הסתיימה ואם אני רוצה להפעיל מחדש את המחשב אבל בהודעה לפני זה כתוב …
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רכשתי מ KSP את המחשב הבא: מעבד: E5200 לוח: GigaByte Ga-73PVM-S2H זיכרון: KINGSTON 2GB הארד דיסק: WD 500GB כרטיס מסך מובנה: GEFORCE 7100 HDMI צורב: LG DRD-RW מארז: DIAMONDSTONE (SILVERSTONE) LASCALA LC-17B לפני שביצעתי את הרכישה וידאתי בפורום שאני אוכל לראות סרטי FULL HD. נאמר לי שאין בעיה וגם ראיתי שבהרבה מקומות הלוח אם הזה מוצע לשימוש ל HTPC. הבעיות הן כאלה: 1. כשאני רואה סרטי HD ready התמונה מקרטעת כל כמה דקות, FULL HD עדיין אין לי להפעיל על המחשב. 2. בחיבור HDMI לרסיבר, הרסיבר לא מזהה 5 ערוצים אלא רק שניים. 3. בחיבור HDMI ברזולוציה של 1280X720 שהיא הרזולוציה של המסך שלי התמונה חתוכה ולא מוצגת טוב, ניסתי לשנות רזולוציות אבל או שהתמונה הייתה חתוכה או קטנה…
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום רב, דרושה המלצה לרמקולים 2.1 למחשב בתקציב של 150. יחס עלות תועלת הרב ביותר, אמינות וצליל הכי טוב שאפשר להפיק בסכום הזה... יש חשיבות גם לוויום גבוה, רצוי מערכת רמקולים שמסוגלת להתמודד יפה עם ווליום גבוה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
ערב טוב. ראשית, אם אני נמצא בפורום הלא נכון- אודה על ההבנה בטעותי והעברת הפוסט לפורום מתאים יותר. ולענייננו... אחרי הרבה מאוד שנים עם טכולוגיה עתיקה, החלטתי להתקדם קצת ולכך זקוק לעזרתכם... אני מחפש לרכוש רסיבר חדש שיוכל לשרת אותי ולהתחבר למס׳ ממירים, טלויזיה, וכיו״ב בהתאם לפירוט הבא: 1.חיבור לממיר של חברת yes (הממיר החדש ביותר) 2.חיבור לממיר של לויין פרטי שאני מחזיק כאשר ידוע לי כי הממיר הוא ממיר בטכנולוגיית hd. 3. חיבור למכשיר dvd. 4. חיבור למכשיר apple tv (או כל סטרימר אחר שיוחלט בשלב כלשהו אולי להוסיף. 5. יש ברשותי שני רמקולים ישנים יחסית, אבל בעלי סאונד טוב ואיני חושב להחליפם. חשוב לציין כי הם מחוברים כיום לרסיבר הישן שלי באופן בו כל רמקול יש בו זוג חוטים צמודים, וזה …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אמממ, קודם כל, תודה שנכנסתם. עכשיו, אני מעוניין לקנות נגן מבוסס HD, שיהיה מ 4 G +. חשבתי על הקריאטיב, או האייפוד, או האיי ריבר, אני לא בטוח. עכשיו, אני הייתי מעוניין לשמוע את המלצתכם, מקומות לקנות (גם בחו"ל, מישהו שאני מכיר בא משם), ולמה אתם ממליצים, בראשי פרקים. חשוב לי: שיהיה שלט, זאת חובה. גודל קטן. זמן סוללה סביר. זה עקרונית, כמובן שישנם עוד דברים, אבל אלו העיקריים. דווקא הנפח משני, כי 4 או 20, שניהם מספיקים. בתודה מראש, גבריאל.
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
קניתי מקרן קול של YAMAHA YSP-800 מה אתם אומרים עליו?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
טוב אחרי הרבה שנים יש לי כסף ואני רוצה להשקיע במערכת קולנוע ביתית שתעלה בערך 4K ז"א אני רוצה רסיבר ורמקולים 5.1 , אני אשתמש בהם בעיקר לסרטים וגם מוזיקה. לאחרונה נכנסתי חזק למוזייקת טראנס ומאז אפשר להגיד שאני רק מקשיב לזה. וגם מכיוון שאין לי מקום בבית אני חושב ללכת על רמקולים מדפיים (האם זה משנה משהו מרמקולים עומדים?) יש הצעות ? וגם אמרו לי שאני אצטרך לקנות בהתאם כרטיס קול , רציתי לשאול במה זה יעזור? כמה יעלה לי כרטיס קול לא מקצועי אבל שיתאים למערכת? וגם רציתי לשאול אם מישהו מבין אך משמעים מוזיקה יעני זה הרי לא כמו בסרטים במיוחד מתחלק ל 5 רמקולים ויותר. אז אך זה במוזיקה . טוב אני חושב שאלתי את כל מה שרציתי תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעקבות המבצע שיש עכשיו בבאג של ה-1+1 אני החלטתי לקנות אוזניות. ההתלבטות שלי היא בין 3 הדגמים של /AKG 518/450/430 השימושים שלי לאוזניות זה בעיקר מוזיקה דרך מחשב נייד/ מכשיר ארקוס... מה שחשוב לי זה עוצמה גבוהה, באסים סבירים ובידוד כלפי חוץ, כלומר, מי שלידי לא ישמע את המוזיקה... מה היתרונות/חסרונות של כל אחד לעומת השני? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לציין המסך ישמש גם כטלויזיה וגם למחשב ראיתי המון הצעות על A450 של סמסונג אבל ברגע שהלכתי לחניות גיליתי שאין אותה כבבר בישראל ויש את הדגמים היותר חדשים של סמסונג ורציתי לדעת איזה LCD מומלץ ברצוני HDR 32 כמו שציינתי אשמח להמלצות ועם אפשר דגמים חדשים תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
חברים שלום, מבקש את עזרתכם בבחירת מערכת 5.1 לקולנוע ביתי, מתלבט בין שתי אופציות!?!?! לאחר סריקה קצרה באינטרנט, נתקלתי במערכת מבית logitech דגם Z5500 המוכרת והטובה (אני אישית לא שמעתי אותה אבל ככה אומרים עלייה בכל פורום וביקורת). זו היא אומנת מערכת מחשב בהגדרתה אבל בכל מקום אומרים שהיא גם מתאימה לקולנוע ביתי בסלון והיא אפילו עולה על הרבה מערכות בטווח מחירים עד 2500 שקל! להלן פרטים עליה: http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/224 מערכת נוספת שנתקלתי בה באתר וואלה במבצע היא מבית PHILIPS דגם HTS3373. מדובר על מערכת קולנוע ביתי 5.1 עם רסיבר משולב DVD. כל מה שאני יודע זה שלמערכת הזאת יש פי 2 וואט RMS יותר מה- Z5500 והרמקולים נראים יותר גדולים. מבח…
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לקנות מערכת למחשב , אני רוצה שהחא תהיה של 5.1 ותהיה איכותית וטובה . עם איכות צליל טובה , ווליום טוב וגם סאב איכותי אני רוצה גג ב300 עם אפשרות לחריגה של 50 ש"ח ( עם ההבדל הוא מזערי אז עדיף לא לחרוג ) תודה לעוזרים והמשך ערב מהנה !
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני לפני קניית אוזניות והייתי רוצה להתיעץ על איזה ללכת. האפשרויות הן: Shure srh840 Shure srh440 Audio technica ath m50x Beyerdynamic או 880 או 770 או 990 השימוש העיקרי של האוזניות יהיה שמיעת מוזיקה אלקטרונית, טראנס תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
כן כן , אני יודע כבר קראתי הרבה על אוזניות אבל אני מחפש מישהו שיש לו את הדגמים הנ"ל לחוות חוות דעת אמיתית ולא משוחדת אני מעוניין לקנות אוזניות למשחקים וכרגע אלה עלו כמתמודדות מעניינות - בטווח מחיר סביר פחות או יותר? אני מודע לנושאי הגימיק של 7.1 - אבל זה באמת מסקרן אותי יש לי כרגע כרטיס קול XFI - העניין שאין (כמעט) אוזניות אנלוגיות 5.1 טובות - Syberia V2 (SteelSeries) - Razer Megalodon - Logitech G35 - Senhaiser PC 333D (אלו נראות ממש מעניינות כי סנהייסר ידועה , מן הסתם , באוזניות באיכות גבוהה) - H7 - Roccat Kave (שמעתי אותן , ואין להם ממש בס אלא רטט) מחכה לתשובה והצעות תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מקרין סרטים של DIVX + MKV מהנייד שלי לפלזמה HD של פנסוניק, ויש לפעמים בזמן הצפיה הקפאה לשנייה וזה ממשיך , זה קורה ממש לפעמים , מדוע?
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן! הודעה ראשונה, ואני מתלבט בין 3 רמקולים! 1. Altec lansing ATP 3 2.1 שעולה 484 ש''ח 2. Altec Lansing 2100 2.1 שעולה 585 ש"ח 3. Altec Lansing VS4121 2.1 547 ש"ח עריכה: אחרי קריאת ביקורות באינטרנט ראיתי שה SV4121 יותר טוב מה 2100. האם שווה לי לשלם עוד 100 שקל בשביל ה2100? ומה דעתכם על ה VS4121? תודה רבה למי שעוזר!!
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני רוצה מערכת סטראיו למחשב שיש בא 2 או 4 רמקולים ולא של וגיטק החרטות האלה אלה משהו מחברת סמסונג סוני LG מערכת קולנוע שאני יחבר אות הלמחשב התרציב שלי זה 1650 +/- עדיף בכמה שפחות
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
או שיש רמקולים אחרים עדיפים באותו מחיר? לשימוש משחקים וסרטים ומוזיקה בעיקר תקציב 500 שח' מוכן לחרוג +50 גג בלי כרטיס קול...
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת אם יש תוכנה שבעזרת אני אוכל לקבוע בעצמי סקינים/ תמונות / אייקונים למכשיר שלי, תודה, דרור
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שמעו, אני צריך המלצה למשדר כזה מהמחשב לטלוויזיה, ו 600 שקל זה רף עליון... תודה !
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-