אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
היי רציתי לשאול איך המסכי טלוויזיה של PROVIEW טובים ? כי ראיתי אצל אחד טלוויזיה 32 אינץ והתמונה הייתה כזאתי חדה! ממש הטלוויזיה הוציאה כזאת איכות שהתפעלתי איך זה ממש טלוויזיה איכותית ממה שראיתי , והיא עולה 3,000 שקל (אין לי ת'דגם במדויק אבל זה טלוויזיה מהסדרות החדשות בערך) אז איך הטלוויזיות שלהם אמינות טובות אין פקים וכו' יש לכם מושג ? וגם על הדרך אם אפשר המלצה לטלוויזיה טובה בתקציב הנ''ל.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם עם כ. קול משולב התומך ב SPDIF, אבל היציאות מאחור ומלפנים הן אנאלוגיות - צבע ירוק רגיל כמו של אזניות. למישהו יש מושג איך אפשר לחבר את היציאה הדיגיטאלית למגבר?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחר חיפושים רבים והמלצות שקיבלתי מחברים רכשתי לפני כשבוע את האוזניות cx300 לאחר שהישנות הפסיקו לעבוד אם לומר את האמת אז אני ממש לא מרוצה, כי כבלי האוזניות מאוד רגישים לכל תזוזה שגורמת לרעש חזק. אני כבר לא מדבר בכלל שלא ניתן לצאת איתן לריצה, אבל זה פשוט מטריף שכל נגיעה אפילו הקלה ביותר (אפילו מזגן של האוטובוס) גורמת לרעשים מאוד חזקים ופוגמת באיכות ההאזנה. אציין שעם האוזניות הגנריות שקיבלתי כשקניתי את הנגן (s9) אף פעם לא היו לי בעיות אלו רציתי לשאול האם זה נורמלי שהכבלים כל כך רגישים או שישנה בעיה כלשהי עם האוזניות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיצור: ------------- מבקש את המלצתכם על כרטיס לליכדת וידיאו - עדיף פנימי ולא USB - לשם הקלטות תוכנית מ YES / HOT עדיף - אם קיים - שיישמר ישירות כ MPEG4 (במקום לנפח את ה- HD עם ג'יגה וחצי לכל חצי שעה, ולחפש תוכנת המרה) בפורמט אשר ניתן לצפייה כגון DIVX או XVID מניסיוני האישי אני יודע ש: גם אם רשום MPEG4 במפרט של כרטיס זה לא אומר כלום (יתכן שהכוונה לשימוש בזמן ההקלטה ל 3rd Party Encoder - וגם אז זה בהרבה מקרים לא עובד) אנא המליצו והסבירו שיקולי איכות / שיקולים כלכליים דרישות טכניות: -------------------------- תושבת PCI או PCI EXPRESS X1 (אפשרי גם USB) X1 תאימות עם XP חובה (יתרון לכרטיס שמתאים גם ל W7) דרישות נוספות: --------------- אני מחפש אחר כרטיס ש: 1) טווח מחירו 150 -…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה לא בסדר בתמונה הזאת? אנשים קבלו את הטכניקס החדשים אני מניח שהמבינים (וממש לא צריך להיות מבין גדול) שמו לב שלדבר המדהים הזה אין מחט זאת משום שהוא למעשה פועל על דיסקים ומדמה עליהם את פעולת הפטיפון, משמע שאפשר לעשות על הדבר הזה סקרצ'ים ומה שעושים על ויניל רגיל! זאת למעשה התשובה של טכניקס לפיונייר עם הcdj1000 שלהם, הטכניקס אמור להתעלות עליהם (רק תסתכלו על הדבר המדהים הזה). הדבר הזה אמור להיות מוצג בתערוכת פלאסה שנפתחה שלשום אם אני לא טועה. לידו אתם רואים מיקסר שנראה "רגיל" אך הוא למעשה מתחבר עם הפטיפונים באמצעות כניסות דיגיטליות וזה כבר אומר הכל.... לא יודע אני אישית לא יכול להוריד את העיניים מהתמונה הזאת...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה הבאנדל שבא עם ה X5L ? והאם השלט כלול בו? אם לא, כמה עולה שלט? האם בM5 (אם אני לא טועה בשם) יהיה כלול שלט? ובכלל, אם אפשר את הבאנדל של האייריבר H3XX לעומת הX5, תודה! (שלטים בעיקר. P: וכמה העלות שלהם)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר רוצה לקנות אוזניות IN-EAR עם בידוד סביר ואיכות שמע טובה עד כמה שאפשר, התקציב הוא 100 ש"ח עם חרגיה ל150. אחרי ישיבה ארוכה ברשת הגעתי למסקנה שבארץ אין טעם לקנות בגלל המחירים המופקעים ושהכי משתלם מבחינת עלות ביצועים יהיו הM9, למישהו יש "קונוסים" לדגם הזה? המוסיקה שהוא מתכוון לשמוע איתן היא מטאל ופופ.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש LCD 32 full HD ממש איכותית . עד 2700 שקלים , למטרת חיבור לאקס בוקס ולחיבור למחשב לצפיית סרטים בHD מעדיף בחנות באיזור חיפה . תודה מראש לעוזרים :-)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים. כששהיתי בויאטנם גיליתי שברב הבתים שם יש מכשירי קריוקי. רכשתי את הדיסק שמגיע עם המכשיר המכיל את כל השירים מתוך הנחה שכל מה שמכשיר DVD/קריוקי מסוגל לבצע, גם מחשב יכול. עכשיו כשאני בארץ אני מחפש איזושהי תוכנה שתדע לנגן את הדיסק ולהתאים בין המילים למוזיקה. ניסיתי את הנגנים הרגילים, כל מה שהם עושים זה לנגן את הווידאו, אפילו ללא סאונד. אני זקוק לתוכנה שתזהה שזה דיסק קריוקי, תחבר בין המילים למנגינה, תתן לי לבחור שירים מרשימה וכו. המכשיר שהראיתי בקישור עושה את זה מתוך הדיסק הנ"ל, תוכנות ניגון ווידאו/סאונד סטנדרטיות (מדיה פלייר, ווינאמפ וכו) לא. 2 פרטים שאולי יעזרו: 1. זה המכשיר בו השתמשנו לניגון הדיסק בויאטנם: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שהמחיר לא יעניין אותכם.. המחיר לא הבעיה ,הבעיה מה הכי איכותי מבניהם: Creative Labs Zen Micro 5GB MP3 http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=10795 iRiver H10 5 GB MP3 Jukebox http://www.iriveramerica.com/prod/hd/h10_red.aspx iPod mini 4GB NEW Digital Music Player http://www.apple.com/ipodmini/ חשבתי ללכת על הiRiver האדום שם מה אתם חושבים? תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. מעוניין ברכישת טלויזיה או מערכת קולנוע אחרת (מקרן ועוד) לסלון. לפי מיטב הבנתי עדיף טלויזיה אך אינני מבין בזה. המרחק לספה המרוחקת ביותר מהשידה היא כ3.8 מטר. מעוניין לא במשהו ייקר מדי. נניח עד 2000 שח.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס טלוויזיה שיתחבר לממיר של HOT ויוכל להציג HD ולהקליט HD גם. שהתצוגה וההקלטה תהיה איכותית. המון תודה על עזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי חדר של 20 מ"ר בערך, רסיבר הרמן קרדון 245. סט הרמקולים שאני בוחר יהיה או הדיימונד 9 או הפסיפיק של וורפידל. אני מעוניין לשלב גם סאב, כאשר קיבלתי הצעות על הPowerCube 10" ועל ה-SW150. הפרש המחירים ביניהם נע בין 150 ל-200 ש"ח. את הPowerCube שמעתי, והוא לא רע, אבל הפורומים בחו"ל טוענים שה-SW150 הרבה יותר מדוייק. לצערי לא הצלחתי למצוא חנות אשר מחזיקה אותו בתצוגה. אשמח לשמוע דעות/חוות דעת.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני שוקלת לקנות לסלון הקטן שלנו טלוויזית 26". רוחב הסלון: 2.5 מ'. מרחק עין מהטלוויזיה: 2.0-2.2~ מ'. כרגע בדקתי את השלוש האלה תיאורטית, כלומר: רק שמעתי עליהן, אבל עוד לא ראיתי אף אחת מהן בפעולה, רק את ה-32" המקבילה: > SAMSUNG T260HD > Sansui LCT26SD > LG 26LH20R הראשונה היא FUL HD, ושתיים האחרות הן HD READY. הטלווזיה אינה אמורה לשמש למשחקים. אנחנו עומדים להתחבר לממיר החדש עם 5 התחנות הבסיסיות במקום הכבלים. אז היא צריכה להתחבר לממיר הזה, ל-DVD ולוידאו. היא גם אמורה, כנראה, להתחבר למחשב נייד, בעיקר כדי לראות סרטים (וגם זה לא בטוח כי יתכן שאפשר יהיה לנגן אותם דרך הממיר מדיסק-און-קי או מהארד-דיסק חיצוני USB). שמעתי משני מוכרים חוות דעת לא הכי טובה על השירות של…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בחדר רסיבר 5.1 של JVC מהדיוטי פרי, רמקולים אחוריים פירלס SR-377 ורמקולים קידמיים של מערכת של Aiwa SX-NS222 עכשיו אני מעוניין לקנות רמוקלים קידמיים (שיהיו מוניטורים לא בומבות, אין לי מקום...) רמקול סנטר וסאב וופר בתקציב של עד 2000 ש"ח.. עכשיו ראיתי באולסייל 5 רמקולים וסאב של חברת Alpha Technology דגם AL-180 ב 1200 שקל, שווה לקנות? ואם לא? אתם יכולים להמליץ לי על רמקולים\\חנויות לקנות? תודה רבה, רועי.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי אוסף גדול של סרטונים קצרים שלפי דברי האספן הורדו באיזה אופן מ-YouTube. קבצי הוידאו (מאות) בפורמט mp4 וידאו: MPEG 4 AVC H264 אודיו: MPEG AAC Audio מה הדרך המהירה והקצרה להפוך את הסלט הזה לפורמט DVD סטנדרטי (כזה שניתן לנגן בכל נגן). בנוסף אוסף של שירים בפורמט WMA2 שמוגנים באיזה אופן. לדוגמא, VLC מנגן את השיר ללא קול - כלומר הוא מראה התקדמות ולא נותן הודעת שגיאה אבל ללא קול. רק WMP מצליח להשמיע אותם. בפעם הראשונה ה-WMP ניגש לאינטרנט להוריד איזה רשיון ומאז הוא מנגן אותם. כאשר אני מנסה ליצור מהם CD Audio התוכנה ImgBurn מדפיסה הודעת שגיאה (מצורפת) על רשיון. מה הדרך המהירה והקצרה להפוך את השירים לפורמט CD audio סטנדרטי (כזה שניתן לנגן בכל נגן). [attachment deleted b…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
^^^^^^^^^^^^^^^^^^ השאלה בכותרת, תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחר אני רוצה להזמין את אחד מהשניים. מה יותר איכותי? המחיר אותו מחיר ככה שאין שיקול של מחיר הZXR במעט יותר חזק למרות שזה לא משנה כי אני בטוח שאני אף פעם לא יגיע לעוצמה המרבית.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מגבר אוזניות נייד וזול, ראיתי את הFIIO E3 ויש מדריך בABI להכנה של אחד: http://www.anythingbutipod.com/archives/2008/09/make-your-own-headphone-amp.php (ובדיוק קיבלתי שוקלד בקופסה כזאת). השאלה שלי היא: עד כמה קשה להכין כזה? כי בסירטון לא מראים את הכל למרות שזה נראה לי פרויקט נחמד כדי להכנס לתחום האלקטרוניקה. ואם מישהו הכין פעם כזה: איך האיכות? החלקים שמשתמשים בהם בE3 איכותיים יותר? עריכה: איך קוראים ללוח המחורר הזה שמלחימים עליו?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי לוח אם עם יציאת spdif שהיא לא אופטית ולא קואקסלית, ורמקולים z5500 של לוגיטק. עם איזה כבל אני צריך להשתמש כדי לחבר ביניהם? תודה מראש על התשובות
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי APEX 811 המחובר לטלוויזיה 21 אינץ' תוצרת טושיבה. ברצוני להשקיע סכום מכובד (340 ש"ח) בכבלים MONSTER component video. הכבלים הנ"ל מפורסמים בזכות איכות תמונה המאד גבוהה שהם מספקים. האם אני אראה הבדל משמעותי למרות שברשותי טלוויזיה קטנה ומכשיר DVD זול? הערה: עכשיו אני משתמש ביציאת בננה. אני מבקש תגובות רציניות מאנשים שבאמת מבינים בתחום.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות טובות לריצה רק הבעיה אצלי זה שאוזניות מהסוג הזה לא נכנסות לי באוזן ובנוסף במדיה ואני מתעקש להכניס זה גורם לי לכאבים...אוזניות שיש לי: http://www.hd.ca/jvc_canada/haebx85z.php לאנשים אחרים זה ישוב מעולה ואצלי אני פשוט לא יכול להנות מהן... לי מאוד חשוב שכשאני שומע מוזיקה זה לשמוע את הבאס מאחר ואני שומע מוזיקה אלקטרונית, R&B וכול זה...התחום הכספי שאני מוכן להשקיע הוא בין 100-150 ₪... תודה רבה לעוזרים. (במידה ולא הבנתם אסביר שוב)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני סוגי אוזניות sony playstation platinum headset SteelSeries Siberia 840 אז ככה מצד אחד ה SteelSeries Siberia 840 ניראה איכותי, נוח והבנתי שזה 7.1 דובלי, (חבר אמר לי שזה דמוי אז לא כלכך הבנתי) מצד שני יש את Sony Playstation Platinum Headset שהבנתי שגם הם 7.1 עם 3D משהו, עכשיו אני אסביר מה השימושים שלי: נסיעה לעבודה כל יום, כמובן הלוך חזור שומע מוזיקיה וגם בעבודה עם האוזניות, לפעמים גם בבית שומע מוזיקיה עם האוזניות, ומשחק בסוני זה גם עכשיו אני מודע לזה שלאוזניות של הסוני יש מצב של Gaming Mod אבל לא יודע אם זה צריך להיות החלק המשמעותי בבחירה, אשמח אם תוכלו לשפוך קצת אור על האוזניות מה איכותי יותר מבחינת סאונד ומה זה ה 3D של סוני אם זה …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים אז אחרי שלקחתי מידות חתכתי עץ הרכבתי את הסאב היום אז הגודל שלו הוא 44א 35ר 33ג תיבה מעץ סנביץ עובי 1.8 סמ הכל מהודק טוב עם ברגים מצד אחד אלמנט וופר של 12 אינשט בן בערך20 אמא שלי לא זוכרת מתי הם קנו את הרמקולים אבל זה היה טיפה בערך 7 שנים אחרי שהם התחתנו של בערך 30 וואט (זה השיטת חישוב הישנה לפני RMS) שזה יוצא בערך 97.6532 ואט של היום ההתנגדות שלו היא 6.3 מאחורה עשיתי חור פחות או יותר במרכז למטה של 80 ממ (83 ממ) הרכבתי סליל לסינון טרבל וכו חיברתי אותו למגבר הישן שלי ביחד עם עוד רמקול סטליט קטן עם קבל וכשאני מגביר ל חצי ווליום הכל אבל כל מה שעל השולחן כתיבה שלי רועד הרמקול סטליט כזה זז על השולחן המסך 21 אינטש שלי של KDS כולו רועד והתמונה כזאת בגלים (למרות שאני …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי , אני מתלבט בין 2 נגני mp3 (פלאש) אני צריך שתעזרו לי לבחור אחד, אבל תסבירו למה . הSandisk 1GB וה iRiver IFP799 1GB עכשיו, האייריבר טיפה יותר איכותי ונקי מבחינת צליל , אבל רק טיפה. יש לו זמן סוללה אדיר (יכול להגיע עד 40 שעות!) , ההקלטה שלו מעולה , והוא קטן ויפה . אבל לפי מה ששמעתי הוא מסובך וקשה לתפעול , וחוצמזה הוא יקר בארץ ( 1400 שקל בשביל 1GB ) , האייריבר 799 היה ב10 נגני הפלאש המובילים בעולם . הסאנדיסק , זול יותר מהאייריבר, גם לו יש איכות צלילי נקייה וטובה , אבל פחות מהאייריבר . זמן סוללה לא רע ( יכול להגיע ל-12 שעות ) , יש לו הקלטה לא משו ( שומעים רשרושים ) הוא יותר קטן מהאיירבר, ולדעתי גם יותר יפה ( אבל זאת רק דעתי ) והוא מאוד נוח לתפעול ו…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-