עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Aviko,

קיבלתי ביום חמישי האחרון את הנגן, הוא מדהים, רציתי לדעת כמה דברים: 1. האם מישהו מכם מכיר איזה אתר שאפשר להוריד ממנו אפילקציות וישומים מסוימים שיוכלו לפעול על הנגן? 2. האם אפשר להוריד מאיזשהו אתר תמיכה בעברית לנגן? 3. מהיכן אני יכול להשיג לו מטען שיתיאם לו? 4. לכמה זמן של מוסיקה הסוללה מספיקה? 5. אשמח לקבל כל פיסת מידע שיש לכם על פיצ'רים ודברים נחמדים שאפשר לעשות עם הנגן.. תודה, שבוע טוב, אבי

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by _uri,

שלום, אני צריך המלצה לטלוויזיה 46" או 47" (יש נישה בקיר ואי אפשר לשים שם טלוויזיה גדולה יותר). תקציב: כ 6500 שקלים, במידת הצורך אפשר לחרוג. מרחק הצפייה הוא כ 3 מטרים, במהלך היום החדר מואר. השימוש העיקרי יהיה שידורי yes (חשוב שגם שידורי sd יוצגו בצורה טובה). יש רסיבר ולכן נושא הקול אינו חשוב, כמו כן אין צורך בתלת מימד. יהיה נחמד אם יהיה חיבור usb עם תמיכה בפורמטים שונים. אם יש צורך בפרטים נוספים אני אעדכן. תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. מחר מגיע אלי האייפוד סוף סוף, ויש משהו אחד שאני עוד לא מבין.. יש עברית לאייפוד או שאין ? אל תמהרו לקפוץ עלי, חיפשתי בפורום, פתחתי תארדים על זה, ועדיין לא מובן לי אם יש או אין ! אחד אומר שכן, אחד שלא אז אני לא יודע. אני צריך בכל אופן את העברית גם אם זה לא רשמי, וגם אם זה הפוך, לא ממש משנה לי ! אם אין או שזה בפיתוח או משהו אז גם יעזור, עצם העובדה שיהיה לפחות. תודה

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Holography,

מה מצב...!? אני רוצה לקנות רמקולים חדשים... העבודות שלי הם משחקים,סרטים.(לא DVD,נו אתם יודעים איזה סרטים) אני לא צריך שהיא תהיה עוצמתית במיוחד המיוחד... אז רציתי לשאול אם המערכת הזאת טובה-http://www.pch.co.il/docs/pd-1325784047.htm נ.ב איך אני בודק שהלוח M שלי תומך ב-4.1 , 5.1 , 6.1 , 7.1 , 6.2 וחו...

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by orr19,

אהלן קניתי רמקולים z5500, פעם ראשונה שאני שם 5.1 בחדר. המצב של החדר שלי קצת בעייתי, המחשב נמצא בפינת החדר ואני רוצה לדעת אם זה יפגע לי בסאונד זה המצב של החדר שלי http://www.fastup.co.il/images/26906570.png הנקודות האדומות אלה הנקודות שאני רוצה לשים את הרמקולים התכנון שלי הוא להגביר את צד ימין כשאני על המחשב. בגדול אני רוצה לדעת אם זה בסדר הסידור הזה וזה לא יפגע לי בסאונד, השימוש הוא לרוב משחקים וסרטים ושאלה קצת טיפשית - בסרטים הדיבור מגיע רק מהסנטר? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by moshe_91,

מה המצב חבר'ה ?.. חג עצמאות שמח לכולם קניתי טלוויזיה 32 אינץ' Toshiba 32AV605PG ויש לה 3 חיבורי HDMI + מכשיר DVD שתומך ב - HDMI עכשיו בעיקרון אני יודע ש - HDMI זאת איכות טובה יותר מהסרטים הרגילים שהם לא HD ... רציתי לדעת, אם אני אקנה כבל HDMI איזה פורמטים של סרטים (ראיתי באינטרנט למשל את שני אלה HD x264, Blue-Ray ועוד כמה) אני אוכל לצפות ותהיה לי את האיכות הזאת ? ה - DVD שלי כמו שכבר אמרתי תומך ב - HDMI אבל זה DVD מדבקה, ז'תומרת (ואני עוד מסביר לכם חח כאילו אתם לא יודעים) שזה של חברת Pilot ומוכרים אותו ב - 169 שקל בשופרסל ... אבל לדעתי, כל עוד הוא תומך ב - HDMI זה לא אמור לשנות שזה DVD לא ממש איכותי נכון ?.. קיצר ממה שהספקתי להציץ קצת באינטרנט יש סוגים של כבלים של HDM…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. היי כולם, ראיתי באחת הטלווזיות שהתעניינתי בהן סוני 40 אינצ V5500, שיש בה טכנולוגיית DNLA וקראתי שזה אומר תקשורת אלחוטית עם מחשבים וכו, מה המשמעות של טכנולוגיה זו , לא בדיוק הבנתי ? אני יודע שגם ללאפ טופ היחסית חדש שלי של סוני יש את הטכנולוגיה הזו האם זה אומר , שאני יוכל לראות סרטים בטלוויזיה מקבצים שנמצאים על המחשב שלי בלי לחבר את המחשב עם כבל כלשהוא .? מה האיכות של זה יהיה ? האם אני צריך לנתב תקשורת זו דרך נתב אלחוטי כלשהוא או שהתקשורת האלחוטית נעשית ישירות בין הטלוויזיה לבין המחשב..? אשמח לקבל הסברים על כך תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by omrik10,

מקווה שזה הפורום המתאים. הורדתי סידרה עם תרגום מובנה בעברית כשהוידאו מסוג MKV, במחשב אני תמיד רואה את התרגום, אבל בטלויזיה מסוג סמסונג לד D5000 כשאני מחבר DOK, בחלק מהפרקים אני רואה תרגום ובחלק לא, מישהו יודע מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by rroonnii,

חיבור ל-PC .שימוש משחקים ומוזיקה. תקציב 650 שח. טוב, תחילה נתקלתי בMICROLAD X16 ,שמחירם 500 שח. ויש את הסולו C6 שמחירם 650 שח. אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע . למוזיקה, בטח הסולו מובילים, מה בנוגע למשחקי מחשב? והאם שווים את תוספת המחיר בכלליות על הX16?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אהלן, אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה, שהסיבה הראשית שאני קונה אותה היא בשביל לשחק ב-XBOX 360 ולראות באיכות הכי גבוהה שאפשר. פרטים: א. מרחק צפיה - 2 מטר. ב. גודל באינצ'ים - אני חושב ש-32 יספיק. ג. טווח מחירים - אם אפשר עד 2,500 זה יהיה מצויין. חריגה גג של עד 200 ש"ח וזה גם רק במקרה שבאמת זה משנה. ד. מה שחשוב לי בטלויזיה - שיהיה אפשר לראות באיכות הכי גבוהה כשאני מחבר את האקסבוקס. זה הסיבה שאני בעצם קונה טלויזיה חדשה ומחליף את הטלויזיה הישנה שלי. וקיבלתי המלצה על המסך הבא: Samsung LA32B530 איך הוא? תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by asafgolan,

לאחרונה רכשתי טלוויזיה חדשה. את הקודמת חיברתי למערכת סטריאו ישנה שיש לי באמצעות RCA והייתי די מרוצה מהתוצאה. בטלוויזיה החדשה קיימת רק יציאת אודיו אופטית ואין באפשרותי לחבר אותה למערכת. אפילו שהאוזן שלי ממש לא בררנית בדר"כ, הרמקולים המובנים שלה ממש נשמעים רע. ראיתי שיש ממירים זולים שיכולים להמיר יתיאה אופטית לRCA כמו זה למשל: http://www.ebay.com/itm/Digital-Optical-Coax-Coaxial-Toslink-to-Analog-RCA-L-R-Audio-Converter-Adapter-/200776570996?pt=US_Audio_Cables_Adapters&hash=item2ebf375874 האם פתרון כזה יניב לי איכות שמע זהה לחיבור RCA לRCA כמו בטלוויזיה הקודמת? יש אופציות עדיפות?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by XMB,

אהלן, יש לי כרגע כרטיס קול Creative XtremeMusic ויש כרגע מבצע על ה X-Fi Titanium Fatal1ty במקום ב $125 ב $60 בלבד (REBATE), אני גר בארה"ב. האם כדאי להחליף? הרמקולים שבשרשותי הם audioengine A2 ואני לא משחק במשחקים רק סרטים ומוזיקה, תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. אני מדבר על אוזניות טיפה יותר רציניות משל Logitech Senneshier Medusa או משו כזה.. יש איפשהו בארץ? כי אני עוד לא ראיתי.. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by shaihood,

אז ככה אני רוצה לבנות מפצל שיפצל לי את לי מ יציאת PL ל 2RCA לערוץ ימין ו 2RCA לערוץ שמאל? ניסיתי לבנות משהו אבל זה יצא לי קצת מחורבש ועושה רעשים ולא מתפצל טוב.... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני עומד להתגייס רביעי הקרוב, ובגלל שאני עומד להיות הרבה בתנועה ואני מעוניין לרכוש מכשיר MP3 קטן מבוסס פלאש שאני אוכל להסתובב איתו (יש לי כרגע את הזן הראשון ומי שראה אותו בטח יודע שהוא לא כזה "נייד"), ובנוסף לזה אוזניות טובות, גם קטנות, שאפשר להכניס לכיס. בנוגע למכשיר MP3 אני חושב לרכוש את הTXFM עם גיגה, של קריאטיב (מוזמנים להציע אחד אחר באזור ה1000 שקלים) http://www.asia.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=215&product=9771 בנוגע לאוזניות אין לי מושג. אם למשהו יש הצעה לאוזניות טובות באזור ה400 שקלים זה יהיה מצויין. תודה חבר'ה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by cold fire,

צריך המלצה לאוזניות פשוטות אבל איכותיות(במסגרת התקציב כמובן) יחוברו לI7 אני שומע בעיקר טראנסים האוס וכ"ו... תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם, רציתי לצ'פר את הנגן שלי בג'יגה זכרון (והבנתי שהוא תומך בכך), אבל לאחר שהכנסתי את הזכרון גיליתי שהוא לא מזהה אותו בכלל... בנגן עצמו הוא מזהה 16MB נוספים (לא שזה ממש עוזר) במקום הפנוי, אבל כשאני מנסה להעתיק מוזיקה הוא מאפשר עד 128MB (כמו שהנגן מאפשר בלי תוספת זכרון). ניסיתי כבר את הדברים הללו: 1. עדכון קושחה לנגן. 2. עדכון דרייברים. 3.פירמוט של הנגן. תוכלו לייעץ לי מה לעשות? תודה רבה לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by mccartney,

היי! אני מחפש ממיר מ-VGA (יציאה רגילה של כ.מסך) ל-SVideo או RCA מה שמצאתי בינתיים זה את המוצר הזה: http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=5895#middle לפני חודש קיבלתי כאן תגובה שעדיף לי לקנות כרטיס עריכת וידאו. שאלה חשובה: האם כרטיס עריכת וידאו לא מתאים רק להמרה בכיוון ההפוך? (מהטלוויזיה/וידאו למחשב) האם בעזרת כרטיס עריכת וידאו ניתן לראות מה שהנך רואה על מסך המחשב - על הטלוויזיה? תודה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by idanshapira,

יש לי שרת וירטואליזציה, שיצרתי בו container (דומה למכונה וירטואלית) בשביל PLEX הקצתי לו 16GB RAM ו-8 ליבות מהשרת, ככה שלא אמורה להיות בעיה של כוח או ראם. ומערכת ההפעלה היא ubuntu server 20.10 הורדתי 16 סרטים באיכות 1080P וניסיתי להזרים אותם לטלוויזיה שלי בסלון והם כל הזמן נתקעו (buffering) וכשהורדתי רזולוציה ל-720P לא היו תקיעות בכלל לאורך כל הסרט. יש לי חיבור קווי לטלוויזיה, עם אינטרנט במהירות 1000 מגה, ככה שהאינטרנט הוא לא הבעיה. למרות שהמכונה וירטואלית שהקצתי ל-PLEX מאוד חזקה, בדקתי בכל זאת את אחוז השימוש במעבד בזמן התקיעות, וגילית שזה בקושי עובר 3 אחוז, והראם מנוצל רק 5 אחוז, ככה שזאת לא הבעיה. יש למישהו מושג למה זה נתקע כל הזמן ב-1080P ? אני מנסה כ…

20. שלום, 1 -יש לי כרטיס קול ישן וטוב עם RACK חיצוני של Hercules מסדרת GAME TEATHER 7.1 היה הכי טוב בזמנו... מלפני 5 שנים. אני יכול להפעיל סרטים ב DVD ולהשמיע אותם ב DD AC3 דיגיטלי לרסיבר שלי והאות מתקבל כדיגיטלי דרך כבל COAX . האם יש דרך לכוון את הכרטיס כך שגם קבצי מוסיקה וMP3 הוא ישמיע באופן דיגיטלי ויעביר אותם על ה COAX ולא דרך ה RCA? כדי להשמיע באופן דיגיטלי את הסרטים ב DVD הכרטיס צריך להשתמש בתוכנת POWERDVD. 2- אם אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש, - למרות ששלי מעולה ועובד עדיין טוב, האם יש כרטיס שיכול לשדר את כל צורות האודיו ישירות לדיגיטלי דרך COAX או אופטי אם כן איזה כרטיס וכמה זה עולה? אם לא ואני צריך להעביר את זה ליציאה אנלוגית , איזה כרטיס היום יש יציאות RCA אופטי ושאר …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני מחפש נגן עם 1GB ואני שונא להחליף ולקנות בטריות חדשות, זה נורא מעצבן. האם ישנם נגני USB Mp3 שאפשר לטעון אותם ישר מ-USB? דרך אגב, האם התצוגה ברוב הנגנים האלה טובה? קל לנווט בין תיקיות וכל זה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. יש לי אוזניות Microsoft LifeChat LX-3000 בחיבור USB במחשב שלי, ובמחשב של אבא שלי, יש אוזניות מתוצרת אחרת, גם כן בחיבור USB. בשני המחשבים, אינני יכול לשנות את ההגדרות של האוזניות הללו, דרך ה-Realtek HD Audio Manager של הדרייבר של כרטיס הקול שלי (אקולייזר למשל), אלא רק את הגדרות הרמקולים שלי. ביכולתי לשנות את הגדרות האוזניות USB שלי, רק דרך היישום "קול" בלבד, וההגדרות אינן כוללות אקולייזר. מה הסיבה לכך?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by 11GnR,

אחרי 20 דקות עם האוזניות, האוזניים ממש כואבות, במיוחד איך שאני מוריד אותן. חשבתי אולי לתפוס אותן איכשהו פתוחות לאיזה יום יומיים כדי להחליש את הלחץ, יש רעיון אחר ? ואגב רק אצלי זה ככה ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by thebenjamin,

מחפש רמקולים 2.1 עד 300-350 ש"ח... למוזיקה וסרטים, מעט משחקים יהיה נחמד אם יהיה שלט וחיבור לאוזניות..

25. מה אומרים אני צריך ביקורת תעשו לי טובה אם מישהו קנה..שמע..ראה את הרמקולים בפעולה שיגיד לי איך הם או לפחות ביקורת באינטרט בבקשה תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.