עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום ,ברשותי רמקולים Mini 101 של אומגה אודיו... +סאב 10" שמחוברים לרסיבר Denon 1601 (שנת 2001) מבחנת איכות אני מבסוט עד השמיים (השקעה מינימלית ) כרגע אני מחובר דרך יציאה קוקסאלית ללוח אם ASUS P5Q PRO -Alc 1200 , שומעים אחלה. אבל בעוד מספר ימים אני אקבל סכום של כסף וממש הייתי רוצה לקנות כרטיס קול שיתן לי חוויה עוד יותר טובה למוזיקה וסרטים. כרגע אני רק עם רמקוליים קדמיים וסאב כמו שציינתי, בעתיד הרחוק זה ישודרג לסראונד מלא. בסרטים כל הקודקים שלי מועברים לרסיבר עצמו (DTS,DD). מבחינת מוזיקה... זה קשה להגדיר למשהו ספציפי,משום שאני אוהב גם POP גם קלאסית גם רוק(לא כבד לדוגמא Evanescence) ואני אוהב באס-לא בצורה מוגזמת אבל שהבאס מורגש. אז האופציה היא להשקיע על כרטיס קול …

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by lipa,

האם הגודל של הסאב וופר חשוב ? כדי להפיק צלילים נמוכים ? או העוצמה שלו בוואטים ב-RMS

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by buuhaa,

אהלן. מקווה שזה הפורום הנכון לשאול... יש לי מספר קלטות טייפ ישנות ואני רוצה להמיר אותן לדיסק. אין לי חומרה מתאימה ולא זמן... האם מישהו יוכל לייעץ לי מנסיונו כמה זה עשוי לעלות לי במעבדה. משום מה לא מצאתי מישהו שעושה את זה בירושלים. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by iyehuda,

יש לי כמה סרטי DIVX שאיני יכול לשמוע אותם אמרו שצריך להתקין עוד PLUG IN שאמור לעזור לי דרך אגב יש לי XP בתודה לכל מי שיכול לעזור

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by mani007,

אהלן חברה יש לי נגן mp3 ורציתי המלצה לאוזניות ב200 שח 1)לא אכפת לי לקחת כפתור אבל מנסיון עם אוזניות כפתור גורמות לכאבי אוזניים לא נוחות (לא מבחינת עוצמה) 2)חשבתי על האוזניות האלה 1)http://www.tuki.co.il/details.asp?id=537&lead_id=&look= 2)http://zap.co.il/model.asp?model_id=16328 עכשיו אם מישהו מכיר תאוזניות שיתן חוות דעת או שימליץ לי על משהו אחר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Elite_Sniper,

בתקציב של מקסימום 350 זה כרטיס טוב(יש לי רמקולים T6060 של קריאייטיב)? ראיתי תכרטיס ב270 בKSP השימוש הוא משחקים ומוזיקה טוב תודה רבה בכל מקרה הלכתי על creative 2 zs ב380 שקל

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by crazydiamond,

שלום לכולם, יצרתי בטעות קובץ MP3 גדול - כ 115 MB - אלבום שלם שהרצועות בו מאוחדות ולכן יש רק קובץ אחד, האם יש תוכנה שיודעת לקרוא את הקובץ ולהפריד אותו לרצועות כפי שהשירים היו במקור. אני לא יכול ליצור את הקובץ מחדש כי לקחו לי את הדיסק ועוד לא החזירו לי. נא עזרתכם: איך אני מפריד את הקובץ לרצועות באוםן מדויק. בברכה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by מiכaל,

שלום, כשאני מחבר את האוזניות לחיבור של הורוד והירוק האלו, אני שומע מה שצריך לשמוע אבל עם הד מטורף, איך אפשר לתקן את זה? חיברתי אוזניות שהם USB... והם עובדות בלי ההד (הייתי משתמש בו אבל רק בצד אחד שומעים) תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by tzvi770,

שלום, לא מזמן עברתי לדירה חדשה וכעת אני מעוניין לקנות מערכת סטריאו לסלון, יש לכם המלצות על חברה מסוימת? התקציב שלי הוא כמה אלפים (עדיין לא החלטתי) וחוץ מסאונד טוב היא צריכה גם להיראות דקורטיבית כזאת ולא מגושמת

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום אני רוצה לקנות אוזניות מארה"ב לשמיעת מוזיקה מכל הסוגים לא משהו מקצועי אבל אוהב בסים דרישות הם: -לא משנה אם פתוחות או סגורות אבל אוזניות קשת -איכות בניה גבוהה שיהיו להרבה זמן -ממש חשוב העיצוב שלא יהיו סתם גדולות ומגושומות כי אני רוצה להשתמש בהם בכל מקום שיהיו בסטייל ויפות -שלא ילחצו על הראש בשימוש ממושך אם יש לכם מה לאוסיף אז בכיף כי אני לא ממש מבין בנושא תודה לעוזרים .... אם אפשר להמליץ גם על אוזניות לריצה באזור ה100-200 שקל גם מארה"ב

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by anatoli,

אהלן אנשים, שמתי לב שיש עניין דיי רב במערכות 2.1 שונות והתקציב הרבה פעמים דיי מכובד. עם זאת, כל היידע "המצטבר" בפורום פה בא מביקורות פה ושם או מזה שמישהו שמע כמה דקות איזו מערכת. אני רוצה לשנות את זה. מזה אומר בעצם? ביקורת רצינית ורחבה יחסית של חברי הפורום. בשביל זה צריך להתאסף כמה אנשים באיזה מקום עם כמה מערכות ולבדוק. אז מבחינת מקום זו לא בעיה, אני יכול לסדר משהו (או בבית, או במקום אחר שיש לי). אין לי בעיה לפנות כמה שעות טובות לעניין. גם מקור טוב וקבצים באיכות טובה בשביל לקבל בדיקה רצינית יש לי. הבעיה שנותרת היא הגדולה מכולם, המערכות. יש דיי הרבה מערכות בשוק, כאשר אני מכוון לכיוון הממוצע ומעלה. X-230 ו-ATP3 הן ממש הגבול התחתון פה (ואת שתיהן יש לי, כך שזו נקודת התחלה). ע…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by XMB,

אהלן, יש לי כרגע כרטיס קול Creative XtremeMusic ויש כרגע מבצע על ה X-Fi Titanium Fatal1ty במקום ב $125 ב $60 בלבד (REBATE), אני גר בארה"ב. האם כדאי להחליף? הרמקולים שבשרשותי הם audioengine A2 ואני לא משחק במשחקים רק סרטים ומוזיקה, תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ori14,

אני צריך מגבר אוזניות נייד וזול, ראיתי את הFIIO E3 ויש מדריך בABI להכנה של אחד: http://www.anythingbutipod.com/archives/2008/09/make-your-own-headphone-amp.php (ובדיוק קיבלתי שוקלד בקופסה כזאת). השאלה שלי היא: עד כמה קשה להכין כזה? כי בסירטון לא מראים את הכל למרות שזה נראה לי פרויקט נחמד כדי להכנס לתחום האלקטרוניקה. ואם מישהו הכין פעם כזה: איך האיכות? החלקים שמשתמשים בהם בE3 איכותיים יותר? עריכה: איך קוראים ללוח המחורר הזה שמלחימים עליו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. יש לי כרגע בחדר סוני3. lcd 32 אינצ' FHD ומחשב שולחני. אני רוצה לקנות מערכת (5.1) ולחבר את הכל לרמקולים של המערכת. מה המכשירים שאני זקוק להם כדי לחבר הכל לרמקולים ואיך אני עושה את זה ? התקציב הוא 1000 ש"ח. תודה.!.!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני מתכוון, האם יש הבדל בצליל שרמקולים קדמיים ואחוריים מוציאים? פשוט קניתי מערכת רמקולים 5.1 ורשום על 4 הסטלייטים שהם אחוריים. מדובר ברמקולים של מורל: http://www.legacy.co.il/default.asp?catid={02EAF213-C64A-4691-8635-444A5ADC7E40}&details_type=1&itemid={643FC460-D38C-4F83-A2D4-9F54E616A8B6} האם אני צריך לדאוג?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אז החלטתי להתקדם אל העולם ורכשתי לי רסיבר חדש בעל חיבור דיגיטלי (RXV-465 של ימאהה), חיברתי את כ.הקול בכבל קואקסיאלי לרסיבר. הבעיה היא שלא משנה מה אני עושה ואיך אני מגדיר, הרסיבר ממשיך לזהות 2 ערוצים בלבד בסטרים הדיגיטלי. ניסיתי כ.קל נוסף, ניסיתי לחבר באופטי, ניסיתי לשחק עם קצב הדגימה ועדיין הרסיבר מזהה רק 2 ערוצים, כמובן שהגדרתי את הכרטיס ע"מ שיוציא 5.1... משהו שלא חשבתי עליו? בעיית תוכנה? בעייה ברסיבר? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by yonatanph,

משהו שמציק לי כבר כמה ימים והחלטתי לפתוח על זה דיון. כשחיפשתי טלוויזיה נכנסתי להרבה חנויות לראות בעין את הדגמים השונים ואחת החנויות שנכנסתי אליהן היתה מחסני חשמל. איש המכירות שנגש אלי ניסה עלי טכניקה שיווקית שאולי חוקית (ואולי היא הטעיה לא חוקית - אני לא מבין בנושא מספיק כדי לחוות דעה) אבל מסריחה מאוד ורציתי להזהיר אנשים אחרים מפניה. השוויתי תמונות בין מסכים שונים וברוב המסכים ראו לא משהו בכלל, אז המוכר התחיל לספר (ולהראות) לי שכל המסכים שם מחוברים לממיר אחד דרך מפצל מה שיוצר ניחות באות ואכשאני אקח את המסך הביתה (אחרי ששילמתי מן הסתם) אני אקבל שיפור באיכות התמונה של 40%. הוא עטף את זה במילים יותר יפות ומשכנעות כמובן. הקטע הוא ששמתי לב שגם שני מוכרים אחרים השתמשו באותם הטי…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by 11GnR,

אחרי 20 דקות עם האוזניות, האוזניים ממש כואבות, במיוחד איך שאני מוריד אותן. חשבתי אולי לתפוס אותן איכשהו פתוחות לאיזה יום יומיים כדי להחליש את הלחץ, יש רעיון אחר ? ואגב רק אצלי זה ככה ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by alons,

דבר מוזר - החלפתי רמקולים והמחשב לא מזהה לי את הרמקולים החדשים. אותה מערכת הפעלה (VISTA) אותו כרטיס סאונד (ON BOARD) אותה כניסה. יש פיתרון? תודה, אלון

20. Started by embedded,

החלטתי למכור את הבוקסי בוקס ולקנות HTPC שיוכל להריץ XBMC. יש לי סטרימר שמשמש אותי לניגון תכנים מקומיים. המטרה העיקרית של הHTPC היא להריץ XBMC לצפייה בתכנים על גבי האינטרנט. אלו הדרישות שלי: ============= 1 - הרצת 720P ו1080P 2 - הרצת XBMC (עדיין לא החלטתי איזו מערכת הפעלה להתקין - WIN7 או LINUX?) 3 - שקט בעל איוורור טוב - אני רוצה להכניס אותו למגרה עם חור איוורור למזנון בסלון 4 - שלט רחוק 5 - WIFI בתקן N 6 - אין צורך בHD, אני מתכוון להריץ את מערכת ההפעלה מDOK, בהמשך אולי אעביר את הדיסק הפנימי 2.5" מהסטרימר 7 - אין צורך בתמיכה ב3D או בניגון בלוריי 8 - יש לי צורך ביציאת אודיו אופטית לחיבור לרסיבר יש HTPC מובנה שעונה על כל הדרישות שלי או שעלי לקנות את החלקים בנפרד ולהרכיב מח…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני קונה טלויזיה חדשה בגודל של 32 אינצ'. אני צופה במרחק של 2.5 מטר, התקציב הוא עד 3500. כרגע חשבתי על Sharp LC32LE600E. אשמח לעזרה בהמלצות, תודה רבה. **לא רלוונטי**

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכל הגולשים. לא מזמן קניתי מחשב חדש שכולל בו לוח אם של גיגהבייט דגם GA-MA78GM-S2H המכיל יציאתSPDIF אופטית. הבעיה שאני מצליח לשמוע משאר היציאות חוץ מבאופטית. בדקתי את כל ההגדרות האפשריות, בדקתי שמהכבל יוצא אור אדום מהצד השני. אני מחבר אותה למערכת סטריאו ישנה שמכילה את היציאה הזאת. ביציאה הRCA הרגילה היא עובדת רגיל.באופטית לא שומעים כלום. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בעניין. נ.ב. המערכת היא של AIWA דגם NSX-BLI4

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. טוב, רכשתי שלשום טלוויזיית Smasung UE46F6100 Smart TV/3D 46 עם עברית. בחנות הייתה גם מקלדת קטנה עם עכבר מובנה GPT בעלות 250 ש"ח (עם חריטה בעברית). השאלה אם ישנן מקלדות קטנות טובות יותר בעלות דומה או עד 350 ש"ח (עם עברית). תודה לסייענים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Mr.B,

שלום, אני מעוניין לדעת מה היתרונות והחסרונות של כל אחד ואם אפשר דגמים במחיר של 5-6 אלף (כמובן את הדגמים הכי טובים במסגרת התקציב) תודה מראש, בר

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ProSoldier,

חבר'ה אני צריך אוזניות מאתר הזה : http://www2.newegg.com/index.asp אני צריך אותם רק למשחקים תקציב 40$. תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים