עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי יש לי שלל חיבורים מאוחרה בלוח אם ויש לי בבית מערכת קולנוע בייתית עם מגבר של קאנווד, איך אני מחבר את זה הכי נכון, ניסיתי כמה חיבורים ושומעים ממש חלש דרך המגבר. אשמח לעזרה תודה

• 13 תגובות
    • 971 צפיות
  2. Started by Zadu,

אני צריך אוזניות לsansa clip שלי .. שיהיו נוחות מאוד , שלא יכאב בתוך האוזן שמכניסים אותם , שלא יפלו מהאוזניים . אני צריך אוזניות לספורט אני במכון כושר עושה ריצות בהליכון ותרגילי משקולות ומכונות אז שלא יפול מהאוזן ושלא יכאב באוזן שיהיה נוח משו איכותי . תנו לי הצעות בבקשה. מקסימום השקעה מחיר באוזניות : 150 ש''ח .

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. הצלחתי (עם מעט טפשות והרבה מזל) להרוס לעצמי את הכרטיס המובנה בלוח (מפרט בצד). מחפש משהו באותה רמה פחות או יותר (מתחברים אליו ATP3, אוזניות פשוטות ומיקרופון פשוט), אני לא חושב שארגיש הבדל, אך חשוב לי שאוכל לחבר אליו את הפאנל הקדמי של המארז בו יש כניסת מיקרופון ויציאת אוזניות. תקציב - כמה שיותר זול אך שיענה על הדרישות. אשמח לקבל תשובה בהקדם על מנת שאוכל לבצע מחר את הקנייה.

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  4. SOUND BLASTER X-FI PLATINUM FATAL1TY CHAMPION 7.1 PCI אני אשמח לשמוע המלצות בנוגע לכרטיס קול הזה, זה במקום הכרטיס קול המובנה שיש לי בלוח אם של המחשב החדש שלי. למי שאינו יודע, הלוח אם של המחשב הישן שלי עשה את שלו וכנראה התפגר , ולכן העברתי את ההארד דיסקים החדשים (500GB IDE כל אחד) מהמחשב הישן לחדש, והסתדרתי לבסוף עם ההתקנה של הווינדוס. בסופו של דבר התקנתי אותו על ההארד דיסק השני וזה עבד. ההארד דיסק הראשון כבר זוהה אח"כ ומאז אני שמח. עכשיו אני צריך המלצה על כרטיס קול וכרטיס מסך. נתחיל עם כרטיס קול.

• 12 תגובות
    • 861 צפיות
  5. אני מחפש רמקולים לחבר למחשב או לאייפוד בחדר. מצאתי את ה-ATP3 ב-150 יד שנייה או ה-VS4121 ב-140 יד שנייה.. מה עדיף?

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  6. וסתם שאלה .איזה אוזניות כפתור הכי איכותיות שיש היום בלי קשר לתקציב ואפילו שיעלה 1000 ש"ח .כי אם יש אולי אני יקח את זה לחישוב.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  7. שלום לכל העוזרים, לאחר חיפוש בפורום ובגוגל לא הצלחתי למצוא פתרון לשתי בעיות מרכזיות. 1. לא שומעים ברמקולים האחוריים. יש לי מערכת של לוג'יטק X540 שעבדה מצוין עד לאחרונה. הבעייה לא נעוצה ברמקולים עצמם כי כשחיברתי אותם לשקע של הרמקולים הקדמיים שמעו בהם כמו בקדמיים. עברתי על כל החיבורים הסרתי את הדרייברים והתקנתי מחדש. פעם מאתר היצרן של לוח האם ופעם מהאתר של רילטק. חשבתי שאולי הבעייה בקודק פק שהיה לי (למרות שבעבר גם איתו זה עבד) הסרתי ועדיין לא עוזר. הכרטיס קול הוא כפי שצויין של Realtek גרסת HD כלומר 7.1 ערוצים ועם יציאה אופטית. הרמקולים מחוברים אנלוגית. הגדרתי גם בווינדוז (XP) שיש מערכת 5.1 ערוצים ובתוכנה של רילטק מופיע שהכל מחובר, אבל כשמנסים לשמוע רק מהאחוריי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by rept0rix,

מסך SONY LCD דגם KDL46V4000 מחיר 9500שח?קדי לקנות? מיועד לחדר סלון מרחק מהטלוויזה 4.5 שימוש ב .PSP DVD , HOTHD? PS3.XBOX360 יש חלונות ברקה *

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  9. הרמקולים נמצאים ברשותי מזה מספר שבועות ואני מקווה שדעתי האישית תוסיף לביקורות המפורטות שכבר הופיעו פה בעבר ותועיל למי מהמעונינים לרכוש מערכת רמקולים. ראשית, הרמקולים מחוברים למחשב כמפורט מימין ולכרטיס קול של m-audio שלעניות דעתי מוציא סיגנל מעולה. הרמקולים נועדו לשבת בחדר שינה/עבודה קטן שעברנו אליו לאחרונה והחליפו מערכת של רסיבר ורמקולי בוז ישנים (דגם 2.1 וכן, אני בכוונה כותב בוז ולא bose). עיצוב - נקי ומאוד אלגנטי, כבלי כוח קצרים ומעצבנים, לד כחול זוועתי שאמור להעלם בדגם החדש (אני רכשתי את הדגם היוצא, מבחינה אלקטרונית/מכנית לא אמור להיות שוני בין הדגמים, רק שינוי עיצובי). גרילים איכותיים, אבל מעט קשים להסרה (ורצוי מאוד להסיר אותם בעת האזנה למוזיקה). חיבורים וארגונומיקה -…

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  10. Started by bluemail,

מרחק הצפייה הוא 2 מטר . עם חיבור USB במקרה של הורדות של סרטים וסדרות למחשב והרצה לצפות בסלון . 9:16 . האורך המקסימלי הוא כ70-73 סנטימטרים

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  11. Started by יונתן4,

שלום אני מחפש רמקולים בתקציב של 400 ש"ח אז בחרתי בaltec lansing vs2421 שעולים בארץ 320 במקרה חבר טס לארה"ב וראיתי ששם המחיר הוא 120 אז אני אקנה כבר דרכו אבל התקציב נשאר אז יש המלצות לרמקולים ב400 שקל לקנייה בארה"ב? המחיר גמיש אם 100 שקל יעשו הבדל רציני... בעיקר למוזיקה אבל גם משחקים מישהו יודע במקרה אם יש בעיה להעביר רמקולים שלא בקופסא במכס? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  12. שלום לכולם, אשמח לעזרתכם.. אני מעוניין לקנות אוזניות + מיקרופון שימושים - בעיקר שיחות בסקייפ וכנראה שימוש באוזניות בשוטף.. (מוסיקה, משחקים..) לא אודיופיל בעליל.. מחפש משהו פשוט ומשתלם.. לא רוצה סתם ללכת לאופיס דיפו/באג ודומיהם, לתת 100 ש"ח על דגם של חברה לא מוכרת שאחרי יומיים יהרסו לי.. אין לי בעיה להזמין מחו"ל (אי-ביי וכו') למרות שמעדיף ללכת מחר לחנות לקנות ולסיים עם זה.. תקציב? מעדיף לא לחרגו מעבר ל-150 ש"ח, כאשר מילות המפתח הן דגם פשוט ומשתלם. תודה רבה מראש..! עריכה - במידה וטעיתי בפורום ועדיף בפורום ציוד ציוד היקפי - נא עדכנו אותי - מצטער מראש..

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  13. אהלן לאחרונה צרבתי מספר סרטים על דיוידי בפורמט avi ושלחתי לחבר בארה"ב. משום מה קורא הדיוידי בארה"ב לא הצליח לקרוא את הדיוידי. האם ידוע למישהו על פורמט צריבה מסויים או דיסק של דיוידי מסויים אשר יתאים? בתודה מראש אורי

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  14. Started by zachbachar,

אני מעוניין לקנות LCD 32" מרחק צפיה 3.2 מטר+-... המטרה העיקרית של הטלוויזה היא צפייה בשידורי YES-60% ו-40% חיבור למחשב לסרטים(HD) ומשחקים... אני מתלבט אם לקנות FHD או HDR...מה כדאי? הבנתי שבגודל הזה קשה להבדיל בין FHD לHDR..זה נכון?וגם שבשידורים רגילים של YES יראו יותר טוב בHDR...? אשמח גם להמלצות על טלווזיות מסוימות,בנתיים אני מתלבט בין: SAMSUNG A450--HDR ו- SAMSUNG A550--FHD התקציב הוא 4K+- תודה לעונים!!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by crak100,

שלום רב התחדשתי במחשב נייד מסוג HP DV-5 1190EJ אלה החיבורים שיש לי 4 יציאות USB 2.0, מחבר HDMI אחד, מחבר eSata אחד, יציאת VGA אחת, מחבר אתרנט RJ45 אחד, 2 יציאות אוזניות, כניסת מיקרופון אחת, יציאת IEEE 1394 אחת, יציאת אינפרה-אדום לשלט-רחוק, מחבר תחנת עגינה לכבלים מסך: ‎15.4 WXGA High Definition BrightView Widescreen ויש לי מספר שאלות לגבי חיבורו לטלוויזיה הביתית א.האם המחשב תומך בסרטי HD ב.אם כן,באיזה חיבור עליי להשתמש (לא ציינתי אבל לטלוויזיה שלי יש חיבורי RGB וחיבור S-VIDEO ולמחשב ציינתי בחלק העליון) ג,מה זה hdmi ד,אשמח אם תוכלו לעזור לי אני די חדש בתחום ומאוד רוצה שתחכימו אותי קצת שכחתי לציין דבר קטן יש לי D.V.D עם כניסת HD אם זה יכול לעזור או לגשר בין המחשב לטלוויזיה…

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  16. זה ממש מציק כל פעם לנתק ולחבר את האוזניות. ולפני כמה ימים כשחיברתי את האוזניות משום מה שמעתי גם ברמקולים וגם באוזניות(זה היה הפעם הראשונה שחיברתי את האוזניות האלה למחשב, זה של חבר) ואז יום אחד עשיתי בדיקה בדרייבר לרמקול ימין רמקול שמאל וכו' ופתאום שמעו רק בצד אחד באוזניות ואז הייתי צריך לשנות בדרייבר מ5.1 לאוזניות. ועכשיו זה חזר להיות רגיל, אוזניות מחוברות=לא שומעים ברמקולים. ושמתי לב לעוד משהו, כשאני מחבר את האוזניות אמור לקפוץ לי חלון כזה בכדי לאשר שאכן חיברתי אוזניות ולא משהו אחר וכבר אין את זה. תודה.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. אני חושד ברעשים שמגיעים מהלוח אם, ואין לי הרבה מה לעשות עם זה. הכרטיס הוא revolution 5.1. מישהו מכיר מוצר שיעשה לי לינק דיגיטלי מהDAC למחשב ללא הפרעות (חייב להיות אופטי או קואקסיאלי)?

• 7 תגובות
    • 996 צפיות
  18. שלום בקרוב אני עובר לחדר חדש ואני מעוניין לקנות טלויזיה שתתחבר לממיר רגיל של YES ולמחשב. עקב תקציב ומרחק(משהו כמו 1.5-1.8 מטר) אני חושב ש-32 אינץ' מתאים לי בדיוק מבחינת שימושים זה דיי מאוזן משהו כמו 60% במחשב צפייה בתכני HD ב-720P והשאר טלויזיה, אם זה משנה, רוב הזמן מדובר בערוצי הסרטים, yes start 1-4 ולפעמים קצת ספורט, וכמעט ולא בערוצים 10, 22 וכו' כפי שהבנתי מקריאה מוקדמת LCD עדיפה עבור תכנים איכותיים ולעומת זאת בשידורים רגילים היא נחותה, עד כמה זה מורגש ? במחשבה ראשונה אני מעדיף לקחת LCD שהיא HD READY כי כמו שאמרתי אני יצפה דרך המחשב בתכני 720P..השאלה היא האם זה יהרוס את החוויה בעת צפייה בשידורים רגילים בטלויזיה ? אחרי שהכל נשאל ונאמר- אני כמובן מחפש המלצה לדגמים בהתאם …

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  19. שלום לכולם. היום רכשתי כרטיס טלויזיה WINFAST TV2000 XP RM ,חיברתי אותו לפי סי איי אקספרס התקנתי את הדרייבר שלו הכול טוב ויפה רואים ערוצים חלק והרבה ערוצים, אבל אין קול! עכשיו קיבלתי איתו את הכבל הזה והבנתי שהוא יוצא מהכרטיס טלויזיה עצמו בתוך המארז אל קונקטור מסויים בלוח אם, אבל ניסיתי את כל הקונקטורים ואף אחד לא מתאים בול ,חלק יותר מדי פינים וחלק קצת מדי... בבקשה , מה לעשות בשביל שיהיה סאונד לטלויזיה?

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  20. יש לי טלויזיה " ישנה " אבל רואים בה מצויין TV יותר טוב מכל מסך LCD פשוט שראיתי עד 3000 ש"ח . הקטע שניסיתי לראות אינטרנט דרך הטלויזיה ורואים לא ברור ממש מטושטש ורק אם אני שם את הרזולוציה 240*320 רואים טוב אבל ממש קטן רואים בקושי חצי אתרים ותוכן ... שאני שם את זה מעל 600*800 רואים פשוט מגעיל ולא ברור . אם אני שם סרט דרך האינטרנט רואים מצויין אבל מלל כיתוב רואים על הפנים שזה מעל לרזולוציה של 320 . איך אפשר לראות בטלויזיה 1024*768 ולראות גדול וברור ? ממרחק של 5 - 4 מטר מהמיטה חשבתי שזה אולי בגלל הכרטיס מסך שלי אבל זה נראה לי בולשיט יש לי GF 4 SE עם יציאה של SVIDEO אבל ב LCD 19 של המחשב רואים טוב איתו ... גם עם ה LCD 19 שאני רוצה לראות כיתוב / מלל מרחוק עם הרזולוציה הגבוהה בק…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by alia,

האם יש יתרון למעבד 4 ליבות להרצת hd האם בכרטיב 9800 gfיש מאיץ חומרה שאלה קצת מטומטמת-איך משיגים upscaling-זה קשור לחומרה או תוכנה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  22. שלום. אני רוצה לקנות כרטיס קול של חברת CREATIVE למוזיקה וסרטים - פחות למשחקים - אבל יש לי בעיה. נאמר לי שהדגם XTREME GAMER יוכל להתאים לי. (תקנו אותי בבקשה אם אני טועה). אני מחפש מקסימום סאנוד ואיכות בתקציב של עד 600 ש"ח. - (אפשר יותר אם מישהו קורא). יש לי לוח אם של חברת ASUS דגם M2N. יש לי חיבור אחד של PCI-E X 16 2 חיבורים של PCI-E X 1 ו3 של PCI X 2.2 הכרטיס שאני מחפש ניתן לחבר אותו רק ב PCI 2.1. השאלה שלי היא, מה עושים? אני די תקוע ואני מחפש כבר הרבה הזמן כרטיס קול טוב למחשב שלי. הייתי רוצה לדעת אילו אופציות לדעתכם אני יכול לנסות לעשות? (קראתי שיש גם את הכרטיס XTREME AUDIO PCI-E X 1 - איך הכרטיס והביצועים שלו לעומת הראשון והבנתי שהוא לא מבוסס על X-FI, וכמובן מה דעתכם על…

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  23. חברי פורום יקרים, יש לי בעייה שהתחילה לא מזמן לא בעקבות משהו מיוחד וזה מין "תקיעות" של שירים תחת Winamp או סתם כל תוכנה , כאשר מפעילים Internet Explorer או תוכנות כאלו או אחרות. Cpu Usage נע בין 20-30%.

• 9 תגובות
    • 979 צפיות
  24. Started by shayw,

מ DVD ל LCD תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by zekit,

אני רוצה לשמוע מוזיקה מהמחשב באיכות טובה יחסית ויש לי כמה אפשרויות.. אפשרות ראשונה שיש לי ,זה לקנות סט 2.1 בתקציב של עד 600 שקל... עוד אפשרות שיש לי,זה שיש לי בבית זוג רמקולים של SONY ממערכת סטיארו בת 7 שנים בערך ,שאפשר לחבר אותם למחשב ואולי לקנות להם סאבוופר.. מה לדעתכם עדיף?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים