עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם, Fosi Audio BT30D Silver 2.1 האם ניתן לחבר למחשב iMac ואיך? האם ניתן לחבר לזוג רמקולי מדף ואיך? יש כאן שני רמקולים Mordaunt-Short MS 3.10. מה הצפי מבחינת הסאונד? תודה רבה מראש.

2. Started by jambo7,

שלום הייתה לי מערכת סטריאו שהלכה לעולמה . אני רוצה שהמחשב יחליף אותה. אני מחפש כרטיס קול ורמקולים שיתנו לי איכות צליל גבוהה דרישה נוספת היא שאני צריך לחבר לכרטיס הקול הזה אורגן או קומפקט דיסק או DVD ז"א שצריך כרטיס קול שיאפשר כניסה של מכשיר נוסף . תודה

• 5 תגובות
    • 551 צפיות
  3. שלום אני צריך שתעזרו לי פו יש לי שכום של 3000 ש"ח ואני חייב לקנות נגן שמאפשר שמיעת MP3 וגם לראות תמונות (צבעוני) וגם לאחסן תיקיות רו קבצים רגילים וגם כול דבר תוספת לא אכפת כמו הקלטה וכאלה ממה שהבנתי יש או את זה : http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=ipode-40photo&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=90 IPOD PHOTO יש אפשרת ל MP3 וגם לראות תמונות זה דור רביעי אבל יש אפשרות גם לאחסן דברים רגילים כמו ב DISK ON KEY ??? ולראות סרטים אפשר ??? או : http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriverh340&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 IRIVER IH 340 שהוא גם 40 גיגה כמו ה IPOD אבל יש לו מסך של 26000 צבים לעומת IPOD של 64000 עכשו - יש אפשרת ל MP3 וגם לראות תמונות אבל יש אפשרות גם לאחסן ד…

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  4. Started by Mafteah,

ניסיתי לנגן סרט DTS עם הכרטיס שלי וברמקולים (TSS1) נדלקה מנורה של דולבי זה קשור בכרטיס? או שזה משהו אחר?

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  5. שלום לכולם אמא שלי שומעת מוזיקה ומדברת בסקייפ מאוזניות ב-20 שקל שלא יושבות עליה בנוח ומפיקות סאונד על הפנים, אז חשבתי לתת לה במתנה משהו סביר שלא יפול ממנה כל פעם שהיא תסובב את הראש. חשבתי על ה-PC150 של סיינהייזר, אבל מכיוון שיש לי בבית HD205 שגרועות בנוחות ולוחצות נורא על הגולגולת, אני נרתע מאוזניות בעיצוב כזה שיושבות על אוזן ומעדיף את הגדולות שיותר שמקיפות את כל האוזן. האם יש במסגרת המחיר משהו סביר שמקיף את האוזן ושכולל גם מיקרופון? או שה-PC150 יהיו נוחות? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. נגן 1 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1659258 נגן 2 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1691270 האם הם נופלים משמעותית באיכותם לעומת ה SANDISK 512MB ? תודה רבה לעוזרים .

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  7. Started by yoB_ynnaD,

יש ברשותי לוח-אם Abit NF7-S עם כרטיס קול מובנה. הוא מחובר לרסיבר דרך היציאה הדיגיטלית (כתום) אבל אני לא מצליח לקבל סאונד. מישהו הצליח לשמוע דרך ה-Digital Output של הכרטיס קול?

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  8. Started by pitter,

אהלן חבר'ה, גמר חתימה טובה. ברשותי מחשב שולחני יחסית חדש עם כרטיס מסך HIS X1950 PRO IceQ 3 Turbo 512MB PCIe (מידע עליו - כאן). אני רוצה לחבר אותו לטלוויזית LCD התומכת ב HD (גודל של 37 אינץ') ולצפות במסך המחשב על גבי הטלוויזיה. 1. זה אפשרי במסגרת נתוני הכרטיס? 2. במידה וכן, איזה כבל אני צריך ע"מ להשיג איכות צפייה טובה? 3. עם ביצועי כרטיס המסך שלי, אני אוכל לצפות במסך המחשב ע"ג הטלוויזיה באיכות טובה? הפרטים יהיו ברורים? תודה.

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  9. הי, ההורים שלי שוקלים לקנות לעצמם מערכת Surround לסלון, הם לא אודיופילים בכלל (בינתיים שומעים מהרמקולים של הטלוויזיה) אבל בכל זאת היו רוצים לנסות מערכת שמע נורמלית בעבור סרטים מה- Xtreamer ומה-Yes HD. אני די סקפטי שהם יוכלו להשיג משהו נורמלי בסביבות ה-1000 שקל (התחום שהם מכוונים אליו), אבל בכל זאת הייתי רוצה לדעת אם אפשר להשיג משהו נורמלי במחיר הזה, ואם לא אז כמה צריך להשקיע? האם מעבר לרמקולים צריך גם Receiver? אגב, הסלון הוא יחסית גדול. תודה!

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  10. Started by RayZ,

מישהו יכול לתת המלצה לרמקולים טובים? רמקולים עם איכות טובה,ששומעים בה את הסאונד לשם שינוי. רצוי רמקולים של קרייאטיב. עד 150 ש"ח לרמקולים.

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  11. שלום לכולם אני משתמש ברמקולים ג'נריים למחשב. האם אפשר לקנות את הרמקולים הבאים ולהרכיבם? האם הם יעבדו מבחינת כרטיס הקול? הרמקולים: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5987 סוג כרטיס קול (עובד מצויין): Creative SB PCI128 (Ensoniq ES1371) Sound Card תודה מראש, גיא.

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  12. היי יש לכם מושג אך אפשר שבאודוי רגיל 192קילובייט ישמעו לפחות ב 4.1 שגם ה subwoffer יקבל אותות בוינאמפ או מדיה פלייר? יש לי NF7-S עם Logitech Z-640 והכל עובד מעולה ב 5.1 בסרטים ומשחקים אבל במויזקה יש בעייה

13. Started by Frequency,

באופן פתאומי הרמקולים החליטו לא לעבוד. נראה שהמערכת לא מזהה אותם או משהו כזה. (לא נראה לי שהבעיה היא ברמקולים עצמם). יש לי פה כמה תמונות בקשר לבעיה הזו: איך אני פותר את זה? * אם זה לא שייך לפה אז סליחה ואשמח אם תעבירו לפורום המתאים. תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  14. Started by Pro modder,

שלום. יש לי DVR ARCHOS AV700, קיבלתי איתו אוזניות שרכשתי במזגרת מבצע והן כמובן לא משהו.. אני מעוניין לשדרג אותם במשהו יותר טוב , התקציב 270$ פחות או יותר. אני מעוניין באוזניות כפתור או קונחיה, לשמיעת מוזיקה .... כמה אנשים המליצו לי על e2c של SHURE, אבל אני רוצה לשמוע את דעתכם ואולי יש לכם הצעות יותר טובות. בנוסף אני רוצה לקנות אוזניות Headphons שישמשו אותי לצפיית סרטים בסראונד ( 5.1) , קראתי את הכתבה על ה" מדוזה" אבל הבנתי שיש גם את האוזניות של ZALMAN , מה עדיף? הפרש המחירים בינהם לא ממש משנה לי.. תודה מראש לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  15. Started by t d,

שלום! אני מתכוון בעוד כחודש לקנות רמקולים חדשים למחשב, האלו שיש לי כרגע נדפקו כבר ממזמן, יש לי תקציב של כ800-1000 ש"ח, לאחרונה עלה הרעיון של לקנות מיני מערכת עם רמקולים טובים ולחבר אליה את המחשב בAUX. (עם המערכת יהיה לי גם יותר נח לחבר את הIRIVER IHP120 שלי... רציתי לדעת מה היתרונות ומה החסרונות של מערכת כזו מקום סט רמקולים? תודה!

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  16. Started by Yaron-Cohen,

אני מדבר בלי להצמיד כתוביות...לצרוב את זה וזהו... תגידו איזה דגם ואיזה חברה...או תנו קישור...!! תודה...

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  17. יש לי 2 חוטים מהמערכת +- אדום ולבן ובכרטיס קול יש לי שחור וירוק שזה האודיו איך אני מחבר אותם? שחור-אדום לבן-ירוק??

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  18. Started by kotel,

:s05: ומהם כל שאר המוסגים האלה: WAY SPEAKER נצילות טווח תדרים הספק טווטרים מידה מימברנוט פולי קרבונט אום ומה זה PPL? רשום לי על המערכת באותו שהוא תומך ב-MP3 וב-PPL....?

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. יש לי רמקולים של קריאטיב למחשב (inspire 5400) וכרטיס קול creative soundblaster live!5.1 (לא 24bit). ומשום מה שאני שומע mp3 הסנטר לא עובד....(והוא תקין....בדקתי את זה). ושאני רואה סרט דיוידי הוא כן עובד. בדקתי את ההגדרות בדריברים והכל נראה לי בסדר ומכוון....אז אם יש למישהו מושג מה הבעיה שיעזור לי!!

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  20. Started by rani,

שלום אני מחפש כרטיס קול, שימושים: קולנוע ביתי!,משחקים,מוסיקה,והקלטה של מוסיקה! (רימקסים וכו..). מן הסתם אני מחפש משהו מקצועי ומתאים לVISTA. תקציב בין 400-600

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  21. אני קונה בקרוב מחשב חדש עם הלוח הזה, איך הכרטיס קול שמובנה עליו? הוא יותר טוב מה-VIBRA 128 של Creative?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Asher82,

שימושים: 80% צפייה יומיומית רגילה (לא HD) 20% צפייה בסרטי HD. חשוב לי שאיכות התמונה תהיה מעולה, כניסת USB איכותית (על מנת לצפות בסרטים ישירות מהדיסק און קי ) קריאת כתוביות בעברית, אמינה ואיכותית. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שמעתי אותם בקשפ אלקטריק בקניון איילון לצד ה- MISSION M71 ואני חייב להגיד שה-JBL נשמעו הרבה יותר טוב...באס הרבה יותר עשיר ! (והם עולים 500 שקל פחות...) מחירם הוא 1500 ש"ח ! מישהו שמע אותם או יש לו ניסיון איתם ? אני מחשיב אותם כאפוציה בשבילי לרמקולים קדמיים לסטריאו. עריכה: הרמקול המדובר- http://www.jbl.com/home/products/product_detail.asp?ProdId=N26II&SerId=NOR&sCatId=BFS

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  24. Started by cold fire,

צריך המלצה לאוזניות פשוטות אבל איכותיות(במסגרת התקציב כמובן) יחוברו לI7 אני שומע בעיקר טראנסים האוס וכ"ו... תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by CrackPot,

מצטער על השעה, קודם כל. אז ככה, קיבלתי את הכרטיס במלוא הדרו. עכשיו אני צריך להכניס אותו לסלוט ה- PCI, לבטל את האון-בורד סאונד בביוס, להתקין את הדרייברים וזהו? הכרטיס יפעל? אגב, אם יש לי מערכת 6.1, איך אני משתמש ביציאות והכל? הרי מהסאב יש רק שלוש יציאות, מצד שני לכרטיס יש 7 יציאות. אני שואל את הכל בגלל שזה נמשע פשוט מדי תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.