עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Gray Druid,

שלום לכולם, אני משתמש היום במחשב במערכת 5.1 ישנה של קריאייטיב (דגם inspire 5200) שסחבה איתי יפה כבר כמעט עשור. לאחרונה הזמן כנראה עשה את שלו והרמקול הימני-קדמי הפסיק לפעול. מבדיקות שעשיתי גיליתי שהיציאה של הרמקול דרך הסאב היא הלא תקינה. השימושים שלי ברמקולים הם מוזיקה\סרטים\משחקים ואני ניצב בצומת דרכים עכשיו, מצד אחד אני יכול לרכוש מערכת 5.1 ולהמשיך לקבל תמיכה בסראונד (על חשבון האיכות) ומצד שני הביקורות שקראתי על ה solo6 מעוררות תאבון לסאונד צלול ואיכותי. השאלה היא כזאת, האם יש אפשרות כלשהי לעשות שילוב מערכות ולהנות מ2 העולמות? (הרעיון הוא לרכוש צמד רמקולים בשביל הפרונט ולהשתמש בנותרים הישנים בשביל להשלים לסראונד). או שאולי מדובר ברעיון מופרך. מה אתם הייתם עושים?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by adi518,

http://www.logitech.com/en-sg/product/224?crid=47

• 56 תגובות
    • 5.6k צפיות
  3. Started by MacGyver,

בתור התחלה-למישהו פה יש את המכשיר? השאלה העיקרית שלי האם הוא יכול לשמש בתור כונן קשיח בלי שוב תוספות\דרייברים וכו'? ובנוסף-בכלליות איך המכשיר? תודה רבה ושנה טובה! איתן

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  4. Started by yoram101,

שלום לכולם, לא מזמן קניתי את הכרטיס קול ASUS Xonar DX ובערכה קיבלתי כבל שדומה לRCA אשר נראה ככה http://i1065.photobucket.com/albums/u394/varakitso/efdc8308_HRCA_zps37d1ea40.jpg במה עדיף להשתמש, בכבל הירוק הרגיל שיוצא מהרמקולים או לחבר את הכבל שקיבלתי עם הכרטיס קול?

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  5. Started by Kremb0,

שלום לכולם. יש לי שתי מערכות רמקולים למחשב. האם אפשר לחבר את שניהם עם מפצל לכרטיס הקול? אם כן תשלחו לי לינק מאיפה אפשר לקנות מפצל . תודה רבה אחים שלי.

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  6. Started by infifi,

אני מחפש כבל מאריך לרמקולים שלי שיש להם חיבור כזה: http://g2945.fotopic.net/p22603061.html רציתי לדעת איך קוראים לחיבור הזה.. ואיפה אפשר למצא אותו? חיפשתי בהום סנטר ולא היה להם.. תודה.

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  7. Started by ykg,

היי, המרחק אצלי בסלון הוא בערך 2.6 מטר, הבנתי שזה הגדול המומלץ. מה דעתכם? אשמח לשמוע על המלצה למסך בכוונה לא כתבתי תקציב כי אני לא יודע כמה אמור לעלות מסך סביר. מה שחשוב לי זה בעיקר נוחות שימוש, לפחות 3 יציאות HDMI וכמובן תמונה טובה. האם ישנה חשיבות לכך שהטלויזיה תהיה LED? אם כן בכמה זה מייקר את העסק כמה תעלה לי הדרישה שהטלוזיה תהיה SMARTTV? ככלל אצבע אני אגיע שאני מתכוון להוציא באזור ה4500 אבל אם תגידו שזה נמוך בטירוף אעלה את התקציב.. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by iceman6969,

יש לי כיום APEX dvx2102 שהובטח בזמנו שקורא Divx ואת כל הפורמטים האפשריים אבל בפועל איכות התמונה ממש גרועה! האם קיימים עדכונים עבור דגם זה DVD APEX dvx2102 ? תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  9. עוברים לבית חדש! אי לכך, אנחנו רוצים להתחדש במערכת שמע לסלון (4.8 על 6 מטר). במחיר זה אני צריך לרכוש מגבר\רסיבר ורמקולים, אם בתצורה של 2.1\2.0\4.2\5.1 (לפי מה שאתם חושבים שמתאים לצרכים המפורטים להלן) המערכת תתחבר ל HTPC (לא כלול במחיר) וטלויזיה 46 אינצ'. מבחינת חלוקת שמע, אזי כ 60% מהזמן צפייה בטלוויזיה וסרטים, ושאר הזמן האזנה למוזיקה קלאסית (כינורות, קצת תזמורות נשיפה, תזמורות סימפוניות) וזהו בגדול. מבחינת התקציב, אז הוא כאמור 10k ולפי הצורך יכול לחרוג עד 12K, אך עדיף באזור ה 10,000. מקריאת פוסטים פה, אני מבין שעליי ללכת למספר מקומות לשמוע, ואין בעיה. אשמח לקבל המלצה למקומות שאפשר להאזין בהם למערכות שמע במחיר הנקוב באזור רמת גן\גבעתיים. כמו כן, אשמח להכוונה למגבר\רמקולי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by NeoNate,

אהלן כולם, זוג הEP630 שלי, שאני משתמש בהן מזה 5 שנים, נהרסו לצערי הרב. הייתי מרוצה מהן מאוד (חוץ מהאוזנייה השמאלית שדיי נפלה לי מהאוזן משום מה, לא התאימה עם כל גדלי הכיסוי) והייתי רוצה משהו בסגנון. In-Ear עם איכות שמיעה באיכות טובה למחיר. אני מחפש משהו בעלות מחיר של 200-300 ש"ח כמו שעלו פעם הEP630. אולי בכלל שווה לקנות זוג חדש פשוט, או שיש כיום דגמים טובים יותר מהן (בכל זאת 5 שנים...)? תודה רבה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  11. Started by orlupo,

אייפוד ממשיכה במסורת הבאגים: http://computers.walla.co.il/?w=/4/809639

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  12. Started by nesber,

1) החוטים שמחברים את מערכת הסטריאו שלי לרמקולים מאד ארוכים, משהו כמו 3 מטר. כמו כן החוטים האלה "חלטורה", יעני לא החוטים המקוריים(הייתי צריך חוטים מאד ארוכים). האם האורך והאיכות של החוט יכולים להשפיע על הסאונד? האם זה יכול ליצור תופעות כמו רעשים? 2) יש לי כרטיס קול ישן מאד: VIBRA 128..... עד כמה ביצועי הסאונד שלו עלובים? ועד כמה כרטיס און בורד AC97 יהיה טוב ממנו(אני קונה מחשב חדש)? 3)על הרמקולים של המערכת בכלל לא כתוב LEFT ו RIGHT ואין שום אינדיקטור אחר. האם יש משמעות בכלל למיקום? 4)לגבי ווליום: מהו השילוב הנכון ביותר? הגברה מקסימלית של הווליום בווינדוס וויסותו במערכת עצמה, או ההפך? איפשהו באמצע? מצטער על מבול השאלות :-\

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  13. Started by spc,

שלום, כשאני מנסה להפעיל קבצי wma אני נתקל בבעית רשיון. מדיה פלייר מבקש להוריד רשיון אך ללא הצלחה. נראה לי זה נקרא DRM, ניהול זכויות דיגיטלי.או עם Copy protect ומחייב שימוש ברישיון. האם הקובץ יוכל להתנגן רק על המחשב עליו נוצר או עם רישיון מתאים? איך משיגים הרשיון? יש תוכנות שפורצות את הסיפור הזה? אפשר לשנות משהו בתוך הקובץ ולהפוך את התהליך? יש דרך לעשות RIP עם מדיה פלייר ללא החסימה הזו? תודה, SPC

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by omerlevko,

אמרו לי שיש דגם של גיימינג hd515 אם מישהו מכיר אז שיגיד ואם לא אתם מכירים משהו אחר של סנהייזר שמתאים לגיימינג באותו סכום בערך

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by axon,

שמעתי שבחים רבים היש אמת בדבר ?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  16. שלום רציתי לדעת מה המשמעות של מספר הערוצים בכרטיסי קול תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  17. צריך המלצה ל ''LED 55,תקציב עד 10K שקל מאד חשוב גם שרות הלקחות של החברה בישראל. אני רוצה לקנות מתנה להורים שלי בישראל, ואני צריך המלצה ל LED 55 אינצט טובה שגם במידה ויהיו תקלות האחריות היא אמינה ונוחה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. 1) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=763847Philips 40PFL8605H LED 2 ) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762583 מבחינת איכות תמונה כמובן !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. אז ככה... כבר הרבה מאוד שנים שאני אודיופיל שלא מתפשר על סאונד וקונה את הטוב ביותר, אבל רק בתחום האוזניות. כרגע אני רוצה להתקדם הלאה גם לתחום הרמקולים לאחר כשנה+ עם הסולו 7 שלי, שאני מרוצה מהם מאוד ותוהה עד כמה טוב אני יכול להשיג באמת מרמקולים. חשוב לי לציין שאף פעם לא הרכבתי מערכת רמקולים אמיתית, ועל כן אין לי ניסיון בהרכבת מערך רמקולים (בין אם זה בבחירת הגברה, הרמקולים עצמם, רסיבר וכל השאר שדרוש), לכן אין לי גם הרבה מושג בנוגע למה שאני צריך, לכן אני אעזר באודיופילים האמיתיים של הזון... חשוב לי לציין שלא מדובר בקניה בעתיד הממש קרוב, אלא יותר "בדיקת השטח" ולדעת למה צריך לחסוך, כמה ולמה. להתחלה אני מניח שכדאי שאתחיל ממערך סטריאו רגיל, שכן כל העסק הזה מיועד יותר למוסיקה …

• 32 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. קודם כל הדגם הוא 47LA660Y יש לי סרט תלת מימד במחשב שהוא בקובץ ISO, והתרגום גם באותה תיקיה של הסרט. שאלה ראשונה איך אני בכלל משתף את הסרט דרך SMARTSHARE ואיך אני מצמיד תרגום לסרט. שלא תבינו לא נכון כבר אני יודע איך לשתף הקטע שאני משתף את הקובץ ISO הוא לא מופיע בטלוויזיה , תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by BUNG,

אהלן אנשי פורום נחמדים אני רוצה אוזניות חדשות, משהו בסגנון של הגראדוס או אייסמט ורציתי גם לשאול באותה הזדמנות, מה עדיף GRADO'S SR80 או ZALMAN 5.1 למשחקים בעיקר וגם קצת למוזיקה? תודה רבה מראש עריכה: עכשיו נזכרתי שאני רוצתה גם כ.ק. חדש חשבתי בכיוון של M-Audio Audiophile 2496 Sound Card עכשיו אני רק רוצה לציין שה.ק. הוא בעיקר למוזיקה, אני מתכוון לחבר אליהם Altec Lansing 2100E 2.1 פלוס רסיבר מבית פיוניר דגם VSX-815-K...

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  22. Started by pro,

יש לי בעיה כל הזמן שאני שומע שירים במחשב ואני גולש באינטרנט ביחד או שסתם אני משתמש בזיכרון למשהו אחר או נשמע בקיטועים האם אפשר לסדר את זה או שזה בעיה במחשב?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. למוזיקה אני יודע שהן מעולות, וגם לא מצאתי כמעט אף ביקורת מפורטת שלהם ואשמח אם מישהו יביא אחת או יספר מניסיונו איתם.

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. אני מעוניין לקנות נגן MP3 מבוסס זכרון פלאש של עם לא פחות מ512 מגה עשיתי חיפוש ומצאתי את ה2 האלה: http://netaction.co.il/multi.phtml?item=2022163 http://e-buy.co.il/Product.asp?Pid=vx512fm&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0 מה מ2 אלה יותר איכותי, שווה ומשתלם? האם יש למישהו עוד הצעות עד 600 שח?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  25. Started by DIPSET,

זה נראה לי גודל סביר שאני אצטרך לצפייה ממרחק של כ 3 מ'. לאיזה דברים אני צריך לשים לב בעת בחירת טלוויזיה? (סאונד,פרמטרים טכניים, חיבורים) האם רצוי לקנות דגם שיצא לאחרונה, או שאפשר להסתפק גם בדגם מלפני כמה שנים (אפילו 2011-2)? (למשל, אם בשנה האחרונה התפתח איזשהו סטנדרט חדש של חיבורים/משהו טכני, אז כן יהיה עדיף להשקיע עוד כמה מאות שקלים ולקנות משהו חדש שיהיה יותר רלוונטי לשנים הבאות) תודה!

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.