עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מארז מהמם (ZALMAN GT1000) דורש בצמוד אליו רמקולים מהממים. בביקוריי האחרונים בחנויות סביב קניון ר"ג ראיתי הרבה רמקולים ואלה נראו הכי מהממים: JBL Spyro שוב פעם - מקום ראשון מראה, מקום שני סאונד ושאר ירקות. עדיפות לשניהם מן הסתם. למי שיש אותם ובחן אותם מול אחרים, מה היו השיקולים שלכם לקנייה שלהם דווקא ומה היתרונות והחסרונות שלהם ובעיקר, מי חשבתם למתחרים שלהם והתלבתטם? http://jbl.com/home/products/product_detail.aspx?prod=JBLSPYROBCH/230&Language=ENG&Country=IL&Region=EUROPE&cat=MME&ser=SPY

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by Rule The Pc,

המחיר הוא 2800 בלי משלוח http://www.iriver.arcadia.co.il/Products.asp?Cat2Cat1ID=1927 איכותי 300 שקל יותר מהH120 אני מחכה עדיין לH340....................!!

• 62 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. Started by Aviko,

מה עדיף לקנות: זה: http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1240&scat=199&tcat או זה: http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2048&scat=199&tcat תודה חברים, רק תגובות קשורות על כל אחד מהרמקולים תעשו טובה אני רוצה לדעת איך היכולות שלהם שהם מתחברות עם סאב חזק ואיכותי, עד כמה הם מתאימים, איכותים? מתאימים לכרטיס קול ob... שוב תודה Aviko

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  4. היום הלכתי לחנות בת"א לראות כמה עולה שם ה-Sennheiser MX 550(ד"א...יותר זול שם מכל חנות שראיתי באינטרנט,עולה שם 140 שקל...) דיברתי עם המוכר והוא אמר לי שיש גם אוזניות שנקראות The Plug של חברת KOSS ולטענתו הם יותר טובות. אז מה עדיף לי לקנות? את ה-The Plug או את ה-Sennheiser MX 550 ????

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  5. אני אצפה בעיקר בשידורי SD(דרך חיבור RF/DVB-T). ההבדל במחיר בינהם הוא כ700 שקל(הסוני יקרה יותר). הסתכלתי על שתיהן בחנות והסוני נראתה כאילו התמונה בה טובה יותר, אבל גם הפיליפס היתה מצוינת היתרונות של הפיליפס שהיא יותר גדולה ויותר זולה. האם ההפרש במחיר שווה את ה"שדרוג"? אשמח לשמוע את ההתרשמות שלכם. תודה אורי

6. טוב אני מחליט באופן סופי עכשיו: תגידו לי מה עדיף לפני שאני קונה(אני קונה מחר) 1)לוג'טק Z-680 (2350 ש'ח) Total output power: 505 Watts RMS Subwoofer power output: 188 Watts RMS Satellite speaker power output: 317 Watts RMS (4 x 62 Watts RMS, 1 x 69 Watts) Total peak power: 1000 Watts Maximum SPL: 114 dB System frequency response: 35Hz - 20kHz Input impedance: 10'000 ohms Shielded satellites for use near video monitors Surround sound effects: Hardware decoding for Dolby® Digital, DTS® and MPEG soundtracks Dolby Pro Logic II (movie and music modes) 6 channel direct Stereo x2 Stereo Source Inputs Digital optical for DVD or CD player, PlayStation®2, Xbox*, or PC sound ca…

7. החלטתי על רכישת אוזניות Shure E4C דרך Mustop. אחרי מע"מ, משלוח ומכס אשלם 1,300 ש"ח. זה 500 ש"ח זול יותר מהמחיר בארץ. (דרך ZAP) בהמשך ארכוש נגן Creative ZVM, שיחליף את נגן iAudio U2. סה"כ השקעה 3,100 ש"ח. מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  8. שלום לכולם לאחר שקראתי בעיון את הת'רד האחרון בעניין ipod מול iriver ועשיתי הרבה חושבים, החלטתי לרכוש בשעה טובה את ה H120 מספר שאלות לי אליכם : 1. אני קונה אותו בארץ, אין לי חברים\משפחה בחו"ל או אף אחד שאני מכיר שנוסע בקרוב או כרטיס אשראי בין לאומי איזה עוד אפשרויות עומדות בפני כדי להוזיל בכל זאת את המחיר ? 2. הכי זול שמצאתי הוא כאן : http://pdastore.co.il/Product.asp?PID=iriver20&Cat2ID=69&Cat2Cat1ID=14# אני מאוד אשמח אם אתם מכירים מקום זול יותר. 3. המחשב שלי הוא P3 ויש לו רק USB1.1 , ולא USB2, האם ה Iriver תומך גם ב USB ישנים שכאלה ? או שעלי לרכוש למחשב שלי כרטיס עם סלוטים של USB2 ? 4. האם האוזניות שמגיעות עם המכשיר מספיק איכותיות לטעמכם ? אולי שווה להשקיע עוד כס…

• 43 תגובות
    • 4.2k צפיות
  9. http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?pageInfo=2&searcInput=&Model_id=38388&orderby= אני רוצה להודות לה.. אולי אני לא יפרסם את שמו ..אני יודע dmx בכל אופן תודה על התייחסות מה אתם אומרים על הנגן.. חוץ מדבר שלילי הכסף.. הרב שאני צריך לשלם בעדו והוא לא קורא עברית למרות שרוב השרים שאני שומע באנגלית זה ביאס אותי

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  10. קראתי מלא מאמרים על המון מערכות קול והסתכלתי בהרבה פורומים אבל כל אחד יש לא דעה שונה (חלקן לא אוביקטיביות) ולכן כל פעם שחשבתי על רמקולים מסוימים שאני הולך לקנות משהו פרסם משהו שגרם לי לפקפק בהחלטה שלי אז ככה: אני יקנה את הרמקולים או בניו-יורק או בלוס אנג'לס. התקציב שלי הוא בין 200-250 דולר. אני צריך את המערכת בעיקר לצפייה בסרטי dvd ומוסיקה. אני רוצה שלמערכת תיהיה אופציה לחיבור לא רק למחשב (אולי בעתיד אשתמש בה לסלון או משהו כזה). אנא, פרסמו תגובות עניניות ומגובות בהסברים לדעתכם. חשוב לי לשמוע למה המערכת X טובה ולמה Y לא טובה. אם משהו יודע על חנות זולה ואמינה בארה"ב שאפשר לקנות שם אשמח לשמוע. תודה לכולם :saint:

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by s0b,

שלום, הייתי אצל חבר וראיתי שיש לו מין סוויץ' נוח על השולחן שאליו הוא מחליף בקלות מהאוזניות במחשב לרמקולים במחשב, רציתי לדעת יותר פרטים על דבר שכזה, איפה ניתן להשיגו ומה באמת מומלץ בקטע הזה. אני פשוט רוצה החלפה יותר מהירה ונוחה בין אוזניות לרמקולים במקום כל שניה להתקופף למחשב ולהחליף.. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, נשבר לי החיבור של הרמקול במחשב השולחני שלי (הכרטיס קול לא נפגע) ככה שזה משאיר אותי עם שני חיבורים אחד של המיקרופון והשני לא יודע של מה הוא. השאלה היא האם אני יכול להפוך את אחד מהחיבורים לחיבור של הרמקול (בעצם להחליף בין החיבורים)? תודה

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  13. Started by nadav275,

שלום לכולם. ברשותי sennheiser cx500 שקניתי על סמך המלצות בלבד (צבא... אין זמן כ"כ להתעסקות כזו). העניין הוא שהאוזניות לא יושבות לי טוב באוזן, לא יוצרות ואקום כמו שצריך, כך שלא משנה איכות הסאונד- טובה ככל שתהיה, אני לא מבסוט מהן. קודם לכן השתמשתי בcreative ep-630 שסיימו את הקריירה לאחר שהפלאג נקרע, ומאוד נהניתי מהן ומהאיטום שלהן. אני מעוניין להחליף את הsennheiser לאוזניות שקולות במחיר. מה האלטרנטיבות?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  14. Started by eladbu,

האם ה IAUDIO X5L יודע להחליף את עטיפת הדיסק יחד עםן שינוי האלבום בנגן!

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  15. אהלן. אני כבר שנים ארוכות מחזיק ברמקולים של קליפש פרומדיה 2.1, סט מאוד מאוד חזק וטוב. לפני איזה תקופה לא מבוטלת השנאי של הסט נשרף, (יש לסט גם יציאה שרופה אבל זה לא קשור) והסט ישב אצלי הרבה זמן בבגאז של האוטו. עד שהשגתי אתמול שנאי חדש, ובהתרגשות רבה חיברתי את הקול, ואחרי חצי שעה הזעזעתי - הוופר של הסאב פשוט מתפורר! בהתחלה היה בו חור קטן, אחרי כמה דקות של מוזיקה בווליום מכובד, כל הטבעת של הוופר, פשוט התפוררה לגמרי! בקיצור, צריך להחליף וופר. זה 6.5 אינץ. ההספק של כל הסט הוא 240W. ההספק של הסאב לדעתי 140 ואט אם אני לא טועה. שתי שאלות בפיי: עד כמה מסובך להחליף אלמנט לבד? בסה"כ מדובר בהברגה של כמה ברגים, לפרק את האלמנט הישן, לשים אחד במקומו לסגור את הכל, נכון? אגב, הפלוס והמינו…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Triple-z,

לאחרונה הסוללה של המכשיר שלי דיי סיימה את חייה, המכשיר לא עובד יותר מחצי שעה ורציתי לשאול אם מישהו פה החליף לעצמו סוללה לפי המדריך הזה ? הבעיה שלי היא שאני כרגע עדיין בחו"ל (תאילנד) ובגלל שימוש אינטנסיבי יחסית בחצי שנה אחרונה שאני מטייל בה ובטח בגלל שהטענתי יותר מידי הבטריה הלכה רציתי לדעת אם מישהו קנה את הסוללה שממליצים במיסטיק ריבר? האם הם שולחים לארץ? האם יש בארץ מאיפה להשיג בטריה טובה שתחזיק יותר מ- 20 שעות על ה- H340? גם אני לא ממש בטוח אם כל הסיפור הזה לא מסובך מידי לעשות לבד (כל ההתעסקות עם הכבל של הבטריה וכו) ואולי פשוט אני ישלח לבנדה את המכשיר לתיקון וזהו שאני יחזור (מישהו יודע כמה הם לוקחים על ההחלפה ואיזה בטריה הם שמים?) אשמח לכל מידע בנושא

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  17. Started by dudidu08,

אהלן חברה, טוב זה הולך ככה: יש ברשותי כרגע מערכת רמקולים של לוג'יטק X530 אותם אני חיברתי למחשב בחדר (ממ"ד), ואני די מבסוט עליהם. הבעיה היא שאני רוצה לשמוע מוזיקה,סרטים ומשחקים בעוצמה יותר חזקה ויותר איכותית, לכן חשבתי להחליף אותם... ברשותי לוח אם ASUS P5K SE המשולב עם כרטיס קול שתומך ב5.1. חשבתי ללכת על הדגם של לוג'יטק Z5500 שהם נראים מפלצתיים אבל הם מאוד יקרים. או אולי ללכת על משהו של MICROLAB. רציתי לשמוע את דעתכם בעניין,מה אתם הייתם עושים במקומי.... שימושיי העיקריים הם מוזיקה וסרטים... מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Alexkmr,

חתכתי את הTRS הישן, קלפתי את הכבלים. עכשיו בכל צד של כבל יש בתוכו עוד כבל קטן. בנוסף לזה בTRS יש 3 הלחמות שצריך לעשות. L R G ואני לא ממש מבין מה מו מי. תודה. -- מצאתי מדריך ברשת שמסביר טוב, לצערי נכון לעכשיו אני לא מוצא את הלינק. אבל להבא אם משהו יצתרך עזרה בדבר דומה אני יכתוב בקצרה איך עושים את זה. הכבלים הקטנים- הנפרדים זה ה R L. את מה שסביבם צריך להלחים בייחד=G. שאלה אחרת, אשמח להסבר איך אני יכול לכווץ את השרינק?פן זה בסדר? והאם כשאני מכווץ את הכבלים עם השרינק אני צריך לבודד אותם שלא יהיה בילבול באותות? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by rk666,

כרגע יש לי A3D2 ובXP כפי שאתם יודעים אין דריברים לכרטיס, חוץ מאלה של MS לכן המשחקים משתמשים בכרטיס אבל בלי ההאצה שלון, ובכל משחק אני נאלץ לשחק על 3D Positional stereo או SOFTWARE EMULOTION האם כאשר אני אשים במחשב Audigy2 הביצועים יעלו?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by the_king00,

החלטתי בשעה טובה ומוצלחת להחליף כ.קול בעיקר למוסיקה ומשחיקם אז טייילתי לי ברחבי הרשת וראו מה מצאתי שאפשר לקנות ב 500 שקל (התקציב) http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Soundblaster&model_id=38307 http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=543 הראשון הוא של קריאייטיב 7.1 והשני הוא של ריבולושן 5.1 יש לי עדיפות ל7.1 אך אם יש הבדל משמעותי באיכות תמורת המחיר אז אפשר גם 5.1 אגב, יש לי עכשיו כרטיס קול מובנה ורמקולים קריאטיב אינספייר T5400 יש המלצות אחרות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  21. שלום לכולם. עד עכשיו היה לי כרטיס קול creative live value ct4670 מהדור הראשון, XP זיהה אותו אוטומטית ולאחר מכן התקנתי את הדריברים מהאתר של קריאייטיב. השבוע התקנתי כרטיס קול קצת יותר חדש: creative live! ct4670 (יציאות מוזהבות + יציאה דיגיטלית) ה XP עשה בעיות עם הזיהוי שלו ולאחר מכן הוא זיהה אותו כ creative live value ct4670 (הכרטיס הקודם) הסרתי דרייברים והתקנתי כמה פעמים ושום דבר לא עזר הכרטיס עדיין מזוהה ככרטיס הישן, ככה אני לא יכול להשתמש ביציאה הדיגיטלית ואולי גם איכות הקול נפגמת קצת בגלל זיהוי לא נכון. איך אני יכול לפתור את הבעיה ולהגדיר את הדרייבר הנכון עבור הכרטיס.

22. Started by MatiKipod,

אהלן, יש לי לוח של ג'יגהבייט 965P-DS3, יש עליו כרטיס קול מובנה של רילטק מדגם ALC888 אל הכרטיס קול הזה מחובר מגב תוצרת ימהה דגם RXV520 ואליו מחוברים רמקולים תוצרת פירלס מדגם ג'יניוס המחשב והמגבר מחוברים דרך חיבור SPDIF קואקסיאלי. השאל שלי היא כזאת.... בהתחשב במגבר וברמקולים שלי ובהנחה שאני לא מחליף אותם, האם יש לי טעם להשקיע בכרטיס קול מעבר לכרטיס המובנה על הלוח אם? תודה

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  23. Started by fibrook,

שלום ברשותי כרטיס קול מסוג APACHE ACS-300 קניתי כרטיס קול PCI--> M-AUDIO AUDIOPHILE 2496 מה הצעדים הנכונים לבצע על מנת שאסיר לחלוטין את כרטיס הקול הישן ואתקין את כרטיס הקול החדש? (חומרה+תוכנה) אני מאמין שיש לי גם כרטיס קול מובנה על לוח האם. איך אני בודק אם באמת ישנו? האם מומלץ להסיר גם אותו (הכוונה יותר לעשות לו DISABLE) ? איך עושים זאת? אינני רוצה שום "התנגשויות" עם כרטיס אודיו החדש שלי. קניתי כרטיס אודיו איכותי - ואני מעוניין לזרוק את כל הזבל החוצה. (כרטיסי הקול למיניהם...) השימושים העיקריים שלי הם ליצירת מוזיקה ב REASON ו- CUBASE. מפרט: PC WIN XP PRO SP2 512 RAM עצות\טיפים\בעד\נגד\דברי חוכמה יתקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. Started by nahum8,

כרגע אני עם הOB. לוח אם P55 UD3L

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.