עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום אני מתכנן לקנות בקרוב PS3 ובנוסף גם טלויזית LCD כדי להפיק תמורה די משמעותית. הבעיה שלי היא בתקציב. בכל זאת PS3 ועוד טלויזיה זה לא עסק כל כך זול לתלמיד תיכון, אז אני מתכנן לקנות מסך בגודל 26" בערך. עכשיו אני יודע שבעולם נגני ה-MP3 הנגנים הגנריים הם זבל שכדאי מאוד להתרחק ממנו, אבל השאלה היא האם זה חל גם בטלויזיות? למשל, טלויזיה גנרית (KDF לדוגמה) מול טלויזיה של MAG או LG - האם אני אראה הבדל משמעותי כשאני אשחק ב-PS3? ואני מתכוון רק למשחקים, לא חשוב לי איכות שידור התכנים הטלויזיונים. דרך אגב, Metz זאת חברה גנרית?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  2. שלום, אני צריך כבל קואקסיאלי באורך של כ-25 מטר כדי לחבר בין המחשב לרסיבר (אין כניסת HDMI). לא הצלחתי להבין אם אני צריך כבל RG59 או RG60.. מצאתי כמה כבלים של 30 מטר באינטרנט, אבל אין עליהם יותר מידי מידע (נראה שהם RG59). הם יעשו את העבודה? יש המלצה על חנות מסויימת? http://www.alon-computers.co.il/items/516616 http://www.tronic.co.il/9309 http://www.mediagalaxy.co.il/rec/4292-%D7%9B%D7%91%D7%9C-RCA-%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99-%D7%9C%D7%94%D7%A2%D7%91%D7%A8%D7%AA-%D7%95%D7%99%D7%93%D7%90%D7%95-%D7%90%D7%95-%D7%90%D7%95%D7%93%D7%99%D7%95-%D7%93%D7%99%D7%92%D7%99%D7%98%D7%9C%D7%99-30-%D7%9E%D7%98%D7%A8- תודה רבה!

3. אז ככה, יש לי בשביל טלוויזיה (עדיף שתהיה 29 אינצ') DVD (קורא DIVX) ומערכת רמקולים (5.1 ולא בטוח שאני צריך רסיבר) בערך 4000-. בין הDVD השונים שראיתי יש לי התלבטות בין Pioneer DV383 וKiss DP1000, שניהם עולים בערך 800 שקל, ועל שניהם קראתי דברים טובים אני לא מבין מה ההבדל ביניהם לבין מכשיר יותר זול כמו vertex 312A, אם מישהו יוכל להסביר לי קצת אני אודה לו.. עכשיו, בנוגע לרמקולים ולרסיבר.. לא הצלחתי להבין למה אני צריך רסיבר בכלל... למרות שקראתי בכמה מקומות, עדיין לא הבנתי בדיוק מה הוא עושה והאם הוא הכרחי. אני מעדיף רמקוליים רצפתיים דרך אגב למרות שהבנתי שסטלייטים יותר עדיפים לסרטים.. אז יש המלצות בנושא? נגיד שאם אני לא צריך רסיבר יש לי בערך 1200 שקל לרמקולים, וזה משאיר לי …

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  4. מה הבדל בין רזלוציה וידיו 1600x1200 Pixel לבין באיכות HD 720p 1280x720 ומי יותר איכותי נחשב?

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. Started by LynxIL,

שלום רב, אשמח אם תעזרו לי, אני מחפש טלויזיה חדשה לסלון של ההורים שלי מדובר במרחק של באיזור 3.5 - 4 מטר, אין צורך בתלת-מימד אבל אשמח לסמארט, בנוסף אני רוצה לעשות לו סטרימינג של וידאו אולי אפילו לחבר אותו למחשב ל XBMC בעבר הציעו לי את E550 התקציב הוא עד 6000 מישהו יכול להמליץ לי על טלויזיה טובה? או שה-E550 עדיין מומלץ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. אני מתחבר לטלויזיה דרך כבל VGA - הדרך היחידה שלי דרך הנייד שלי. הבעיה היא שהתמונה מעט הצידה - ככה שבצד שמאל יש חלל ריק שחור, ומצד ימין התמונה נחתכת מעט. שמתי לב שזה קורה באופן כללי בחיבור VGA - גם עם נייד אחר. יש דרך להתגבר על הבעיה? לא מצאתי בהגדרות טלויזיה משהו שמצביע על כך, וגם לא בהגדרות המחשב עצמו. הרזולוציה היא כמובן המקסימלית ומסך המחשב כבוי.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by tomerco,

מה ההבדל בין שלושת הדגמים אני רוצה לקנות את אחד הכרטיסים האלה ואני לא יודע בדיוק מה יותר כדאי אז בבקשה עזרה ואם מישהו יכול לתת לי המלצה על רמקול 5.1 טובים זה יהיה ממש נחמד תודה מראש

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  8. יכול להיות שזה פשוט מאוד, פשוט הרבה זמן לא התעסקתי עם זה. יש PS3, מחשב נייח חדש שהורכב לפי מפרט. שניהם צריכים להתחבר למסך הזה: http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-audio-video/television/led-tv/UE32ES5500KXXU ולמערכת הקול Z906 של לוג'יטק : http://www.logitech.com/en-us/product/speaker-system-Z906 מה שחשבתי עד עכשיו זה מהמחשב למסך זה HDMI, מהפלייסטיישן למסך זה עוד HDMI. בשביל הסאונד כדאי לחבר עם שני כבלים דיגיטליים אופטיים או שיש דרך אחרת?

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  9. Started by DuDeAss,

או קיי היום חיברתי את המקרופון+אוזניות החדשים שקניתי מכיוון שהמקרופון שלי הישן הפסיק לעבוד אז חיברתי כמו שצריך לא עבד לא הצליחו לשמוע אותי והמקרופון לא הגיב האוזניות פשוט בסדר ניסיתי חיבורים שונים וכל זה חיפשתי בהגדרות ואני לא מבין מה לא בסדר? תוכלו לעזור לי בבקשה? ד"א התלבטתי אם לשים את זה פה או בתמיכה טכנית אז מצטער אם זה לא המקום הנכון תודה רבה לעוזר

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  10. Started by hassaf,

היי. רכשתי את האקסטרימר טיוי וכשאני מנסה להפעיל את התכנים שלו (מוזיקה, טריילרים, יוטיוב וכדומה) אני מקבל הודעת שגיאה: "לא ניתן לאתר קובץ הזרמה זמין" יש למישהו מושג מה עושים בנידון??

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by maor5,

שלום! יש לי mp3 של san disk 512 מגה sdmx1 עכשיו המכשיר לא קורא לי שירים ב עברית הוא מסמן אותם ב גיבריש איך אני יכול לעשות שיראו עברית? ממש תודה רבה לכ מי שיעזור!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by godis,

שלום, אני מעוניין לקנות רדיו דיסק לרכב (עד 500) אפשר המלצות?

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  13. Started by alabakazam,

שלום לכולם, האם ידוע למישהו דרך כלשהי להעברת קסטות וידאו בשיטת הבטאמקס לדיוידי ? כשפניתי לחנות שמבצעת את ההמרה תמחרו אותי לפי שעה = 60 ש"ח כלומר 180 לקסטה !! זה נראה לי מוגזם. מי שמתמצא בנושא מוזמן לעזור בתודה מראש, איתי

14. Started by ORBIT,

מסך LCD סאנסוי 42 אינטש חיבור נוכחי למחשב ע"י חיבור VGA רגיל כדי לצפות בסרטים באיכות HD (דרך המחשב) ברור לי שזקוקים לכרטיס מסך תומך HD ובעל חיבור HDMI (או רק HD?) בכל אופן, השאלה שלי מתמקדת בהערה שמצאתי במדריך של המסך: "לא ניתן ליישם את חיבור HDMI עבור פונקציה PC" מה זה אומר? שלא ניתן לצפות באמצעות המחשב בסרטי HD? אפילו אם קיימת חומרה מתאימה כגון כרטיס מסך תומך? (כמובן יחד עם התקנת מקודדים ל-HD) ================ פרטים טכניים נוספים: מחשב: מעבד: E216 לוח אם: ABIT I-45CV INTEL i945GC זיכרון: 1 גיגה WINXP מסך טלויזיה: סאנסוי 42" HDTV HIGH DEFINITION TELEVISION רזלוציה: עד 1024*768 מצבי רזלוציה HDMI: 480P - 1080P כניסות: אנטנה: 1X DIN TYPE 1XVGA - D-SUB 15 PIN TYPE 1X HDMI 1…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by avilavi,

**עריכה** כדי לא לפתוח מליון נושאים ערכתי את הנושא הזה.. אני קונה סולו 6 השאלה אם אני צריך כרטיס קול ואם כן אז איזה...? הלוח אם שלי: GA-H77-D3H חלק ממליצים להחליף, וחלק אומרים שזה מיותר... אני מבולבל לגמרי יש כרטיס קול USB עם פאנל בקרה לווליום-באס-טרבל?? ------ החדר שלי נראה ככה:

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by Koby,

מישהו מכיר מערכת לאוטו שגם מנגנת צרובים עם MP3 וגם יש לה יציאה לנגן MP3? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  17. Started by zivg,

שלום! קניתי השבוע את הנגן הראשון שלי, X5L ... (: שאלה לי: מישהו יודע עם איזה אוזניות הוא מגיע? קראתי את "תרבות האוזניות בארץ..." כך שאני יודע שאיני יודע בתחום, ומעולם גם לא האזנתי לאוזניות מקצועיות. אז כך, האוזניות של ה-X5 טובות? לקנות Sennheiser MX500? אוזניות כפתור או קשת זה רק עניין של טעם, או שקשת יותר טובות חד משמעית (אין לי ממש ניסיון או הרגל)? עדיף לקנות משהו אחר כמו, נאמר, PX200? התקציב שלי עד 500 בערך, מה אתם ממליצים? אה, ועוד עניין, ניסיתי לחבר ב-USB TO GO את מצלמת הקנון שלי (A70) - אך ללא הצלחה, מישהו יודע משהו? ועוד אחד אחרון, הורדתי את עדכון ה-FIRMWARE האחרון ושמרתי אותו בנגן בספריה באותו השם, אך לא מצאתי איך לעדכן! אני אידיוט? לא באפשרויות ולא בחוברת ההדרכה …

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום אז ככה אני מתלבט בין רמקול רצפתי או מדפי מה ההבדל מאיזו בחינות ההבדל בניהם?ועם אפשר המלצות וכמובן שיעמדו גם בצלילים נמוכים וגם גבוהים זה הכי חשוב והעם הDB כמה שיותר גבוה זה אומר שהרמקול איכותי יותר או שזה לא קשור יכול להיות שרמקול עם 88DB יהיה טוב יותר מרמקול עם 94DB?

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  19. קניתי מחשב חדש עם לוח P5K-E והכרטיס קול המובנה הוא sound max עכשיו או שזה לא מזההה את זה או שאני לא יודע איך להגדיר את העניין הורדתי את הדרייברים הכי חדשים זה לא פתר כלום יש לי וינדוס ויסטה ומעערכת 5.1 של לוג'יטק ה-x-530

• 40 תגובות
    • 5.6k צפיות
  20. אני בעיקרון לא חדש, אני אודיופיל כבר שנים אבל אני בא מעולם האוזניות עם כמעט אפס הבנה בכל הקשור בעולם הרמקולים... בעיקרון אני בדרך כלל מגגל ויוצא למסע של חקירות, וזה מה שעשיתי, אבל יש כל כך הרבה מושגים, כל כך הרבה הסברים שונים ובלבוליאדה אחת גדולה - אני בטוח שאנשים עם נסיון של שנים יכולים לסכם לי הכל במשפט אחד או שניים ולחסוך לי שעות של חיפוש והפנמה. אז ככה. נניח והייתי רוצה להעמיד מערכת רמקולים איכותית שמורכבת מזוג רצפתיים, זוג מדפיים, סנטר וסאב וופר, והם הולכים להתחבר לטלוויזיה, שהשימוש בה הוא קודם כל בממיר כמובן, במחשב כ-HTPC וגיימינג (ובעיקר גם כנגן מוסיקה, דרך יציאה דיגיטלית להגברה בכרטיס קול איכותי) ובקונסולת משחק. הבלבול מגיע בין מה שמקשר בין הרמקולים לכל אלו …

• 62 תגובות
    • 8.4k צפיות
  21. Started by E-rAzOr,

עד כמה טוב הכרטיס קול בלוח אם חדש ? ולאיזה כרטיס קול ניתן להשוות אותו ?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  22. שלום ברוך ה' התחדשנו במסך 42 LED חדש. יש לי כמה שאלות על דברים שנורא מציקים לי: 1) הוידאו במסך נראה ממש מהיר, כאילו הכל נמצא על הילוך מהיר (בחיבור למחשב זה נפתר) אחותי ואני שמנו לב בעוד אבי לא שם לב, הבנתי שזה קשור לחתדירות או משהו, האם יש דרך לשנות לסדר את זה או מה? זה ממש משגע לי תשכל. 2) שאני מעביר סרט HD לUSB ומחבר אותו למסך אני נתקל בבעיה שאומרים לי כי ההתקן ריק, הבעיה חוזרת עם USB פשוט 8 ג'יגה והארד דיסק חיצוני שלי, החיבור נעשה או ישירות למסך (יש חיבור מובנה) או לחיבור שנמצא על מכשיר DVD (לציין שהוא גם תומך בHD), בין מכשיר הDVD למסך מחבר כבל HDMI. אם מישהו יוכל לעזור לי מאוד אשמח. תודה ופסח כשר ושמח!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Akiles,

קניתי אותם לפני 7 שנים נהנתי מהם - לא רעים .. הגיע הזמן להשתדרג .. השאלה למה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724698 ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=750585 ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=764630 ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724682 ?

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  24. פשוט אנ רוצה לחבר את המערכת למחשב ואני לא יודע אם זה החיבור שמתכוונים בנושא הקודם.... יש חור אחד אדום ואחד לבן שכתוב מעליהם MD.... האם זה חיבור ה-RCA שיש צורך בו כדי לחבר את המערכת למחשב? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  25. Started by borg,

מהם היתרונות של חיבור הכבלים של הרמקולים במערכות סטריאו וקולנוע בייתי באמצעות חוטים חשופים במקום בננות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.