עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by rafi121,

שלום יש לי כרטיס Pinnacle pctv רגיל(בן שלוש בערך). התוכנה-תוכנת pctv vision. יש אפשרות לשמירת קלטות וידיאו אנלוגיות כ- mpeg2 אבל הקובץ=הסרט יוצא איטי מדי ובאיכות ירודה.מצליח יפה רק בשמירה כ -mpeg1. האם זה יעזור אם אשדרג את התוכנה? נראה לי שהסיבה שלא מצליח לשמור באיכות טובה היא בגלל מגבלת החומרה של הכרטיס. האם אני צודק? אם לא- איפה אני יכול להוריד גירסה מתקדמת יותר של התוכנה הנ"ל (לא מוגבלת בזמן)? ואם לא ידוע לך איפה- אז איפה אפשר להוריד תוכנה (לא מוגבלת בזמן)שתדע לשמור כ-MPEG מודרני ותעבוד עם הכרטיס שלי? האם כדאי לשמור כפורמט אחר שיתאים גם למחשב וגם למכשירי DVD? איזה פורמט(כולל גרסת פורמט), איפה התוכנה והאם תעבוד עם הכרטיס שלי?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  2. שלום רב, אז ככה אני בעל טלויזיה LG 42PA4500 חשבתי לקנות את המקרן קול הבא LG NB3520A http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=835142 80% מהזמן אני צופה בסרטים או סדרות ב HD נייד שאני מחבר לכניסת USB בטלויזיה הבעייה היית שכל הסרטים באיכות הגבוהה היו באים באיכות סאונד DTS וטלויזיה לא תומכת אז הייתי ממיר את האיכות ל AC3 ורק אז רואה. עכשיו בעזרת הסאונד בר אני יוכל לראות סרטים באיכות ה DTS ( לפחות זה מה שכתוב במפרט שלה ) אז קודם כל הייתי רוצה לקבל חוות דעת אולי ממישהו שיש לו את הסאונד בר הנל ( או משהו בסגנון) מה במיוחד מעניין אותי זה איכות הסאב וובר ( חשוב לי לציין שרף איכות השמע הוא לא בשמיים אני לא באמת יכול להבדיל מאיכות טובה לאיכות מצויין) כמו כן עוד דבר שלא מובן לי זה הת…

• 8 תגובות
    • 8.1k צפיות
  3. Started by raltal,

יש לי IRIVER H10 והעיברית שלו הפוכה מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  4. Started by haviv822,

אהלן חברה אני עסוק בימים האחרונים בעיצוב החדר שלי מחדש. בין היתר אני קונה גם מסך גדול למחשב שיחובר לממיר של הטלויזיה החדר שלי בערך 3.5 מטר על 3.5 מטר ואני רוצה לקנות רמקולים 5.1 נחמדים שישמשו אותי לצפייה בסרטים, הבעיה שהרמקולים אמורים לשמש גם לשמיעת מוזיקה לא פחות מצפייה בסרטים. הרמקולים אמורים להתלות על הקיר 2 על הקיר "הקדמי" שמאחורי המחשב ושתיים בקיר "האחורי" יש המלצה לרמקולים שכאלו??

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  5. שלום, אני צריך עזרה בבחירת מערכת סראונד 5.1 שתתאים גם למחשב עם כרטיס קול 5.1 וגם לקונסולות (בחיבור עם כבל אופטי) בתקציב של כ500 שקל. חשבתי על logitech z506 הבעיה איתה זה שיש לה חיבורי 5.1 רק למחשב ואין לה כבל אופטי בשביל קונסולות. תודה!

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  6. Started by ohad,

אני קונה את הרמקולים Creative Inspire 2.1 וכך: 1. אני חפשתי בהרבה אתרים את התמונה שלהם ( איפה מגבירים ומחלישים את עוצמת הרמקולים וגם איפה זה נמצא על הסאב ) ואני רוצה שתגידו לי איפה זה נמצא וזה מאוד יעזור לי. 2. וכמה וואט זה כול הרמקולים והסאב ביחד ורמס. 3. כרטיס הכול הזה מתאים Creative Sound Blaster Live! Value 5.1 ל-Creative Inspire 2.1. 4. חייב תשובה בהקדם!!!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by SyndromE,

לאחר שנה בערך מאז הגרסא האחרונה של X-FI Mode Changer, (שד"א הכילה לא מעט באגים) היוצר החליט לשחרר גרסא חדשה! http://www.spectra9.com/xfmc/xfmc.html בינתיים עובד לי בלי בעיות. אם יש לכם כרטיס X-FI ואתם לא מכירים את התוכנה, זה הזמן להכרות !

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  8. מחפש רמקול נייד שיש בו טעינה TYPE C בלוטוס 5 ואיכותי, יש חיה כזאת? עד 800 ש"ח +-

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  9. שלום לפני כמה זמן המלצתם לי על ATP 3 בנוגע לרמקולים למשחקים. גלשתי היום באתר של ALTEC בשביל לראות עוד כמה דגמים (הבנתי מכמה אנשים שזאת חברה טובה) , ומצאתי את הרמקולים האלה: http://www.altecmm.com/prod_video_flash.asp האם הם יותר טובים מהATP ? זה ישמע גרוע , אבל הם נראים יותר טוב :-[ :-[

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by nir567,

שלום לכולם! אז ככה שומעים עם הרסיבר כמו שצריך..הבעיה היא כשיש קפיצות קטנות של מתח. לדומא, אם אני מדליק את האור בחדר או בחדר ליד או אפילו אם אני מחבר מטען של פלאפון לחשמל, יש קיטוע קטן שנמשך חצי שניה, כאילו המגבר מפסיק לעבוד ומיד חוזר. וזאת חצי שניה מטרידה ביותר כשהיא חוזרת 3 פעמים בדקה.. מישהו מכיר את הבעיה שציינתי? תודה!! :nixweiss:

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. שלום יש לי פה כרטיס פריסה של DVD holywood real magic. ויש בו יציאה קואקסיאלית לחיבור לרסיבר , אבל השאלה מאיפה הכרטיס מקבל את מה שיוצא ביציאה הזאת הרי זה לא כרטיס קול. ודבר שני מישהו מוכן להסביר לי מה בדיוק הכרטיס הזה עושה כי גם בלי כרטיס כזה אפשר לראות דיודי במחשב. זה היה רק במחשבים חלשים נכון? המחשב שלי לא חלש אבל מה זה יכול לעזור אם אני יחבר את זה אצלי.?(המחשב שלי כתוב בחתימה) אשמח לקבל עוד פרטים על כרטיסי פריסה ומה אפשר לעשות איתם. בתודה אלדד.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  12. Started by Oquda,

שלום, התקציב שלי כ-300 ש"ח ואני אשמח לאוזניות גדולות ונוחות (הן ישמשו בעיקר למשחקים) הכ. קול שלי: http://i.imgur.com/H6PZc6P.png תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by The Dom,

יש לי אורגן YAMAHA PSR 273 וקניתי לו כבל מידי מחנות שלא אציין את שמה. בגלל שאני לא מבין בזה כול כך אמרתי למוכר אני צריך כבל מידי רגיל שמתחבר מהאורגן למחשב. קניתי את הכבל וקצה אחד שלו הוא עגול עם 5 פינים כאלה בתוכו והקצה השני אותו דבר- אני לא יכול לחבר אותו למחשב. מצטער אבל אין לי מצלמה יש רק של פלאפון- אני אנסה לעלות אח"כ תמונה מהפלאפון. האם בכלל קניתי את הכבל הנכון? איך אני מחבר אותו?

• 53 תגובות
    • 4.7k צפיות
  14. Started by barak19876,

ראיתי שיש נגן חדש ל iaudio רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו שווה לקנות או שזה סתם חרא iAudio A2 20GB וראיתי במפרט שלו שהוא יכול להקרין כתוביות של קבצים של SMI מישהוא מכיר את הקבצים האלה ומאיפה אני יכול להשיג סוג של כתוביות כאלה לסרטים ואם אוליי להעביר את סוג הקבצים של הכתוביות שיש לי לסוג הזה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  15. Started by redead,

אני לא מתכוון לראות סרטים על המחשב כי הוא מחובר לטלויזיה וגם מוזיקיה לרוב אני ישמע דרך הרסיבר ככה שהרמקולים שאני רוצה לקנות למחשב ישמשו בעיקר לפעולה שותפת עם המחשב+משחקים ( אני לא משחק כולכך הרבה זה בעיקר תקופות). אז כמה כסף בעצם כדאי להשקיע ברמקולים חדשים? איזה דגם מומלץ?

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  16. Started by shaul,

בעקבות מקרה מצער שבו איבדתי את החוברת הפעלה של הDVD הזה...אני צריך(בבקשה) את ההוראות כיצד להפוך את הDVD הזה למולטיזון

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  17. Started by sroolik,

שלום ! אני רוצה לקנות רמקולים למחשב, רק זוג רמקולים (יכול להיות שאני אוסיף סאב) ויש לי כמה שאלות: 1.רמקולים יכולים לעבוד ללא מגבר ? 2. יש לי הזדמנות לקנות שני רמקולים כ"א 35 RMS ביחד עם מגבר חזק של שרווד, לא יודע בדיוק איזה דגם אבל אני יודע שהוא 4 ערוצים ושהוא ממש איכותי הבנאדם רוצה 400 שקל על הרמקולים והמגבר ביחד (זה כמובן יד שנייה) האם שווה לקנות את זה ? 3. איזה סט 2.1 יש הכי טוב במחיר של 350-400 שקל ? תודה !

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  18. Started by Kremb0,

שלום לכולם ,אני לא יודע אם זה המקום המתאים לרשום את זה , לכן אם זה לא אז בבקשה תעבירו את זה למקום הנכון . תודה רבה . אני מוכר את האוזניות ה DT880 שלי .האוזניות חצי פתוחות , מאוד נוחות על הראש עד שכמעט ולא מרגישים אותה . האיכות סאונד שלהם ממש מצוינת, והן בעלות התנגדות חשמלית של 250 אום .חשוב לציין , שהאוזניות נקנו נפני פחות מחודש , והן נראות כמו חדשות ממש מכיוון שבקושי השתמשתי בהם עקב הצורך במגבר . האוזניות מגעיות עם אריזתן המקורית. האוזניות נקנו ב-1700 שקל ואני מוכר אותם ב-1200 . איי סיי קיו : 241104551 איימיל: topi_pi@nana.co.il אני ממש מצטער אם זה לא המקום לכתוב את ההודעה הזאת , אבל לא ראיתי פה לוח מכירות .

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  19. בבקשה תעזרו אני חייב את זה דחוף!

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  20. Started by Armageddon1,

LX-V998H 950 שקל שווה לקנות איך הרמקולים האלה בסדר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. הי קודם כל אציין שאני ממש לא מומחה בתחום. חובבי מוזיקה אצלנו במשפחה אבל מסתפקים לרוב ברמקולים סטנדרטייים של מערכות מיני סטראו רגילות. השאלה היא - יש לי מערכת מיני (SONY) בסלון שמחוברים אליה חוטית 2 רמקולים סטנדרטיים . לרוב משדרים אליה בבלוטוס. יש לי הכנה לרמקול גם במטבח וצינור מקשר לאיזור המערכת. בנוסף אני רוצה להוסיף רמקול בלוטוס במרפסת ומחפש דרך לשמוע את זה יחד עם המוזיקה בבית. ההבנה שלי היתה שאני צריך איזשהוא מכשיר שיודע להתחבר בלוטוס גם למקור המוזיקה (נניח מחשב), וגם יודע להוציא מוזיקה גם לרמקולים החוטיים הקיימים, גם לרמקול חוטי נוסף במטבח וגם לרמקול בלוטוס במרפסת. ניסיתי קצת לקרוא על רסיברים ומגברים אבל די הלכתי לאיבוד.... הכל נראה לי הרבה מ…

22. Started by vToMy,

קונים לי בארה"ב ;D באיזור קרוב לני-ג'רזי. לפחות ג'יגה זיכרון... עדיף שיגיע עם אוזניות. יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  23. שלום. הוצעה לאבא שלי המערכת הבאה: רסיבר Yamaha RX-V450 במחיר 1,900 ש"ח רמקולים Canton Movie 6.1-MX במחיר 2,400 ש"ח. רציתי לדעת אם מישהו מכיר את המוצרים, ומה דעתכם לגבי האיכות, והמחיר. בפרט לגבי חברת קנטון שלא שמעתי עליה מעולם. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  24. Started by malcolmx9,

אני נוסע לבאג בעוד כשעה וחצי, לקנות את הנגן X5. לפי מה שהבנתי מקריאת חלק מההודעות בפורמים, העובדים בבאג לא מוסרים לי את החבילה השלמה של הנגן כשאני קונה אותו, ואני אמור לבקש לחוד מטען או משהו דומה שבעיקרון אמור להיות כלול בחבילה. אז למי שקנו את ה-X5, מה בעיקרון אמור להיות בחבילה? שאני אדע שאני מקבל את מה שצריך ולא פחות. עריכה: זאת החבילה שרשומה בבאג- יש משהו בנוסף?

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  25. Started by eliil1,

שלום. אין לי בבית ממיר ,פשוט אנלוגי כמה ערוצים שנמאס מהם.. שמעתי שאפשר אבל לראות טלויזיה דרך המחשב בחינם. איך זה אפשרי? תודה [=

• 13 תגובות
    • 11.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.