עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הרמקולים הישנים שלי עדין טובים(CREATIVE SBS450 )אבל השנאי ל12V AC 2.9A מת. ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא מצאתי למישהו יש מושג מי מוכר שנאים כאלו? 220V-12V AC

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  2. בנוגע לכרטיס קול- ישמש לאוזניות שאני אקנה ולרמקולים ATP-3 של Altec Lansing.. האוזניות צריכות להיות סגורות מוזיקה- לרוב מוזיקה של פעם, שנות ה-60-70-80, מעט 90, בכלל לא מאזין ל-2000+. סרטים- תוכן באבחנה גבוהה, 720p, 1080p. אם זה משנה אם מדובר ב-DTS או לא, אז תשאלו.. אני לא יודע. הערות: 1. כרגע אני עם אוזניות פשוטות ועם הרמקולים שציינתי, לרוב אני משתמש באוזניות כי רעשי הרקע מפריעים לי להנות מהרמקולים וכי ווליום גבוה מידי מפריע לאנשים. 2. בעבר פתחתי דיון דומה אך ללא כרטיס הקול, המליצו לי על ה-RP21 של Equation. אהבתי את איך שהאוזניות נראות והמחיר סביר בהחלט. ממש לא אתנגד להמלצות על אוזניות נוספות. ולא, אין לי את הראש להסתובב בחנויות של ציוד מוזיקה ולהאזין לכל מיני אוזנ…

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  3. Started by Mr.Pepo,

בעיקר בשביל לשחק ב-xbox 360. מחפש תמורה הולמת לכסף. תקציב עדיין לא סופי, אשמח לטלוויזיות mid range

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  4. היי, כשאני בא לקנות טלוויזיה חדשה - איזה חיבורים עליי לחפש כדי שיהיה אפשר לחבר את הכרטיס קול של המחשב לרמקולים של הטלוויזיה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  5. שלום, יש לי רמקול למחשב 8 אום ורציתי לדעת איך אפשר להוריד את התנגדות שלו ל- 4 אום. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש לי את כרטיס ה וידאו וטלוויזיה LEADTEK WINFAST PVR3000 LP http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1119 רוצה לחבר למחשב את הכבלים (HOT) >> האם אני מחבר דרך הממיר ? עם הכבל שיכנס למחשב במקום למכשיר TV ? >> או אני מחבר את הכבל של הכבלים, ישירות למחשב/לכרטיס?

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  7. מחפש רמקולים 2.1 למחשב הכי טובים שיש כיום וניתן להשיגם בארץ - עד 2500 ש"ח. תודה לכם. הצרכים: שמיעת מוסיקה. זה הכול. בחיפוש ראשוני, אלה נראים מבטיחים. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16566 האם יש מקום בו אפשר לשמוע את הסטים השונים?

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  8. Started by giliboy,

היי, אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב 2.1 התקציב הוא עד 800 ש"ח. התעניינתי בכמה רמקולים כגון Logithec, altec lasing אבל לא היו במלאי. יש חברה divoom שיש לה רמקולים עם עוצמה חזקה והם זולים האם מישהו מכיר? הייתי מעונין שתמליצו לי על רמקולים איכותיים.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  9. Started by levimadman,

מעוניין לדעת עד כמה הטלויזיה טובה - ואפילו הצעות לדגמים מקבילים במחירים דומים. (אגב.. המחיר שקיבלתי עליה הוא 2750..).

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  10. היי, עכשיו כשיש הארד דיסק חדש, הגיע הזמן להתחיל להוריד סרטי HD. ולהלן השאלות שעלו לי בעקבות החיפוש: א. סרט באיכות 1080P שמוצג על מסך ברזולוציה נמוכה יותר מציג רק על חלק מהמסך. האם במסך של 1920*1080 הוא יציג על מסך מלא? ובהשאלה, האם סרטי 720P מוצגים במלואם עם מסך שתומך ב1366*768? ב. יש לי 2209WA לא ראיתי שהא תומך ברזולוציה של 720. הוא תומך ביותר מזה, אבל לא ברזולוציה הספציפית. מה אני אמור לעשות כדי לראות עליו 720 באיכות האמיתית? תודה מראש וסליחה על הבורות

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  11. אז ככה, יש לי רסיבר שמחובר למחשב בחיבור אנאלוגי, ולרסיבר מחוברים 4 רמקולים בתור MAIN SPEAKERS ועוד שניים שסתם לקחתי לניסוי מאח שלי וחיברתי ל-CENTER חוץ מזה מחוברים לי 2 רמקולים רגילים למחשב גם כן בחיבור אנאלוגי זאת תמונה של הלוח אם מאחורה עם הכניסות - http://img13.imageshack.us/img13/5496/30600108.jpg ליד כל כניסה עם צבע שונה רשום למה היא נועדה?(אפור - SIDE שחור-REAR כתום-CENTER/SUB ירוק - OUT) אבל לא נראה לי שזה ממש משנה כי ניסיתי לחבר לכולם ובכולם אותו דבר, רק צריך להגדיר אותם שיהיו הרמקולים שמקדימה... אני מניח זה לאנשים שקונים הרבה רמקולים ורוצים לראות סרטים בסראונד מול המחשב. בכל מקרה, לכן שני הרמקולים הרגילים מחוברים לכניסה השחורה, והרסיבר לירוקה (משום מה כשהרסיבר …

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  12. Started by ftom2,

היי, אני מחפש DVD מקליט עם כניסת USB בטווח מחירים שצויין למעלה. אני צופה בעיקר בסרטי XVID ויש לי טלוויזיה עם מסך רגיל (לא רחב). חשוב לי אמינות - שלא יתקלקל אחרי שנה, ושיהיה אינטואיטיבי (קל ללמידה). תודה.

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  13. שלום לכם, לאחרונה היה לי סרט מאוד רע עם אוזניות של RAZER שהחלפתי עקב מה שחשבתי היה בעיה עם המיקרופון שלהם לאחר ההחלפה התברר לי שטעיתי והבעיה היא באופן וודאי תוכנתית הבעיה היא שאם אני מדבר עם מישהו בכול תוכנת צא'ט קולי שהיא,אני מקבל פידבק ישיר ממה שאני שומע,כלומר: אני רואה סרטון ביוטיוב>מדבר כמה שניות>החבר שלי שומע אותי ואת הסרטון שלי למרות שאני עם אוזניות. ניסיתי הסרה והתקנה של הדרייברים אך לשווא,עוד מישהו נתקל בבעיה הזאת? ואם כן איך אפשר להתגבר עליה? זה הורס לי לגמרי את הניסיון להנות ממשחקים שבהם אני צריך תקשורת, תודה ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  14. Started by laviko1,

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JW32XV550#more_info היא נחשבת טובה?

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  15. יש לי מערכת קולנוע ביתית (5.1), רמקולים PEERLESS MAGIC 8 ורסיבר PROSOUND SX-4001AM. (זה מחובר למחשב) 1. בעיה אחת היא שכשהמערכת דלוקה(הרסיבר), הרמקולים עושים רעש מוזר כזה (כמו שבטלוויזיה יש שלג). כשהמוזיקה לא פועלת, שומעים את הרעש בבירור וכשיש מוזירה עדיין שומעים אותו אבל חלש בגלל שהמוזיקה חזקה ממנו. למה זה ומה אפשר לעשות? 2. רציתי לשאול אם יש אפשרות שה-Master Volume ישלוט גם על הסנטר הסראונד ולא רק על ה-2 רמקולים של הפרונט? כי המאסטר ווליום שולט רק על הפרונט וכדי להנמיך/להגביר את הסראונד/סנטר, אני צריך לעשות את זה בנפרד מהווליומים שלהם(כמו הבאס, טרבל). 3. ועוד שאלה זאת שלאה כללית יותר, אם זה משנה אם אני מחבר את המחשב ל-VCD או לAC3 ומה עדיף, למה כדאי את הטלוויזיה/DVD נגיד.…

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  16. Started by TermiNal,

אהלן, במשך חודשים ארוכים המחשב הביתי שלי מחובר לLCD שלי מדגם 32LG32R והכל עובד נהדר. הגדרתי בזמנו את שני המסכים דרך הNVIDIA CONTROL PANEL (יש ברשותי כרטיס מסך מדגם 5800GT) ומעולם לא היו לי בעיות, עד היום. רציתי לראות היום סרט אז הדלקתי את הLCD כהרגלי ופתאום חשכו עיני - כל התמונה בגוון צהוב כזה, ועד כמה שאני מצליח לראות בעיקרון כל מה שלבן הופך לצהוב ולכל התמונה בכללי יש צבע כזה דהוי צהבהב.... לא עזר שום דבר, התקנתי מחדש דריברים, שיחקתי עם הכבלים,ניסיתי לשחק בהגדרות של המחשב ושל הטלוויזיה וגם איפסתי את ההגדרות של הטלוויזיה להגדרות יצרן ובעצם מה לא בINPUT אחרים זה עובד בסדר גמור (למשל בXBOX הצבעים כמו תמיד).. בקיצור אני אובד עצות מישהו יכול לעזור לי?? תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכם, אני צריך המלצה על רמקולים (ואולי גם סאב) עבור צפייה בסרטים מהמחשב (ואם זה אפשרי אז אולי שיוכלו להתחבר בעתיד גם ל-DVD). טווח המחירים הרצוי הוא 400-600 ש"ח. הסרטים מוצגים בטלוויזיה על ידי כבל והמרחק של הצפייה מהטלוויזיה הוא כ-3 מטרים. חשוב שחווית השמע תהיה כמה שיותר טובה ושאת הרמקולים יהיה אפשר לתלות על הקיר. עד עכשיו השתמשתי ברמקולים של המערכת סטריאו בשביל לשמוע את הסרטים ואם מערכת סטריאו תהיה אופציה טובה יותר אז היא גם תתקבל. ראיתי את הרמקולים של לוג'יטק מדגם Z-2300 חדשים מארה"ב כולל משלוח לארץ בסביבות ה-100$ וידוע לי שזהו מחיר שנמוך ביותר מחצי מהמחיר הרגיל של הרמקולים האלו בארץ. בנוסף לאחי יש את הרמקולים האלו והאיכות שלהם מעולה (קנה אותם בארץ). האם הרמקולים נחש…

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  18. אז ככה:יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם וכרטיס קול שקניתי אליו מחוברים עכשיו שתי רמקולים וסאב ועוד מערכת סטריאו ישנה עם שתי רמקולים (בשביל שיהיה סוג של סראונד).עכשיו הכרטיס קו להחדש בעייתי קצת,יש לו בעייה במגעים והקול לא מאוזן וצריך כל פעם לשחק עם הסקאלה של הleft וright בvolume control וזה ממש מעצבן,הבעייה הזאת היא רק בחיבור של הרמקולים הקדמיים (הרמקולים והסאב).עכשיו בכרטיס קול הישן החיבור לרמקולים האחוריים הרוס אז חשבתי לעשות דבר כזה: להפעיל את שתי הכרטיסי קול,ולזה שמובנה על הלוח אם לחבר את הרמקולים הקדמיים,ולכרטיס קול השני לחבר את המערכת סטריאו ביציאה של הרמקולים האחוריים שלו האם דבר כזה אפשרי בכלל? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום לכולם, ראיתי היום את האוזניות במחיר של כ- 180 ש"ח והיתרון הוא שהן האוזניות IE היחידות שראיתי שמתלבשות על האוזן (CLIP-ON) כך שאין מצב שבזמן פעילות ספורטיבית הן יזוזו מהאוזן. קראתי ביקורות מעורבות על אוזניות IN EAR על כך שבזמן פעילות ספורטיבית הן זזות ומפריעות לאימון השימוש של האוזניות יהיה לשמיעת מוזיקה בעבודה, ריצה ורכיבת אופניים כך שחשוב שלא יפריע ויהיה נוח לשמוע מספר שעות ברצף. הקשבתי היום לאוזניות IE של נוקיה והאוזניים כאבו לאחר מספר דקות... הנגן שבו אני משתמש הוא פשוט וקצת חסר עוצמה כך שאני צריך אוזניות שנותנות עוצמה גבוהה יחסית ולא רק ב- FULL VOLUME. אני שומע בעיקר רוק ושירי גלגל"צ אז חשוב שיהיה באס אבל שלא יהיה מוגזם וכמובן שאיכות השמיעה תהיה טובה יחסית לתקצ…

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  20. שלום לכולם! אני מחפש המלצה לרמקולים 2.0 שיתחברו לטלויזיה שלי (SAMSUNG A450). אני צריך רמקולים לא גדולים מידי שיהיה אפשר לתלות אותם על הקיר ושיגיעו עם שלט רחוק, השימושים העיקריים שלהם יהיו לסרטים וXBOX360. התקציב שלי כרגע הוא 800 ש"ח. עוד שאלה, אני מתכנן לחבר את הרמקולים לכניסה של האוזניות בטלויזיה האם זה יוצר איזשהי בעייה? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  21. היי, רכשתי היום אוזניות של Philips SHP-2500 - הנה http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=7235# העוצמה של הווליום לא משהו רועש ורציתי לשאול על איזה אוזניות אתם ממליצים ? אני צריך את האוזניות בשביל המחשב לשמוע מוזיקה 99% מהזמן ומדיי פעם מחבר ל-LCD. חשוב לי : 1. אוזניות גדולות מאסיביות כמו הפיליפס. 2. שיהיה ווסת ווליום. 3. עוצמה גבוהה. מה אתם מייעצים לי ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  22. שלום יש לי טלוויזיה חדשה Samsung LA32A450 LCDו32ואינטש, זוהי טלווזיה בעלת רזולוצית HDTV READY720P ולא 1080P . יש לי מחשב נייד , של LENOVO , ללא יציאת DVI או HDMI , ואני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה כדי לראות סרטים וסדרות וגם לעבודה שוטפת ( במקום להסתכל על המסך של הנייד). למחשב הנייד יש שתי יציאות איתן אני יכול לחבר אותו למסך החדש: VGA ו SVIDEO המרחק של המחשב הנייד מהמסך הוא כ 5 מטר , כל שאשתמש בכבל של 5 מטר או 6 מטר. הייתי רוצה את חוות דעתכם מה הדרך הטובה והאיכותית ביותר לחבר את המחשב הנייד למסך החדש כדי לקבל איכות תמונה מקסימלית . חשבתי על האפשרויות הבאות: 1) לחבר מהVGA של הנייד לחיבור VGA של המסך כלומר לאורך כל הדרך כבל VGA 2) לחבר כבל VGA מהמחשב הנייד, ואז להשתמש במתאם…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. היי, כפי שצויין בכותרת אני זקוק להמלצה לממיר אותות דיגיטליים לאנלוגיים איכותי כמה שניתן הכולל מגבר בכ-450$ [ניתן לחרוג אם באמת משתלם]. הקנייה אינה צריכה להתבצע כלל וכלל בארץ, אפילו מומלץ מחו"ל לאור הפרשי המחירים בד"כ. חשבתי בין היתר גם על כרטיסי קול מאסוס כמו הD2X והESSENCE STX. עריכה: גם זה נוסף לרשימה: http://cgi.ebay.com/Digital-to-Analog-Stereo-Audio-Converter,Switch-TC-7510_W0QQitemZ370150312298QQcmdZViewItem#ebayphotohosting

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by RoD,

ברשותי אוזניות עם ספוג במצב זוועתי, מדגם K412P של AGP. תהיתי אם יש חנות באינטרנט או בארץ שמוכרת ספוג חלופי, או שאולי למישהו יש טיפים לאיך אפשר לשפר את המצב?

• 3 תגובות
    • 4.2k צפיות
  25. Started by gjook,

שלום לכולם , מרחק הצפייה אצלנו הוא בין 2-4 מטר לכן אני מתלבט בין 37-42 אינצ'... הייתי בטרקלין חשמל , והמוכר הציעה לנו טלוויזה sony kdl-375 Bravia , המחיר הוא 5440 , והוא אמר שנשארה להם טלוויזיה אחת ב4440 שהיא חדשה באריזה פשוט יש להם עודפים. בכל מקרה חיפשתי את הדגם באינטנרט, ומצאתי רק Sony Bravia KDL37S4000E יכול להיות שזה אותו דגם-מה שכן הוא עולה באינטרנט ממחיר של 4290 ש"ח...-מה שנותן לי תחושה שאכן מדובר באותו דגם. אז השאלה שלי היא כזאת , האם מדובר באותו דגם ?...והאם הדגם הנ"ל הוא ממולץ לצפייה בכבלים\לווין\DVD (לאו דווקא HD...) -פשוט המוכר טען שהדגם הנ"ל מצטיין בצפיה בתכנים שהם לא היידיפינשן.. והשאלה השניה האם ישנם דגמים אחרים ממולצים יותר , בתווך מחירים של נניח 5000 ש"ח …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.