אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
החלטתי לפתוח סקר ולראות מה אתם חושביים איזה מכשיר אתם מעדיפים אז הצביעו
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשבקולנוע ביתי HTPC השאלה שלי היא כזהות מה התפקיד של הכרטטיס טלויזיה ואם הוא חייב להיות במערכת קולנוע ביתי? ואם יש דרך אחרת חוץ מכרטיס טלויזיה לחבר את הטלויזיה ואם כן איך? ואם אני צריך להשקיע בכרטיס מסך או כרטיס קל במערכת HTPC!?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הCX 300 היקרים שלי כבר חודשים לא שומעים כמעט באוזניה אחת, עדיין באחריות הגעתי לחנות היום ונאמר לי שזה אומר ניקוי שלא כלול באחריות ב-50 ש"ח עם כל הסיבוב של להגיע לשם שם כבר שווה לי לקנות חדשות אני חושב מה יש בתקציב הנ"ל וטוב? ממש אהבתי את הCX 300 (וגם את האטמים הכי קטנים שלהם), אבל החזיקו שנה וחצי ראיתי בZAP מחירים של CX300 \ CX300II באיזור ה-80-100 זה הגיוני? מה לגבי EBAY זה אופציה בכלל או שאני לא אדע מה מזויף? (יש חנויות אונליין אחרות בסגנון ששולחות לארץ?) אפשר גם חברות אחרות בדגמים שלא נופלים מהCX 300
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=2144 לבין: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=786 ו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=5550 מה ההבדלים? המון תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בחדר מערכת של שני בוקסות גדולות וישנות של warfedale + מגבק ישן של פישר.. שלדעתי מוציאות צליל לא רע (אין לי בדיוק עם מה להשוות מהרמקולים הרציניים של היום.) עכשיו מצאתי בחור שקונה ממני את המערכת ב 600ש"ח.. אז חשבתי אולי למכור לו את הרמקולים הנ"ל ולרכוש מערכת 5.X אשר תתפוס לי הרבה פחות מקום בחדר וגם יהיה לי צליל היקפי.. (אני משחק הרבה,רואה סרטים,ו סתם שומע מוזיקה..) התקציב שלי לקניית מערכת 5.1 חדשה הוא 800ש"ח.. האם כדאי לי להחליף את המערכת הנוכחית למשהו קטן וקומפקטי כמו 5.1?? אם כן איזה דכם ושל איזה חברה.. הכי חשוב בשבילי שהסאונג לא יהיה נחות יותר מהרמקלים הנוכחיים והישנים שלי.(שנת שמונים ומשהו..) ושיהיה להם הספק ווליום מכובד.. 8) תודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס sb-live value 4.1 השאלה שלי היא אם מישהו יכול להמליץ על תוכנת דמו שמדגימה את הסראונד (ראית פעם משהו דומה של מסוק שמסתובב סביב מרכז החדר ןכן') תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות למחשב ואני מתלבט בין שני דגמים מחברות שונות. אני ממש לא מבין בסוגי אוזניות למיניהם , אני אשמח אם תעזרו לי להחליט מה לקנות. הדגמים: JVC - http://www.220v.co.il/site/productspec.asp?id=1421 ZALMAN - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4415
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם כדאי לקנות טלוויזית פלזמה למרתף?? הבנתי מקריאה באינטרנט שהבעיה העיקרית של הפלזמה היא ההשתקפות עם האור אבל בגלל שאנחנו רוצים לשים אותה במרתף אני לא חושב תיהיה בעיה של אור שנכנס מבחוץ. מה אתם חושבים אני צריך עזרה בנושא.. אני מוכן להשקיע עד המחיר של 6500 שקל בשביל הטלוויזיה. האם כדאי ללכת על הפלזמה או לחכות לירידת מחירים של מסכי הLED??? מי שמביע את דעתו שירשום בבקשה גם על איזה דגם הוא ממליץ במחיר הזה זה יעזור לי מאוד! תודה לעוזרים :]!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב לקנות את הנגן MP3 Clubin Slider 512MB. http://www.clubin-mp3.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=36 מכמה סיבות עיקריות- 1- המחיר שלו 250 שקל. 2- יש לו רדיו FM מובנה (מה שאין לסנסה של סנדיסק שירדתי ממנו) 3- הוא תומך כנראה בתיקיות (גם בגלל זה ירדתי מהסנסה). 4-הוא נראה טוב ביחס לג'נריים אחרים, אם הוא ג'נרי, במחיר הזה. יש למישהו נסיון עם הנגן (או החברה) או משהוא להגיד על ההחלטה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום! אני מעוניין לתלות את הטלוויזיה, שעד היום עומדת על מעמדה השולחני, מטעמי מקום. אני מחפש מתקן אשר יכול להתכוונן מבחינת הצמדה והרחקה מהקיר וסיבוב ימינה ושמאלה (אני צופה לרוב מהמיטה ולכן חייב שזה יצא למרחק מהקיר שיאפשר צפייה נוחה) כך שמה שאני מחפש זו זרוע דו מפרקית. הטלוויזיה כמובן 32 אינטש והייתי מעוניין במתקן ב200 ש"ח עם חריגה ל250-300 ככה במידה ואין במחיר הזה. מצאתי את המתקן הזה שנראה שעונה על הצרכים: http://exp.shopy.co.il/products/147959. 1. מה אתה אומרים עליו, איך החברה הזאת "שיח" נחשבת? 2. יש המלצות למתקנים אחרים? 3. איזה חברות נחשבות בכלל בתחום הזה? 4. יש עוד דברים שצריך לקחת בחשבון כמו חלקים שלא נכללים? אשמח להמלצות מאנשים עם ניסיון בתחום או אש…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול, בשעה טובה, קניתי מגבר של DENON, אם זכרוניאינו מטעני, דגם AVR 1406. אני מחפש סט של רמקולים (קדמיים, אחוריים, סנטר וגם סאב), לא סטלייטים (כי יש לי סלון גדול מאוד). לצערי התקציב מוגבל, בואו נאמר משהו כמו 6000 ש"ח, כולל או לא כולל הסאב... יש למישהו המלצות בעניין? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי A3D2 ובXP כפי שאתם יודעים אין דריברים לכרטיס, חוץ מאלה של MS לכן המשחקים משתמשים בכרטיס אבל בלי ההאצה שלון, ובכל משחק אני נאלץ לשחק על 3D Positional stereo או SOFTWARE EMULOTION האם כאשר אני אשים במחשב Audigy2 הביצועים יעלו?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם! רציתי לשאול האם קיים מפצל מציאה אחת של אודיו(בצבע ירוק) ל2 יציאות.? כי יש לי גם אוזניות וגם רמקולים, ואני רוצה לחבר את שניהם מאחורה. ושני החיבורים של שניהם בצבע ירוק. מישהו יודע אם קיים מפצל כזה? ואשמח לחנות באיזור רמת גן, ותל אביב.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לקנות את האוזניות Audio-Technica ATH-A900LTD מ-EBAY, תמורת 310$ (1380 ש"ח) כולל משלוח. אני קונה את האוזניות האלה לשימוש ביתי, בעיקר לז'אנר מטאל, אחרי שקניתי את ה-Audio-Technica ATH-FC7, והתאכזבתי מהם בגדול. מה אתם אומרים? כדאי לי ללכת על הקנייה? רק 9 פריטים נשארו, ומדובר במוכר מפורום הדפיי שפשוט מוכר את האוזניות האלה כמו סוכריות בשבוע האחרון (מדובר באיזה שהיא תחרות בפורום).
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי אצל חבר שלי את המכשיר הזה שמחברים למחשב דרך USB והוא מאפשר להקליט את השירים דרך הקבל האופטי שבא עם המינידיסק... יש לי MZR-500 ועם המכשיר הזה לא מקבלים את החיבור USB, רציתי לדעת מאיפה או האם בכלל אני יכול לרכוש או למצוא אחד כזה - באופן מיידי!!! עזרו בהקדם .... בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב היום החלטתי שאני הולך לבנות את המקרן ב-300$ כדיי להיפטר מהטלוויזיה של SIMENS שבת 20 שבחדר שלי... עכשיו אני זקוק לכמה דברים: 1. המלצה למסך LCD טוב... אני חושב שצריך 16 MS... 2. איך אני משיג את המקרן שקופיות לא מצאתי כזה בזאפ... או שלאיזה עדשה אני זקוק כדי שתגדיל את התמונה... 3. אם אני עושה המקרן שקופיות אני צריך מסך כזה של הקרנה אחורית כי אין לי מקום בחדר לשים את המקרן שקופיות... אפשר להשיג דבר כזה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מסך 2209wa עם כניסת vga פנויה וממיר הוט טומסון דגם dci5211hot לממיר יש יציאת scrat ויציאת CVBS מה האפשרויות העומדות לפני אם אני רוצה לחבר את הממיר למסך?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם אני רוצה לקנות אוזניות אלחוטיות חדשות למחשב. האוזניות כמובן צריכות להיות סטריאופוניות או אפילו עם צליל סראונד אז אם למישהו יש המלצה לאוזניות אלחוטיות באיכות טובה (לא משהו אודיופילי) בבקשה שיכתוב אגב, יש אוזניות אלחוטיות שמתחברות לUSB דרך בלוטות' או משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות רמקולים למחשב בעיקר בשביל סרטים. התקציב כמו שרשום בכותרת נע בסביבות ה 500 שקל, אני מעדיף מערכת 2.1 אבל לא נעול על זה. שמעתי היום את EACAN A200II ודי אהבתי אותם, אבל השמיעה שלי רחוקה מלהיות מוזיקלית, קראתי את הפוסט וההמלצה שם זה לקנות JBL, אבל אני לא ממש אוהב את העיצוב שלהם, וגם לא ממש בא לי להשקיע 600 שקל, אז מה עוד יש מומלץ במסגרת התקציב הזה? מה דעתכם על EACAN? או על LOGITECH Z-3E? MICROLAB FC-661 2.1? תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בשבוע הקרוב אנחנו בשלבי סיום של הסלון כלות ... מה שחסר לנו זה הגברה לעסק... אני כאן בשביל להתייעץ איתכם על רמקולים שיכולים לתת לי עוצמה גבוה ואיכות צליל נקייה. אני לא מחפש איזה רמקול של DJ מהגודלים ..אני רוצה משהו עדיין יפה ושאפשר לתלות על הקיר כי בכל זאת זה סלון כלות וזה צריך להשתלב עם העיצוב של המקום.. ראיתי בכמה באתי עסק שיש להם שם JBL לבנים כאלה לא גדולים ולא קטנים גודל סביר שהם תלויים על הקיר...שהם נראים לי בסדר גמור ונשמעים גם טוב ... אז אם מישהו יודע את הדגם הזה שגם ארשום ... כל הקטע זה שבמהלך היום יהיה ברקע מוזיקה חלש ונעיים לאוזן וברגע שהווילון נפתח והכלה יוצאת שיהיה בעוצמה מרשימה ואיכותית ... תודה לכל העוזרים . ודרך אגב המקום סגור לא פתוח.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רקע- לקראת המעבר לבית החדש, החלטתי להשתדרג גם בסאונד, ולכן צריך את המלצתכם. התלבטות ראשונה: איפה לשים את המערכת. בסלון יש לי טלוויזית LCD 47 אינץ' של טושיבה, 47WL66E. כמובן ש FHD. (וכמובן ספות יותר נוחות, כורסא וכו') בחדר אמור להיות מסך מחשב 28" עם פאנל TN, כידוע, לא אמור להיות משהו משהו, אבל לפי התגובות עליו הוא אחלה. ההתלבטות היא איפה לשים את המערכת- בחדר או בסלון. אם היא תהיה בסלון, התקציב אמור להיות בין 3-4K לכל המערכת. אם בחדר, 3K מקסימום.(אולי אפשר חריגה, אבל זה יצטרך לחכות עוד זמן) בסלון אני אחבר אותה למחשב HTPC שיפעיל קבצי MKV ב 720P (קשה למצוא 1080 ) בחדר היא תחובר למחשב שלי, שיפעיל את אותם קבצים... ובנוסף להם, היא תשמש גם למוסיקה. התלבטות 2- מדפיים או…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אז הרמקולים הנוכחיים שלי (Microlab FC661) מתחילים לעשות בעיות ואני מעוניין להחליף אותם. אני מחפש מערכת 2.1, בסגנון של הFC661, כלומר שתהיה שליטה על עוצמה, באס וטרבל(Treble), עם עדיפות למשהו איכותי (לא הכי מבין בנושא, אבל אני שומע מוזיקה דיי הרבה והייתי מעדיף משהו שישמע טוב במסגרת התקציב כמובן..) השימושים העיקריים: מוזיקה וסרטים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי האם מישהו מכיר את הדגם הזה? האם מישהו מכיר את חברת Divoom? מכמה REVIEWS שקראתי על הרמקולים שלהם אומרים שהם מעבר למצופה :\ השאלה היא האם לא עדיף לרכוש Scythe KAMA BAY AMP 2ch Amplifier http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2961 ולהוסיף להם סט סראונד וסנטר KODA שקיימים אצלי כבר ואין להם שימוש. האם זה יהיה משתלם יותר? רכשתי לא מזמן כרטיס קול מבית CREATIVE מסדרת AUDIGY 2ZS במציאה שנפלה בחלקי. (100שח) החדר שלי אינו כה גדול אך השימושים העיקריים שלי הם : משחקים מוזיקה (לרוב HOUSE & ROCK & RNB) סרטים (הרבה פיצוצים) משחקים (הרבה יותר פיצוצים) אשמח לעזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יודע שהתקציב נמוך, אבל.....................זה מה יש תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מי החברה שמייצרת ל APPLE את האוזניות שמגיעות עם המכשיר ?(IPOD)? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-