עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Kukishin,

microlab 2.1 asus z170 win 10 אנא עיזרו לי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום שלום. יש לי את הוופר הזה - morel h5.1 הנה קישור אליו: http://www.parts-express.com/pe/showdetl.cfm?Partnumber=297-060 ניסיתי למכור אותו אבל זה לא הצליח בגלל שיש לי רק אחד, אז חשבתי אולי לעשות בו שימוש. מחיפוש באינטרנט הבנתי שלקנות עוד אחד כזה יעלה לי מעל 600 שקל יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג במחיר הגיוני? יש נציגות של מורל בארץ לרמקולים בלי תיבות? אפשר אולי למצוא שימוש אחר לרמקול הזה? אולי בתור סנטר? * שווה בכלל להשקיע ברכיב הזה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ARMY-MAN,

טוב אני לא יודע אם הנושא שלי קשור לפה (לא היה נושא אחר לכתוב בו את ההודעה) בזמן האחרון אני שם לב למשחקים די טובים שיצואים ל-DVD ואני מתלבט אם לקנות כונן DVD אני צריך שתתנו פה את דעותיכם וכאלה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי ! האם הרמקולים של חברת F&D - FENDAׁ מומלצים? אלו הדגמים שמבחינת נתונים, ומראה, נראים טובים .... A310 http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=fenda-A310&Cat2Cat1ID=25&Cat2ID=166&aff=Zap〈=he A521 http://www.pc-4u.co.il/2840 אשמח לשמוע חוות דעת.. בתודה, תומר.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by eladcohen100,

שלום יש לי מחשב 9500QUAD עם מערכת הפעלה WIN7 וכרטיס מסך ATI RADEON 4870. אני לא יודע למה אבל בזמן האחרון כל פעם שאני צופה בסרט במחשב אני רואה קו אדום אנכי ממש במרכז. אפילו בצפיה בסרטונים באינטרנט. התקנתי דרייברים חדשים לכרטיס מסך אך ללא הועיל. אשמח לעזרתכם. אלעד. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

אני קונה מחשב חדש והלוח היחיד שאני רוצה מגיע עם כרטיס קול מובנה, איך האיכות של הכרטיסים האלו? שווה לקנות אחד בניפרד? ועם אני יקנה מי יהיה הכרטיס השולט? וכמה אמור לעלות כרטיס טוב אבל לא עם מחיר בשמיים? תודה מראש, gonzila

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום למומחים, חיברתי ממיר HD של HOT למוניטור של המחשב עם מתאם HDMI ל-DVI הבעיה היא שברגע שאני מדליק את הממיר מתקבלת הודעה על המוניטור Out Of Range אני מניח שהגדרות התצוגה של הממיר לא תואמות למוניטור. ניסיתי לשנות הגדרות תצוגה בממיר ללא הצלחה.... רועי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by noise,

היי חברים.. בשעה טובה התחדשתי בטלויזיה 32 אינץ של שארפ דגם LC32A33M - כמובן HD READY חיברתי אותה בחיבור סקארט ל s-video כי זה מה שהיה לה... אני מתכנן לחבר את המחשב לחיבור HDMI אחד שיש בו אמרו שלחבר DVI ל- HDMI זה הכי טוב - וכך אעשה אני חושב. איך שתי שאלות לי בנושא 1. אחד כיום המחשב שלי מחובר למסך LCD של LG דרך DVI ויש לי רק יציאה אחת כזו בכרטיס ועוד יציאה אחת של VGA רגיל. - האםעדיף לחבר את המסך מחשב בVGA ואת המסך טלויזיה ב DVI ?- הטלויזיה תשמש רק לצפיה בסרטים וסדרות דרך המחשב (לרוב). עד כמה תורגש הירידה באיכות במסך המחשב? 2. אני צריך לרכוש כבל איכותי של DVI TO HDMI באורך של 6.5 מטר - מה המחיר בדרך כלל? האם האיכות נפגעת באורכים כאלו?והיכן ניתן למצוא? (עדיף ראש מתפרק להעבר…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by MoRtZkInG,

יש לי כרטיס sb-live value 4.1 השאלה שלי היא אם מישהו יכול להמליץ על תוכנת דמו שמדגימה את הסראונד (ראית פעם משהו דומה של מסוק שמסתובב סביב מרכז החדר ןכן') תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by tombcatz,

שלום.. יש בבעלותי Rio Cali 512MB... למרות שיש לו אוזניות באיכות מאוד גבוהה,אני מחפש זוג אוזניות חדש [הזוג אוזניות המקורי של הריאו שלו התקלקל ואני בינתיים משתמש בזוג אוזניות של חבר] יש לכם המלצות על אוזניות IN-EAR איכותיות?עד 200 ש"ח... תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני מתכנן בקרוב לקנות זוג רמקולים ומצאתי מישהו שמוכר זוג רמקולים סרווין ווגה RE16. חיפשתי מידע לגבי הדגם הנ"ל ולא מצאתי. אם מישהו מכיר את הרמקולים, אני אשמח לשמוע חוות דעת עליהם ומה המחיר שלהם בחו"ל (כי בארץ אין אותם). בנוסף, בשורה התחתונה, האם הם מומלצים ביחס לזוג רמקולי מדף ושווים את המחיר? תודה, אייל.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by kdani,

עולה בארץ (לפי מחיר באינטרנט) 36000 ש"ח (בחו"ל הוא עולה 2000 פאונד) שזה בערך שליש. שאלה למי שמתמצא בתחום - יש מכשירים דומים של יצרנים אחרים שנמכרים בארץ במחיר קרוב יותר למחירם האמיתי ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אוקי אני חושב שזה ישפר את איכות השמיעה ,אבל אני חושב שלא כדאי להתעסק בפנים הרמקול.! וגם אין לי מושג איך לעשות זאת.! HELP ME :lsvader:

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Zambar,

שלום רב ללא אפליה בין מי שיענה לבין מי שלא! האוזניות ישמשו בעיקר לשמיעת מוזיקה (רוק, מטאל, קלאסית וגם קצת ישראלית) ומשחקים, אולי סרט פה ושם. הדגמים שהוצעו לי: Sannheiser 212 Pro Koss R20 Philips SHL9560 על מה מומלץ ללכת? האם לכיוון ה Sannheiser היותר יקרות, או שמא אחת מהאחרות מתאימה לי יותר?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by malcolmx9,

תיכננתי לקנות את האוזניות ATH-A900, אחרי שהאוזניות ATH-FC7 נשברו לי, וה-GRADO SR-60 כבר מזמן זרוקים בצד. אבל התקציב קטן לחצי, אז חשבתי לקחת את האחות הקטנה שלהם, ATH-A500. השימוש היחידי יהיה למוסיקה, לרוב מטאל. חשוב לי שהאוזניות יהיו ממש נוחות, סגורות ושהאיכות תהיה סבבה (במחיר הזה לא מצפה לניסים, אבל למשהו סביר). המחיר לאוזניות עם משלוח מיפן, 430 שקלים. יש אוזניות טובות יותר בתקציב? המליצו לי גם על ה-AKG K-81 DJ, שהם במחיר דומה, רק שאני לא מצליח למצוא חנות ששולחת אותם לארץ.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by SilentD.M,

למערכת קולנוע ביתית , התקציב שלי הוא עד 2500שח. מה אתם אומרים? אם כן, אז איזה איפה ובכמה אני יכול לקנות מאריכים , או שהכבלים שבאים עם הרמקורים מספיקים? (אני צריך כ 9-10 מטר)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים, אני מחפש אזניות למשחקים (אם מגיעות יחד עם מיקרופון אז יתרון). רצוי שייתנו virtual surround אם בכלל יש בתקציב שלי (ניתן לחרוג מעט). אם אין אז כמה אני צריך להוסיף (ולאילו דגמים) בשביל אזניות כאלה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by orlupo,

טוב היום החלטתי שאני הולך לבנות את המקרן ב-300$ כדיי להיפטר מהטלוויזיה של SIMENS שבת 20 שבחדר שלי... עכשיו אני זקוק לכמה דברים: 1. המלצה למסך LCD טוב... אני חושב שצריך 16 MS... 2. איך אני משיג את המקרן שקופיות לא מצאתי כזה בזאפ... או שלאיזה עדשה אני זקוק כדי שתגדיל את התמונה... 3. אם אני עושה המקרן שקופיות אני צריך מסך כזה של הקרנה אחורית כי אין לי מקום בחדר לשים את המקרן שקופיות... אפשר להשיג דבר כזה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Guarding angel,

היי האם מישהו מכיר את הדגם הזה? האם מישהו מכיר את חברת Divoom? מכמה REVIEWS שקראתי על הרמקולים שלהם אומרים שהם מעבר למצופה :\ השאלה היא האם לא עדיף לרכוש Scythe KAMA BAY AMP 2ch Amplifier http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2961 ולהוסיף להם סט סראונד וסנטר KODA שקיימים אצלי כבר ואין להם שימוש. האם זה יהיה משתלם יותר? רכשתי לא מזמן כרטיס קול מבית CREATIVE מסדרת AUDIGY 2ZS במציאה שנפלה בחלקי. (100שח) החדר שלי אינו כה גדול אך השימושים העיקריים שלי הם : משחקים מוזיקה (לרוב HOUSE & ROCK & RNB) סרטים (הרבה פיצוצים) משחקים (הרבה יותר פיצוצים) אשמח לעזרתכם.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by d1v,

שלום לכולם,רציתי לדעת אם זה אפשרי בתוכנה כלשהי שאני אשתמש במקשים של המקלדת כמו לדוגמא מקשי ה NUM LOCK בשביל להעביר שירים ושליטה על הווליום כאשר איני בחלון של הנגן..אין לי מקלדת מולטימדיה,תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Gimel,

שלום לכולם. השאלתי מקרן מדגם PT-L712E של פנסוניק, ואני רואה שיש פס אנכי, ברוחב של כ-4 פיקסלים בצד של התמונה. הפס אדום כשהרקע שחור וירוק כשהרקע בהיר. הפס מופיע גם כאשר המקרן לא מקבל סיגנל. מה יכולה להיות הבעיה ואיפה פותרים אותה. (המקרן בשימוש של מספר אנשים ואני דיי בטוח שלא כולם מניחים לו להתקרר לפני שאורזים אותו לנשיאה בתיק...)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יודע שהתקציב נמוך, אבל.....................זה מה יש תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Gil28,

לסלון למטרות 90% HOT 10% מחשב... מה אתם אומרים על sharp lc42sa1?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by matan147,

אני עוד לקנות מערכת קולנוע ביתית והדגם שמשך אותי זה Panasonic SCPT560 האם זה דגם טוב ושועמים בו טוב סרטים זה דגם משולב 5רמקולים וDVD הכול קומפלקט אני מעונ ין שהמערכת תשמע טוב בסרטים בשרים ובמשחקים העיקר סרטים ושרים עם זה לא דגם מוצלח בבקשה מכם תמליצו על תגם אחר בסגנון שלו תודה לעוזרים והמשך יום טוב

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by digitalseeker,

שלום רב, אני מחשב סטרימר שעובד אלחוטית (עדיף אם אפשר גם חוטי) , שתומך בXVID וMKV - בתרגום בעברית , בעדכונים ובFHD דרך HDMI. אם אפשר שיתמוך גם 5.1. תקציב עד 2500 ש"ח . היש חיה כזאת ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.