אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס sb-live value 4.1 השאלה שלי היא אם מישהו יכול להמליץ על תוכנת דמו שמדגימה את הסראונד (ראית פעם משהו דומה של מסוק שמסתובב סביב מרכז החדר ןכן') תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם במסכים החדשים של ה 4K אין אפשרות לראות בעין אנושית יותר טוב מאשר HD אז למה לקנות?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם אני רוצה לקנות אוזניות אלחוטיות חדשות למחשב. האוזניות כמובן צריכות להיות סטריאופוניות או אפילו עם צליל סראונד אז אם למישהו יש המלצה לאוזניות אלחוטיות באיכות טובה (לא משהו אודיופילי) בבקשה שיכתוב אגב, יש אוזניות אלחוטיות שמתחברות לUSB דרך בלוטות' או משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם ברשותי לוח אם של ג'יגה בייט 7vrxp והוא בא עם כרטיס קול מובנה creative 128 מאחור ישנן שלוש כניסות/יציאות[ spk line in mic האם אני יכול לשנות את יעוד היציאות ולהשתמש בכרטיס לזוג רמקולים נוסף. היינו האם הוא תומך ביותר משני רמקולים? תודה עלי דותן. :smoke:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי אוזניה M70 של פלנטרוקיס, אני מאכזב מאוד, כל הזמן מתלוננים שלא שומעים אותי ברחוב. רוצה לקנות משההו טוב יותר האופציה הכי טובה שיש היא זאת: Voyager 3200 יש משהו במחיר נורמלי עם סינון רעשים שבאמת עובד? או שלא משנה מה, תמיד יהיו רעשי רקע כי תכלס' האוזניה רחוקה מהפה... מה דעתכם? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב לצוות הפורום מספר אחת בארץ, אשמח לקבל המלצה ע"פ הכותרת, התקציב כמעט ואינו גמיש, אני סטודנט בחיפה והמטרה היא להוציא את המקסימום מהסכום הכתוב מלאה ללא חריגות העולות על 50 ש"ח. אני פתוח לאופציה של תצוגה או יד 2 במידה והתקציב אינו מספיק כדי לענות על כלל הדרישות הטכניות מהמסך. כמו שציינתי אני מעוניין שתהייה לי אפשרות לחבר את המחשב ישירות למסך לצפייה של סרטים ובכלל לעבודה בשולחן העבודה באיכות בינונית כמו של מסך מחשב סטנדרטי. רוב הסרטים שבהם אצפה הם באיכות רגילה, לעתים רחוקות אני צופה בסרטים ברזולצייה של 720P ובשאר המקרים מדובר בסרטים מקודדים בנפח של 700MB לסרט. אני אשמח אם תהייה כניסת USB כדי שאוכל פשוט לחבר DOK ולצפות בסרטים, בנוסף אשמח אם תהייה אפשרות צפייה בשידורים …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש להחליף ת המחט בפטיפון שלי התקציב הוא עד 200 ש"ח הפטיפון הוא sansui p2000 (לא משהו אני יודע) תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי כמו בכותרת, מישהו מכיר את הרמקולים הנ"ל? יש לי את הדגם A200 ולמען האמת אני לא ממש אוהב אותו. ראיתי כמה חוו"ד שטוענות שזה דגם מוצלח בניגוד ל 200. מי הם המומלצים במחירים של 400 ש"ח +- ? תודה, סער.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב ללא אפליה בין מי שיענה לבין מי שלא! האוזניות ישמשו בעיקר לשמיעת מוזיקה (רוק, מטאל, קלאסית וגם קצת ישראלית) ומשחקים, אולי סרט פה ושם. הדגמים שהוצעו לי: Sannheiser 212 Pro Koss R20 Philips SHL9560 על מה מומלץ ללכת? האם לכיוון ה Sannheiser היותר יקרות, או שמא אחת מהאחרות מתאימה לי יותר?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אשמח לקבל המלצה לרמקולים 2.1 טובים למחשב. הקנייה תתבצע מTMS אשמח להמלצה על הרמקולים של microlabs, תקציב עד 250 גג.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה שהם יהיו איכותיים תנסו להציע את הכי איכותיים במחיר הזה... תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טיילתי לי באתרים כמו זאפ ועוד כמה אתרים רנדומלים שקפצו בגוגל ויצאתי טיפה מבולבל. אני מתכוון לשדרג את הMP3 שלי ולהשקיע באוזניות שיפיקו את המירב מהסאונד. התלהבתי מאוד מהאוזניות הגדולות של סנהיזר וAKG ואדיו טכניקה, אבל יחד עם כך הבנתי שלא כל דגם מתאים לMP3 בגלל התנגדות במתחים של האוזניות. לכן החלטתי להפנות את השאלה למקצוענים- אתם, ובאמת להבין מה יותר כדאי אוזניות אין איר או את האוזניות הגדולות? אגב, אני מוכן להשקיע לא יותר מ600-700 שקל.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני מסיג סכמה של רסיבר ימהה 5850 הוא מיתחמם נורא מהר לאחר הדלקה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום בשבוע הקרוב אנחנו בשלבי סיום של הסלון כלות ... מה שחסר לנו זה הגברה לעסק... אני כאן בשביל להתייעץ איתכם על רמקולים שיכולים לתת לי עוצמה גבוה ואיכות צליל נקייה. אני לא מחפש איזה רמקול של DJ מהגודלים ..אני רוצה משהו עדיין יפה ושאפשר לתלות על הקיר כי בכל זאת זה סלון כלות וזה צריך להשתלב עם העיצוב של המקום.. ראיתי בכמה באתי עסק שיש להם שם JBL לבנים כאלה לא גדולים ולא קטנים גודל סביר שהם תלויים על הקיר...שהם נראים לי בסדר גמור ונשמעים גם טוב ... אז אם מישהו יודע את הדגם הזה שגם ארשום ... כל הקטע זה שבמהלך היום יהיה ברקע מוזיקה חלש ונעיים לאוזן וברגע שהווילון נפתח והכלה יוצאת שיהיה בעוצמה מרשימה ואיכותית ... תודה לכל העוזרים . ודרך אגב המקום סגור לא פתוח.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבקשה בבחירת MP3 http://www.samsungelectronics.com/digital_audio_player/index.html מה כדאי מפה או אם יש לכם עוד הצעות תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. זה המודינג הרציני הראשון שלי לאוזניות (הקודם הייה בלו טאק מוד... לא רציני), אז הערות בונות יתקבלו בברכה התחלתי עם אוזניות על כבל של איזה 2.5 מטר. פירקתי, הורדתי את הבדיל של המפעל בעזרת סופג בדיל (מעין צמת נחושת שסופגת את הבדיל, למי שלא יודע) ורציתי לשים בדיל נטול עופרת בתוספת נחושת שהשגתי, אבל המלחם שלי פשוט לא רצה להתיך את זה!!! חוץ מלשנות צבע ה"בדיל" (אם זה בדיל) אפילו לא התרכך. בצער רב לקחתי את הבדיל הג'נרי והמעפן שהייה לי והלחמתי איתו... ככה זה נראה באוזנייה הראשונה שהלחמתי- הפחד הגדול שלי הייה שחיממתי את האוזנייה יותר מידי (לקח לי קצת זמן לסדר את ההלחמות ולהוריד את הבדיל המקורי... מזמן לא הלחמתי דברים עדינים) ודפקתי את הממברנה... הרחבה בנושא ב…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר פתחתי פעם נושא כזה - אין לי כוח לחפש אותו... אשתי מרצה באוניברסיטה ומלמדת הרבה מאוד קורסים בפני קהל של עשרות ויותר סטודנטים כל פעם. לפני שהיא מחסלת את הגרון שלה כליל - אני מחפש אוזניית "מדונה" איכותית ואלחוטית אבל בלי כל הסירבול של משדר-על-החגורה. טכנולוגית זה אמור להיות סופר-פשוט: 1. אוזניית BT איכותית כמו JAWBONE שתשדר את האודיו למחשב הנייד. 2. המחשב הנייד מחובר למערכת ההגברה של אולם ההרצאות. אשמח להמלצה על פתרון איכותי ומעשי - עדיף מוכח. התקציב לא מהווה שיקול (כמעט). תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יודע שהתקציב נמוך, אבל.....................זה מה יש תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שלום. יש לי את הוופר הזה - morel h5.1 הנה קישור אליו: http://www.parts-express.com/pe/showdetl.cfm?Partnumber=297-060 ניסיתי למכור אותו אבל זה לא הצליח בגלל שיש לי רק אחד, אז חשבתי אולי לעשות בו שימוש. מחיפוש באינטרנט הבנתי שלקנות עוד אחד כזה יעלה לי מעל 600 שקל יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג במחיר הגיוני? יש נציגות של מורל בארץ לרמקולים בלי תיבות? אפשר אולי למצוא שימוש אחר לרמקול הזה? אולי בתור סנטר? * שווה בכלל להשקיע ברכיב הזה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני לא יודע אם הנושא שלי קשור לפה (לא היה נושא אחר לכתוב בו את ההודעה) בזמן האחרון אני שם לב למשחקים די טובים שיצואים ל-DVD ואני מתלבט אם לקנות כונן DVD אני צריך שתתנו פה את דעותיכם וכאלה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני הולך לקנות מחשב חדש שהשימוש העיקרי שלו הוא למשחקים ולפעמים קצת מוזיקה. ראיתי את הרמקולים האלו (http://www.microlab.com/?r=21systemen&st=full&id=484) ודי נדלקתי, הם נראים מעולה ואהבתי את זה שיש להם גם רדיו שזו אופציה נחמדה. הם רמקולים חדשים של מיקרו לאב. משהו שמע עליהם משהו? ניסה אותם? אני לא נעול עליהם ולא אכפת לי להשקיע יותר אם יש לכם המלצות לרמקולים אחרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה לרמקולים 2.1 או 5.1 בתקציב של עד 350 לשמיעת מוסיקה וסרטים (לא למשחקים) מומלץ שיהיה שלט רציתי לשאול על הדגמים הבאים : 2.1: -Sven MS-1060 -SVEN SPS-820 -Microlab M-930 -Microlab M-880 -Microlab FC 550 -Microlab M-700U -Microlab M-910 5.1: -Microlab M-960 -Logitech Z506 -Logitech X-530 -Microlab M-700U 5.1 -microlab M 860 ראיתי שממש ממליצים על X13 וX16 אבל האם יש באמת סיבה לחרוג בתקציב לטובת הדרישות ? האם יש דגמים נוספים מומלצים בתקציב? ואיזה מהדגמים הוא המומלץ ביותר תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקיצור כרגיל הדילמה הרגילה אני קונה השבוע את הנגן שלי D2 4G. המכשיר איכותי ולכן חשוב להצמיד לו אוזניות טובות דבר חשוב אבל בנושא הזה. בלי פלאגים!!! אני לא סובל אותם. אני מעדיף אוזניות קשת בגודל מלא שסוגרות את כל האוזן (אבל זה כבר למחשב ולא לנייד) אלא אוזניות שמתישבות על האוזן כל אוזניה היא גוף נפרד (יותר נוח) המחשב... בהתחלה האוזניות ירוצו על הכרטיס קול המובנה של DFI RS482 ואז יתקבל כרטיס קול של קריאטיב. כנראה מסדרת Creative Audigy 2 zs או Creative Sound Blaster X-Fi המלצות בבקשה דרך אגב יש סיכוי שאני קונה בחול אז אם אפשר תנו 2 הצעות 1 - במידה ואני קונה בארץ 2 - במידה ואני קונה בחול אז זה הופך ל 50$ לנייד ו 120$ למחשב
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי היום את הכרטיס קול של הרקולס הורדתי לו דרייברים חדשים ל- xp והתקנתי אותם הבעיה היא שאני לא שומע שום סאונד יש למישהו פיתרון ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש והלוח היחיד שאני רוצה מגיע עם כרטיס קול מובנה, איך האיכות של הכרטיסים האלו? שווה לקנות אחד בניפרד? ועם אני יקנה מי יהיה הכרטיס השולט? וכמה אמור לעלות כרטיס טוב אבל לא עם מחיר בשמיים? תודה מראש, gonzila
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-