אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
-
התחדשתי בסנהייזר 555 (כתבתי אשכול לפני כמה שבועות) , מה ההמלצה שלכם לפתוח אותם כראוי \?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני לא יודע אם הנושא שלי קשור לפה (לא היה נושא אחר לכתוב בו את ההודעה) בזמן האחרון אני שם לב למשחקים די טובים שיצואים ל-DVD ואני מתלבט אם לקנות כונן DVD אני צריך שתתנו פה את דעותיכם וכאלה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש להחליף ת המחט בפטיפון שלי התקציב הוא עד 200 ש"ח הפטיפון הוא sansui p2000 (לא משהו אני יודע) תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רסיבר של HTR-5460 (RXV-620) YAMAHA ומן הסתם מחוברת אליו מערכת קולנוע ביתית 5.1 (עם הטלוויזיה) אני רוצה גם לקנות עוד מערכת כזאת קטנה למחשב שנקראת (5.1) YAMAHA NSP-230 ד"א במחשב יש לי כרטיס קול CREATIVE AUDIGY SE (לא 2) השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר גם את המערכת השניה לרסיבר בנוסף למערכת הקיימת, ולשמוע כל פעם במערכת אחרת לפי בחירתי - לדוגמה - פעם את ה-TV דרך מערכת ישנה ופעם את המחשב דרך המערכת החדשה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שרשום אני חובב מושבע של אוזניות אין איר ואני מעוניין במשהו חדש... אשמח לקבל חוות דעת ממומחים...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על האוזניות האלה? יתאימו למשחקים ומוזיקה במחשב וגם מוזיקה בMP3? (דגש על המוזיקה)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך שתעזרו לי בתכנון של החדר שיהיה לי בעז"ה. המידות של החדר הוא 4.15*3.25=13.50בערך.. אני צריך שתעזרו לי לבחור: 1.LCD 32 אינץ עדיף FULL HD 2. מערכת קולנוע ביתית 5.1 3.יש שתי אפשרויות: א. מחשב חזק מאוד בתקציב של 5500 ש"ח בערך. ב. sony 3 + מחשב נייד =בתקציב של עד 6000 ש"ח. מה עדיף משתי האפשרויות, אם מחשב חזק תעזרו לי לחבר מפרט למחשב.(המחשב יהיה גם מחובר למסך LCD) בנוסף אני צריך שתעזרו לי בנושא של אקוסטיקה-לבודד עד כמה שאפשר את החדר. התקציב הכולל עד 11000 ש"ח . תודה רבה לכל מי שיעזור לי.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה בשביל בן דודה שלי הוא קונה מחשב חדש, איזה רמקולים הייתם מציעים בטווח מחירים של 300-500? הוא אמר לי שאין מגבלת כסף, סתם חבל על הכסף לשרוף הרבה כל כך על רמקולים, ב500 ש"ח אפשר להביא רמקולים די טובים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מתלבט איך לחבר את המחשב שלי למסך full HD חדש שקנינו. כפי שאני מבין, מבחינת ווידאו אין בעיה כי החיבורים זהים. מבחינת אודיו זה גם לא משנה, כי הכרטיס מסך לא מוציא סאונד ל-HDMI. השאלה היא האם בגלל שאני אחבר מכבל DVI-HDMI יכולה להיווצר ירידה באיכות בגלל HDCP? המסך: http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1704&CategoryID=138&Page=1 תודה, אור.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אשמח לקבל המלצה לרמקולים 2.1 טובים למחשב. הקנייה תתבצע מTMS אשמח להמלצה על הרמקולים של microlabs, תקציב עד 250 גג.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אז הזמנתי את האוזניות HD201 של סינהיזר מהחנות טוקי http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=149127&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=161&aff=Zap〈=he ועכשיו אני רואה שהם מציינים שהם נותנים שנה אחריות מהצד שלהם ומהצד של סיינהיזר אין שום אחריות אני חייב לדעת בהקדם אם הם מזויפות או לא! בהקדם האפשרי כי הזמנתי עם הכרטיס אשראי של ההורים ואני לא יודע אם אפשר לבטל הזמנות הזמנתי אותם ביום שישי (אתמול 28.4.2007) דחוף!!!!!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
, האופציה הזו די פשוטה אבל רציתי לדעת , העם קיימת אפשרות לקנות כרטיס קול או כל דבר אחר בשביל שיהיה למחשב העתידי שאני הולך לקנות . כרטיס קול עם מיקרפון פנימי , בדיוק כמו שיש לנייד שממנו אני כותב את ההודעה הזו , מצאתי את האפשרות הזו מקלה אליי מאוד , כן אני יודע , על תמהרו להגיד מה הביג דיל בלחבר חיצוני עקרונית זה אפשרי ? PC רגיל , עם אופציה זהה לניידים של היום , מיקרפון פנימי הכוונה . תודה .
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם, אחרי שנועצתי איתם ובתגובות של זאפ הלכתי לפעול ולבדוק ולשמוע בחנויות... אני מגדיר את עצמי כאודיופיל ויש לי מערכת 8 רמקולים בחדר אחר רצינית.. הרמקולים האלו הם עבור חדר המחשב ומהווים רמקולים משניים. הייתי בחנויות : מחסני חשמל , ביג בוקס, באג , וKSP חיפה. שמעתי את הרמקולים בחנויות : ביג בוקס, באג ומחסני חשמל . אז ככה, אם כל הכבוד לשם של JBL דגם ה CREATURE 2.1 נבדק ישירות מול ה ATP3 בחנות ביג בוקס ומחסני חשמל מאיזור תל חנן נשר ליד חיפה... הATP3 אכלו את ה JBL לארוחת בוקר ועוד ביקשו עוד... הצליל של JBL קצת מתכתי , פלסטיקי , ולא טבעי , אין מספיק עוצמה ולא ארחיב עוד עליהם... קישר ATP3 לקח בסיבוב ובגדול ובהפרש גדול לדעתי. הלכתי לביג בוקס, ושמעתי שוב את ה JBL מול ה ATP…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, אז קניתי לא מזמן כרטיס TV PVR150, עד עכשיו הכל היה סבבה, אבל אתמול התחילו השידורים דרך WMC לקרטע, ונהיו שבורים לחלוטין, עד שעכשיו כל מה שאני רואה זה מסך שחור. ניסיתי לראות בSAGETV אבל התוצאה כמעט זהה, יש תמונה ושומעים סאונט אבל היא קופצת פריים פריים והסאונד מקרטע. התקנתי מחדש את הדרייברים מהדיסק (אלא שעבדתי איתם עד עכשיו) וזה לא עוזר. למישהו יש רעיון? תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בסגנון של jaybird bluebuds x (אבל יותר זולות-שלא יעברו את ה75$ בגלל המע"מ...) חשבתי על backbeat go 2 אבל אני מצליח להשיג ב 75$ רק 80+ בנוסף לשאלה; איזו חנות זולה יש לאוזניות באינטרנט?(שאני אוכל להשיג את הbackbeat בזול אולי?) תודה,לידור
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי האם מישהו מכיר את הדגם הזה? האם מישהו מכיר את חברת Divoom? מכמה REVIEWS שקראתי על הרמקולים שלהם אומרים שהם מעבר למצופה :\ השאלה היא האם לא עדיף לרכוש Scythe KAMA BAY AMP 2ch Amplifier http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2961 ולהוסיף להם סט סראונד וסנטר KODA שקיימים אצלי כבר ואין להם שימוש. האם זה יהיה משתלם יותר? רכשתי לא מזמן כרטיס קול מבית CREATIVE מסדרת AUDIGY 2ZS במציאה שנפלה בחלקי. (100שח) החדר שלי אינו כה גדול אך השימושים העיקריים שלי הם : משחקים מוזיקה (לרוב HOUSE & ROCK & RNB) סרטים (הרבה פיצוצים) משחקים (הרבה יותר פיצוצים) אשמח לעזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע אםפ זה קשור לפה, אבל בגלל הנגן שיש לו שכלכך טוב זה די מתאים לפה. אז מה דעתכם עליו?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. יש בבעלותי Rio Cali 512MB... למרות שיש לו אוזניות באיכות מאוד גבוהה,אני מחפש זוג אוזניות חדש [הזוג אוזניות המקורי של הריאו שלו התקלקל ואני בינתיים משתמש בזוג אוזניות של חבר] יש לכם המלצות על אוזניות IN-EAR איכותיות?עד 200 ש"ח... תודה לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבא נוסע לגרמניה והוא רוצה לקנות לי אוזניות בעקבות שריסקתי את הPX200 שלי (פשוט חלום). אני יודע שסנהייזר מתגוררת בגרמניה, אבל אתם מודעים למצב היורו ואני לא יודע אם זה יהיה כדאי לקנות (בפרנקפורד) במקום. אם יהיה עדיף לדעתכם אנא ציינו דגם ומחיר. אני מחפש אוזניות סטייל PX200 שאני לא אלך עם קסדה (סדרת הHD),וצליל עמוק וטוב עם הריפוד הזה שחוסם רעשים במחוץ (שכחתי איך קוראים לו). אפשרות שניה שהיא תלויה באם כדאי לקנות בגרמניה או בדיוטי היא סקאל. הנה דף האוזניות: http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=124&Page=1 תודה רבה מראש עריכה: מצד שני, כל מה שאני רוצה זה לשמוע טוב אז מה עדיף? SENNHEISER HD-570 או SENNHEISER HD-497 או הPCX250?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב לצוות הפורום מספר אחת בארץ, אשמח לקבל המלצה ע"פ הכותרת, התקציב כמעט ואינו גמיש, אני סטודנט בחיפה והמטרה היא להוציא את המקסימום מהסכום הכתוב מלאה ללא חריגות העולות על 50 ש"ח. אני פתוח לאופציה של תצוגה או יד 2 במידה והתקציב אינו מספיק כדי לענות על כלל הדרישות הטכניות מהמסך. כמו שציינתי אני מעוניין שתהייה לי אפשרות לחבר את המחשב ישירות למסך לצפייה של סרטים ובכלל לעבודה בשולחן העבודה באיכות בינונית כמו של מסך מחשב סטנדרטי. רוב הסרטים שבהם אצפה הם באיכות רגילה, לעתים רחוקות אני צופה בסרטים ברזולצייה של 720P ובשאר המקרים מדובר בסרטים מקודדים בנפח של 700MB לסרט. אני אשמח אם תהייה כניסת USB כדי שאוכל פשוט לחבר DOK ולצפות בסרטים, בנוסף אשמח אם תהייה אפשרות צפייה בשידורים …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי לפתוח סקר ולראות מה אתם חושביים איזה מכשיר אתם מעדיפים אז הצביעו
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה החלפתי טלוויזיה ל ua40d6000 והיא מחוברת למחשב בכבל dvi - hdmi יש לי את המערכת z-5500 והתחילה לי פתאום בעיה. פתאום יש רעש סטאטי יחסית חזק ברמקולים. אם אני מנתק את המסך פתאום אין רעש. אם אני מחבר את הפלאפון במקום המחשב למערכת אין רעש. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוזניות שישמשו לשמיעת מוסיקה מאייפוד,פלאפון וכן הלאה.. לא ביתי העדפה לקנייה בארץ אפשרות לאייבי והזמנות מחול.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש והלוח היחיד שאני רוצה מגיע עם כרטיס קול מובנה, איך האיכות של הכרטיסים האלו? שווה לקנות אחד בניפרד? ועם אני יקנה מי יהיה הכרטיס השולט? וכמה אמור לעלות כרטיס טוב אבל לא עם מחיר בשמיים? תודה מראש, gonzila
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-