אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי מפנדה את המערכת אבל באינטרנט נתקלתי ב2 תמונות שונות של הפנאל האחורי שלה... איזה מהם אני אמור לקבל? 1. 2. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
קניתי LCD חדשב 32 של LG FULLHD יש לי בעיה שרואים גלים על המסך זה במיוחד בולט בצבעים כהים אפור למשל. למישהו יש פתרון? לפי מה שהבנתי זה לא קשור לטלויזיה עצמה תודה לעוזרים. לפי מה שראיתי זה יכול להיות תלוי בכבל אם הוא לא באיכות טובה(DVI) י שמצב?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך לחבר מספר רב של מקורות ל-Z5500, אך ישנן רק שתי כניסות דיגיטליות. לכן חשבתי על מתג. האם המתג הבא נראה לכם איכותי? Inday S/PDIF 4x1 Digital Audio Switch האם ישנן דרכים יותר זולות לחיבור מספר מקורות שמע דיגיטליים? ישנו מוצר מכני המאפשר מספר כניסות אופטיות, אך אני צריך מתג של קואקסיאלי וגם שיהיה בעל שלט אלחוטי אינפרא-אדום. אגב, קראתי בפורומים מסוימים, כי אפשר להשתמש במפצל RCA פשוט בשביל S/PDIF קואקסיאלי, ואכן זה עובד, אך לא חף משיבושים. כלומר, לא תמיד אות דיגיטלי של מכשיר מסוים מתקבל ב-Z5500 גם כאשר שאר המקורות כבויים. ??? תודה.
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שתהיה איכות טובה וזהו..זה למחשב סה"כ..לא משהו מיוחד. תודה
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
נכון התקלה והצעות לפתרון מופיעות ברחבי הרשת. אולם אצלי היא קצת שונה ואודה מאד לעזרה מפורטת ומקצועית לא מצליחה: לשמוע קבצי אודיו מתוך המחשב כולל אודיו מתוך סרטי וידאו כנ"ל לגבי סי די מוסיקה שמפעילה מכונן לא מצליחה לבצע הקלטות הודעת התקלה שחוזרת: אין התקן שמע. כן מצליחה: לבן שלי מותקנת תוכנת משחקים Chicken כאשר מפעילים את התוכנה מתוך המחשב שומעים קול וניתן לשחק כרגיל רכשנו היום תוכנת משחק אחרת לא הצלחנו לשמוע קול אובדת עיצות מאחר וצריכה את נושא הקול לעבודתי רשומים לי לכל מיני התקנים....בינהם גם רליטק אנא המלצות פשוטות וברורות תודה שרונה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, יש לי מגבר של onkyo מחובר לחמישה רמקולים של jbl ולמגבר היה מחובר כבר כשנה ממיר כסוף קטן של חברת ייס. כל הסיפור עבד נהדר עד ששדרגתי את הטלויזיה ל lcd והרמקולים התחילו להרעיש בזמזום מטריד. חיברתי וניתקתי הכל ולבסוף הגעתי למקנה שהבעיה נובעת מ-ייס בצורה כלשהי אם הכל מחובר ואני מנתק את הממיר ייס מהחשמל הזמזום ממשיך! אבל כשאני מוציא את האנטנה של ייס מהקיר הזמזום מפסיק. יש למישהו מושג מה עושים כי שוחחתי לשרות לקוחות של ייס ואין להם מושג תודה אדם
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אני מקווה שאני בפורום הנכון. שלום, ניסיתי לנגן סרט ב DVD והוא לא ניגן אותו, ניסית ב DVD אחר בבית ושם הוא כן ניגן. מכאן השערתי היא שצריך לעשות עדכון קושחה לנגן שלא מנגן את הסרט. הפרט היחידי שידוע לי על הנגן הוא השם KTV-i (זה נגן פשוט משהו שקיבלתי מהתחנת דלק), חיפשתי לו עדכון קושחה ולא מצאתי... משהו יודע מאיפה אני יכול למצוא עדכון קושחה לנגן הזה? תודה ענקית למי שיוכל לעזור. נ.ב: רשום גם MODEL : DVD-5901-1
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי Logitech X240 אני מרוצה מהם מאוד אך אני מעוניין להחליפם למערכת של 5.1 אשמח לקבל הצעות לרמקולים 5.1 עד 600 שקלים. בגלל שאני מרוצה מהנוכחים שלי, חשבתי לקנות את ה- 540X שזה אותו דבר רק בהרכב של 5 ולא של 2, אשמח לשמוע חוות דעת והמצלות על רמקולים נוספים. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אוקיי אז האוזניות אצלי בדיוק שבוע עכשיו ואחרי שהן ניגנו עד מוצ"ש רצוף הן גם נפתחו ביחס להתחלה. אז מההתחלה. האוזניות עלו 128$ כולל משלוח מEBAY. לדעתי מחיר מצויין. הן מתחברות לUSB DAC/מגבר אוזניות פשוט של styleaudio - הדם: PARIDOT. עלה גם 130$ בערך ובפורומים וכמה ביקורות עליו הוא הועדף על הZERO שעולה אותו דבר אז לקחתי הימור ואין לי למה להשוות אבל אני מרוצה מהתוצאה. כרגע הוא גם מקבל חשמל דרך הUSB אז אני מצפה לשיפור כשאני אוסיף שנאי. כמובן שכל החומר המנוגן הוא FLAC. ההתרשמות הראשונית שלי הייתה שהאוזניות נראות קצת רופפות וגם נכון לעכשיו זה לא השתנה לחלוטין. גם האופן בו האוזיות יושבות על הראש מעט רך לטעמי, הן מחליקות מהאוזניים לעיתים ולמרות שהן בהחלט נוחות להאזנה ממושכת הן יכו…
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בס"ד מבקש המלצה לטלויזית LCD 32" בערך במחיר 3000 שקל.. במטרה של צפייה רגילה - שידורי ספורט וכו'.. לא VOD, סרטים וכו'.. לפי מה שהבנתי מומלץ שיהיה HD READY.. מי שיכול להמליץ מניסיון על דגמים ספיציפיים אני אשמח. [br]פורסם בתאריך: 24.06.2009 בשעה 11:27:00 חיפשתי מעט ומצאתי את הדגם הזה: http://www.wisebuy.co.il/shopCompare.aspx?PcatID=465&PID=33101מישהו יכול להמליץ?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
הבנתי שRP21 מאוד מומלצות ודובר עליהם רבות פה בפורום השאלה האם החיבור לאייפוד אפשרי ומה תיהיה איכות הסאונד שתתקבל ?? האם האייפוד יצליח לדחוף אותם ?? בתודה מראש Junior_mg ליאור,
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הרמקולים לא ישמשו להאזנה למוזיקה ולכן הדרישה היחידה היא שדיבור יישמע ברור ונקי. אשמח לקבל המלצה מבין הדגמים הזולים שמופיעים בזאפ: http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Speakers&DB26647=26963&orderby=price
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הATP3 של אלטק לנסינג כבר כמה שנים טובות[אני לא יודע כמה בדיוק, אבל לפחות 3-4] ונהניתי מכל רגע אבל אני מרגיש כאילו משהו כבר לא כמו שהוא היה פעם - אם זה הרמקולים, או האוזניים שלי נהיו יותר רגישות. בלי קשר אני שומע כזה רחש עמום שלא היה פעם בווליום גבוה. וזה מעצבן אותי. אז החלטתי להשתדרג בזוג רמקולים חדשים. הדרישות: א. אני מבהיר מראש - אני לא אודיופיל ואין לי שמיעה מוזיקלית. אבל כן חשוב לי שהאיכות תהיה סבירה. לפחות יותר מהATP3. ב. העוצמה של הATP3 סיפקה אותי רוב הזמן, אבל טיפה יותר יכול להיות נחמד. ג. אני משתמש בעיקר למוזיקה, קצת משחקים, וסדרות וסרטים. ריאלי לתקציב של עד 800 שקל נניח ? תודה מראש. עריכה: אני מאמין שמערכת 2.1 תספק אותי ביותר.
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם ! מותקן אצלי במחשב כרטיס קול חיצוני "GAME THEATER " של חברת הרקולס (ימאהה) - זהו כרטיס בתוך המחשב וקופסה חיצונית עם חיבורים מיוחדים. היום התקנתי כרטיס מסך חדש : his radeon 4830 hd כשהדלקתי את המחשב הוא התחיל לחפש דרייברים חדשים של כרטיס קול. הבנתי שבכרטיס המסך הזה ישנו גם כרטיס קול. וכנראה שעכשיו הוא מתנגש עם שלי נתתי לכרטיס הקול החדש להתקין את עצמו אך אין על כרטיס המסך שום יציאת סאונד איך אמני חוזר לשמוע דרך הכרטיס החיצוני שלי ?
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לרמקולים בעיקר לשמיעת מוזיקה. אני די מתלבט האם לקחת רמקולים למחשב או מערכת סטריאו. אשמח לקבל את הדעות שלכם. התקציב לא כל כך מוגדר כי אני לא ממש יודע כמה כל העסק הזה צריך לעלות כדי לשמוע באיכות נורמלית. די חשוב לי שאם זו תיהיה מערכת סטריאו בנוסף לכונן הCD שתיהיה אפשרות לחבר את הנגן שלי [ipod classic].
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אילו רמקולים 2.1 הכי טובים בשיל מוסיקה בתקציב של עד 500 ש"ח... ? דיי חשוב שיהיה גם יציאה לאוזניות ... 1. Logitech Z4 2. Philips MMS430 מה אתם חושבים הכי טוב בשבילי?
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על Logitech® Z10 ב- 500 ש"ח? האם יש רמקולים יותר טובים למוזיקה בתקציב זה? (לא חייב שיהיה את הפיצ'ר הזה של המסך, השמע בעיקר חשוב)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש כרטיס קול שאני אוכל לחבר אליו 5.1 רמקולים ובנוסף לחבר את הסאונד של הטלויזיה/ממיר אליו... אני אשמח לדעת איך הוא נקרא תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
קונה לאחי מתנת יומהולדת לחדר, רמקולים. יש רסיבר JVC 5062S DVD PIONEER 393-S ואני מתכוון לקנות לו את הJBL הבאים, במחיר ממש טוב (800 ש''ח) חדשים כמובן. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=31207# השילוב יהיה נורמאלי, כמו כן, מבחינת עוצמת רסיבר ביחס לרמקולים, זה לא יישרוף אותם בעוצמה גבוה?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניות למחשב שישמשו הרבה לסרטים, מוזיקה ומשחקים התקציב הוא 100$(קונה מארה"ב-אמאזון כנראה) ואני צריך שהכבל יהיה כמה שיותר ארוך (או אם יש משהו אלחוטי מצויין אז אני לא אתנגד, אפילו מעדיף, אבל רק אם האיכות לא יורדת) בעיקרון אני לא אוהב אוזניות אבל בכמה סיבות אין ברירה אז אני רוצה שיהיו מאוד מאוד נוחות ושלא יחממו את האוזניים וגם שיהיה איכות סאונד כמה שיותר טובה. *אני לא אודיופיל אבל אני מאוד אוהב סראונד! *אם יש לכם המלצות לאוזניות אחרות בתקציס אשמח לשמוע. אשמח אם רק אנשים שמבינים ישתתפו בסקר ויגיבו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי כ.קול שהדרייבר עושה לי BSOD מדי פעם ונמאס לי...(REALTEK בלה בלה..) איזה כ.קול כדאי לי לקנות עד 200? לCREATIVE יש כמה באותו מחיר +- LIVE 7.1 AUDIGY SE AUDIGY VALUE איזה מבניהם עדיף? תודה
-
- 9 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אוקי אני צריך המלצה לרמקולים 5.1 למחשב אני יודע שבמחיר זול של כ 480 שקל אני יכולה לקנות את ה X530 מפנדה [וזה כניראה מה שאעשה] אבל מצאתי את ה X540 במחיר דיי זול http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=202 השאלה עם הם שווים את ההפרש מחירים ואולי אפילו יש רמקולים אחרים יותר טובים אז עזרה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבקש לחדש את הרמקולים של המחשב שלי . סדר חשיבות : א. איכות סאונד. ב. עיצוב. ג. מחיר . חשבתי על Studiophile AV 40 http://www.m-audio.com/products/en_us/StudiophileAV40.html מה דעת חברי הפורום המכובד ? תודה מראש,דרור.
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
היי מקווה שזה הפורום המתאים המחשב שלי מחובר לרסיבר עם RCA (מקווה שככה זה נקרא) דרך ה Maudio revolution צצה לי בעיה של זימזומים מהרמקולים בזמן העבודה במחשב (פתיחת חלון, גלישה וכו) זה דיי מתחיל לשגע אותי אז אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור תודה נתי
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין ליצור תצוגה על גבי 3 מסכים......הכיצד ניתן לעשות את האופציה הזאת.... האם מפצל וידאו יעשה את העבודה....והגדרה בכרטיס המסך את אופציית הפריסה? יש ברשותי כרטיס מסך Nvidia 8800GTS - אם הנתון מסייע תודה אסף
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-