אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני עומד על סף קנייה של נגן MP3 ולפני הקנייה רציתי להתייעץ איתכם מה אתם חושבים עליו... http://zap.co.il/model.asp?model_id=36883 מה אתם חושבים על הדגם Clubin VX512FM ?? בתגובות שלכם אבקש להתייחס למוצר ע"פ יחס עלות ביצועים... האם המחיר סביר למה שאני מקבל או שיש בשוק דברים טובים יותר באותו מחיר ?? ובכלל מישהו מכיר את החברה הזאת Clubin והאם היא טובה בתחום הנגנים, למישהו יש נסיון איתה או שלמישהו יש כבר מוצר שלה, איך הוא ?? תודה מראש שלומי
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
יש לי מערכת רמקולים קידמים של 2.1 הם בשימוש אצלי כבר די הרבה זמן (5 שנים בערך..) יש גם אחורים אבל הכול בסדר איתם(2.0) והם משמיעות בעוצמה נמוכה מאוד אישהו תדר רדיו.. זה לא משנה אם אני מגביר או מנמיך עדיין אותה עוצמה מה שכן אם אני מנגן קובץ ומגביר אז רק העוצמה של הקובץ עולה ולא הרדיו. ועוד פעם אין לי בכלל טיונר ברמקול הזה.. הכניסות היחידות שיש לו (הסאב וופר)זה אדום לבן ויציאות אדום לבן לרמקולים. מישהו יכול להסביר את זה? [br]פורסם בתאריך: 26.11.2008 בשעה 10:25:18 מישהו?
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
דודים שלי מביאים לי mp3 מארה"ב ואני צריך עזרה בלהגיד להם מה להזמין. אז ככה...... לנגן חייבת להיות רצועת יד בכדי שתהיה אפשרות לרוץ איתו ( חובה הקטע של הספורט ) ומ4 ג'יגה עד 20 הכל מתקבל... בבקשה תשלחו לי קישורים לאתרי קניות מארצות הברית עם מוצר שתואם את הבקשות שלי.. בדקתי את הrio carbon ואת ה- rio karma... הם קטנים אבל אפשר לרוץ איתם?! כמו כן יש לי 2 קישורים שרציתי לדעת מה דעתכם על מה שמצאתי..: והאם אפשר לרוץ איתם. http://www.buy.com/retail/product.asp?sku=90131770&loc=111&sp=3 http://www.buy.com/retail/product.asp?sku=90141236&loc=111&sp=8 בבקשה זה דחוף הם מגיעים בקרוב.. תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום, אני קניתי את הרמקולים מדגם logitech z-2300 חדשים. עכשיו אני ממש לא מרוצה מהאיכות ואיני חושב שלפי הביקורות שקראתי זה אמור להיות ככה. כשאני אפילו מגביר קצת את הרמקולם נגיד עד החצי, הבאס לא נשמע טוב והוא צורם. גם הרמקולים של הטרבל מוציאים קולות לא נעימים. הרמקולים מחוברים באנלוגי. זה הכרטיס קול שלי: Audio Adapter Realtek ALC888 @ Intel 82801JB ICH10 - High Definition Audio Controller יכול להיות שהרמקולים אינם תקינים? או שמשהו בהגדרות אינו טוב?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מצורף סקרין שוט משום מה ה UPDATE IPOD לא ניתן לבחירה. ה HEBPOD מותקן, שאר האיקונים שהיו ב ITUNES (כמו ה APPLE STORE, VIDEO, RADIO וכל השטויות, ביטלתי בהגדרות... זה לא שזאת בעיה). ניסיתי למחוק הכל ולהתקין מחדש, לא עזר... לא היו שום בעיות לפני חודש (לפני הפירמוט) עם אותם תוכנות והכל... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מחפש קושחה חדשה למקרן שלי OPTOMA HD33 מאז שקניתי לא עדכנתי דרייברים\קושחה יכולים לשפר את הצפייה? אני לא מצליח למצוא , מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לוח אם:gigabyte k8ns ועליו יש מובנה כרטיס קול... התקנתי את הדריבר שמסופק עם האריזה של הלוח אבל קורא לי הרבה פעמים שמתי שאני משחק המחשב נתקע ומופיע מסך כחול ואמרו לי שזו בעה בדריבר של הכרטיס קול... חיפשתי באתר של gigabyte דריברים ולא מצאתי מישהו יכול לתת לי לינק לעדכון לדריבר או לתת לי דרך אחרת לסדר את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום קיבלתי את המגבר הזה מתנה אני אשמח מאוד לשמוע פרטים, אף פעם לא ניתקלתי בחברה הזאת אולי מישהו מכיר? בהמשך יגיעו אליי גם זוג רמקולים של אינפיניטי, גם במתנה. למגבר יש אופציה להיות מגבר "טהור" בלי Pre, כדי לבטל את האופציה הזאת יש צורך לסגור מעגל עם הכניסות של הPre, די מוזר. אני יכול לעשות את זה עם כול זוג RCA, אבל היציאות קרובות ואני לא רוצה יותר מדי כבלים רופפים, מוכרים אולי דברים כמו בתמונה הבאה? זה גם תמונה של גב המגבר.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם רציתי להתייעץ לגבי רמקולים 5.1 (יותר למשחקים וסרטים) אני יודע שיש ביקורות טובות על ה X530 השאלה שלי מתי אמורים להגיע לארץ ה X540 ואם יש מצב שהם יעלו בסביבות ה500 שקל ? ואם בכלל יהיה הבדל משמעותי מה X530 או ללכת על הX530<?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי כרטיס קול sound blaster live של חברת creative ומערכת רמקולים הקפיים מאוד זולה. המערכת מורכבת מרמקול מרכזי ומעוד 4 רמקולים הקפיים - כאשר 2 מתוך ה 4 מחוברים ביניהם בחוט אחד והשניים האחרים נפרדים. ברמקול המרכזי יש 3 כניסות (IN) ו 3 יציאות (out) כאשר 2 מתוך כל 3 מתאימות לרמקולים הנפרדים והיציאה השלישית קטנה יותר (כמו של אוזניות) ומתאימה לצמד הרמקולים שמחוברים יחדיו. בנוסף יש לי כבר כמו של אוזניות כאשר ב 2 הצדדים הוא "זכר". אני זקוק לעזרה - כיצד מחברים את הרמקולים הללו לכרטיס הקול ? האם אני מנצל ככה את הכרטיס כראוי או שאני זקוק לרמקולים שמתחברים ל 2 היציאות בכרטיס קול ? האם ניתן לחבר את הרמקולים ההלו לכרטיס קול רגיל ? תודה מראש, רם
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
הייתי מחזיק מאושר של סנסה E140, אבל גנבו לי אותו. אני קונה מחר נגן חדש. אני רוצה רק פלאש. עכשיו השאלה שלי היא האם לקחת תסנסה סידרה C, או תNANO. הבעיות העיקריות שעולות מNANO הם שלפי מה שאמרו לי, הוא לא משמש כדיסק און קי, אי אפשר להחליף לו סוללה ואם היא נגמרת זה תהליך ארוך ויקר שכולל משלוח לארה"ב, ושחייבים ITUNES. האם זה נכון? האם הNANO מציג וידאו? האם חוץ מלמראה יש לNANO יתרון על הסנסה?
-
- 81 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
אני צריך לקנות איזה טלויזיה לחדר , בתקציב מוגבל של עד 1000 ש"ח , לא צריך שיהיה פלזמה וכאלה... שיהיה באיכות טובה, גם איכות התמנה וגם איכות הצליל, ושיספיק לאיזה כמה שנים טובות...ואף יותר. ורצוי שלא יהיה ממש קטן, כאילו לא איזה 21" , לפחות 24 ככה... מה אתם חושבים? תודה בכל אופן. המשך יום נעים.
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי אני מועניין לקנות רסביר שיתחבר לDVD שלי פיוניר DV 470 מכשיר שאני מרוצה ממנו מאוד נכון לרגע זה הרמקולים שמיועדים לו הם דיי מעפנים אבל הוחלט בנתיים לארגן רסיבר נורמלי ולהחליף לאט לאט את הרמקולים אז ככה השימוש של הרסיבר הוא להציג סרטים ולהשמעת מוזיקה כאשר הדגש היותר גדול הוא לסרטים אני מחפש משו שיוכל להתחבר בעתיד גם למחשב HTPC שמתוכנן וטלוויזית LCD אשמח לקבל המלצות ואת דעתכם המקצועית תודה מראש !
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה - הפורום נראה מקריאה ראשונית עוזר ומקצועי , צריך הערכת מחיר של המערכת שלי, אין לי כל כוונה למכור אותה או משהו כזה אבל סתם בשביל לדעת על כמה היא עומדת, חלק קניתי וחלק קיבלתי מדוד שלי... [glow=red,2,300]מגבר[/glow] Yamaha RX-V2092 Dolby Digital AV receiver קישורים: http://202.186.86.35/audio/story.asp?file=/1997/12/04yamaha http://www.audioreview.com/A-V+Receivers/Yamaha%2CRX-V2092/PRD_118865_2718crx.aspx [glow=red,2,300]DVD[/glow] Toshiba SD1200 קישורים: http://www.3dnews.ru/reviews/storage/toshiba_sd1200 http://www.audioreview.com/PRD_124172_1587crx.aspx [glow=red,2,300]סנטר[/glow] Paradigm CC-350 קישורים: http://www.soundstage.com…
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 5.1 במחשב וחיברתי אותו לרסיבר 5.1 (מערכת קולנוע ביתי) ויש לי חמש רמקולים (חוץ מה SABWOOFER) אני בוחר באפשרות AUTODETECT ברסיבר אבל זה מגלה שיש לי רק שני רמקולים פרונט (FRONT) וסאבוופר מחוברים וזהו האם אני צריך לבחור ידנית את מצב השמע סראונד ואם כן אז האם אני באמת אשמע סראןנד במשחקים או בסרטים דרך מחשב תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הבעיה שלי היא כזאת- מספר סרטים שצרבתי לנגן ה-DVD פועלים ללא תמונה ורק שומעים סאונד. הקבצים שצרבתי הם בפורמט AVI ככה שלא צריכה להיות שום בעיה והם כן תקינים במחשב... בכל מקרה ניסיתי להפעיל את הסרט בשני נגנים: UPXUS Dvp-608, וב- Apex 811. בשניהם הבעיה זהה. תודה לכל היועצים...
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש פתרון הגברה להורים שלי, לא מזמן קניתי להם טלויזיה LED והסאונד לא משהו. אני מחפש משהו לא יקר, ולא 5 רמקולים. השימוש העיקרי הוא לשמיעת תוכניות, חדשות וסרטים. אם מוזיקה אז בעיקר קלאסית של קול המוסיקה. על מה הייתם ממליצים? אם קיים משהו סביר עד 600-700 ש"ח. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
השגתי סנטר ואני רוצה לחבר אותו למחשב. יש לי כרטיס קול SB Live! 5.1 Value וממש אין לי מושג לאיזה חור לחבר אותו.... תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במסגרת מתקפת השדרוג האחרונה של מערכת הסטריאו שלי, החלטתי לשפר את המקור. אחרי מחקר מעמיק החלטתי לרכוש כרטיס קול פנימי דווקא, את ה-essence STX של חברת אסוס שגם כולל בתוכו מגבר אוזניות שנחשב לאיכותי למדי. לפני מס' ימים, שדרגתי גם את האוזניות. עד כה השתמשתי בעיקר בגראדו SR80 הישנות שלי, אוזניות שפעם (לפני 8 שנים) נחשבו ל-value for money מעולה. האוזניות הוותיקות עדיין מעולות ונשמעו נהדר עם כרטיס הקול החדש, אולם הרגשתי שאני מפספס המון פירוט במיוחד בתחום המיד והטרבל החשובים לי. החלטתי לפנק את עצמי באוזניות חדשות ואחרי חרישה בפורומים השונים בארץ ובחו"ל הפור נפל על ה-SRH940, שכאוזניות סגורות גם מאפשרות לי לנוח עם מוזיקה אחרי שאני חוזר מעבודת לילה וכן לאוזניות אימון קלידים לילד. …
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן 360 xbox עם יציאת hdmi, וברצוני לקנות lcd hdready. והשאלה שלי היא כזאת: איזה נתונים צריכים להיות לה? ומה הגדול המומלץ(ה360 נמצאת בחדרי שהוא לא גדול במיוחד, ואני יושב בערך במרחק של 1-1.5)? כמו כן על איזה טלויזיות אתם ממליצים? כמו כן מה אתם אומרים על הטלויזיה הזאת: http://www.getit.co.il/Prod/50837/ ? תודה רבה לעונים
-
- 10 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש המלצה לנגן MP3 מבוסס תקליטורים, שבעיקר יהיה אמין ועמיד, רצוי עם שלט, ושלא יהיה יקר מדי. אני מדבר על טווח מקסימלי של כ- 500 ש"ח. תודה
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות מגבר ורמקולים ישנים בפישפשוק... יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת? (התאמת הספק, התנגדות או משהו כזה) חוץ מהעובדה שהרמקולים והמגבר עובדים...
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
עם המינידיסק שלי קיבלתי גם כבל USB שמתחבר למעין קופסא שממירה מהUSB לכבל דיגיטלי ומשם למינידיסק. עכשיו ניסיתי לחבר ביניהם וכשגמרתי הופיע לי חלון ובו נאמר שהוא מצא חומרה חדשה ל USB, משהו כזה... הוא ביקש ממני דרייבר מתאים אבל לא קיבלתי שום דיסק עם המינידיסק ככה שפשוט אמרתי לו שיסרוק את המחשב והוא מצא איזה משהו ב Windows התקין אותו ועשיתי ריסיט. עכשיו פתחתי את ה Winamp השמעתי שיר וכשניסיתי להקליט המיני דיסק כתב - No Signal. מישהו יודע מה לעשות ? תודה !
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום, לפני מספר ימים הזמנתי לעצמי כרטיס X-FI מהדגם הבסיסי, וזאת מפעת העניין בלבד. ברצוני לבדוק את הכרטיס בבדיקות אובייקטיביות וסובייקטיביות ולגבש דעה בנוגע לכרטיס, דעה שתהייה מבוססת על ניסיון אישי ולא על גבי קריאה מרשת האינטרנט. כמובן שכל התהליך יסוכם בסופו של דבר ויפורסם פה בפורום למענכם, חברי הפורום. הבדיקות שאני מתכוון לבצע נכון לרגע זה (כאשר אתם מוזמנים להוסיף רעיונות לבדיקות אחרות): RMAA - מדידות - X-Fi לבד בדיקה ראשונה. X-Fi מחובר ל-EMU 1212M בדיקה שנייה. הרעיון של הבדיקה הראשונה היא למדוד את הגבול של הכרטיס, הבדיקה השנייה למדוד את הגבול של היציאה של הכרטיס בלבד שהיא מה שמגביל את רוב האנשים שרוכשים כרטיס זה. האזנה - הכרטיס יחובר למערכת הסטריאו שלי (…
-
- 67 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שמעתי שיש מכשירים שניתן באמצעותם להתחבר לאינטרנט. שאלתי היא כזאת. האם ניתן להתחבר באופן כזה לאתר של ערוץ מסויים ולצפות בשידור און ליין? אם כן,איזה מכשירים תומכים בזה, על מה אתם ממליצים ואיך עושים את זה בכלל? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-