אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי אני פותח כאן ת'רד כי אני בדילמה די גדולה בין שני הנגנים. אני מעוניין בנגן פלאש לריצות, אך גם לטיולים ונידודים. אני זוכר שמישהו היה במצב דומה לא מזמן אבל לא מצאתי בחיפוש... :-X אני מתלבט בין הדגמים הנ"ל. שניהם באזור ה 700 שקל, הSANSA אולי עולה טיפה יותר. יש הבדל גדול בזמן סוללה לטובת אייריבר: 40\53 שעות סוללה לעומת 16 בסנדיסק! בנוסף, איכות הסאונד של אייריבר אמורה להיות טובה יותר. אה וגם העיצוב שלו יותר יפה. היתרונות של הSANDISK: קטן יותר (סוללה AAA), ממה שהבנתי גם נוח ופשוט יותר לתפעול - כפתורים ותוכנה. אה ולא פחות חשוב: נפח התחלתי גדול יותר ואפשרות להוספת זיכרון. הIRIVER T10 כנראה יבוא בלי רדיו חשוב לציין כי יש בידי כבר אוזניות טובות לנגן - SONY MDRG74SL, אז קריט…
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! יש לי אוזניות של SENHISER HD477 שאני עובד איתם על המחשב, לצערי הכבל שמתחבר לאוזניה הימנית נקרא (אחד מהכבלים הפנימיים בצבא אדום ניקרא ואני לא יודע להלחים וכל זה). רציתי להתייעץ איתכם איזה אוזניות קשת אתם ממליצים לי לשימוש עיקרי של מוזיקת סטריאו , פחות משחקים, האוזניות מתחברות לכרטיס קול SUPREME FX2 שבא עם הלוח אם שלי. התקציב הוא 300-400 שקל. אני צריך משהו איכות ככל האפשר ושיהיה נוח לעבוד איתו הרבה שעות. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אז ככה.. החלטתי שכשקרוב משפחה יגיע לארץ מארה"ב, אני אבקש ממנו להביא לי גם נגן אמפי3. נכנסתי לאתר של רשת חנויות גדולה בארה"ב, Comp-U-Plus, כי יש להם סניף קרוב לבית שלו, ומשם התחלתי להתבלבל יש את 2 הנגנים האלה, בהפרש של דולר: 5 ג'יגה וזה: 6 ג'יגה ודווקא ה5 ג'יגה עולה דולר יותר. השאלה היא מה לעזאזל ההבדל ביניהם? הLounge אומר שהוא בא בלי תושבת\מטען? (אם לקשר לפירוש האמיתי של המילה) ואחרי הסוגייה הזאת.. האוזניות. איך הבדלי המחירים בין הארץ לארה"ב? המבחר שונה? וכמובן, מה מומלץ: אני לא אודיופיל. ממש לא. אני מסתדר יופי במחשב עם איזה Creative 128 ואוזניות צוואר של סוני. אף פעם לא ממש אהבתי אוזניות בתוך-האוזן, זה פשוט נראה לי ממש מגעיל אם מישהו מבקש את האוזניות שלך, ושמעת…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקליט דברים מהטלויזה למחשב עם tv-in וכל זה ואני רואה הכל וטב והכל אבל אני לא שומע קול תסבירו לי מה אני צריך כדי לשמוע כאילו איפה לחבר את הכבלים של השמיע ולאין לחבר אותם במחשב אם אפשר תמונות זה מאוד יעזור כי אני לאממש מבין בשמות של הכבלים זה ממש דחוף בבקשהה הנה תמונה של הממיר שלי מאחורה: http://www.kipodim.net/2.jpg תגדו לי מה לחבר לשם כדי לשמוע קול והנה המחשב שלי מאחורה באיזור של הכרטיס וידאו: http://www.kipodim.net/2.jpg תגידו לי בבקשהה לאן לחבר פה את מה שחיברתי לממיר כאילו את הצד השני של הכבלים בבבקקקששששההה זה דחוףףףףףף
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אהלן, יש לי רסיבר 6 ערוצים, והייתי רוצה לחבר אותו, ולשמוע בו את כל ה6 ערוצים, שהאינפוט יהיה המחשב הביתי. הגעתי למסקנה שאני צריך כבל דיגטלי, ולחבר את יציאת הS/Pdif של כרטיס הקול לכניסת Coxial ברסיבר. לאחר החיבור אין שום אודיו. what did i do wrong? האם החיבור לא נכון? האם צריך להגדיר מבחינת חומרה משהו שונה? בכללי, איך אני יכול לגרום לכזה דבר לעבוד ולנגן כמו שאני רוצה? בתודה לכל העוזרים, אור.
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים Z-5500 שמתחברים לכרטיס קול אוןבורד שיש לי במחשב תומך5.1. הגדרתי את כל ההגדרות ואכן שומעים 5.1... אך בסרטי AC3 ובמשחקים מיועדים ל5.1 אני לא שומע את האפקטים של הסראונד .. מישהו יכול להסביר לי למה ?
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אוקי זה הכרטיס שיש לי Creative AudioPCI [ES1371,ES1373] זה מה שרשום עכשיו אני לא מוצא לו דריבר ככה גם הxp עכשיו למה אני רוצה דרייבר לכרטיס כי xp לא נותן לי ליבחור אפשרות של תפיקוד ב2.1 ועכשיו שיש לי את הרמקולים המדהים האלו [ATP3] אני לא יכול להנאות בשיא
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
[h=1]שלום קניתי היום מסך טלוויזה של פאנסוניק וראיתי אותו והחלטתי לקחת אותו.[/h] אני צריך לקבל אותו במשלוח הביתה וראיתי שהדגם טיפה שונה ואני לא מצליח להבין מה הבדל בין 2 הדגמים. [h=1]Panasonic Full HD LED TH-L42E5[/h]VS [h=1]Panasonic Full HD LED TH-L42E5M[/h] בבקשה תעזרו לי להבין מה הבדל בניהם...
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
תראו אני לא יודע מה העלויות ואני לא מבין בזה בכלל אז אני צריך עזרה מהיסוד בעקרון אני רוצה לשדרג את המערכת שיש לי בטויוטה RUNX שלי.. לקנות לה רדיו דיסק עם MP3 (רצוי כניסת USB) טוב מערכת רמקולים ומגבר.. אני לא יודע בכלל כמה זה עולה אבל אני רוצה משהו במחיר נורמלי ושהשמע יהיה טוב.. 2000+- זה מחיר נורמלי לדבר כזה? תודה
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני מחפש דרייברים לכרטיס קול YAMAHA 6IX 4X4 או שיש לו שם 810. גם באתר הרשמי של ימאהה אין דרייברים מתאים ובכל האתרים האחרים הכל נפל. הדרייברים צריכים להתאים לחלונות XP. ניסיתי ליצור קשר עם ימאהה העולמית אך ללא הצלחה.
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר נגן MP3 לרמקולים ברכב דרך "קלטת" כמו שעושים עם דיסקמן?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
הזמנתי את ה-X-FI Extreme gamer Fatality,(עוד לא קיבלתי אותו) וכרגע מותקן לי במחשב האודיג'י 2ZS פלאטינום.אני לא רוצה לוותר על הפאנל הקדמי שלו עם הכניסות והיציאות,מצד שני האקס פיי לא יכול להתחבר אליו..(במסורת קריאטיב,יש לו פאנל קדמי משלו שמעלה את המחיר בצורה מטורפת) אם אתקין במחשב את האקס פיי לצד האודיג'י,האם הם יוכלו לחיות בשלום אחד עם השני? או שיהיו לי בעיות של התנגשויות ובעיות דרייברים? בימי הפנטיום 1 שלי לפני 10 שנים,היו לי על מערכת הפעלה windows 95,שני כרטיסי קול-האחד SB LIVE 4.1, והשני AWE64,הם עבדו ללא דופי וללא שום בעיות.כל מה שהייתי צריך זה לבחור בלוח הבקרה של הוינדוס איזה מהם אני רוצה שיהיה הפעיל,וזה עבד מצוין. איך היום זה יפעל? מישהו כאן ניסה דבר כזה?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני הולך בקרוב לקבל את הפלזמה הנוכחית.. רציתי לדעת האם הסמסונג A450 טובה ממנה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708611 http://www.necdisplay.com/Products/Product/?product=b5aee1d2-ca9c-4148-840c-005128911bea לא מבין בזה כלל וכלל לכן אצטרך את עזרתכם
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי בחדרי סאב וופר שמחובר למערכת קולנועי ביתי ועוצמה שלו 40 וואט RMS ומאוד חלש וגם לא מרגישים את הבאסים אני מעוניין לקנות סאב וופר לביתי שמחובר לחשמל ורציתי בעוצמה של 200 RMS מה שחשבתי יותר בזול זה לקנות סאב וופר של אוטו ולשים תיבה ומגבר אבל זה שווה לביתי אז לא כדאי תמילצו לי איזה סאב וופר גג 700 שח בעוצמה של 200 וואט RMS בתודה לעוזרים שיהיה לכם צום קל
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי כרטיס של creative live בסביבות השנתיים כעיקרון אני בלחצת שמעתי איתו מוסיקה או מה שלא יהיה ורק עכשיו שמתי לב שהוא לא מוציא לי צליל נקי בכלללללל גם כשאני מחבר רמקולים פשוטים של מחשב וגם כשאני מחבר את ה"מערכת קולנוע ביתית" למחשב יש לי סאונד כאילו שהרמקולים לא סוחבים בגרוש מה הבעיה פה? אולי עדכון לכרטיס? אם כן אז תביאו לי לינק לעדכון הכי טוב שיש לכרטיס הזה תודה
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני משתמש עכשיו ברמקולים של מערכת אייווה שהייתה לי פעם ומגבר סטריאו שמחובר למחשב, כרגע הרמקולים מונחים במקומות זמניים ולא נוחים, אני מתכוון לבנות להם זרועות ולתלות אותם על הקיר. עכשיו הייתי רוצה שתעזרו לי למקם אותן בצורה שתתן לי את התוצאות הכי טובות (מיקום ביחס למיקום בו אני נמצא כשאני שומע מוזיקה, גובה וכו'..) הנה תמונה של אחד הרמקולים: החדר בגודל של קצת פחות מ15 מטר וזאת הפינה שבה אני יושב רוב השמן שאני שומע מוזיקה (הפינה שביחס אליה צריך למקם את הרמקולים): תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום אני רוצה חוות דעת על רמקולים של MB QUART הגרמני, איך הם? יש דגם כמו QL-C400/404 150 וואט, 3 אלמנטים בכל צד, 4 אוהם. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
חיברתי את המערכת למחשב במשחקים שתומכים בדולבי שומעים בכל הרמקולים של המערכת כמו שצריך אבל בשאר הדברים לא הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לעשות שלפחות הסאב של המערכת שמחובר בחיבור שונה מזה של הסטריאו יפיק לי את הבאס תודה
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי את מערכת השמע שלי לרמקולים ורסיבר 5.1 המחוברים למחשב HTPC. היות וכרטיס השמע הנוכחי (OB) תומך ביציאת סטריאו בלבד וברשותי כבר רסיבר ימהה התומך בפורמטים החדשים החלטתי לרכוש כרטיס שיאפשר שמע באיכות גבוהה ב6 הרמקולים. השאלה היא אם אני חייב לרכוש כרטיס שמע התומך בפורמטים החדשים (העלות בסביבות 1000 ש"ח) או אם ניתן להסתפק בכרטיס רגיל בעל היציאות הדיגיטליות המתאימות. זאת בהנחה שפורמט ה HD (שמע) יעבור ו דרך יציאת HDMI ישירות לרסיבר (עדיין לא רכשתי כרטיס מסך בעל יציאת HDMI כי אין לי עדיין טלוויזיה מתאימה, אך אני מתכנן לעשות זאת בטווח של מספר חודשים עד שנה ..).? אשמח לשמוע המלצה ספיציפית לכרטיס קול מתאים בעלות של עד 300-400 ש"ח (PCI). תודה :s05:
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כמה שאלות בקשר לנגן . אז ככה: 1. אפשר לגרום לו חזק יותר? 2. האם כדי לקנות אוזניות ב200 שקל , או להשאר עם מה שקיבלתי(mx200)? אם כן אז אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על אוזניות טובות? 3. ניתן להמיר את הפורמט Mp3 לופרמט אחר ובכך לשפר את איכות הסאונד? אם כן אז איך? 4.בפעם הראשונה שהטענתי את הנגן (לפני יומיים) הטענתי רק שעתיים וחצי עד שהמנורה כבתה. זה יגרום לנזק תמידי לסוללה? האם כדי לי עכשיו להטעין אותו איזה 10 שעות .זה יעזור? תודה רבה לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
בעקבות הצלחת מפגש האוזניות הקודם בחסות אנטולי מתכונן מפגש אוזניות נוסף לתקופת חנוכה. יהיה ציוד מעניין, מוסיקה טובה ,ואנשים טובים. המפגש יתקיים בביתי בנתניה כנראה ב- 18 לדצמבר (אלה כן יהיו הרבה שלא יכולים להגיע באותו יום). למעונינים להשתתף נא להשאיר לי הודעה בפרטי הכוללת הציוד שאתה מביאים כדאי להזדרז מספר המקומות מוגבל. ציוד מתוכנן עד כה: אוזניות- Audio-Technica ATH-A900 x2 Akg k340 Akg 240 Beyerdynamic 931 Grado 225 Sennheiser Hd 580 Sennheiser Hd 595 Sennheiser Hd 555 Sennheiser Hd 280 מגברים- darkvoice 336i(משודרג כולל מנורות חלופיות) little dot 2 ++ little dot 2 M³ (מעשה ידי להתפאר *בתקווה שאני יסיים אותו כבר ) Pimeta Corda HA1 קישור דיון על המ…
-
- 46 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
האם כדאי לרכוש את האוזניות האלו?(מצורף לינק) השימוש הוא למחשב כמובן, אבל האם הם יתאימו כמו שצריך גם לדיסקמן? האם יש לכם הצעה יותר טובה באותו טווח מחיר? מצטער על הבורות : http://www.zalmanusa.com/usa/product/view.asp?idx=110&code=023
-
קניתי מכשיר DVD הנ"ל (כן, כן, בדיוטי פרי ב- 60$), מבקש לדעת: א. איך ניתן הכי טוב לחבר לוידאו הקיים שכבר מחובר לטלויזיה או ישירות לחבר לטלויזיה דרך ה-scart 21 pins (בחיבור הזה בכל פעם שאני מדליק אותו הטלויזיה עוברת ל-AV.) ב. אמרו לי שצריך לשדרג למכשיר את התוכנה - האם צריך למכשיר הזה - אם כן היכן יש קובץ עדכון (לדגם הזה אין עדכון תוכנה באתר החברה בארץ). תודה
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מחפש אוזניות אלחוטיות לשימוש עם טלויזיה וxbox. לא חייבות להיות באיכות הכי גבוהה שיש. מחפש משהו באמצע בין יקר רצח ומעולה ובין זול ושווה ל*****. דבר חשוב נוסף, הייתי מעדיף לקנות אותן בארץ, ולא להזמין מחו"ל. אשמח לקבל המלצות.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-