עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי אני רוצה לחבר את ה-SB Live! Value Digital שלי לרסיבר (Yamaha RX-V430) בעזרת כבר קואקסלי. אני צריך כבל שבצד אחד יש לו חיבור RCA יחיד בצד אחד (לחיבור הרסיבר) וחיבור Phono ("בננה" - mini-plug) לחיבור בשקע הירוק בכרטיס הקול. הבעיה היא שאני פשוט לא מוצא כבל כזה ! עכשיו אני מתחיל לתהות, האם בכלל קיים כבל כזה, והאם החיבור הירוק בכרטיס הקול (שכתוב עליו Digital out) הוא באמת אותו חיבור S/P DIF קואקסלי שאני צריך... help... :-\

• 19 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. S-video , video , RCA1 ????

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  3. Started by arkins,

חיברתי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה windows xp ללא כרטיס מסך לטלויזיה 40" סמסונג שבסלון באמצעות כבל VGA רגיל המטרה היא בעיקר לגלוש באינטרנט ופחות כדי לראות סרטים. הבעיה היא שהרזולוציה יחסית קטנה וקשה לראות אתרים כמו שצריך, וכשאני מקטין לרזולוציה 600X800, אתרי האינטרנט נראים טוב, אבל אני צריך לגלול לצדדים כל הזמן. הייתי מעוניין ברזולוציה של 600X1024 או משהו דומה לזה, אבל אין לי אופציה כזו. אשמח לפיתרון

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by fragman,

קבצי המוזיקה שלנו נהרסו מפגיעת ברק בחורף. האם ניתן לגבות את חזרה את המוזיקה ממכשיר האייפוד ? תודה, אורי

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  5. Started by The UnKnown,

What do you think ? should i sell my current ATP3 to go one level upper in sound quality ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. מחפש המלצה לתוכנת נגן סרטי HD באיכות 720P \ 1080P. ואילו מקודדים בודדים נדרשים? כולל מצמיד תרגום ושאר הפורמטים הישנים יותר לצפיה (DIVx\XVId). האם WMP לא יכול לנגן סרט FHD 1080P? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. יש לי לוח אם של chaintech , דגם 7NIF2עם כרטיס קול 5.1 מובנה של CMEDIA דגם 9378.בלוח גם מובנה GEFORCE 4 MX . יש לי WINDOWS XP. הדרייברים של הכרטיס מסך היו ישנים ולכן הורדתי את מהאתר של NVIDIA את ההתקנים של הNFORCE. כנראה שהם ביטלו את ההתקנה של הCMEDIA. הכרטיס קול עובד. הבעיה שאני לא יודע אם הכרטיס קול תומך כמו מקודם בEAX וA3D. הורדתי מהאתר של CMEDIA את הדרייבר,אבל זה לא עוזר כי זה כל הזמן מתקין לי מחדש את הNFORCE. אודה על עזרתכם שרון

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  8. Started by Aviad6,

לאבא שלי לא מצאתי מקום יותר מתאים תודה לעוזרים ויום טוב

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אהלן אני צריך בבקשה המלצה לרמקולים ניידים. כמובן שחשוב עמידות, עוצמה ואיכות (זה בערך הסדר חשיבות גם) בגדול תקציב עד 400 עם שאיפה מטה (חריגה קטנה אפשרית אם זה ממש מומלץ) מעוניין בחנות בב"ש בבקשה ראיתי את הרמקולים האלו, ונכון לעכשיו אני כנראה אלך עליהם.. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5891 אלא אם כמובן יש הצעות יותר טובות (: המון תודה

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  10. שלום לכולם, החלטתי להתחדש באוזניות - ואשמח להמלצות על דגמים וחברות מומלצות! תקציב: עד 400 ש"ח (עם עדיפות לפחות) סוג: In-ear סגנון מוזיקה עיקרי: רוק על סוגיו. בקר ווליום אנלוגי (כזה עם גלגלת, שעובד על התנגדות, ולא על שליחת פקודות לטלפון) יהיה נחמד. בינתיים המליצו לי על: Bose ie2, Shure SE215, Sennheiser CX-400II, Smile Jamaica - House of Marley, AKG K 323XS תודה רבה! *אני לא אודיופיל, אז לא צריך להגזים עם האיכות אם יש אוזניות יותר זולות באיכות טובה.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by mayosi,

שלום. ברשותי מכשיר DVD ווידאו של סמסונג V440 ניסיתי לראות בו דיסק צרוב והוא מראה לי מסך שחור, או שהוא מראה חלק מהסרט ואז נתקע. חבר אמר לי שאפשר לעדכן אותו, האם זה נכון? ואם כן כיצד עושים את זה??? תודה

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  12. Started by chenrp,

אני לא מעוניין בהזמנת טכנאי. אין לי אפשרות להיות כשהטכנאי מגיע. הבנתי שזה יקר. בכל אופן, מאיפה אפשר לקנות אחד כזה? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 4.1k צפיות
  13. Started by show_biz,

קיבלתי את game theater XP 7.1 של Hercules - המחשב זיהה אותו לאחר כמה ניסיונות - אך עדיין אני לא שומע כלום ?????? עשיתי disable לכרטיס המובנה בלוח והורדתי דרייבר מהאתר של הרקולס - מישהו נתקל בבעיה - אנא עיזרו לי - תודה!!!!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by limer,

מה היתרון של סטרימר מול המחשב ? סטרימר הוא מאוד יקר ומאוד מוגבל בתכונותיו לעומת המחשב ... עד היום אני לא מבין למה אנשים מעדיפים לקנות סטרימר שיהיה ממקום בסלון קרוב למסך {LCD ...וכדומה ...} ולא מעדיפים לקנות כבר מחשב קטן וקומפקטי ויקר קצת יותר אשר מסוגל לעשות כמעט הכל אני באופן אישי כמובן מעדיף את המחשב אשר מחובר למסך LCD "32 HD READY הוא למעשה המסך היחיד שלי ודרכו אני עושה הכל ! ! ללא יוצא מן הכל הרזולוצייה הטיבעית 1360X768 והמרחק ביני למסך הוא +\- 2 מטר

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  15. שלום.. אני מקבל A450 של סאמסונג, אין לה כניסה לסקארט ואני בסה"כ רוצה לחבר את הממיר, אבל באיכות כמה שיותר טובה.. יש לי כבל סקארט שיוצא מהממיר, ומוציא לי 3 יציאות RCA לטלויזיה, אבל לפי מה שהבנתי ה RCA מאבד איכות... האם S VIDEO יותר איכותי מ RCA? מה לגבי המרת הסקארט לחבור דיגטלי? (HDMI, DVI, VGA) ראיתי רק במחירים כמו 300, אין פחות? ואם אני נגיד קונה כזה חיבור, SCART TO HDMI, זה באמת ישפר איכות?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Silver Dragon,

אם הרמקולים הקדמיים במרחק של 80 ס"מ אחד מהשני, ואני יושב במרח של 2 וחצי מטר, אני מאבד את תחושת הסראונד? עם הרמקולים האחרויים אין לי בעיה לשים אותם במרחק גדול, אבל עם הקדמיים יש לי, זה יוצר מכל צד של הטלויזיה אבל מבחוץ.. יעני הטלויזיה היא 80 ס"מ רוחב, ויש לי עוד 50 ס"מ מכל צד שלה.. זה נוראי? אני יכול לתלות אותם אבל אז אני מאבד את הבאסים לא?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  17. Started by Check_Point,

אוקיי יש לי Audigy 2 של creative , והיום באתי להתקין את הדריוורים החדשים של creative שנתן sector (אם אני לא טועה) לפני כמה זמן. אוקיי, אני מתחיל את ההתקנה והוא רושם לי: למי שתוהה: הדריוורים שמותקנים אצלי הם אלו שקיבלתי עם הכ.קול, ושומעים (הוא מחובר טוב מאוד) מישהו יודע מה הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  18. Started by benm218,

שלום לכולם , כרגע ברשותי X-Fi Fatal1ty Fps, הדגם עם הפאנל הקדמי וכמובן ה 64MB X-RAM. אני משתמש כרגע ברמקולים JBL CREATURE 2.1 , ואוזניות EP-630 של CREATIVE , בעתיד הלא רחוק יחובר למגבר עם רמקולים רצפתיים. אני יכול להחליף את הכרטיס תמורת רכיב חומרה שאני צריך ושלקנות אותו יעלה בערך 650-600 שקל. השאלה שלי היא האם יש טעם לשדרג ל Auzentech X-fi Prelude 7.1 או שההבדל הוא לא משמעותי ? מדובר בתוספת של כמעט 400 שקל עבור השדרוג , האם השדרוג מוצדק בכלל ? עיקר השימוש שלי הוא מוזיקה וסרטי HD של 720p/1080p. תודה לכולם !

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  19. תקציב עד 500, לא בטוח שגם את הסכום הזה אני אצטרך . אני משחק המון משחקי FPS ושומע שירים בעיקר דרך אוזניות של PANASONIC דגם ה- RP-DJ300 אלה אוזניות STEREO . בנוסף אני אוהב מאוד לראות סרטים דרך המחשב, רכשתי רמקולים את הדגם הבא שלך altec lansing : http://www.google.co.il/imgres?um=1&hl=iw&sa=N&pwst=1&authuser=0&tbm=isch&tbnid=1rZZIqnRfBRbUM:&imgrefurl=http://apmcomputers.co.il/aecommerce/c13991.php&docid=z21UbB4E6GZsYM&imgurl=http://apmcomputers.co.il/var/549/386711-tb-1.jpg&w=300&h=257&ei=Mp3qT6K-DNPb8gPQ6fDnBQ&zoom=1&iact=rc&dur=391&sig=106707533242934704021&page=1&tbnh=159&tbnw=186&start=0&…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. איזה הרכב עדיף? יש לי כבר את המערכת סטריאו הזו ואני שוקל לרכוש את הZ10 של לוג'יטק במקומה/בנוסף לה . השאלה היא האם הם שווים 795 ש"ח או שעדיף להישאר עם זו ולקנות את הATP3 לדוגמא. (נא לא להציע מערכות 5.1 כי אני מעדיף 2.1 או 2 שעדיף בשבילי) מדובר על המערכת הזו AIWA NSX-SZ700 280WATTS RMS (תמונה - http://www.world-import.com/images/NSX-700.jpg ) יש לי אותה ממשהו כמו מרץ-אפריל 2003 והיא עלתה משהו כמו 1500 +-. אלו האופציות שפתחתי בפניי: 1. להשאיר אותה ולקנות אחת נוספת (Z10/ATP3/אחר שתמליצו) ולחבר למחשב הן מערכת סטריאו והן רמקולים - הסטריאו למוזיקה בווליום גבוה, והשנייה שאקנה היא העיקרית למעשה ואיתה אני אשמע רוב הזמן על ווליום נמוך/'רגיל'. 2. להעיף אותה ולקנות את הZ10/ATP3/אחר שת…

• 44 תגובות
    • 4.2k צפיות
  21. אז ככה... היה לי כרטיס משהו עזה, 5.1 אנלוגי... לפניו היה לי לייב ואליו... לא משנה קיבלתי את ה5700, וניסיתי להרכיב, לא שמעתי כלום (חיברתי ל דיגיטל אווט) היום קניתי כרטיס לייב 5.1 דיגיטל, וחיברתי אליו את הרמקולים (לחיבור הכתום, הדיגטילי) אבל אני לא שומע כלום!!! חיברתי לרמקולים דיסקמן, אנלגוי, שומעים יופי... אז הרמקולים עובדים... אבל איך אני יכול לאתר את הבעיה ? צריך הגדרה מיוחדת חוץ מהלוח בקרה של הסליידים (הרמקול הזה ליד השעון) לכוון שם שיצא לדיגטל? נדב

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  22. שלום לכולם. החלפתי את ה SBLIVE 5.1 שלי לאודיג'י 2, האודיג'י כמו ה SBLIVE לפניו מחובר למערכת סטריאו של סוני די איכותית בחיבור אנלוגי. אני לא מרגיש הבדל באיכויות הסאונד בכלל! האם יש סיבה לכך כי אני יודע על ההבדלים הברורים בין שני הכרטיסים האלה לטובת האודיג'י. ד"א האם האודיג'י 2 מוגדר ככרטיס HD כי אני בטוח שהוא בהרבה יותר איכותי מכל כרטיס HD שבא היות מובנה בלוחות החדשים.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  23. Started by achiya1,

הסאב אצלי כאילו מזייף ואני שומע צלילים שלא אמורים להיות בשירים שאני מכיר ויודע איך הם נשמעים ממה זה יכול לקרות ואיך אפשר לסדר את זה? זה פאק ברמקולים או בהגדרות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by noam-r,

שלום לכולם... לאחר שנתיים החלטתי לפרמט את האייפוד שלי ולעשות בו קצת סדר... השאלה היא: 1. איך הכי ממומלץ להתקין תמיכה בעיברית לאייפוד 2. אם איזה תוכנה הכי כדאי לנהל את השירים על האייפוד (ושהתמיכה בעברית תעבוד), רצוי שזה יהיה משהוא שהוא לא ה Itunes (עד עכשיו השתמשתי בתוכנה הנקראת EphPod והיא היתתה די פשוטה ומאוד נוחה לנהל כמות ענקית של שירים מדובר באייפוד דור שלישי 20 GB (זקן קצת אבל עדיין עובד)

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  25. ב 16.7 יש לאח שלי יום הולדת 25 ובתור אחד הוא רץ המון מדי יום והוא כל פעם מבקש ממני את הנגן שלי אז חשבתי לקנות לו נגן MP3 איכותי מומלץ שיהיהי כמה שיותר ריכותי ונוח לריצה שלא יציק בזמן הריצה. אם אפשר המלצות + חנויות שאפשר לקנות עם לינק אשמח מאוד תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.