אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אם יש למישהו המלצות? איך ה R-20 logitech ?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי רסיבר JVC RX5042 לאחרונה התחלתי לחקור אותו. אבל כל המאמצים לא הצלחתי להבנין מה עושה Midnight Mode ? מישהוא יודע ? מה אתם דעתכם על הריסבר הזה ??
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי שני רסיברים שונים ומערכת שמורכבת מ2 רמקולים שהם Mission M34i הרסיברים הם כאלה: אחד technics sa ax710 והשני זה yamaha ax 397 עכשיו הבנתי שהטכניקס זה רסיבר גרוע שמיוצר באינדונזיה באיכות מאוד גרועה השתמשתי בו חודש בערך אבל הבעיה שהייתה לי איתו זה שכל פעם שהייתי מגביר את הסאונד מעבר לנקודה מסויימת הוא פשוט היה קופץ ורושם overload והייתי צריך לכבות את הרסיבר ולהדליק מחדש על סאונד יותר נמוך בשביל שלא יקפוץ, חשבתי שזה מהרסיבר ולכן הבאתי את הYamaha ax397 חיברתי אותו הכל טוב ויפה רק שהבעיה הזו קוראת עוד פעם, אני מגביר את הסאונד לא יותר מידי וכבר הוא קופץ ומתכבה ושאני מדליק אותו אחרי קפיצה כזאת הוא רושם check SP wires. עכשיו אני לא יודע איפה נמצאת הבעיה ברמקולים עצמם…
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך כרטיס קול חדש כרגע אני מסתדר עם כרטיס OB של קראייטיב, אל הכרטיס יתחברו Klipsch ProMedia 2.1 THX שהוזמנו כבר ואמורים להגיע עוד שבוע וחצי(נקווה שיגיעו בריאים ושלמים) איזה כרטיס מומלץ חשבתי על 2 בנתיים: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=24&products_id=2202 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_752&products_id=6648 האם שווה לי לחסוף עוד כסף בשביל משהו יותר חזק או שאלה יספיקו ומי מהם יותר טוב?
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום יש לי בחדר מערכת של שני בוקסות גדולות וישנות של warfedale + מגבק ישן של פישר.. שלדעתי מוציאות צליל לא רע (אין לי בדיוק עם מה להשוות מהרמקולים הרציניים של היום.) עכשיו מצאתי בחור שקונה ממני את המערכת ב 600ש"ח.. אז חשבתי אולי למכור לו את הרמקולים הנ"ל ולרכוש מערכת 5.X אשר תתפוס לי הרבה פחות מקום בחדר וגם יהיה לי צליל היקפי.. (אני משחק הרבה,רואה סרטים,ו סתם שומע מוזיקה..) התקציב שלי לקניית מערכת 5.1 חדשה הוא 800ש"ח.. האם כדאי לי להחליף את המערכת הנוכחית למשהו קטן וקומפקטי כמו 5.1?? אם כן איזה דכם ושל איזה חברה.. הכי חשוב בשבילי שהסאונג לא יהיה נחות יותר מהרמקלים הנוכחיים והישנים שלי.(שנת שמונים ומשהו..) ושיהיה להם הספק ווליום מכובד.. 8) תודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
נתקלתי בבעיה בה הרמקול השמאלי מפסיק לעבוד מפעם לפעם ויש צורך לשחק עם הקונקטורים. זכור לי שמישהו נתקל פעם בבעיה כזו, אשמח לדעת אם ניתן לתקן זאת ואם מישהו הצליח (האם לרוב הבעיה בקונקטור על הכבל או זה שבסאב, מה המק"ט של הקונקטור וכו'). כמו כן, במידה ולא אצליח לתקן, אשמח לתחליף ראוי עד 500 ש"ח. יש לציין שאין לי צורך במשהו איכותי יותר מה-ATP3, לכן אעדיף מחיר זול ככל הניתן. תודה.
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני משתמש רק ב Browser (זה הכי נוח לי פשוט) וה ID3 Tag גורם לזה שהטעינה של הנגן בהפעלה לוקחת יותר זמן (מתי שהוא לא נמצא במצב של שיר) הנגן היה מהיר כמו צ'יטה עד שהפעלתי את ה iRiver Plus והוא עידכן לי את ה ID3 Tag db
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי , הייתי מעוניין לדעת איזה כרטיס קול הכי איכותי מבחינת הצליל המופק ממנו. השימוש בו יהיה לחיבור אל אוזניות ישירות, לכן הגברה פנימית טובה תהיה חשובה בכדי שתתאים ל Equation RP-21. E-MU® 1212M ESI Juli@ PCI ESI MAYA44 אשמח לשמוע עוד חלופות
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול אם מישהו משתמש בדרייברים האלה(במיוחד עם AUDIGY 2 ZS) ברשת אומריפ שהם משפרים את איכות המוזיקה המון אני יודע שהם לא מתאימים למשחקים,אבל אני בעיקרון גם ככה משחק RPG,ככה שאפקטים מיוחדים לא ממש מעניינים אותי...
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אז ככה יש לי lcd שהיא fhd ואני רוצה להעביר מהמחשב כבל שיהיה יותר נוח, וגם יהיה אפשר להעביר את הדי וי די כבר. הכרטיס מסך שיש לי במחשב הוא 4850hd שהוא כרטיס נחמד מלפני שנה בערך.. איזה כבל אני צריך לקנות? לינק יהיה מצויין! אם זה לא קשור לפורום אני מתנצל מראש
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום יש לי אתה Z-5500 וכרטיס קול CREATIVE X-Fi Fatality (עולה 1600 ש"ח) אז מבחינת איכות וחלקים יש ;D ;D ואצלי בדבר הזה שהגיע עם הרמקולים כתוב INPUT: DIRECT ואז אפשר לשמוע ולשחק עם האפקטים והכל אבל אם מחליפים ל OPTICAL או ל COAX אז אז יוצאת הודעה שאומרת NO DIGITAL DATA והשאלה שלי היא האם צריך להיות ככך ? או צריך לחבר את הרמקולים בצורה אחרת בכדי להגיע לאיכות מרבית ?
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני צריכה רמקולים הכי פשוטים שיש במחיר לא כל כך יקר, אני מעדיפה microlab כי המלצתם לי על מערכת של החברה הזאת כבר בעבר והם תותחים. חנות עדיפה - ivory אמא שלי פשוט צריכה רמקולים שאפשר לחבר למחשב/טלוויזיה כשהסרט/סדרה שהיא רואה אין להם ווליום טוב. תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
עד לא מזמן השתמשתי במערכת סטראו נחמדה של שארפ, מפאת חוסר מקום וצריכת מקום לא פרופורציונלית לאיכות הסאונד, החלטתי להוריש אותה לאבי היקר, ולרכוש מערכת רמקולים ייעודיים למחשב. הרי אני לא צריך טייפ או CD PLAYER, והמערכת שימשה רק להגברה של המחשב. השימושים כמו בכותרת, אני מצד אחד מאזין נלהב של מוסיקה, ועל כן אולי כדאי לחשוב בכיוון של סטראו, אבל מצד שני המחשב שלי מחובר לLCD 26" - כך שסרטים הם שימוש מאוד נפוץ. מצד שלישי, בתקציב שלי סראונד איכותי הוא לא כל כך אופציה, כי אין לי כל כך תקציב למערכת כמו Z5500 (וגם אם כן, הייתי קונה רסיבר וסאטליטים מינימליים בכסף שהיא עולה). אז הדילמה הובילה אותי לאלה: http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7893 כאילו סראונד בלי הבלאגן של הח…
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
במסגרת פרויקט שאני מבשל לבניית מגבר גיבוי למרנץ שלי (לפני שאני מנסה לעשות לו re-capping) התחלתי לחקור את עניין הספקת הכוח לציוד אודיו DIY ובכלל. אני מדבר בעיקר על ציוד דל-צריכה - DAC, מגברי-אוזניות ומגברים דיגיטליים (TA2020 וכד') שצורך עד 100W. באופן מסורתי, ציוד אודיו, במיוחד בקטגוריות היוקרתיות, מצויד בשנאי טורואידלי רב-מימדים ומיישר זרם גדל-קבלים. הדבר הפך להיות למעשה לסימן הכר של ציוד אודיופילי וככל הנראה גם מקדם מכירות. קופסאות של ציוד אודיופילי נשלטות על ידי ספקי הכוח העצומים והמהדרים מגיעים עם קופסא נפרדת וגדולת מימדים לספק. אופציה אחרת, פשוטה וקלה יותר, היא שימוש במקור כוח ממותג (SMPS) איכותי. ספק כוח 12V בהספק של 8.5A מחברה טובה עולה כ-$30 ושוקל כחצי ק"ג, זול וקל…
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב...כמו הכותרת אני צריך פלג אין שיורד את השירה או הדיבור משירים עדיף שיעבוד עם וינאמפ...למרות שלא חייבים תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מה שלומכם? קניתי לפני כ-6חודשים את המגבר harman kardon AVR1500 ואני עכשיו רוצה לקנות רמקולים ריצפתיים בתקציב ה-3000 ש"ח, רציתי לדעת בכלל אם המגבר שלי הוא טוב? ורציתי לדעת איך חברת הרמקולים CANTON??? תודה על העזרה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במידה ויש לי כרטיס קול שיכול לעבד לפחות 96kHz/24bit איך אני יכול לשמוע על המחשב דיסקים של DVD-Audio? אני יודע שרוב תוכנות הדי.וי.די הפופולאריות לא תומכות בתקן הזה (למשל PowerDVD), ואני לא יודע אם זה בגלל החומרה הנוכחית שלי (SB-LIVE) או בגלל שאין תמיכה בתוכנה עצמה. האם יש תוכנה שיודעת לנגן DVD-Audio? (אני בינתיים שמעתי ש-SoundBlaster Audigy2 בא עם תוכנה שיודעת לנגן את הפורמט הזה)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להשמיש רמקולים ישנים של סוני שזרוקים לי בבית, ולחבר אותם לטלוויזית לד. מהי הדרך המומלצת לחבר אותם? הדגם של הטלוויזיה: LG 47SL90 http://www.lg.com/us/tvs/lg-47SL90-led-lcd-tv הדגם של הרמקולים: SONY SS-GRX8 לא הצלחתי למצוא קישור באתר של סוני. צירפתי תמונות של החיבורים שיוצאים מהרמקולים. אני מנחש שיהיה צורך באיזשהו מתאם כי זה לא חיבור סטנדרטי. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש רמקולים קומפקטיים, משמע שיהיו יחידה אחת (לא מופרדים), שיהיה קל ומהיר להוציא ולהכניס אותם מהתיק. חשוב שיקבלו חשמל\טעינה מ-USB כי תכלס רוב הזמן הם יהיו מחוברים למחשב בעבודה שיש לו רק רמקולים מובנים במארז, השימוש זה בעיקר שירים. יהיה לי קשה להסתדר עם משהו שמקבל חשמל מהקיר, וגם סוללות בלי חיבור USB יהיה לי בעיה כל הזמן לטעון בבית. חשבתי על ה-JBL ON TOUR הרגיל שעולה 350 שקל, אבל אין לי מושג איך האיכות סאונד של דבר כ"כ קטן. אני לא חושב שיתנו לי בבאג לפתוח אותם ולשמוע, אז אני מחפש המלצה ממי שבאמת שמע רמקולים מהסוג הזה (ומהמחיר הזה) ויכול להמליץ לי (בבקשה בלי המלצות סתם על סמך סקירות, זה לא מה שאני מחפש). תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לי Audigy 2 כבר כמעט שנה, ורק אתמול שמתי לב שכאשר שמים את הרמקולים על העוצמה הגבוהה ביותר, אז יש רחש חלש שע"מ לשמוע אותו יש צורך לקרב את האוזן למרחק של 2 ס"מ מהרמקול. האם זה טבעי ? פשוט מוזר לי שגליתי את זה רק אחרי שנה :-X לא זכרתי דבר כזה בעבר
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
כרגע יש לי מגבר ( JVC-RX-5022) שלא בשימוש מה עדיף לי ? לקנות זוג רמקולים נחמדים ב-1500 שקל כדולים של ורפדייל ? (אני יחבר אותם למחשב) או שעדיף לי לקחת מערכת נחמדה למחשב...(יש מגוון רחב) מה אתם אומרים ? ד"א: למישהו יש לינק למפרט של הרמקולים 621 של אלטק ? לא ראיתי אותם בחיים שלי
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום רב, מחפש אוזניות לשימושים הבאים: משחקים, מוזיקה וסרטים. מחפש אוזניות שנותנות את התמורה הטובה ביותר למחיר וחשוב לא פחות שהקשת והחוטים יהיו עמידים להמון זמן. נ.ב. נכון להיום אני משתמש ב-AKG GHS1 ומחפש לו מחליף ראוי...
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, מעוניין ברסיבר חדש בתקציב עד 3500 ש"ח. שייתמוך בכל הפורמטים העדכניים. ברשותי ההרכב הבא כרגע: ידמיים peerless lord 15 אחוריים peerless sr 377 סנטר קדמי/אחורי (יש לי 2) peerless gold ct 650 סאב אקטיבי fidek fsw 312-ex רסיבר (נוכחי) yamaha rx v640 מעדיף קנייה מאמזון ארה"ב/גרמניה כדי לחסוך. עדכנו מה משתלם כיום?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-