עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by com,

אהלן מחפש 40/42 לסלון. השימושים בעיקר יהיו צפיה בערוצים רגילים (10,22) וקצת תכנים בHD 0 (אין צורך בתלת מימד) כעקרון אנחנו לא צופים אדוקים בסרטים אבל אם יכול להיות כניסת USB עם תמיכה בסרטים, זה בסה"כ יכול להיות נחמד (אבל לא הכרחי, אפשר לחבר ת'לפטופ, במילא זה פעם בהרבה זמן) חשבתי על סמסונג UA40EH500 שהיא זולה מאוד (2500) וגם 100 הרץ עם USB שאוכל וידאו יש שארפ 40LE530 שיקרה ב300 שקל יותר (שווה ת'הפרש?) ויש גם LG בגודל 42 שגם מציגות נתונים דומים ועולות 3000 (42LW450) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי לא מזמן נתקלתי בשיר תותחי שהבנתי שהוא שיתוף פעולה בין Bizkit, Godsmack, ו Disturbed ... השיר נקרא Blood In My Eyes , מין ראפ מטאל מעולה כמו שאני אוהב. בשום מקום עדיין לא מצאתי את מילות השיר. מבקש את עזרתכם האדיבה. (שימו לב - יש שיר באותו שם של בוב דילן, אין קשר בין המילים בכלל!!) תודה HF

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Michael^_^,

היי אני מעוניין לקנות נגן משהו שיצא בסביבות ה1000 ש"ח,בטייואן (= מחירים זולים?) בבקשה תעזרו לי מחר אני צריך להגיד מה אני מעוניין לקנות... חשבתי על מיני דיסק של שארפ, או של סוני או משהו בסגנון או אולי מובו או מיני אייפוד... פליז עזרה.... תודה רבה...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. לאבא שלי יש יום הולדת ואנחנו רוצים לקנות לו מערכת סטריאו עם קומפקט דיסק וטייפ ושלט רחוק. הצלחנו לאסוף 700 ש"ח. מה מומלץ בטווח המחיר הזה ? האם יש גם משהו שיקרא דיסקים צרובים ? אולי אפילו MP3 ? באסים עמוקים זה לא ממש חשוב (הוא כבר לא שומע את הטווח הזה ... :'( ) חשוב שהצליל יהיה נקי עם טרבל ו MID טובים. הגזמתי עם הדרישות ? אנא עזרתכם,HF

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by XCG120,

ברצוני לקנות טלוויזיה בסכום של עד 3500-4000 שקל אשמח להמלצה לטלוויזיה הכי איכותית לתקציב הזה העדפה לחברת סמסונג וLG, ומה מומלץ לבדוק לפני קניה בכללי אשמח להסבר והמלצה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by dragon772,

אני מתלבט בין 2 הנגנים האילו אני רוצה לדעת מה ההיכויות של כל אחד ובמה כל אחד יותר טוב מהשני .. חושב לי שהנגן יהיה קטן ואיכותי תודה לעזורים.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by arikam,

יש לי את הpx100 ואני אוהב את הצליל שלהן, אבל אני חושב שכדאי שאני אוריד בווליום כדי להתגבר על רעשי רקע (אוטובוסים וכדומה), אז החלטתי ללכת על IEM ואני מתלבט בין 2 הדגמים הנ"ל. מעיון ברשת עושה רושם שהאוזניות הללו כמעט זהות, המחיר שלהן גם הוא זהה. אגב אני שומע מוסיקת רוק , מטאל וגם אקוסטית.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני רוצה לקנות מסך 37 אינץ'.. עברתי בזאפ ומצאתי את המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708598 קראתי את החוות דעת (היו 6) וכולם אומרים שהמסך טוב. עכשיו רציתי לראות אם גם פה יש אנשים שממליצים על המסך הזה. ראיתי גם שהמחיר ב-dailysale ממש שווה, ושיש המון ביקורות טובות על החנות הזאת. אז אם יש אנשים שקנו משם זה יעזור שתתנו לי חוות דעת. (למרות שיש המון חוות דעת על החנות הזאת בזאפ) תודה ענקית מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אז ככה רוב הסיכויים שאני יקנה את הGTXP 5.1 או 6.1 של הרקולס מפנדה ורציתי לישאול אתכם המבינים האם קריאטיב 5300 מתאים לזה בלי מתאם או שצריך איזשהו מתאם מיוחד ? ועוד שאלה .. הוא יעשה את ה5300 למערכת קולנוע ביתי עם דולבי דיגיטל ? ראיתי שיש לראק כמה יציאות 2 לאחורה 2 לקדימה אבל היציאות של הבאס ושל הסנטר לא ניראה לי מתאימות אתם יכולים להגיד לי איזה יציאות יש ל5300 של קריאטיב או אולי יש איפהשהו ביקורת על הרמקולים שלהם ? תודה מראש !

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by lupo218,

הי קניתי את הכרטיס קול של Asus ואני רוצה אוזניות שיוכלו לעביר את האיכות של הכרטיס. במחיר של עד 500ש"ח בתודה מראש לכול המגיבים......

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם אני רוצה לקנות אוזניות למשחקים סרטים ומוזיקה אך בעיקר למשחקים... אני רוצה שבאוזניות יהיה מיקרפון מובנה יש לי כמה שאלות לפני.. 1.האם תיהיה לי שליטה על הבאס באוזניות שאתם ממליצים 2.האם תיהיה לי בעיה עם האוזניות בנוחות כי אני מרכיב משקפיים... ובבקשה שלא יהיה צורך בהוספת כרטיס קול תודה ליאור...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. באמזון הם נמכרות בערך ב50$. http://cgi.ebay.com/New-Sennheiser-CX-300-Ear-Canal-Earphone-CX300-Silver_W0QQitemZ200004305935QQihZ010QQcategoryZ3274QQrdZ1QQcmdZViewItem והוא שולח את זה לישראל. בד"כ הייתי ישר מסווג את זה תחת - זיופים. אבל הביקרות שלו מאד חיוביות. אם זה זיוף, אני יכול להפעיל את הביטוח של PAYPAL?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני קונה כרטיס קול חדש מה אתם ממליצים לי לקחת בתקציב עד 700 שייח ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום חברים, יש לי HTPC בסלון הקטן שלי (3 על 3 בערך) מעוניין לשדרג עם מערכת סראונד חמודה ולא יקרה עם באס נעים לאוזן בוואלה שופס מציעים את ה- Logitech Z906 ב- 1800 ש"ח המחיר באתרים בינ"ל עומד על 300 $ לפני מע"מ, משלוח ומיסים (יש מיסים על זה?) אשמח לחוות דעתכם האם כדאי לקנות בארץ או להזמין מחו"ל וגם אם מישהו מכיר את המערכת או מציע חלופות באותו קנה מידה של מחיר (או זולות יותר כמובן) זה יהיה מעולה תודה לעוזרים מצ"ב הקישור למכירה ב-וואלה http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1DJ0B49637

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום , קניתי ביום חמישי אחרון דיסק חיצוני של חברת 500G WD Elements. מ אייבורי. קניתי כי רציתי לראות דרך ה DVD של הטלויזיה סרטים. בשלב הראשון,חיברתי למחשב הכנסתי כמה סרטים ואחרי זה לקחתי לבדוק איך עובד ב DVD ששל הטלויזיה. מה שקרה ש הDVD זיהה את הדיסק החיצוני אבל לא נתן לסייר הכוונה לדפדף בין הסרטים.לאחר שניתקתי את ה כבל מ ה DVD פתאום הוא מראה שורות של הסרטים אבל כבר מאוחר כי הכבל מנותק. מדובר על DVD של הום סנטר Luxor usb+dvd . שלב שני, חשבתי שבגלל שלא פירמטטי את הדיסק הקשיח אז הוא לא מזהה עד הסוף את הדיסק הקשיח (כי הוא כן זיהה אותו חלקי ,הוא קראה אותו עד 100% ),לכן ביצעתי פירמוט על ידי מחשב שלי קליק ימני ואז פרמוט. פתאום ה DVD לא מזהה את הדיסק הקשיח התקשרתי/הלכתי לתמיכה/מ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. מובן ש MP3 זה כיווץ ירוד... קניתי כרטיס קול חדש, ויש לי מערכת יחסית פשוטה של המילטון 5.1... אבל אני רוצה לבחון אותם כמו שצריך, מישהו יכול להעלות לי בבקשה קובץ מוזיקה, שיר איכותי? upload-il.com שרת ישראלי מהיר להעלאת קבצים, זה ממש יעזור לי! גם יספיקו לי כמה שמות של פורמטים מומלצים ואני אדאג להשיג שירים באותם פורמטים! תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. על איזה כרטיס קול אתם ממליצים לי הפורטיסימו 2 DE או הטרהטק 512

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by 104952,

אני מעוניין לחבר את הלפטופ לטלויזיה , היציאה היחידה שיש לי מהלפטופ היא יציאת VGA. חיפשתי בגוגל והתוצאות נראות לי לא אמינות כל כך , האם יש סיבה לכך?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Weihenstephan,

אני רוצה לקנות טלויזיה (LCD או פלזמה, עדיין לא החלטתי) לחדר שלי.. משהו בגודל 46-50 אינץ' אני הולך לחבר אליו ממיר של יס ואת המחשב שלי... רוב הסרטים אצלי הם DVDRIP ו divix למיניהם אבל אני לא שולל שימוש של BLUERAY השאלה היא כזאת.. במה שווה להשקיע כרגע? אם אני אשים סרטי fhd אני לא אהנה בהם ב- hdready?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, ברשותי כרטיס הקול Creative Audigy 4 SE. קניתי אותו בזמנו דיי בגרושים (אני חושב ש 240 שקלים) ב KSP. בסך הכל- אחלה כרטיס. עם זאת, בזמן האחרון נמאס לי מהצרות שהוא עושה עם VISTA. הדרייבים של קריאייטיב פשוט מחורבנים. כמו כן, אני חושד בכך שהוא גורם לי בעיות יציבות. בכל מקרה, אני מעוניין ברכישה של כרטיס קול, אך אחד לא יקר. אני לא אתחיל לשלם עכשיו מאות שקלים על X-FI וכו' כאשר בשורה התחתונה, אני בקושי אשמע שיפור מבחינת האיכות. במסגרת החיפושים שלי נתקלתי בכרטיס הבא: Audiotrak Maya 5.1 MK-II POS. הכרטיס נמכר ב 44$, כולל משלוח, ב EBAY. לינק: http://audiotrak.co.kr/kr/product/Emayapos.php אני מכיר את AUDIOTRAK טובה ואיכותית ולכן הכרטיס נראה לי "מציאה". הבעיה היא שלא מצאתי ביקור…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by arel508,

כותרת.. משהו טוב אני רוצה ועדיף שיתאים גם למחשב.. אם אין גם וגם אז שיהיה רק לפלייסטיישן.. התקציב בעיקרון הוא עד 600 אבל עדיף פחות. תודה לעוזרים! עריכה: http://www.ebay.com/itm/OFFICIAL-SONY-PLAYSTATION-3-PS3-WIRELESS-STEREO-7-1-SOURROUND-HEADSET-NEW-IN-BOX-/220949614212?pt=UK_Video_Games_Headsets&hash=item33719f8e84 מה אתם אומרים עליהם? ראיתי שהם מתאימות גם למחשב וזה יעודי לפלייסטיישן

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by integral,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ או באיביי?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני צריך רמקולים בתקציב הנ"ל החדר שלי ממש קטן בערך שתי מטר וחצי על שתי מטר הרמקולים ישמשו כנראה רק לסרטים הם יתחברו למחשב אבל אך ורק כאשר אני ירצה לצפות בסרט בשאר השימושים יש לי מערכת סטריאו שמחוברת למחשב. הדרישות: לא גדולות במיוחד עוצמה היא לא דרישה כי החדר שלי קטן רק צליל שימלא את החדר אבל שיהיה איכותי כמה שיותר חשבתי לנסות לקנות מחו"ל בעזרת חבר של אבא שעובד שם(ארה"ב) את הקילפוש יש להם דגם 2.1 אם אני לא טועה השאלה אם הוא טוב לסרטים. המלצות אחרות התקבלו בברכה אני יודע שהתקציב לא משהו אבל אני מערכת שלפחות תיתן הצדקה להשקעה הזאת ולהחלפת המערכת סטריאו שכרגע משמשת לסרטים.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. מכשיר פשוט ענק!! http://yurimpark.blogspot.com/2005/09/ultimate-cowon-a2-review.html

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, אני משתמש עד היום באוזניות sennheiser cx550 לשמיעת מוסיקה בנגן שלי (cowon c2), בנסיעה ברכבת. בבית יש לי אוזניות אחרות של sennheiser, דגם HD 555. הפער בין האוזניות תמיד מכווץ לי את הלב ואת האוזניים, ותמיד הנוחות של נשיאת אוזניות תוך-אוזן מנצחת את הסרבול של אוזניות גדולות. אולי הגיע הזמן להתאמץ קצת יותר? האם יש לכם המלצה לאוזניות שיתנו שמע טוב, יהיו נוחות לנשיאה ויצדיקו את המעבר מה-cx 550? (למשל, האם אוזניות כגון px-200 טובות יותר מהאוזניות שלי היום ושוות את המעבר)? אני שומע בד"כ folk, פופ, אינדי. לא אוהב יותר מדי באסים. מבחינת תקציב - עד 500 ש"ח. רוב תודות למגיבים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים