עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by curdi1,

ערב טוב, מה ההבדל ביכולות בין - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8059&perur=4 לבין - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7974&perur=4 (ההבדל במחיר הוא כ-200 ש"ח) תודה רבה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by eegg,

אני הזמנתי את ה Logitech x530 ורציתי לדעת איפה המקום הטוב ביותר לשים את הסאב הנה תמונה של החדר: פה הסאב הישן לשים גם את החדש שם?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by eladbu,

שלום לכולם! יש ברשותי אייאודיו X5L השבוע יצאה גרסת פירמוור חדשה 2.11B ויש של כל מיני תיקונים באגים וכאלה ודבר אחד לא הבנתי? DRM 10 support More language support Menu / Tag Resume feature for movie file למה הכוונה הרי לא היתה בעיה להתחיל קטעי ווידאו מהכיבוי האחרון באותו מקום?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ADIR_M,

דבר ראשון אם יש כאן אנשים שיש להם את המערכת, אתם מרוצים? קיבלתם תמורה לכספכם? (בערך 900 שקל) איך הם מתחברים לכרטיס קול? 3 בננות או שהכל מתחבר לסאב וופר? השליטה על העוצמה נשלטת רק מתוך המחשב או שיש פאנל או משהו חיצוני? העוצמה הכללית חזקה? מספקיה כדי לשמוע סרטים כמו מטריקס ובאמת להנות מהם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by gilka,

funny video clip

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by dor444,

שלום אני מחפש 2 רמקולים לבית, 1 לחדר שינה שיתחבר לטלוויזיה והשני לסלון שגם הוא יתחבר למסך הטלוויזיה.. הראשון ילך לחדר שינה שהוא חדר של 8 מ"ר, אני מחפש משהו שיהיה טוב למשחקים ובעיקר למוסיקה, אני בעצם רוצה להחליף את הרמקולים המובנים של המסך שהוא 32". השני ילך לסלון שהוא 25 מ"ר, אני מחפש משהו לסרטים ודגש גדול על המוסיקה, כמו בחדר שינה, אני אחליף את הרמקולים המובנים של המסך שהגודל שלו הוא 42". התקציב: לחדר שינה - 500 ש"ח +- לסלון - 1000 ש"ח +- או בקיצור ששניהם יהיו בסביבות 1500 ש"ח עם אפשרות קטנה של חריגה תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by aradgonen,

שלום! אני מתלבט איזה רמקולים לקנות לאייפוד שלי... אני מתלבט בין ה- GEAR4 STREET PARTY BLU ל- IHOME IH10. אתם תוכלו להגיד לאיזה מהם יש ווליום ואיכות שמיעה טובה יותר וכמובן איזה מהם יותר איכותי? תודה מראש, ארד גונן.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Vissor,

שלום לכולם חברים יש ברשותי DAC אם מגבר פנימי מובנה!, אני מעוניין לקנות רמקולים שבאים גם כן אם מגבר פנימי מובנה! האם זאת תיהיה בעיה לחבר את הרמקולים ל DAC? (בגלל שלשנהם יש מגבר פנימי) כל הסיפור מתחבר למחשב.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by eyalffh,

שלום לכולם! לאחרונה חברתי את טלויזית ה-Samsung LA32A550 LCD שלי למחשב וניסתי להריץ סרטי 720p ו- 1080p ושמתי לב לקרטועים במהלך ההקרנה. חשוב לציין כי הסרטים רצים בצורה חלקה לגמרי כשאני מריץ אותם על מסך המחשב ללא שום קרטועים. הטלויזיה מחוברת למחשב בכבל HDMI 5 מ'. אני משתמש בנגן VLC וכבר ניסתי לעבוד עם MPC ו coreAVC אך אותה בעיה. המפרט שלי זה: כרטיס גרפי geforce 9800gt 1gb של palit מאבד intel dual core e8400 3ghz מערכת הפעלה windows 7 יש לי את כל הדרייברים העדכניים. תודה רבה על העזרה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אז כך. כרגע, אני רוצה לקנות מערכת סטריאו במחיר מאוד נוח כמו בכותרת + פטיפון זול שמצאתי. לאחר שיטוטים נרחבים באינטרנט, הבנתי שקיים במערכת הזו חיבור פונו, ושכל שעליי לעשות על מנת לנגן גם תקליטים זה לחבר אל החיבור הזה את הפטיפון. הכול טוב ויפה עד כאן. החלטתי לודא זאת והתקשרתי לכמה חנויות ישראליות שמוכרות את המערכת כדי לשאול אם אכן קיים בה חיבור פונו, וכולם בלי יוצא מין הכלל לא ידעו על מה אני מדבר, ולאחר הסבר קצר מצידי הכריזו נחרצות כי לא קיים בה חיבור כזה (או בכל מערכת מייקרו אחרת). מה דעתכם בנושא? יש או אין חיבור, או שהאם יש דרך אחרת לחבר אל המערכת הזו פטיפון? (אגב, אני גם שוקל את המערכת המוקדמת יותר מדגם CMT-EH10. מה לגביה? יש אפשרות?) אני שובר על זה את הראש כבר ימים ואין …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by LockOn,

היי, אני מעוניין במערכת טובה ואיכותית למחשב. בעיקר למשחקים עם סצנות קרב ומלחמה ושירים.. התקציב הוא משהו כמו 300 ש"ח. הDivoom XForce I 2.1 קצת משכה לי את העיניים האם מישהו יכול להמליץ עליה? איך היא? יש למישהו המלצות אחרות? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי יש לי מערכת סטריאו ואני רוצה לחבר אליה את האייפוד כדי לשמוע את השירים דרך הרמקולים שלה.כרגע מה שיש לי בבית זה כבל aux to RCA 3x, כלומר מצד אחד חיבור לאייפוד מצד שני 3 חיבורים (אדום צהוב ולבן)תמונה: ניסיתי לחבר את האדום והלבן מאחורי המערכת סטריאו ואת החיבור AUX אל האייפוד (ככה שהחיבור הצהוב לא היה מחובר לכלום) והצלחתי לשמוע שירים אבל באיכות לא משהו היו קצת הפרעות. האם זה בגלל שהכבל הצהוב לא היה מחובר לכלום? אולי בגלל שהכבל לא מספיק איכותי? לפתרון עצמו. אולי שווה לקנות כבל שיש לו רק אדום ולבן בלי הצהוב? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. עד עכשיו הסתפקתי בOnboard שלי, realtech HD audio שסיפק לי הנאה לא מעטה. אבל בא לי לשפר קצת את הרמה של הצלילים במחשב שלי, ואם על הדרך אני משחרר קצת את המעבד שלי ממאמץ מיותר אז מה טוב... אני הולך על הxtrememusic כי אין לי שום דבר עם כניסה דיגיטלית עליו ולמרות שפאנל קידמי ושלט זה ממש ממש מגניב, אני תמיד אוכל לקנות אותם יותר מאוחר אם ממש יחסרו לי. זאת הייתה החלטה קשה כי אני ממש אוהב חומרה שנראית טוב, אבל בגלל שאין שום תוספת ביצועים אני נאלץ לוותר. התקציב מאלץ. ובכל זאת כמה שאלות: 1) הבנתי שיש גירסה של הכרטיס שמגיעה עם גוף קירור, זה באחת הרוויזיות החדשות שלו. זה נכון? מוכרים את זה בארץ? 2) פתרו את כל הבעיות דרייברים של הכרטיס? קראתי שהיו איתו המון בעיות. בעיקר עם המיקר…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני יודע שפתחתי ת'רד דומה בעבר אבל תוכניות השתנו.... בכל אופן, התקציב הוא 1500 שקל. יש דגש על איכות הרמקולים עם דגש גדול אף יותר על איכות הסאבוופר. אם כך, שימושים - משחקים, מוזיקה וסרטים באיכות גבוהה. שוב, דגש על באס איכותי. חשבתי על T7900 של CREATIVE אבל אני לא בטוח כבר... שכן יש גם את G51 של LOGITECH... ההחלטה היא לא אז או זה, אלו הם רק אפשרויות שהצלחתי למצוא. בקיצור, על מה אתם ממליצים? תודה רבה למגיבים!!! עריכה: אולי כדאי לי פשוט לחסוך ל-Z5500 וזהו?... עריכה 2: למה אף אחד לא עונה?... אם מישהו התנסה באחת מהמערכות שצויינו, בבקשה אמור אם אתה ממליץ או לא....

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Wizard Of Oz,

מישהו מכיר תוכנות שיכולות לעשות דיסטורשן לגיטרה שמחוברת למחשב?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by overload,

תגידו לי כשאני משמיע דיסק בCDROM במחשב כשהאוזניות מחוברת ליציאה שלו האיכות שבה אני שומע קשורה לכרטיס הקול או שזה רק עיניין של איכות CD ROM ? ועוד שאלה: יכל ליהיות שהאיכות סאונד בצורב של SONY שקורא במהירות 40X תיהיה גבוה מאיכותסאונד של MTRP CD ROM שקורא ב מהירות 56X ? (בהנחה שאני מחבר את האוזניות לכוננים) תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Kfir,

אני חושב על להשקיע במערכת רמקולים למחשב, אמורים להתחבר לכרטיס LIVE 5.1 ובהתלבטות עם להשקיע במערכת ממוצעת שעולה 3000 שקלים (מגבר AC3 + 5 רמקולים) או כבר לקחת רמקולי דסקטופ שמתחברים לכ.קול - אבל אכותיים כמובן,5 או 6 רמקולים, שבמחיר של עד 2500 שקל אפשר למצא ממש אכותיים (כמו CREATIVE 5550). יש למישהו נסיון או המלצות בעניין של הסאונד? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני צריך דריבר לכרטיס קול שלי SIS 7012 וכל מה שאני מוצא לא מתקין לי .למה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום יש לי רמקולים SoundSticks 2.1 של Harman-Kardon הם מונחים בערך במרחק מטר ממני ואני לא שומע על ווליום גבוה אבל פשוט מרגישים כאילו מישהו לקח מברג ודף לי לתוך האוזניים כבר בהתחלה היו כאבים והתעלמתי מהם ועכשיו זה ממשיך גם שאני לא מול המחשב וזה נעשה כבר בלתי נסבל מה אני יכול לעשות? חסכתי הרבה זמן לרמקולים האלה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. האם יש באמת כזה הבדל משמעותי בין הכרטיס ON BOARD שיש לי ב ABIT 3RD EYE (כרטיס של 6 ערוצים) ובין ה 1.5 שיש לי בארון (AUDIGY 2 24 BIT). האם ההבדלים מתבטאים באיכות השמיעה, או גם בהעמסה על המערכת?

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by CZSDF,

שלום יש לי טלויזיה לא תומכת ב DTS AUDIO הטלויזיה תומכת קבצי MKV אבל אני לא שומע את הקול איך אפשר לתקן את זה צריך רסיבר או שאפשר דרך תוכנה ? החיבור הוא דרך ה USB של הטלויזיה עם DISC ON KEY תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by 2011,

שלום אני מחפש זרוע ל SAMSUNG LA32C530 אשמח להמלצות עם אפשר קישורים לדגמים שכדאי לקנות שאני לא יקנה סתם דגם ויבוא המתקין ויגיד לי שהזרוע לא מתאימה לדוגמא הזרוע הזאת מתאימה http://expresshatkanot.coi.co.il/זרוע-דו-מפרקית-במחיר-של-159-שח!!.htm וחוץ מזה עוד המלצות תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by pazer005,

יש איזה טרנד כזה שתעשיית הסרטים לוקחת סרטים ישנים ומעבירה אותה לפורמט בלוריי. עכשיו, ברור שסרט ישן לא צולם במצלמת HD ולכן הסרט הוא לא HD אמיתי. כדי לעשות את זה, הם משתמשים בכל מיני פילטרים שמקשים על העין לזהות בעיות בתמונה כמו כל מיני נקודות שחורות שמחברות בין פיקסלים. העניין הוא שהורדתי סרט "בחזרה לעתיד" משנת 1985 בפורמט בלוריי ושמעו, זה פשוט נראה מצוין על המסך. ושאלתי היא - מהו הפורמט האמיתי שממנו הם עשו את ההמרה? באיזו רזולוציה באמת צילמו אותו? ברור שלא רואים טוב כמו HD אמיתי אבל רואים כל כך טוב שאתה אומר לעצמך שאין מצב שזאת המרה מפורמט DVD בלבד או משהו כזה...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by avi909,

אני מעוניין לקנות סטרימר עם מפרט מסויים ואני מבקש את המלצתכם בנושא: שיהיה לו אפשרות לדיסק קשיח פנימי עם ממשק SATA. כניסת USB לחיבור דיסק און קי. תמיכה בכתוביות בעברית מלאה, כדי שאני אוכל רק להעביר את הסרט והכתוביות באותה ספריה והוא ידע לזהות. אפשרות לעדכוני קושחה אם צריך. אפשרות לחבור רשת אלחוטית להעברת סרטי HD אליו. יציאת אודיו דיגיטלית SPDIF. יציאת HDMI אמיתית ולא COMPOZIT. כח עיבוד חזק שידע להתמודד עם סרטים באיכות 1080P ללא תקיעות. ועם כמה שיותר קודקים מובנים שיהיה מעודכן מאד. שהקניה תתבצע בחנות בארץ או דרך אתר אבל רק מהארץ ולא מחו"ל. לגבי המחיר: עד 1500 ש"ח. תודה רבה לכל המשיבים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. היי אני מחפש רסיבר קולנוע ביתי שתומך בפורמטים החדשים DTS-HD ו DOLBY TRUEHD. עם כמה שיותר כניסות HDMI ויציאת PRE לחיבור מגבר סטריאו בהמשך. כאמור המחיר הוא 4000 פחות או יותר. תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים