עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Black_Citadel,

א) על הרצפה ב) על לוח סיבית שהכנתי עם 4 רגליות פלסטיק שיישב על הרצפה ג) על המדף סיבית של הספריה - נמצא כ40 סנטימטר בערך מתחת לספריה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by The TrCkeR,

הכרטיס קול הענק הזה הינו מתצורת ISA, נבנה בשנת 95, פירקתי אותו ממחשב פנטיום 3 ולא האמנתי כמה גדול הוא! (מה זה הטירוף הזה?) הכרטיס קול הכי גדול שראיתי אי פעם. אפילו יש עליו כרטיסי זיכרון ישנים (SIMM). למישהו יש פרטים עליו? מה שימושים שלו? למה הוא כל כך גדול? (בשנת 95 היו כרטיסי קול גם יותר קטנים..) [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Morphine,

שלום, אני מחפש נגן טוב לריצה. לא הסנסה קליפ של סנדיסק. אני בטוח שיש נגנים טובים יותר בשוק. הייתי הולך על האייפוד אבל מעצבן אותי להעביר שירים דרך אייטונס אז אם יש נגן עם איכות דומה זה יהיה טוב. כמובן שלנגן הזה אני אקנה אוזניות איכותיות בנפרד (אלא אם כן האוזניות שבאות איתו יהיו מספיק טובות).

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by gilka,

funny video clip

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. הי איזו חומרה אני צריך, אם אני רוצה לנגן קבצי מוזיקה שונים מהמחשב בו זמית בכמה איזורים/חדרים בבית? נניח שבחדר אחד אני רואה סרט מהמחשב ובחדר השני אני רוצה לשמוע מוזיקה מאותו מחשב וכן הלאה בסלון ונניח בעוד חדר. האם ניתן בכלל במחיר שפוי? תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום... ברשותי מסך LCD של LG 32". קראתי באתר שחלק מהכרטיסים של ATI מסוגלים להוציא גם SOUND מיציאת ה DVI קניתי מתאם מDVI ל HDMI וחיברתי את הטלויזיה למחשב עם כבל HDMI HDMI (אני לא בטוח שהמתאם הזה ספציפית מתאים) רציתי לשאול איך אני מגדיר שהכרטיס מסך יוציא לטלויזיה SOUND?? תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by shayks,

היי, עד עכשיו היו לי רמקולים 2.1 של CREATIVE SBS390 ומאוד הייתי מרוצה מאיכות הצליל. קניתי השבוע Logitech Z323 והתאכזבתי מאוד, הצליל היה עמום לעומת הקודמים, והחלטתי להיפטר מהם ולהשקיע במשהו טיפה יותר טוב. עוצמה היא לא שיקול מרכזי אלא עושר הצליל, גבוהים נקיים, בס משתלב טוב. הדגמים שמצאתי בZAP הם MicroLab FC330/FC530 SonicGear Evo 7/8 אבל אין לי מושג אם איכותם עולה על זו של הלוג'יטק...אם התקציב לא מספיק למשהו טוב, הוא מעט גמיש כלפי מעלה. אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. לצערי, לא ממש עקבתי אחרי כל התפתחות מסכי ה3D בשנים האחרונות. אני יודע שכשהתחילו עם זה, היו כמה טכנולוגיות שונות ולא תואמות. מה המצב עכשיו? האם כל טלוויזיות ה3D בשוק המיינסטרים משתמשות באותה הטכנולוגיה? לחילופין - האם כל טלוויזיה מגיעה עם הערכה הדרושה לצפייה (משקפיים? עוד דברים?) והאם כולן תואמות לכל תכני ה3D בשוק? במילים אחרות - האם אפשר לראות כל סרט 3D בכל טלוויזיית 3D או שצריך להתאים את הסרטים לסוג הטכנולוגיה? אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר בבלאגן.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by eliher,

מבקש לקבל חוות דעת לגבי רמקולים של dali ICON 6 במחיר של 7800 שח תודה אלי

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אם למישהו יש את הכרטיס קול הזה אני חייב את הדרייברים שלו................. אז אם הוא יוכל לשלוח לי ...... אין את הדרייברים שלו בשום מקום באתר של החברה ובכל שאר המקומות יש רק עדכון... אבל אם מישהו מוצא אותם בכל זאת שיתן לי בקשה אבל רק שתדעו הקובץ (WEBUP) זה עדכון אז לא להביא אותו. תודה..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Shoshan01,

שתי טלוויזיות משכו את עיניי Sharp 32A33 http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7735838&came=1132 Toshiba 32" 32AV600 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735417 מב מבין השתיים עדיפות ? ולמה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by gshhar,

יש לי Z560 ;D וכרטיס קול על הלוח. אני הולך לקנות AUDIGY 2 והשאלה שלי היא שאני אשמע גם הרבה יותר חזק או שרק האיכות תשתנה כמובן?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by LynxIL,

שלום רב, אשמח אם תעזרו לי, אני מחפש טלויזיה חדשה לסלון של ההורים שלי מדובר במרחק של באיזור 3.5 - 4 מטר, אין צורך בתלת-מימד אבל אשמח לסמארט, בנוסף אני רוצה לעשות לו סטרימינג של וידאו אולי אפילו לחבר אותו למחשב ל XBMC בעבר הציעו לי את E550 התקציב הוא עד 6000 מישהו יכול להמליץ לי על טלויזיה טובה? או שה-E550 עדיין מומלץ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by DUDEnamE,

עד כמה הזיוף טוב ? כי המחירים הם מצחיקים אני חושב שKSP מוכרים CX300 מזוייפות http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401055 מה פשר המכירים הזולים?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אף פעם לא התנסיתי עם מערכות 5.1 למחשב...ככה שאני לא ממש בטוח אם אני יצטרך להגדיר כל מיני דברים או לא... מערכת הרמקולים שלי היא Logitech x-530 וכרטיס הקול 7.1 מובנה על הלוח DFI LanParty Ultra-D. 1. איך אוכל לקבל מהמערכת שלי את הסאונד האופטימלי במוסיקה/משחקים/סרטים?? הדבר היחיד שאני יודע זה שבשביל להינות מסאונד היקפי בסרטים עליי להתקין AC3FILTER... :'( 2. האם שווה לקנות כרטיס קול נפרד איכותי עבור מערכת רמקולים שכזאת?? ובהנחה שהצליל שיתקבל יהיה איכותי יותר במקרה כזה, האם יש לכרטיס קול הנוסף יתרונות נוספים?? 3. האם כשאנגן הופעת DVD שמקודדת בDTS...אשמע DTS א-מ-י-ת-י או איזה הדמייה?? (או שבעצם יכול להיות שזה מתקשר לשאלה 2 על הכרטיס קול... ). תודה רבה, אשמח להסבר מקיף וממצה…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אהלן, אני מניח ויודע שפותחים נושאים כאלה כל יום ואכן שוטטתי פה קצת ובדקתי נושאים דומים לשלי, אך עדיין לא הצלחתי להגיע לתשובה, הרי לכל אחד צרכים ורצונות משלו. :] אם כן, אח שלי נוסע לקונטיקט לשבועיים בסוכות, ואני רוצה שיביא לי נגן mp3. התקציב שלי, כפי שמצויין בכותרת, הוא כ-250$ עד 300$. עכשיו, מה אני רוצה בנגן ? - מקום אחסון: לא צריך יותר מדי ! יש לי סה"כ איזה 2500 שירים על המחשב... ולכן כמה ג'יגהבייט כלולים במכשיר לא כל-כך קריטי. - איכות סאונד: גבוהה, מן הסתם :] חיחי. - צבע: רצוי מאוד. להציג תמונות על הנגן הוא בהחלט פלוס שאני מוכן לחיות איתו. - וידאו: גם מאוד רצוי, ואם אפשר באיכות גבוהה. שאלה בקשר לוידאו ניתן למצוא למטה. - בטרייה: נטענת. אין לי כוח להתעסק עם הקטנו…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. איזה שיטה דיגיטלית יותר טובה לחיבור DVD לרסיבר? ע"י כבל אופטי או כבל קואקסלי ? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by JewBear,

רכשתי היום כבל HDMI TO HDMI 10 מטר. חיברתי אותו מהכרטיס מסך שלי 5850 אל ה LCD שלי, רואים מצויין והכל. אך רציתי לשאול האם יש אופציה בכרטיס מסך זה להעביר גם סאונד? ואם לא מה הדרך להעביר סאונד? כי כרגע אני שומע מהרמקולים במחשב. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Tomerico,

אחראי כמה ניסיונות כושלים וחמש דקות שלמות המתנה בקו קיבלתי את שם הדגם של המכשיר mp3 שמעריב לנוער "נותנים" אם אתה עושה מנוי השם הוא: galaxy 2525 מה זה? זה טוב? ???

20. Started by ToMeRv32,

לדעתי אפשר לדלג ולקרוא ישר את תגובות 2 והלאה שלום רב, יש ברשותי רסיבר JVC RX-6012V דיי ישן ואיתו מערכת 5.1 רמקולים של חברת Eltax.. כרגע הם מחוברים למחשב אך הבעיה היא שהמחשב לא מצליח להשתמש בהם כמו שצריך. סימנתי בתוכנה של הדרייבר 5.1 אך כשאני מפעיל את הבדיקה (לוחץ על הPlay שמשמיע רעש דרך כל רמקול בנפרד), יש רעש רק מהרמקול השמאלי ומהרמקול הימני.. מה שמוזר הוא שלדוגמה בiTunes המוזיקה נשמעת מכל חמשת הרמקולים אבל לא מהסאב! לוח האם: Intel DH55PJ לפי מה שרשום באתר אינטל: "8-channel (5.1+ 2 independent multi-streaming) audio subsystem with three analog audio outputs using the Realtek* ALC888S audio codec"הרסיבר על מצב Pro Logic (מצב Surround), ומחובר בעזרת כבל RCA (למ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אז תיראו. יש לי כרגע מכשיר RioRiot שנשבר לי ממנו! דיי גדול... אני מתכוון לקנות מכשיר חדש. חשבתי ללכת על ה-iPod, לא החדש (אחד קודם), של 20 ג'יגה (או 40... אבל זה רק במידה אם אפשר להשתמש במכשיר הזה כדיסק קשיח לכל דבר). אני קונה את המכשיר בחו"ל, ככה שאין לי בעיה להשקיע כמה כסף שרק צריך (יש לי גם כמה דברים נוספית שאני רוצה לקנות... כמו שלט אלחוטי, הרמקולים האלה ובטרייה נוספת). שמעתי הרבה על כמה שלא כדאי לקנות את המכשיר הזה וגם אני יודע שאין לו רדיו. אתם מוכנים להמליץ לי על מכשיר טוב של מינימום 20 ג'יגה? רצוי שיהיה בו רדיו. אם אפשר, אפשרות של הרצת סירטונים (מה שאומר שצריך מכשיר עם מסך ציבעוני) גם יהיה נחמד. המכשיר חייב להיות קל וקטן!!! כמה שיותר קטן יותר טוב. חייב אותו בתוך הכ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Pancakes,

אני צריך רמקולים טובים באזור ה 200-300 שקל,אפשר לחרוג קצת אם יש איזה הבדל משמעותי באיכות. כרגע אני מתלבט בין LOGITECH Z323 ל MICROLAB M880 אך אשמח לשמוע הצעות אחרות. הרמקולים הם למשחקים סרטים ומוזיקה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. ולוח אם ASUS P5K-E תודה רבה ומה אם אומרים על זה? :כרטיס קול Revolution 5.1וM-Audio ב-465 ש"ח

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. http://www.klipsch.com/gmx/ מעניין עם יגיעו לארץ ואם כן באיזה מחיר ? אם אני לא טועה בחול הם עולים 300 דולר...או משהו כזה בכל אופן... מישהו ראה עליהם ביקורת ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. בזמן שחיפשצי משהו ברשת מצאתי איזה פסיכופט אחד שצילם את החדר שלו, הסתכלתי בכמה תמונות ואז ראיתי את הדבר הבא, חשבתי שזה סתם קישוט לשולחן אבל אז שמתי לב ללוגו שם של HARAM KARDON הבנתי שזה רמקולים, אבל איזה רמקולים אילו !? העיצוב מדהים ! http://www.vizspring.com/~drew/photos/drewsroom-0502/indexfiles/IMG_0434.JPG.html http://www.vizspring.com/~drew/photos/drewsroom-0502/indexfiles/IMG_0432.JPG.html

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים