אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מרחק הצפיה הוא בערך 2 מטר אפילו מעט פחות ואני מתלבט בין 32 אינץ' ל37 אינץ'(תקציב עד 3500 ש"ח). הוצע לי הדגם RV733 37 אינץ' שנראה מצוין ויש לו אפשרות להתחבר למחשב דרך האינטרנט. רציתי לדעת אם מישהו מכיר את האפשרות הזאת ויכול להסביר לי קצת יותר..ואם בכלל זה כדאי את המסך הציעו לי ב3400 ש"ח.האם המחיר סביר לטלוויזיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ או באיביי?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום האם משהו מכיר נגן DVD במחיר סביר (מספר מאות שקלים) שיכול לנגן סרטים מקודדים ב-H.264? אני רוצה להעביר את כל הסרטים שלי ושל הבנות שלי לדיסק קשיח או להעתיק כל פעם מספר סרטים ל-DOK של 4-8G כדי להפסיק להתעסק עם התקליטורים. שמירה של קבצי ה-DVD עצמם לוקחת המון מקום ואני רוצה לקודד אותם. איכות קידוד טוב של סרט ב-DivX דורש כ-1.5G לסרט ממוצע (לפי קריטריון איכות 55% של StaxRip למשל). בקידוד DivX לגודל CD רואים ארטיפקטים גדולים, במיוחד במשטחים חלקים או במעברים (בן אדם על רקע שמיים למשל). מהניסיונות שלי קידוד מקביל ע"י x264 לאותו גודל נותן איכות מעולה, אבל לא מצאתי נגן סביר שינגן אותם חוץ מנגני HD ב-6000 ש"ח. הסרטים עצמם ברזולוציה של DVD רגיל ולא HD כך שאיני זקוק לנגן HD-DVD או…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי קניתי את הכרטיס קול של Asus ואני רוצה אוזניות שיוכלו לעביר את האיכות של הכרטיס. במחיר של עד 500ש"ח בתודה מראש לכול המגיבים......
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכשיר פשוט ענק!! http://yurimpark.blogspot.com/2005/09/ultimate-cowon-a2-review.html
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם למישהו יש את הכרטיס קול הזה אני חייב את הדרייברים שלו................. אז אם הוא יוכל לשלוח לי ...... אין את הדרייברים שלו בשום מקום באתר של החברה ובכל שאר המקומות יש רק עדכון... אבל אם מישהו מוצא אותם בכל זאת שיתן לי בקשה אבל רק שתדעו הקובץ (WEBUP) זה עדכון אז לא להביא אותו. תודה..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הזמנתי את ה Logitech x530 ורציתי לדעת איפה המקום הטוב ביותר לשים את הסאב הנה תמונה של החדר: פה הסאב הישן לשים גם את החדש שם?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ראשית כל אני מצהיר שאינני אודיופיל וסביר להניח שרמת ההבחנה שלי נמוכה בהרבה מזו של חובבי אודיו מושבעים. בעקרון עד כה השתמשתי כבר שנים בזוג רמקולים סבירים בהחלט של Yamaha והייתי מרוצה למדיי. לאחרונה הרמקולים דועכים ואני שם לב לפגיעה באיכות הקול ולכן אני מניח שזמנם מתקרב לקיצו ולכן אני מעוניין למצוא תחלופה אשר אולי תספק קצת יותר ממה שהרמקולים הללו סיפקו עד כה. מדובר בחדר לא גדול במיוחד ורמקולים שמיועדים כרגע לחיבור לכרטיס קול אשר מובנה בלוח-אם Asus A8N-SLI, אני בספק שאני אחליף את כרטיס הקול שלי מאחר ואני מסופק שישנם כרטיסים בטווח המחירים אשר אני הייתי מוכן להשקיע שיתנו שיפור איכות משמעותי מספיק אשר יצדיק את ההשקעה ולכן לעת עתה מדובר ברמקולים לצורך שימוש עם הכרטיס המובנ…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי רסיבר RX-5032V אני מעוניין לחבר אותה למחשב ולטלוויזיה אין לי מושג איך לעשות את זה אני ישמח אם תדריכו אותי או שתתנו לי מדריך למחשב ולטלויזיה יש את כל היציאות הדרושות . הרמקולים פשוטים אך אני לא צריך יותר מזה רמקולים של PILOT . אשמח על כל עזרה..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחברים שלנו יש חדר קולנוע מדהים. יש שם מחשב לקונוע ביתי מקרן ספות רמקולים מכל כיוון ועוד כל מיני דברים מטורפים שאני ממש לא זוכר, ואני לא סתם אומרים מטורפים. בקיצור הבן אדם שלו זה שייך שאל אותי קצת על HDMI 1.3. עכשיו, מכיוון שאין לי מושג בנושא תהיתי אם תוכלו לעזור לי. כל פיסת מידע (עדיפות לעברית אבל אין בעיה עם אנגלית) תועיל, אני מעונין לדעת לגבי כרטיסי מסך תומכים ממולצים, כרטיסי קול, מה צריך נדרש כדי בשביל זה, כרטיס אם מיוחד או משהו. כל דבר שאפשר לדעת יהיה מועיל המון המון תודה מראש :]]
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בצער רב וביגון קודר הלך לי השלט של המגבר מדגם eltax avr-250. שמעו, נראה לי בחיים לא הייתי מדוכא ככה, לאבד שלט של מגבר זה משהו קשה מאוד, במיוחד שהכפתור המסתובב שלו של הווליום, רק מגביר ולא מנמיך (אלא אם משחקים בזה דקות ארוכות). חפרתי אולי 5 שעות בגוגל לנסות למצוא את הקוד של המגבר הזה כדי שאוכל לפחות להתאים לו שלט אחר, אבל שום דבר! מצאתי בחו"ל שלטים חלופיים אבל ב-50 יורו ובלי משלוח לארץ. אני מתחנן, אם למישהו יש ב-מ-ק-ר-ה מגבר כזה עם שלט שעובד, בבקשה שיגיד לי, אפשר לעשות התאמה בין שלטים עם שלט אוניברסלי. אם יש אפשרות להתאים למגבר הזה שלט אוניברסלי, ללא השלט המקורי, וללא הקוד..בבקשה תגידו לי איך ואיזה שלטים תומכים בזה. אם יש לכם כל פתרון יצירתי אחר- אנא מכם שתפו אותי. ת…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ואני ארחיב: הכבל מיועד לחיבור בין TV ל-DVD. ב-DVD יציאת RCA סטנדרטית (3 בננות: צהוב לבן אדום), וב-TV כניסת S.video לתמונה + שתי בננות (לבן+אדום) לאודיו. כל זה בכבל אחד כמובן (שהקצוות שלו לפי הפירוט הנ"ל). יש דבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושב עכשיו לשדרג את המערכת ה2.1 הפשוטה שיש לי למשהו יותר מתקדם, מצד שני, שלא יעשה לי חור בכיס. אני בעיקר שומע מוזיקה במחשב. ראיתי כל מני מערכות בכל מני אתרים, אך המחירים שלהם יקרים בשבילי, יותר מדי (600-1000), את המערכת הזאת: Logitech X-230 2.1 ראיתי באתר של החנות KSP, והמחיר (300) נשמע לי סביר במיוחד. האם המערכת הזאת נחשבת לטובה? ואם למישהו יש משהו יותר טוב עד למחיר 400 ש"ח, גג 450? כמו כן, המלצה לכרטיס קול טוב במחיר 200-300 תבורך גם היא. תודה רבה, דניאל
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סתם רציתי לשתף אתכם , אולי יש כאלה שזה יעניין אותם אבל הם לא מסתכנים בלפרק. הדקודר: והסב , בנוי בצורה מעניינת מאוד כשהרכיב החיצוני הוא פסיבי ואין לו מגנט:
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש כאן כאלה ? אם כן ברצוני לשאול אותכם כמה שאלות..... so plz stand up
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר ויכול להמליץ? מצאתי כמה סוגים אבל אין לי מושג איזה מהם נחשבים טובים, טווח המחירים הוא עד 600 שקל, וחייב שיהיה לו שלט רחוק, וחיבור לUSB. מצאתי אחד כזה אבל לא כתוב שיש לו USB http://www.video.org.il/Product.aspx?productid=2120
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי.. בכל הדיונים שאני רואה פה בין השניים אומרים שהאייפוד חרא והאייריבר טוב בגלל הפיצ'רים. אז אחת ולתמיד אולי תוכלו לענות לי (מהשוואה שאתם ערכתם) מי מהשניים יותר טוב מבחינת אודיו נטו בלי פיצ'רים, בטרייה וכו' הipod mini או הiriver h10? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא אודיופיל וממש מקווה לא להיות..אבל כן חשובה לי איכות.. אני מחפש משהו שיוכל לדחוף טיפה יותר את האוזניות שלי קדימה + קבלת איכות גבוהה יותר לSOLO6 (לא להישען על הלוח) מישהו מכם מכיר את הכרטיס הזה? http://ksp.co.il/?store=shipment&enter_zap=1&uin=18129&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap מה שלא הצלחתי להבין זה כמות ההספק של המגבר לטובת האוזניות.. בעבר הייתי מחבר את האוזניות לרסיבר של ימאהה והיה לי באס נורא עשיר,כרגע הם מחוברות ל microlab fc530 ואני מבואס גם מהרמקולים וגם מהאוזניות. לכן אני מתכוון עכשיו לקנות את ה solo6 וכרטיס טוב שייתן לי מענה לשניהם. האם יש לכם רעיונות יותר טובים?...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי להפטר מהATP3 ולהחליף אותם, אז אני זקוק להמלצה לרמקולים למחשב בתקציב של כ~800 ש"ח שאפשר להגדיל אותו מעט במידה וכדאי. השימוש העיקרי הוא מוזיקה וקצת פחות גיימינג. לא מעניינים אותי גימיקים/עיצוב ושטויות אחרות, רק איכות נטו. כמו כן אני אשמח לדעת אם הכרטיס קול המובנה שלי(אם אני זוכר נכון realtek 883) הוא מספיק או שיש צורך לרכוש חדש. כרגע אני חושב על: Audioengine a2 Logitech Z-4 Logitech Z-2300 MicroLab Solo7 Altec Lansing FX4021 Creative T20 Creative T40 כמו שאתם רואים אני לא ממש ממוקד... יש המלצות? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאבא שלי לא מצאתי מקום יותר מתאים תודה לעוזרים ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך LCD סאנסוי 42 אינטש חיבור נוכחי למחשב ע"י חיבור VGA רגיל כדי לצפות בסרטים באיכות HD (דרך המחשב) ברור לי שזקוקים לכרטיס מסך תומך HD ובעל חיבור HDMI (או רק HD?) בכל אופן, השאלה שלי מתמקדת בהערה שמצאתי במדריך של המסך: "לא ניתן ליישם את חיבור HDMI עבור פונקציה PC" מה זה אומר? שלא ניתן לצפות באמצעות המחשב בסרטי HD? אפילו אם קיימת חומרה מתאימה כגון כרטיס מסך תומך? (כמובן יחד עם התקנת מקודדים ל-HD) ================ פרטים טכניים נוספים: מחשב: מעבד: E216 לוח אם: ABIT I-45CV INTEL i945GC זיכרון: 1 גיגה WINXP מסך טלויזיה: סאנסוי 42" HDTV HIGH DEFINITION TELEVISION רזלוציה: עד 1024*768 מצבי רזלוציה HDMI: 480P - 1080P כניסות: אנטנה: 1X DIN TYPE 1XVGA - D-SUB 15 PIN TYPE 1X HDMI 1…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את הלפטופ לטלויזיה , היציאה היחידה שיש לי מהלפטופ היא יציאת VGA. חיפשתי בגוגל והתוצאות נראות לי לא אמינות כל כך , האם יש סיבה לכך?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב דיי ישן, מריץ ווינדוס XP, וזה הכרטיס מסך: GeForce 4 440MX (ישן מאוד) אני מחבר אותו לטלוויזיה (כבל VGA), מעביר את הטלוויזיה לכניסת VGA, והטלוויזיה מתחילה להבהב ולא מראה כלום חשבתי שזה אולי בגלל שהכרטיס לא יודע לעבוד ברזולוציות של מסך רחב.... אבל הוא כן (חיברתי אותו למסך מחשב רחב וזה עבד) מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בלוח אם כניסה (בלוח עצמו) של INTERNAL AUDIO CD IN, מה זה? מה זה נותו אם אני מחבר את הCD לזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל אני לא בטוח שזה הפורום המתאים, אז מקסימום תעבירו לפורום הנכון. אני חדש כאן וחבר הפנה אותי ואמר שפה אני אוכל לקבל עזרה בבעיה שלי. יש לי מחשב נייד קומפק מיני, שאני רוצה לחבר אותו לטלוויזית הCRT הישנה שלי. למחשב יש רק יציאת VGA, לכן קניתי מתאם מVGA לSVIDEO כזה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260520060128&ssPageName=STRK:MEWNX:IT כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה, התמונה מרצדת כל הזמן ובקושי אפשר לראות משהו. ניסיתי לשחק עם קצב הרענון של המסך, ניסיתי את כל האופציות מ60HZ עד 120HZ ועדיין התמונה לא התייצבה... אני מודה למי שיוכל לעזור לי
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-