אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
יש לי ATP3 של אלטק לנסינג, מה המיקום האופטימלי שלהם על השולחן?? איזה מרחק ממני ואחד מהשני, ולאן להטות אותם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 הנגנים האילו אני רוצה לדעת מה ההיכויות של כל אחד ובמה כל אחד יותר טוב מהשני .. חושב לי שהנגן יהיה קטן ואיכותי תודה לעזורים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים, בעבר הייתי משתמש ב-dbPowerAmp, אבל עם הזמן היא הלכה והתנפחה, ואני לא אוהב את כמות המידע שהיא דוחפת לקבצים (מעבר עם הסמן על קובץ מציג חלון ענק של מידע). אני צריך תוכנה כלשהי שתעשה המרה מ-FLAC אל MP3 (לשימוש נייד). אני צריך תוכנה שתוכל להמיר לי כמות גדולה של קבצים, שנמצאים בתיקיות שונות (לפי אלבומים). חשוב לי שזה ייצור העתק לכל קובץ ב-mp3 באותה התיקייה, כך שהכל יישאר מסודר בתיקיות, עם שם קובץ זהה. מישהו מכיר תוכנה כזו (כמובן שעדיף חינמית)? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הייתי שמח לשמוע על אוזניות איכותיות לנגן MP3, האוזניות שיש לי כרגע (ב-50ש"ח של Sanyo), לא מתפקדות במקומות שבהם יש רעש. הייתי רוצה לשמוע על אוזניות טובות שלא תהיה לי איתם בעיה גם במקומות רועשים ושיתנו איכות צליל טובה. אני לא פריק של איכות אבל אני אשמח לאוזניות קצת יותר נורמליות מאלו שיש לי כרגע. הנגן הוא מהפשוטים של Ergotech, האם האיכות ברובה קשורה באוזניות או בנגן? האם יהיה הבדל? (נ.ב, אם אפשר מחיר נורמלי , יש עוד דברים בתכנון ) תודה, מתן.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למרות שאני מאוד אוהב את האוזניות שלי, אני מתגעגע לנפח שהיה לרמקולים. האם הלוג'יטק שבכותרת שווים את תוספת המחיר, או אולי יש לכם דגם שלישי להציע? מעוניין במערכת 2.1 חדשה בתודה מראש, אורן.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי את הנגן פלאש של ידידה שלי באוזניות שלי (SONY טובות) וזה נשמע לא רע בכלל יש לה נגן פשוט DISK ON KEY של איזה חברה בשם ORTEL או משהו כזה גם פלאש של IRIVER יכול להישבר מנפילה בלי כיסוי אחריות (שמעתי על מקרים כבר) בנוסף, רוב האנשים שאני מכיר אמרו לי תקנה פלאש פשוט וזהו השאלה היא כמה כבר יותר טוב IRIVER או IAUDIO והאם זה מצדיק בשביל לשלם כפול? תודה לכל העונים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לצערי, לא ממש עקבתי אחרי כל התפתחות מסכי ה3D בשנים האחרונות. אני יודע שכשהתחילו עם זה, היו כמה טכנולוגיות שונות ולא תואמות. מה המצב עכשיו? האם כל טלוויזיות ה3D בשוק המיינסטרים משתמשות באותה הטכנולוגיה? לחילופין - האם כל טלוויזיה מגיעה עם הערכה הדרושה לצפייה (משקפיים? עוד דברים?) והאם כולן תואמות לכל תכני ה3D בשוק? במילים אחרות - האם אפשר לראות כל סרט 3D בכל טלוויזיית 3D או שצריך להתאים את הסרטים לסוג הטכנולוגיה? אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר בבלאגן.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי עד עכשיו 3 נגנים שתפסו לי את העין, iaudio 6 - 4gb creative zen microphoto - 8gb iriver h10 - 6gb מאפיינים לפי סדר עדיפויות: כמה שיותר נפח בכמה שפחות גודל ;D איכות סאונד. זמן סוללה גדול כמה שיותר. צג איכותי (צבעוני) וגדול עד כמה שאפשר. זיכרון פלאש לא יזיק אך לא חובה. מה הייתם לוקחים מה 3 שנמצאים למעלה? ויש עוד איזה נגן שכדאי להוסיף לתחרות?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות אוזניות למשחקים סרטים ומוזיקה אך בעיקר למשחקים... אני רוצה שבאוזניות יהיה מיקרפון מובנה יש לי כמה שאלות לפני.. 1.האם תיהיה לי שליטה על הבאס באוזניות שאתם ממליצים 2.האם תיהיה לי בעיה עם האוזניות בנוחות כי אני מרכיב משקפיים... ובבקשה שלא יהיה צורך בהוספת כרטיס קול תודה ליאור...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר רמקולים בתצורת 2.1 (X230 של לוגיטק) לנגן דיוידי שיש ברשותי (DV300 פיוניר). עכשיו לפני שהרמקולים יגיעו רציתי לדעת אם תהיה לי אפשרות לחבר אותם ישירות לנגן ללא צורך ברסיבר או גורם מקשר כלשהו ועדיין להנות באופן מלא מהסאונד שהם מספקים. לא יודע איך הולכים החיבורים ברמקולים אבל החיבורים שיש לי בנגן הם כאלה: http://img184.imageshack.us/img184/203/72913841rt3.png מצטער על האיכות זה גוגל צילם
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום את הרמקולים שהזמנתי: creative inpire 5.1 5200 חיברתי הכל להכל כמו שצריך... אני בא לעשות בדיקה אם כולם עובדים ומגלה שרק השניים הקדמיים עובדים... אה וגם הבאס. מוזר... מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש יונתן
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש אזניות לריצה בתקציב של עד 300 שקלים מחפש איכות טובה ושלא יזוזו באוזן או יפלו במהלך פעילות אני נוטה לכיוון sennheiser adidas mx 680i
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שהכותרת מציינת אני צריך המלצות לשתי טלויזיות, שתיהן LCD. אחת בגודל של 37 אינץ' עד 7000 ש"ח. שניה בגודל 26 אינץ' עד 4000 ש"ח. אז תנו בבקשה המלצות לטלויזיה ובכללי גם איזה חברות טלויזיה מובילות עכשיו יש. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני קניית רמקולים [Z5500] ראיתי שממליצים הרבה יותר על מערכת רמקולים לקולנוע +מגבר... אז מה באמת עדיף יותר? לסרטים ולמוזיקה. עד תקציב של 2500+- לחדר 3*3. ולא יד שניה... תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אני רוצה לתלות את הרמקולים האחוריים למחשב, הבעיה היא שאני לא יודע באיזה גובה צריך למקם אותם ומה המרחק שצריך להיות ביניהם. בבקשה תעזרה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כ.טלויזיה (ראו במפרט מחשב), ואני רוצה לדעת אם אני יכול להקליט איתו Gameplay של משחק. כמו תוכנת Fraps ועוד תוכנות הקלטה למיניהן, רק שהפעם עם חומרה... אם זה אפשרי, אני אודה אם תגידו/תראו איך בדיוק. תודה לעונים!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חלק מהכרטיסי קול,על האריזה יש כמו פנל כזה חיצוני למרות שלא רשום שזה כרטיס חיצוני. מה זה בדיוק? מה זה נותן ומה ההבדל בין כרטיס חיצוני לפנימי?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי עד תחילת חודש הבא לבחור: נגן 60GB, רמקולים נידים קטנים, ואוזניות טובות. את הכל מביאים לי מארהב ככה שאין הגבלה על מוצרים שיש או אין בארץ.. א ככה: נגן- יש רק 2 שידוע לי עליהם הראשון הוא האיפוד G5 והשני הוא הGigabeat S שניהם ב60GB. אני לא יודע איזה לבחור משניהם כי לכל אחד יש את הפלוסים שלו.. לאיפוד זמן סוללה ארוך של 23 שעות ולGigabeat רק 12 שעות ולאיפוד יש אולי מליון ואחד מוצרים נלווים והוא תומך בעברית. בניגוד לזה לGigabeat יש USB HOST והוא מגיע כבר עם כל מה שצריך איתו (חוץ מכיסוי) והאמת אני לא יודע הרבה עליו. שניהם חייבים לפי ידיעתי בתוכנה מעצבנת ולא תומכים בD&D.. האיפוד באיטונז והGigabeat בWMP. מה דעתכם על הנגנים ומה הבחירה הנכונה כי אני ממש בבעיה שאני לא יוד…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה אזניות יותר טובות? PX 40 http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/04850 או MX 500 http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/04854 ומה ההבדל בינן לMX 550 חוץ מבקרת הווליום? באיזו מבין כולן יש את הבאסים הכי טובים? תודההה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. מחפש המלצה למערכת סטריאו שעולה עד 1,500 ש"ח. מה אתם אומרים, פיוניר XEM26, כדאי ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כלומר שהרמקול הימני ישמיע את מה שאמור להשמיע הרמקול השמאלי וההפך? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב acer aspire 5736z מחובר לטלוייזיה תומכת hdmi הכל טוב ויפה, בלחיצת function plus f5 רואים את המסך של המחשב על הטלוויזיה ברזולוציה מתאימה אך ברגע שאני סוגר את המסך או עושה את ההגדרה שיראו את המסך של המחשב רק במסך של הטלוויזיה ולא במחשב הנייד אז הרזולוציה משתנה והתמונה גדולה מדי וחלק גדול מהמסך מוסתר... ניסתי בטלוויזיה להקטין את התמונה אבל ללא הצלחה... תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1) אהלן, יש DVD שאני יכול פשוט לצרוב AVI והוא ישר יקרא אותו, בלי המרות בלי כלום...?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס בשביל יציאה אופטית (באסוס XONAR לא היה), ואם זה כבר אופטי, אז לא ממש משנה באיזה כרטיס. בכל אופן, עכשיו אני יושב פה ומנסה להבין למה אני לא מצליח לשמוע את הסנטר בסרטי MKV. הסנטר מקבל סאונד ושומעים בו מצויין בכל פונקציה אחרת (מוסיקה, אינטרנט וסרטי DVDRIP) אבל בMKV עובד רק הסראונד. למה והאם תוכלו לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש כבל של HDMI שיכול להתחבר לRCA זכר או משהו שיכול לחבר ביניהם אם אין של HDMI אז עדיף RCA לVGA או DVI ועוד שאלה איכות וידאו של HDMI שווה לאיכות של DVI?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-