עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by DisinfectedDuck,

יש לי ATP3 של אלטק לנסינג, מה המיקום האופטימלי שלהם על השולחן?? איזה מרחק ממני ואחד מהשני, ולאן להטות אותם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. כרגע יש לי EP630 ואני לא כ"כ אוהב שזה אוזניות כפתור... אני רוצה אוזניות קשת כאלו ואני בהתלבטות. או שאקנה את הAKG ב190 ש"ח מבאג, או שאזמין את הסנהייזר ב280 ש"ח מנעה. השאלה שלי היא האם כדאי להשקיע בסנהייזר?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by dragon772,

אני מתלבט בין 2 הנגנים האילו אני רוצה לדעת מה ההיכויות של כל אחד ובמה כל אחד יותר טוב מהשני .. חושב לי שהנגן יהיה קטן ואיכותי תודה לעזורים.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני מחפש רמקולים איכותיים שיתחברו לי גם למחשב וגם לטלוויזיה ורצוי שתהיה אופציה של כפתור או משהו מאיזה יציאה לשמוע. אני לא ממש מבין בזה אבל אני מחפש משהו עם כמה רמקולים שאפשר לתלות מסביב בחדר.. התקציב הוא לא סופי אם יש משהו יותר טוב ב 1300 ש״ח בערך זה גם סבבה.. מכירים משהו?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ORBIT,

מסך LCD סאנסוי 42 אינטש חיבור נוכחי למחשב ע"י חיבור VGA רגיל כדי לצפות בסרטים באיכות HD (דרך המחשב) ברור לי שזקוקים לכרטיס מסך תומך HD ובעל חיבור HDMI (או רק HD?) בכל אופן, השאלה שלי מתמקדת בהערה שמצאתי במדריך של המסך: "לא ניתן ליישם את חיבור HDMI עבור פונקציה PC" מה זה אומר? שלא ניתן לצפות באמצעות המחשב בסרטי HD? אפילו אם קיימת חומרה מתאימה כגון כרטיס מסך תומך? (כמובן יחד עם התקנת מקודדים ל-HD) ================ פרטים טכניים נוספים: מחשב: מעבד: E216 לוח אם: ABIT I-45CV INTEL i945GC זיכרון: 1 גיגה WINXP מסך טלויזיה: סאנסוי 42" HDTV HIGH DEFINITION TELEVISION רזלוציה: עד 1024*768 מצבי רזלוציה HDMI: 480P - 1080P כניסות: אנטנה: 1X DIN TYPE 1XVGA - D-SUB 15 PIN TYPE 1X HDMI 1…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, ברשותי כרטיס הקול Creative Audigy 4 SE. קניתי אותו בזמנו דיי בגרושים (אני חושב ש 240 שקלים) ב KSP. בסך הכל- אחלה כרטיס. עם זאת, בזמן האחרון נמאס לי מהצרות שהוא עושה עם VISTA. הדרייבים של קריאייטיב פשוט מחורבנים. כמו כן, אני חושד בכך שהוא גורם לי בעיות יציבות. בכל מקרה, אני מעוניין ברכישה של כרטיס קול, אך אחד לא יקר. אני לא אתחיל לשלם עכשיו מאות שקלים על X-FI וכו' כאשר בשורה התחתונה, אני בקושי אשמע שיפור מבחינת האיכות. במסגרת החיפושים שלי נתקלתי בכרטיס הבא: Audiotrak Maya 5.1 MK-II POS. הכרטיס נמכר ב 44$, כולל משלוח, ב EBAY. לינק: http://audiotrak.co.kr/kr/product/Emayapos.php אני מכיר את AUDIOTRAK טובה ואיכותית ולכן הכרטיס נראה לי "מציאה". הבעיה היא שלא מצאתי ביקור…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. ואני ארחיב: הכבל מיועד לחיבור בין TV ל-DVD. ב-DVD יציאת RCA סטנדרטית (3 בננות: צהוב לבן אדום), וב-TV כניסת S.video לתמונה + שתי בננות (לבן+אדום) לאודיו. כל זה בכבל אחד כמובן (שהקצוות שלו לפי הפירוט הנ"ל). יש דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Rabbit2k3,

שלום לכולם לאחרונה קיבלתי מערכת של mirco lab הבעיה היא שהקונטרולר שלה הלך לאיבוד במהלך העברת דירה השאלה שלי היא האם יש דרך לגרום למערכת לעבוד ללא הקונטרולר שלה או האם יש דרך לקנות איפשהו רק את הקונטרולר ? המכערכת מדגם microlab hi fi 2.1 H300 תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אז ככה רוב הסיכויים שאני יקנה את הGTXP 5.1 או 6.1 של הרקולס מפנדה ורציתי לישאול אתכם המבינים האם קריאטיב 5300 מתאים לזה בלי מתאם או שצריך איזשהו מתאם מיוחד ? ועוד שאלה .. הוא יעשה את ה5300 למערכת קולנוע ביתי עם דולבי דיגיטל ? ראיתי שיש לראק כמה יציאות 2 לאחורה 2 לקדימה אבל היציאות של הבאס ושל הסנטר לא ניראה לי מתאימות אתם יכולים להגיד לי איזה יציאות יש ל5300 של קריאטיב או אולי יש איפהשהו ביקורת על הרמקולים שלהם ? תודה מראש !

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by integral,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ או באיביי?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. בזמן שחיפשצי משהו ברשת מצאתי איזה פסיכופט אחד שצילם את החדר שלו, הסתכלתי בכמה תמונות ואז ראיתי את הדבר הבא, חשבתי שזה סתם קישוט לשולחן אבל אז שמתי לב ללוגו שם של HARAM KARDON הבנתי שזה רמקולים, אבל איזה רמקולים אילו !? העיצוב מדהים ! http://www.vizspring.com/~drew/photos/drewsroom-0502/indexfiles/IMG_0434.JPG.html http://www.vizspring.com/~drew/photos/drewsroom-0502/indexfiles/IMG_0432.JPG.html

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by nivabotbol,

שלום לכולם! יש לי איפוד וידאו ואני לא ממש מרוצה מהאוזניות והייתי רוצה המלצה על אוזניות טובות. התקציב הוא עד 200 שקל....יש אפשרות לקניה בחול אבל עדיף בארץ. יש לי כרגע Sony MDR-J10\20 והם אוזניות חסרות באס! אני רוצה משהו שדבר ראשון יהיה איכותי ושיספק באס מעולה.... אני לא אוהב אוזניות כפתור, אוזניות in-ear או אוזניות בצורה של הסוני שלי זה הצורה שאני רוצה, מעדיף יותר את הצורה של הסוני בגלל הונוחת. מחכה להמלצות, ושוב , דגש על הבאס הטוב. החנות צריכה להיות באיזור המרכז תודה ניב

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by danielzy,

יש לי רמקולים G51 של לוג'יטק ואני מחבר אותם ללוח Gigabyte EX38 ומשום מה לא שומעים ברמקולים האחוריים, לא שאני עושה את הבדיקה בתוכנה של Realtek ולא בסרטים... יש לי Realtek HD Audio drivers...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. בזמנו הטכנאי חיבר את הממיר לחיבורים שבצד הטלווזיה, וזה נראה לא יפה. רציתי להעביר את החיבורים לאחורי הטלווזיה איפה שיש את רוב החיבורים (מאחורה). הבעיה היא שאני לא יודע לאן. (אני מדבר רק על חיבורי ה"בננה"- צהוב,לבן,אדום). דגם הטלווזיה הוא 37WL66, של חברת TOSHIBA. טלוויזיה מצוינת דרך אגב. תודה לעוזרים מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. קניתי את הכרטיס בשביל יציאה אופטית (באסוס XONAR לא היה), ואם זה כבר אופטי, אז לא ממש משנה באיזה כרטיס. בכל אופן, עכשיו אני יושב פה ומנסה להבין למה אני לא מצליח לשמוע את הסנטר בסרטי MKV. הסנטר מקבל סאונד ושומעים בו מצויין בכל פונקציה אחרת (מוסיקה, אינטרנט וסרטי DVDRIP) אבל בMKV עובד רק הסראונד. למה והאם תוכלו לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by no nick,

אוקיי.. בכל הדיונים שאני רואה פה בין השניים אומרים שהאייפוד חרא והאייריבר טוב בגלל הפיצ'רים. אז אחת ולתמיד אולי תוכלו לענות לי (מהשוואה שאתם ערכתם) מי מהשניים יותר טוב מבחינת אודיו נטו בלי פיצ'רים, בטרייה וכו' הipod mini או הiriver h10? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני לא אודיופיל וממש מקווה לא להיות..אבל כן חשובה לי איכות.. אני מחפש משהו שיוכל לדחוף טיפה יותר את האוזניות שלי קדימה + קבלת איכות גבוהה יותר לSOLO6 (לא להישען על הלוח) מישהו מכם מכיר את הכרטיס הזה? http://ksp.co.il/?store=shipment&enter_zap=1&uin=18129&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap מה שלא הצלחתי להבין זה כמות ההספק של המגבר לטובת האוזניות.. בעבר הייתי מחבר את האוזניות לרסיבר של ימאהה והיה לי באס נורא עשיר,כרגע הם מחוברות ל microlab fc530 ואני מבואס גם מהרמקולים וגם מהאוזניות. לכן אני מתכוון עכשיו לקנות את ה solo6 וכרטיס טוב שייתן לי מענה לשניהם. האם יש לכם רעיונות יותר טובים?...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by zion789,

השימוש שלהם נועד למוסיקה סרטים ומשחקים ואת כולם אני שומע ורואה תמיד אין משהו שאני מעדיף יותר אני רק רוצה רמקולים שייתנו לי עוצמה ואיכות של קול.. התקציב שלי הוא עד 600 שקל בלחץ ממש 700 תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Weihenstephan,

אני רוצה לקנות טלויזיה (LCD או פלזמה, עדיין לא החלטתי) לחדר שלי.. משהו בגודל 46-50 אינץ' אני הולך לחבר אליו ממיר של יס ואת המחשב שלי... רוב הסרטים אצלי הם DVDRIP ו divix למיניהם אבל אני לא שולל שימוש של BLUERAY השאלה היא כזאת.. במה שווה להשקיע כרגע? אם אני אשים סרטי fhd אני לא אהנה בהם ב- hdready?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by .::Void::.,

בצער רב וביגון קודר הלך לי השלט של המגבר מדגם eltax avr-250. שמעו, נראה לי בחיים לא הייתי מדוכא ככה, לאבד שלט של מגבר זה משהו קשה מאוד, במיוחד שהכפתור המסתובב שלו של הווליום, רק מגביר ולא מנמיך (אלא אם משחקים בזה דקות ארוכות). חפרתי אולי 5 שעות בגוגל לנסות למצוא את הקוד של המגבר הזה כדי שאוכל לפחות להתאים לו שלט אחר, אבל שום דבר! מצאתי בחו"ל שלטים חלופיים אבל ב-50 יורו ובלי משלוח לארץ. אני מתחנן, אם למישהו יש ב-מ-ק-ר-ה מגבר כזה עם שלט שעובד, בבקשה שיגיד לי, אפשר לעשות התאמה בין שלטים עם שלט אוניברסלי. אם יש אפשרות להתאים למגבר הזה שלט אוניברסלי, ללא השלט המקורי, וללא הקוד..בבקשה תגידו לי איך ואיזה שלטים תומכים בזה. אם יש לכם כל פתרון יצירתי אחר- אנא מכם שתפו אותי. ת…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. מהיכן ניתן לקנות כבל אודיו אופטי באורך של 5 מטרים ? מחיפוש בגוגל יש מכל מיני אתרים"וירטואלים" כאלה עם משלוח.. אני גר באיזור הקריות ואני מחפש חנות פיזית לקנות ממנה.. ב-KSP באייבורי ובאופיס דיפו מצאתי רק באורך 3 מטר.. באתר של באג גם כן לא מצאתי.. מישהו מכיר אולי מקום שניתן לקנות בו עוד היום את הכבל הנ"ל ? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Black_Citadel,

הB77 עולה 270 הFC330 עולה 320 הSOLO 2 עולה 350 איזה מהם ייתן תמורה הכי גבוהה (״סאונד פר שקל״) לבחורצ׳יק שמחפש למלא סלון קטנטן ולשמוע מוזיקה מהיוטיוב/אפל מיוזיק?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by BigBrownBalls,

האם יש כאן כאלה ? אם כן ברצוני לשאול אותכם כמה שאלות..... so plz stand up

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by eyalffh,

שלום לכולם! לאחרונה חברתי את טלויזית ה-Samsung LA32A550 LCD שלי למחשב וניסתי להריץ סרטי 720p ו- 1080p ושמתי לב לקרטועים במהלך ההקרנה. חשוב לציין כי הסרטים רצים בצורה חלקה לגמרי כשאני מריץ אותם על מסך המחשב ללא שום קרטועים. הטלויזיה מחוברת למחשב בכבל HDMI 5 מ'. אני משתמש בנגן VLC וכבר ניסתי לעבוד עם MPC ו coreAVC אך אותה בעיה. המפרט שלי זה: כרטיס גרפי geforce 9800gt 1gb של palit מאבד intel dual core e8400 3ghz מערכת הפעלה windows 7 יש לי את כל הדרייברים העדכניים. תודה רבה על העזרה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מישהו מכיר ויכול להמליץ? מצאתי כמה סוגים אבל אין לי מושג איזה מהם נחשבים טובים, טווח המחירים הוא עד 600 שקל, וחייב שיהיה לו שלט רחוק, וחיבור לUSB. מצאתי אחד כזה אבל לא כתוב שיש לו USB http://www.video.org.il/Product.aspx?productid=2120

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.