אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
היי, החלטנו להשתדרג ולקנות LCD לסלון. תקציב 7 אלף. (אממ חריגה של 300 שקל ...) 42 אינץ' מרחק צפייה משהו כמו 3 וחצי מטר. הטלויזיה תשמש בין היתר לצפייה בתכני HD מהמחשב הנייד שיהיה מחובר בHDMI וכנראה נשדרג את הממיר לHD (עדיין לא ידוע אם נשדרג... אבל היא בעיקר תשמש לצפייה בYES). מה שחשוב בטלויזיה זה החדות. שהתמונה תהיה כמה שיותר "יפה" . כרגע חשבתי על שני דגמים: שניהם 42 אינץ' PHILIPS 8404 LG LH70YR אשמח לחוות דעת על הדגמים שנתתי ומה מהם עדיף ולמה. (ודגמים אחרים יתקבלו גם בשמחה.) תודה מראש על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
26" נראה לי הכי מתאים למרחק צפייה של 2.4 מטר. תוכלו להמליץ בבקשה על טלוויזיה מתאימה. השימוש הוא בעיקר לצפייה בכבלים ו DVD מדי פעם. חריגה מהתקציב רק אם הדבר הכרחי תודה לעונים. עריכה : חנות באזור חיפה
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש אוזניות באיזור ה-300$ (אני גמיש). יש לי PX100 כבר שנים ואני מרוצה מהם, ובא לי לשדרג. יש לי העדפה לאוזניות פתוחות. מעבר לזה, אני צריך אוזניות שמתאימות לראש גדול יחסית, ולא משהו שילחץ לי. השימוש העיקרי לאוזניות הוא האזנה למוזיקה. מעבר לזה יש גם צפייה בסרטים, אבל מדובר בשימוש משני. אין לי כרגע מגבר כלשהו, והייתי שמח לאוזניות שלא דורשות מגבר. מצד שני, אם אפשר לרכוש מגבר בזול (כלומר, בכ-50-100$ לכל היותר), אולי אני אשקול את האופציה. אני צריך בעיקר לדעת איזה דגם הוא המומלץ ברמת המחירים הזו, ואני כבר אדאג למשלוח (אין בעיה עם רכישה בחו"ל). ליקטתי דגמים מאמאזון (ועם קצת עזרה של גוגל). כמובן שאני לא נעול על הרשימה הזו, אבל אולי זה יחסוך זמן. AKG K702 Audio Technica…
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מערכת קולנוע ביתית לחדר שלי, בגודל של בערך 3X3 מטר. הדרישות שלי הם: *יכלול נגן DVD ומערכת רמקולים 5.1 *לא משנה אם ההגברה פנימית בנגן או מגבר חיצוני, אבל עוצמת רמקולים מכובדת. זה כולה חדר אפילו לא סלון, אבל שניתן יהיה להביא בווליום. *מראה טוב, עדיפות לשחור מבריק *צליל בס עמוק, דומיננטי ומדויק (בס חשוב מאוד!) *איכות שמע כללית טובה ככל הניתן בתקציב *כניסת שמע מהמחשב ומהטלוויזיה (יש במחשב גם יציאה אופטית) *כניסת USB, שניתן יהיה דרכה לראות גם סרטים ולא רק לשמוע שירים (לא בכל נגן יש לצערי) *כמובן תמיכה בכל הפורטים הנפוצים והמוכרים, מקודדדים, כתוביות וכו' וכו' התקציב הוא כ1000 ש"ח +/-, גמיש, ואפילו מאוד. אם יש גם מערכת ב2000 ש"ח שאתם חושבים שתענה טוב בהרבה ע…
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
היי, לאחרונה רכשתי את ה Hauppauge PVR-150 MCE ואני מעוניין לדעת מהן הפעולות שצריך לבצע כדי לקבל את איכות התמונה המירבית, טיפים גם כן יתקבלו בשמחה.. אני כרגע משתמש ב Windows 7 32bit RTM ויש לי בעיות עם ה WinTV, אחרי ריסטרט הוא מציג תמונה אבל לאחר כמה דקות אני מקבל מסך שחור ורק ריסטרט מסדר את הבעיה. בנתיים אני משתמש ב DScaler בשביל קונסולות וכו'. הבעיה העיקרית היא ב MCE של 7, ההגדרות הולכות בצורה חלקה אבל יש Delay של 2-3 שניות ב LiveTV, ב DScaler זה לא קורה, מה ניתן לעשות? כמו שכבר ציינתי, אשמח לטיפים והמלצות לגבי סוגי Codecs והגדרות מומלצות. אגב, המסך הוא 24" של סמסונג מחובר דרך DVI, והמקור זמנית הוא Playstation2 מחובר ב Composite. תודה.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום אני מקליט במחשב החדש לי ויוצאת לי הקלטה גרועה מאוד (עוצמת אות הקלטה חלשה מאוד) כרטיס קול o/b על לוח אם Gigabyte P35C-DS3R עם דרייבר של realtech . מיקרופון דינמי prolux udm-328 unidirectional עם המאפיינים הבאים: frequence response :80-12K Hz impedance :450ohm sensitivity -80db+-3db כשאני מקליט על המחשב הישן שלי עם כרטיס sblive עם אותו מיקרופון הקלטה יוצאת טובה. מה עושים? שיניתי הגדרות הכרטיס אבל לא עוזר.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה כשאני מחבר את הלפטופ לרסיבר ומנסה לשמוע דרך הרמקולים הסאונד נשמע בדליי (בסרטים לדוגמא). לעומת זאת אם אני שומע דרך הרמקולים של המחשב אין דליי בסאונד. המחשב מחובר לכרטיס קול creative x- fi ומהכרטיס קול בכבל אופטי לרסיבר Yamaha htr6130. שמחובר למערכת 5.1. מישהו יודע איך מסדרים את זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אחי הגדול רוצה לקנות רמקול נייד, חייב שיהיה בו סאב-וופר, שיהיה ממש איכותי ועדיפות גבוהה לרמקול BLUETOOTH חשבתי על האפשרויות האלו לא בטוח אם בזה יש סאב http://www.getit.co.il/Prod/52493/12 נראה טוב http://www.think3g.com/productspec.asp?id=3798 גם נראה טוב מאוד http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=177&AuctionId=7727576 והבנתי שזה הכי טוב ומומלץ אבל הוא די יקר http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=697057 אם יש לכם המלצה לאחד הדגמים פה או לדגם אחר שעולה על הדרישות אני אודה לכם, ד"א התקציב המקסימלי הוא בסביבות ה 650 ש"ח כמובן שעדיף 350+- אם הוא לא פחות טוב או שההבדל באיכות \ עוצמה מזערי.[br]פורסם בתאריך: 1.09.2009 בשעה 12:03:46 !!…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מסך טלוויזיה 37 אינץ' של טושיבה. חיברתי אותו למחשב דרך ה-S-VIDEO ובמקביל למסך מחשב דרך VGA. הבנתי שיש סיכוי טוב שאני אראה יותר טוב את המחשב במסך ה-LCD אם אני אחבר אותו לטלוויזיה דרך VGA. כשחיברתי את הטלוויזיה דרך חיבור ה-VGA ועברתי לערוץ ה-PC הוא רק מהבהב כל הזמן משחור לשחור ולא מראה כלום. אם אני עובר לערוץ של ה-S-VIDEO אני רואה את המחשב. מה אני צריך לעשות? למה לא רואים כלום דרך חיבור ה-VGA? למה זה מהבהב משחור לשחור? תודה.
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שומע חלש מאוד כשאני מחבר אוזניות או רמקולים.. זה קרה לאחר שהוצאתי והחזרתי את הכרטיס[לא בזמן שהמחשב עבד] ומאז לא משנה כמה דרייברים התקנתי והסרתי המצב לא חוזר לקדמותו.. פתרון ?[אגב אני כרגע עם המובנה, עובד טוב]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למערכת קולנוע ביתית שתכלול רסיבר, רמקולים, סאב, lcd 32" ו DVD תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום חברים! אומרים שמגברי המנורות עליונים מבחינת צליל על מגברי הטרנזיסרורים המסורתיים, אני מצאתי מגבר מנורות ממש מרשים באי-ביי ורציתי לברר אם מישהו שמע עליו http://cgi.ebay.co.uk/YAQIN-MC-10L-EL34-Class-A-Integrated-Tube-Amplifier-GD_W0QQitemZ260462455981QQcmdZViewItemQQptZUK_AudioTVElectronics_HomeAudioHiFi_Amplifiers?hash=item3ca4c5acad&_trksid=p4634.c0.m14.l1262#ht_5459wt_935 לדעתי זה מחיר מציאה למגבר כ''כ מגניב! אבל אני לא בטוח לגבי האיכות כי לא שמעתי אותו או מוצר דומה לו... -איזה רמקולים מתאימים לו? (המגבר 52W לערוץ) -במקרה הכי גרוע, כמה פחות טוב ממגבר סטנדרטי בסכום דומה (גג 3000 שח) ? אם למישהו יש המלצות על מגברים אחרים עד 3000 אשמח לשמוע.
-
- 6 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים, שאלה לי אליכם: יש לי מחשב שמחובר לטלוויזיה שאין לי קשר עין איתה . איך אני יכול בדרך כלשהי לנגן על הטלוויזיה סרטים דרך המחשב ולהמשיך להתעסק בעניינים אחרים במחשב? חיפשתי קצת בפורום ומצאתי שאפשר "להאריך" את המסך ושהטלוויזיה תהיה המשך של הדסקטופ אבל הפתרון הזה לא תופס פה בגלל שאין לי קשר עין עם הטלוויזיה.
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות טלוויזיה דקה וגדולה (עכשיו יש לי CRT 21", הכל יחסי) לחדר התקציב הוא עד 3000¤, אבל אני ישמח מאוד מאוד לקנות ב2000 במידה ואני יקבל משהו טוב במחיר הזה, יש עוד דברים שאני רוצה לקנות החדר שלי הוא באורך של 3 וחצי מטר (המרחק צפייה יהיה 3.25 מטר כנראה) איזה גודל מומלץ לחדר כזה דרך אגב? כי מבחינת התקציב, ממה שראיתי הכי גדול שאני יכול לקנות זה 32 אינץ' בכל מקרה. חשוב לי שהטלוויזיה תהיה של יצרן סביר (lg, samsung, toshiba, sony, philips וכו') ולא becko lenco metz וכל מני כאלה שרואים בזאפ ועוד יותר חשוב שהטלוויזיה תהיה שחורה לגמריי, עדיף מבריק, ולא בצבע כסף! זה פשוט מכוער באופן קיצוני. וכמובן שתהיה איזהשהיא כניסה דיגיטלית כדי לחבר את המחשב וממיר HD בעתיד (…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי כרגע אזניות של JABEN, אבל הסיליקון שלהם לפעמים נופל ונתקע לי באוזן. הייתי שמח להמלצה לאזניות כפתור ב 100-150 שח תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
חיברתי את הטלויזיה למחשב סוף סוף עם הכבל הזה: http://ultrapro.co.il/products/107312 ומתאם HDMI TO DVI פשוט שרכשתי עכשיו כאשר אני מריץ HD, גם 1080 וגם 720, ה- CUDA אכן פועל, אבל יש לי "נפילות" של הסיגנל מידי פעם (ולא מעט) התמונה נעלמת לכמה שניות והוא מחפש סיגנל ואז חוזר מה יכולה להיות הבעיה? הגדרות? כבל? מתאם? מאיפה להתחיל
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
הרבה זמן לא היה מפגש, למה שאני לא אנסה להרים אחד? המכסה שלי כרגע היא ל10 אנשים בלבד. מה שצריך כרגע זה 2 מקורות (מחשב, לפטופ) וכמה שיותר מפצלים וכבלים שאתם מביאים אתכם כי פשוט אין לי בבית ספיירים. כרגע אני מתכנן 3 עמדות. אחת בסלון, אחת בפינת אירוח והשלישית בחדר שלי. בינתיים יש מקומות שמורים ל3-5 אנשים. אצטרך לסנן על פי שיקול דעתי מי יוכל להגיע או לא, והקריטריון לצערי הוא ציוד ואנשים עם רקע ומביני עניין. אני מעדיף שיגיעו אנשים עם ציוד מגוון ומעניין כדי לשמור על רמה גבוהה של מפגש. כרגע מגיעים/מתנדנדים אנטולי דור שמשון מתן אוזניות: W5000, GS1000, AD900, K701, DT880, K340, AD2000 מגברים: opera, amphora, darkvoice 336, beta22 עדכון יש מקום לעוד 4 אנשים, אני אתפשר על ציוד אז אם…
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות LCD לחדר הטלווזיה תוצב שמרחק של 3 מטר מהמיטה יש משהו בתקציב?
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
האם ניתן לשחק במשחי מחשב כגון GTA 4 , FIFA , NBA וכו' ע"ג מסך LCD 42 FULL HDאינץ באיכות טובה כמובן ? אני מניח שזה קשור לכרטיס המסך אבל האם הם בנויים למסכים בגודל כזה ? אשמח לקבל המלצות לכרטיס רלוונטי במידה ויש כזה
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב שמחובר לטלוויזית LCD. למחשב יש רמקולים של ALTEC LANSING 2.1 החיבור הוא כזה: מכל רמקול יוצא כבל שמתחבר ל-SUB ויש כבל אחד שמחובר מהמחשב ל-SUB. השאלה היא האם יש אפשרות לחבר גם את ה-LCD באופן כזה שאני אוכל לשמוע גם את הטלוויזיה דרך הרמקולים של המחשב? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
ראיתי שהוא שולח לישראל, ומעניין אותי לדעת מה איכות השירות שלהם, והאם כדאי להזמין. תודה לעונים!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב חברה קודם כל רציתי להגיד שזה ממש פורום סוס אנשים פה ממש תותחים ועוזרים אחד לשני ייפה! בכל מקרה אני ומשפחתי בדיוק נשרף לנו המסך המרובע הגדול הזה והחלטנו להתקדם הלאה.. עכשיו זה חייב להיות מסך של 37 או 40 אינטצ' פחות לדעתי כי זה סלון וגם שיהיה אפשר לחבר אותו למחשב ולראות סרטים דרכו.. בכל מקרה המליצו לי על הסאמסונג הסדרה השביעית ואמרו לי שיש להם איזה טכנולוגיה שמשפרת איכות תמונה וכדומה אבל אתם האקספרט אז רציתי לדעת מה דעתכם הספציפית לדגמים מסויימים אה כן ותקציב 3k מחנות בסביבות ירושלים.. מקווה שיש דגם נורמלי בכזה סכום תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום בהפסקת חשמל שהייתה היום נהרסו האוזניות שלי,היו פשוטות,עם אחריות לשבוע,כי זה היה מוצר פשוט. ההורים הקציבו 200 שקל,אבל ברוב הפרומים תמיד אמרו לי לחסוך עוד. אני צריך אותם למשחקי יריות מגוף ראשון,עדיפות לסראונד(5.1?+),בתקציב של 300 במקסימום.
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום. ברשותי זוג רמקולים של jamo e640 מחוברים למגבר yamaha rxv-565 אני רוצה לדעת מהו המיקום האידיאלי לתליית הרמקולים(מרחק ביניהם, וגובה מהרצפה), ומה המיקום האידיאלי לתליית הטלויזיה(פלזמה 42 אינטש של סמסונג) (לא יודע אם שני הסעיפים קשורים לפורום, אולי לפורום אקוסטיקה או קולנוע ביתי) החדר בנוי כך שיש קיר גדול (עליו יתלו הרמקולים והטלויזיה). רוחבו כ-5 מטר (חלונות בשני הצדדדים) הצד הרביעי (מול הקיר המיועד לתלייה)- פתוח לגמרי עד למטבח. עוד שאלה קטנה: לצערי לא נחפרו תעלות בקיר בעת הבנייה לצורך העברת כבלים של רמקולים. האם יש איזשהו פתרון אסטי אחר? תודה, נדב
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נוסף בו קיימות שתי יציאות DVI ב-EVGA GTX 285 שלי. אני מעוניין לחבר מחשב זה במקביל לטלוויזיה 32" FULL-HD, כלומר בנוסף לחיבור למסך המחשב... ע"י שתי היציאות הנ"ל. יש לי כמה שאלות בנושא: 1. האם העובדה שהמחשב מחובר כעת גם למסך הטלוויזיה, בנוסף למסך המחשב, תגרום לו למאמץ/התחממות יתר ? 2. האם אפשר לחבר לטלוויזיה במקביל גם את ממיר ה-YES, כאשר זה והמחשב עובדים במקביל בשני ערוצים שונים ללא הפרעה אחד לשני ? 3. כאשר הטלוויזיה על ערוץ המחשב, כלומר על כניסת ה-HDMI במקרה הזה, האם הרמקולים שמחוברים למחשב יתפקדו כרמקולים לטלוויזיה לכל דבר ? אם כן האם יש שיטה כלשהי בה אוכל לשמוע לדוגמה מוזיקה במחשב, בזמן השטלוויזיה דלוקה ומשמיעה משהו אחר ? 4. אם אחבר כרטיס קול שדרכו יעבור האודיו…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-