אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
ההמלצה היא לחבר. שימוש ביתי. בעיקר למוזיקה. רכישה בארץ. ללא באס חזק מדי.
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מחפש נגן פלאש קטן בעל 256MB חשבתי על הסאנדיסק, מה אתם אומרים עליו? (350 ש"ח מלוגי'ק) יאיזה סוג סוללה יש לסאנדסק? רצוי AA וחובה מפנדה או לוגי'ק תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אהלן וסהלן......... אני רוצה לקנות נגן MP3 מבוסס הארד דיסק (נמאס לי מהדיסקמן MP3 שלי)......... האיריבר לפי דעתי יותר משתלם (מהאייפוד) מבחינת זמן חיי הבטריה, עיצוב וכסף... הם עולים כמעט אותו דבר והאיפוד סתם מכוער.................... אני יכול להסתפק ב20 גיגה אבל אם זה תוספת כמו 500 שקל אז אני אלך כבר על 40 גיגה........ אני יודע ש40 גיגה זה המון בשביל MP3 אבל זה לא רק לזה הבאמת זה יכול להכיל כל סוגי הקבצים (בלי דיסקים יותר! יאי)..... ד"א שמעתי אצלכם שיוצא עכשיו דור חדש לאיריבר iHP3xx הוא נראה באמת יותר טוב וסוף סוף טיפה צבע במסך (למרות שהוא מראה רק תמונות וקבצי טקסט )...................... מה לפי דעתכם הכי כדאי לי לקנות (יש לי אפשרות לקנות בחו"ל, דיוטי פרי ובארץ) בתקציב …
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היום הלכתי לחנות בת"א לראות כמה עולה שם ה-Sennheiser MX 550(ד"א...יותר זול שם מכל חנות שראיתי באינטרנט,עולה שם 140 שקל...) דיברתי עם המוכר והוא אמר לי שיש גם אוזניות שנקראות The Plug של חברת KOSS ולטענתו הם יותר טובות. אז מה עדיף לי לקנות? את ה-The Plug או את ה-Sennheiser MX 550 ????
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
זה כמו 2 גלגלים שוכבים ושתיהם מסתובבים וזה עובד כמו קסטה אך זה הרבה יותר גדול. יש לי כזה וזה מלפני 40 שנה. יש כזה תמיד בסרטים של המרגלים וכו' כשהם מקליטים דברים. בקיצור, זה עובד עם מנורה ולא עם טרנזיסטורי הגברה. מישהו יודע איך קוראים לזה? חשבתי אולי למכור כי זה פריט אספנות. בקרוב תמונות!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עוד כשבוע מגיע מחשב חדש שהזמנתי, החלטתי לנצל את ההזדמנות וגם לקנות לו כרטיס קול שיהיה יותר איכותי ממה שיש בלוח (Gigabyte GA-945P-S3), אך התקציב שלי לא גדול (תכלס יכול להיות גדול, אך אני מעדיף לחסוך כמה שיותר כסף , לכן נורא חשוב לי יחס האיכות/מחיר), כמו שאמרתי, הרמקולים שלי הם ATP3. התקציב הוא פחות או יותר 300 שקל, ישנם כרטיסים טובים (יחסית כמובן) שמשתלמים במחיר הזה? אם כן - אילו ? תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום קניתי מערכת קולנוע ביתי 6.1 (רמקולים סאטליטים) ו-dvd קורא divx/xvid ויש לי 2 שאלות בקשר אליה: 1. מה אני צריך לדעת לפני שאני מחליט איפה למקם את הרמקולים בחדר? באיזה גובה הם אמורים להיות? באיזה מרחק אחד מהשני, מהטלויזיה, מהקיר וכו'... 2. מה אני צריך לעשות כדי לראות סרט divx/xvid בדי וי די? פשוט לצרוב אותו כמו שהוא (avi)? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
קיבלתי היום את הכרטיס קול של הרקולס הורדתי לו דרייברים חדשים ל- xp והתקנתי אותם הבעיה היא שאני לא שומע שום סאונד יש למישהו פיתרון ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי את הOM50 VC שלי אתמול (מצוינות). עיצבן אותי שהגומי והספוג שלהם היו מוחבאים בין שני חתיכוחת קרטון סגורות שהיו מחוברות לקופסא מפלסטיק של האריזה ( ), לקח לי חצי יום לדעת שהם שם. הרכבתי את הספוגים על האוזניה- גם תהליך לא קל שדורש מיומנות של תופרת בת 60, וידים של ילדה בת 12. עכשיו אני לא מבין מה לעשות עם שני החתיכות גומיי שנמצאות גם באריזה, הם באות לפני או אחרי הספוגים?, מה הם עושים? ואיך לשים אותם (על הספוג\מתחת)? אפילו לצייר הוראות לא יכלו... גרמנים נאצים! הכל הם עושים קשה (מותר לי אני רבע גרמני )
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
האם יש אוזניות עם 7.1 סראונד או שזה סתם גימיק?? [br]פורסם בתאריך: 21.05.2009 בשעה 21:44:04 אם יש למישהו לינקים עם הסבר על סאונד ואוזניות....
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות בארץ או לחילופין להזמין מחו"ל את האוזניות הנ"ל. האם למישהו יש הצעה לאוזניות יותר טובות במחיר הנ"ל (50-85 דולר), בדגש אם יש אוזניות סגורות (חסומות לרעש חיצוני) שאתם ממליצים עליהם...
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
יש לי דיסקמן mp3 שקניתי לפני כמה חודשים במכירה פומבית, אבל אני לא מרוצה ממנו. מישהו יכול להמליץ לי על נגן טוב, עם איכות סאונד טובה, במחיר טוב? אני נוטה לכיוון של נגני דיסקים, כי הם הכי נוחים בשבילי (וכי נגנים עם הארד-דיסק עולים +2000 ). העיצוב לא מעניין אותי, כי גם ככה אני לא מוציא את הנגן מהתיק. תודה! 8)
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אסוס P7P55D DELUXE שכולל כרטיס קול VIA דגם VT2020 פרטים מהאתר של אסוס VIA® VT2020 10-Channel High Definition Audio CODEC - Absolute Pitch BD192/24 featuring ENVY HD - DTS Surround Sensation UltraPC - BD audio layer Content Protection - Supports Jack-Detection, Multi-streaming, Front Panel Jack-Retasking - Coaxial / Optical S/PDIF out ports at back I/O עכשיו חשבתי לקנות כרטיס קול של CREATIVE דגם XFI XTREME, השאלה אם הוא עדיף על המובנה ? אני יודע שהבדלי איכות נמדדים בחיבור אנאלוגי, אני עובד עם רסיבר והעסק יהיה מחובר דיגיטלי / אופטי בצורה הזאת יש סיבה לא להשאר עם המובנה ? אם כן מה היתרונות של ה XFI על המובנה ? * המחשב מחובר למערכת מאוד יקרה של B…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז בעיקרון, כל האוזניות האלו כרגע בהנחה של 75-80% (מסתיים בעוד כ-15 שעות). http://www.amazon.com/b/ref=lp_10298466011_gbsl_tit_l-1_7582_7a8acf9f?tag=at88-20&rh=i%3aelectronics%2cn%3a10298466011&ie=UTF8&node=10298466011&smid=ATVPDKIKX0DER יש טעם לקנות? החברה היא לא ממש מוכרת, ולצד הרבה דירוגים טובים אני רואה לא מעט דירוגים רעים. הרבה אנשים שנותנים כוכב אחד רושמים כי בהתחלה עבד להם טוב ואז: נשבר, צד אחד הפסיק לעבוד, איכות לא טובה וכדומה. אני אישית לא מבין בכלל באוזניות אז אשמח לעזרה, אני צריך לקנות לי איזה זוג וראיתי בהנחה הזאת הזדמנות, השאלה היא האוזניות האלו (אני מניח שאלך על הדגם J6M שלהם) כדאיות. ובכלל, אילו אוזניות מומלצות לי אם אני רוצה משהו של עד 200 …
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך דרייבר קול טוב.. בבקשה מישהו יכול להביא לי לינק תודה לכל העוזר!!
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
כשאני מפעיל סרטים באיכות BluRay 1080p הסרטים מקרטעים ונתקעים מדי פעם, מדי פעם הצבעים מתבלגנים ויש בלאגן \= זה ממש מפריע, אי אפשר לצפות ככה בסרט... כשאני מפעיל סרטים באיכותBluRay 720P הכל תקין.. חשוב לציין שאני מתשתמש בנגן VLC PLAYER ומשתמש בתרגום חיצוני (מתאים לגירסאת הסרט כמובן). הכרטיס מסך שלי 4870HD, מעבד Q9450 וזיכרון 4 ג'יגה. משתמש בקודק K-LITE . אשמח לתשובה שתעזור לי לתקן את הבעיה. תודה.. __________
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
^^^ יש לי את האוזניות Thermaltake Tt eSports Shock One והם אומנם טובות מאוד אבל... אם הם על הראש שלי, אחרי כ-חצי שעה מתחיל להיות לי כ א ב י - ר א ש נוראים שפשוט גורמים לך להוריד את האוזניות ולא לשים אותם שוב לפחות בעוד שבוע, ככה זה אצלי אז מה שאני מחפש זה אוזניות שלא יעשו לי כאבי ראש ושיש להם ביקורות טובות מקסימום עד 400 שקל
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך אותם למחשב כי אני עושה תיקוני סאונד לעריכת וידאו וגם אני רוצה להשתמש איתם למשחקים. מוכרים כרגע אצלי בצבא את האוזניות TDK life on record st170 ב99 ש''ח חדשות,ורציתי לשאול איך האוזניות האלה מבחינת נוחות. לא חשוב לי הרבה הסאונד ביחס לנוחות כי אני לא הולך לשמוע בהם מוזיקה אלא רק תיקוני סאונד לעריכת וידאו ואני לפעמים צריך לשים את האוזניות על האוזן למשך זמן והאוזניות שיש לי עכשיו in ear dunu dnk1000 לא נוחות לי לעבודה,ולכן אני רוצה משהו נוח,אבל כן חשוב לי ששימעו סביר וטוב וודאי שאם יש משהו שגם איכותי יותר מהtdk בסאונד אני אני אעדיף אפילו להשקיע מעט יותר. אז האם הם שוות את ה100 שח או שיש לכם משהו הרבה יותר טוב להציע עד 150 שח.
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ההאם כדאי לקנות את הנגן הזה: http://www.masterpc.co.il/product.asp?productid=42 בתודה מראש orlupo
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
האם אפשר לעשות שכרטיס אחד ישמעו משהו אחד ומהכרטיס השני משהו אחר?
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אמא שלי החליטה לקנות טלויזיה חדשה, מכיוון שכרגע מבחינת תמורה למחיר המקרן האחורי הכי משתלם, אומנם טכנולוגיה אחת אחורה אבל אין לנו בעיה של מקום, ומבחינה כספית עדיף ללכת על המקרן האחורי. המחירים דיי זולים, התקציב הוא עד 8000 ש"ח, גמיש, אומנם המטרה היא כמה שיותר זול וכמה שיותר איכותי. רציתי לדעת איזה פרמטרים ואיזה נתונים עליי לבדוק לפני שאני רוכש טלויזיה כזו, כי דודים שלי קנו טלוזיה 43 אינץ' והאיכות על הפנים, אפילו עם ממיר דיגיטלי רואים עם נקודות ושלג, התמונה לא חדה לא נקייה, ממש לא אהבתי, וכדי לא לעשות את הטעות הזאת אני חייב לדעת בוודאות שאני קונה מסך עם איכות תמונה נקייה, חדה ומסך איכותי שנוכל להנות ממנו הרבה זמן. מחכה לשמוע ממכם
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה ל DAC לאוזניות ביירדינמיק DT1770 PRO הציעו לי בזמנו את ה Apogee Groove וזה נראה לי די מבטיח השאלה אם יש אופציה יותר טובה?
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכוון למבחר גדול של אוזניות איכותיות, לא ארבע חמש אוזניות של Skullcandy. תודה
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
http://rockbox.haxx.se/ Rockbox הוא פרוייקט קוד-פתוח המוסיף אפשרויות רבות לכל נגני ה-Jukebox של Archos. רשימת התוספות והשינויים: http://rockbox.haxx.se/docs/features.html וניתן אפילו לשחק DOOM (המקורי והאמיתי) ב-Jukebox... http://rockbox.haxx.se/doom/ כמו כן, יש תמיכה מלאה ב-ISO-8859-1, בעזרת מערכת שנקראת "Rocklatin1 dynamic charset system", כך שעם קצת רצון ויכולת, ניתן יהיה להוסיף לנגן תמיכה בעברית.. http://rockbox.haxx.se/docs/rocklatin.html מישהו עם נגן של Archos מוכן להתקין ולספר חוויות ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חושב שהכותרת די מדברת בשביל התוכן ועוד דבר חשוב לגבי הכרטיס הוא המחיר שיהיה 300 +\- אחרי כמה חיפושים שלי באינטרנט ופרסום בפורום אחר מצאתי רק כרטיסים שעולים 500 ש"ח ומעלה עם יציאה כזאת . לפי מה שהבנתי ה- SB Live! של Creative מגיע עם תוספות של יציאה אופטית וקוקסיאלית , רציתי לדעת אם זה אכן נכון ואם כן האם זה בא סטנדרטי או האם זו תוספת מיוחדת. ???
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-