עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני משתמש בARCHOS 605 WIFI כסטרימר. אני רואה את הקבצים בלי בעיה, אבל אני לא מצליח לראות כתוביות. כאשר אני מעתיק את הקובץ למכשיר עצמו, אני רואה את הכתוביות. ניסיתי גם עם השיתוף שמגיע עם WIN 7 וגם עם TVERSITY. למישהו יש מושג?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ran1809,

אני רוצה לחבר את המחשב הנייד שלי ל TV היא רגילה ללא שום חיבור DV או משהו יש לה מולטיסיסטם רגיל עכשיו למחשב יש את כלל החיבורים האפשריים! האם ניתן לעשות זאת ? אם כן כיצד? תודה רן

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  3. Started by D-M-X,

השאלה בכותרת

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  4. Started by NuXeR,

ATP5 ב-1350 שקל,שווה ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by idan1836,

שלום לכולם, לפני כחודשיים רכשתי את הרמקולים הנ"ל, ובמהלך כל שיר הווליום עולה ויורד עצמאית מבלי שאגע בווליום במקלדת/ רמקולים. הרמקולים בנויים מסאב+4 רמקולים+סנטר. חשוב לציין שהפוטנציומטר של הרמקולים מאוד (!) רגיש, והסאב + 2 רמקולים יושבים על ממיר של הוט. בהתחלה חשבתי שזה מהמדיה פלייר, אבל גם סרטונים באתרים כמו youtube הראו את אותה הבעיה ובנוסף חשבתי שאולי בגלל שהסאב יושב על הממיר אולי זה נובע ממגנט או איזה זרם שמשפיע. מישהו חווה את אותה בעיה עם הרמקולים? זה מגיע לרמות שאי אפשר לשמוע כלום בהם. כמובן שאם הבעיה תתגלה מהרמקול או כל חלק שלו נממש את האחריות. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by roKp,

חשבתי ללכת על הנגן הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=410296 יש נגנים טובים/משתלמים יותר בסביבות 300 ש"ח?

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  7. Started by FunkyMonk,

אני מחפש המלצות למסך טלוויזיה LCD 32", כאשר התקציב נכון לעכשיו אינו ידוע לחלוטין. אני לא מחפש משהו זול, אבל אני גם לא מחפש משהו יקר, אני מחפש משהו טוב. כלומר, אני מחפש המלצות לטלוויזיה שיחסית למחיר שלה היא טובה מאד ומציגה תמונה טובה. את התקציב אני כבר אשיג לפי המחיר של ההמלצות..

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  8. Started by almor12,

אני מעוניין להוסיף סאב וופר למערכת הקיימת שלי. יש לי רמקולים של מיקרולאב מדגם סולו 6 וכרטיס קול של קריאטיב מדגם sound blaster zxr. התקציב שלי הוא עד 2000₪. רוב השימוש הוא למוזיקה וסרטים ומדי פעם למשחקים (בדרך כלל אני משחק עם אוזניות) האם זה אפשרי להוסיף סאב וופר? אם כן, איזה מומלץ? בסלון יש לי רמקולים של אודיואנג'ין עם סאב וופר שלהם.

9. הטלויזיה שלי היא TOSHIBA 29VH27F,עכשיו יש לה מקדימה כניסות RCA,S-VIDEO,אוזניות ומאחורה ש לה 3 כניסות של סקרט,אנטנה וגם כניסת S-VIDEO (שמאחוריה משום מה קוראים לה S-VHS) וכניסה אופטית ועוד כמה... עכשיו כניסת הS-VHS שמאחורי הטלויזיה חסומה בפלסטיק כזה וגם הכניסה האופטית ועוד כמה ונראה לי שאין מאחוריהן אין בכלל את הקונקטורים,בכרטיס מסך שלי יש יציאת S-VIDEO,אז חיברתי כבל שבשתי הצדדים שלו יש חיבור S-VIDEO אחד לS-VIDEO של הטלויזיה (הקדמי כי האחורי חסום כמו שאמרתי) ואחד לחיבור של הכרטיס מסך,ומהחשב לא קולט את הטלויזיה!!,ניסיתי לקרוא בחוברת הוראות שלה אבל ברור שהם יכתבו בחפיף..מה שרק כתוב שבשביל לחבר מכשיר שיש לו יציאת סופר-וידאו,שצריך לחבר אותו לכניסת הS-VHS האחורית בטלויזיה,עכשיו …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by KoDkOd,

בוקר טוב חברים, אני מנסה לחבר את המחשב נייד שלי dell 1537 למסך LCD תומך HDMI . אני מקבל תמונה אבל לא סאונד,הדריברים מעודכנים. מה יכולה להיות הסיבה ומה אני מפספס ? תודה רבה ויום טוב 8)

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by doker,

קניתי h320 ואני צריך עדכון 1.28עם עברית פשוט האתר של העידכונים נמצא בשידרוגים אם למישהו יש הוא יכול להעלות? תודה

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  12. Started by payback,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3170163,00.html שוס! רק צריך לחכות לירידת מכירים ותאימות גם ל-Iriver/IAudio ווואלה.

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  13. Started by rino,

בימים אלו החלפתי את מערכת ההפעלה שלי בHTPC מויסטה לXP. התקנתי את הכל מהתחלה והכל עובד מצויין למעט דבר אחד. המחשב שלי מחובר למגבר בכבל אופטי. הבעיה היא שאני מקבל סלט ביציאות הסאונד - כשאני לוחץ על הדמית הרמקולים הקדמיים במחשב , במציאות אני שומע את האחוריים , את הסאב והסנטר אני לא שומע כלל וכשאני לוחץ כל הדמיית הקדמיים אני לא מקבל שום צליל. חיפשתי בכל מקום בתוכנה ולא מצאי שום דרך לתאם את היציאות . הסרתי והתקנתי דרייברים עדכניים לREALTEK אך ללא הועיל. בויסטה העסק עבד מצויין הערות - לוח האם GIGABAYT GA-MA69GM-S2H

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  14. סאב 10 אינץ', מחובר למערכת 5.1 איפה הכי מומלץ למקם אותו? קרוב לקיר? עם הבאס-רפלקס לכיוון שלי? איזה מרווח הכי טוב שיהיה מהצדדים? אשמח לעזרה בעניין.

• 6 תגובות
    • 9.6k צפיות
  15. Started by GTGAL,

אני רוצה לקנות רמקולים למחשב שישמשו אותי למשחקים מוזיקה וסרטים. מה עדיף לי לקחת Logitech Z3 או Logitech Z4,ראיתי שהמחירים שלהם דומים מה ההבדל בינהם? יכול להיות גם שאני יקנה את הLogitech Z2300,יש משהו יותר ממומץ במחיר הזה? *יש לי עכשיו Logitech X230. תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by idooo,

תודה לכם,קניתי כבל ועכשיו יש לי בעיה אחרת אחרי שחיברתי אני רואה בטלווזיה רק את התמונה של השולחן עבודה שלי (רק התמונה ללא שום דבר אחר) אם אני משחק עם ההגדרות של הDISPLAY אני מגיע למצב שבו רואים חלק במחשב וחלק בטלווזיה (שולחן עבודה ואייקונים במחשב וכל תוכנית פתוחה בטלווזיה וכו') וגם כן לא הצלחתי לראות סרט בטלווזיה איך אני מסדר את זה והאם יש תוכנה מומלצת לצפיית סרטי HD?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אז אני רוצה או את הדגם הזה Morel NOVA 850 VELVET ב-1750 או את זה Morel NOVA 5.1 ב2189 מה נראה לכם יותר כדאי _המערכת לחדר ויש לי חדר גדול משהו כמו 4 על 4 עכשיו התקציב שלי לרסיבר הוא משהו כמו 1400 שקל.. אם אתם יודעים על יד שניה של משהו טוב או פומבית אז בכיף אמממ אני מעדיף שהרסיבר יהיה ל 6.1..כי אני מאמין ששמתישהו אני ארצה להוסיף סנטר משובך דרך אגב הכל הולך להתחבר למחשב ולטלויזיה אל סי די 32 (של סוני (בראביה) אם זה משנה)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני יודע שזו שאלה קצת ענייה לפורום הזה, אבל אולי מישהו יוכל לעזור בכל זאת... איזה TV כדאי לקנות בסכום של כ-500 ש"ח ? תודה...

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. יש לי כבר כזה פשוט עכשיו וגיליתי שנהרסות לי היציאות בלוח אם של האודיו באחד שומעים רק מרמקול אחד וגם הכבל נכנס ויוצא מהשקע שלו בלוח ביתר קלות מאשר ביציאה שלא השתמשתי בה ושמתי לב שיש עיקום בקצה של הכבל הנוחכי שלי(ונראה לי שזה מה שהרס לי את היציאות בלוח) הכבל הוא האורך 1.5 מטר ודיי פשוט נראה לי אני רוצה לקנות כבל חדש אבל ארוך יותר ראיתי שיש כבלים כאלה של 5 מטר והשאלה אם אין להם היתנגדות גבוהה האורך יוריד איכות? אחרי חיפוש בזאפ מצאתי אתץ הכבל הזה: http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=177&AuctionId=7715372 מה אתם אומרים עליו? ואם יש אופציות אחרות יותר טובות? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  20. Started by winner100,

שלום לכולם, יש ברשותי כבר מספר שנים רסיבר מעולה (לדעתי..) של חברת DENON דגם 1905. כיום הוא מחובר בצורה אנלוגית למחשב באמצעות כבל RCA, שתיי יציאות מהרסיבר עד למחשב יציאה אחת. היום נתקתי בטעות את היציאה בזמן שהרסיבר היה מוגבר יחסית מאוד גבוה וקבלתי סוג של "צעקה" לדוגמא כמו שמקריבים מקרופון לרמקול פועל. אבל יחסית מאוד חזק בגלל שהייתי על עוצמה יחסית גדולה. הכל בסדר, לא עושה רושם שמשהו קרה אבל יש לי הרגשה שהיצאה פחות חזקה. (היצאה במחשב) נתתי לעוד כמה מחברי הבית לבדוק ולדעתם זה בסדר אבל אני חושב שצריך להגביר יותר בשביל לשמוע חזק (במחשב!) בכל אופן לשאלה: אני רוצה "לעזוב" את היציאה אנלוגית (RCA..) שאיתה אני עובד כמה שנים ופשוט לעבור ליציאה דיגטלית או אופטית, אני לא מבין גדול בחתו…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. לאחר הרבה המתנה ובדיקות, ותוך השארות במסגרת תקציב, רכשתי את מערכת הרמקולים Wharfedale Crystal 4.3 5.0 - כלומר, שני רמקולים עומדים, שני רמקולי מדף, ורמקול סנטר. רכשתי אותם כמעט חדשים ממישהו שרוצה לשדרג לרמקולים אימתניים יותר. מה שחסר עכשיו להשלמה זה: רסיבר (כנראה Marantz SR6014), וסאבוופר (מכוון לקנות אחד של Wharfedale גם כן. 10 אינץ')

22. Started by lazygecko,

אני רוצה נגן קטן וקל, בעיקר לספורט. מישהו מכיר את זה : http://www.mp3.com/tech/players_30984154_overview.php לא הצלחתי להבין אם אפשר פשוט להעתיק אליו קבצי MP3 וזהו, אני לא רוצה להתעסק עם שום תוכנות ניהול מוזיקה וקישקושים כאלו. יש המלצות אחרות ? הקניה תהיה בארה"ב. תודה.

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  23. Started by Pika007,

שלום, אני צריך המלצה למערכת רמקולים טובה 2.1 בתקציב נמוך עד כמה שיותר (שלא יהיה זבל כמובן) אז אל תגידו לי ATP3 כי אין לי 350 שקל לבזבז. חשבתי על קריאטיב X-free או SBS170 מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  24. Started by eyalll,

היי ראיתי שעל הסאב וופר שלי (X-530) יש 25W. חבר שלי אמר לי שאבא שלו קנה סאב וופר שיש לו 2700W...בהתחלה חשבתי לא הגיוני וזה כי זה כפול 100 בערך משלי, אז חשבתי שזה צריך להיות ענק, ולהפך כשראיתי את זה זה היה קצת יותר גדול משלי, לא משהו רציני. לא שמעתי את הביצועים שלו, אבל סאב וופר כזה לא צריך להיות לאולמות וכאלה? כאילו זה 2700W..זה די מטורף

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  25. Started by dbx22,

שלום, יש לי כרגע רסיבר Yamaha RX-V430 הוא מיועד לסראונד ולקולנוע ביתי יותר מאשר למוזיקה לפי מה שקראתי והבנתי ברשת. משודך לרמקולים Pure Acoustics QX900F. אני מודע שזה לא שיא האיכות אבל כרגע אני לא מעוניין לגעת ברמקולים אז אפשר לא להתייחס אליהם. אני רוצה לקנות פטיפון, הבעיה היא שאין לרסיבר שלי כניסת פונו. השאלה שלי היא כזאת, בעיקרון האם יהיה הבדל גדול בין הרסיבר שלי עם פונו סטייג' חיצוני בסגנון הcambridge audio 540p/551p , לבין רסיבר "רגיל"(הכוונה לא לכל מיני רסיברים עם הגברה יוצאת דופן או דברי וינטג' כמו מרנץ או סנסוי ישנים) שיש בו פונו פנימי? תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.