אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
עושה רושם ש- Z-5500 הגיעו לארץ והחנויות מתחילות לשווקם במחיר של כ-2700 ש"ח (נמכרו בכ-2100 לפני כחצי שנה). הגיבו בדיון זה, אלו שמביעים עניין בקניית הרמקולים במחיר שפוי יותר. אני מניח שככל שיותר אנשים יהיו מעוניניים, ניתן יהיה להשיג מחיר טוב יותר. מדובר בנסיון ראשון שלי בארגון קנייה קבוצתית, ואשמח לטיפים בפרטי מבעלי נסיון בעניין (דנדן) ________________________________________________________________________________________ עדכון 04.12.09 התקבלה הצעת מחיר, עבור 6 יחידות זמינות במלאי, הזולה מהמחיר המוצע בחנויות. עם זאת, ההצעה יקרה יותר מהמחיר בו נמכרו הרמקולים לפני מספר חודשים. (בחו"ל הרמקולים עולים 350$, אם ממירים זאת לשקלים בתוספת מכס - 35%! שנועד להגן על יצרני הרמקולים המק…
-
- 39 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
משהו בסביבות ה-200-400 ש"ח בערך. אני מעוניין לקנות לסבא וסבתא נגן שיתחבר לטלוויזיה (גם לאנלוגית וגם LCD-TV) ויציג תמונות/סרטונים משפחתיים. 1. משהו מאיכות טובה 2. פשוט להפעלה ככל האפשר. 3. תומך בהצגה של: * תמונות JPEG חובה. * סרטי DVD על דיסקים צרובים (כמובן). * אם אפשר, תמיכה בסרטי XVID - כתוביות לא מאוד קריטי אבל רצוי. * כניסת USB להצגת תמונות - רצוי מאוד אבל לא הכרחי. 4. חיבור ל-TV אנלוגית וגם ל-LCD-TV. איכות לא מאוד קריטי אם זה מייקר מאוד. החלופות שחשבתי עליהן הן או ה-WD TV שזמין ממש במחירים מצחיקים או אולי איזו מסגרת תמונות דיגיטלית עם תמיכה ב-AVI שיקרה בהרבה. ה-WDTV מאוד אטרקטיבי ונוח להפעלה, אבל צריך להוסיף לו דיסק קשיח (~200+ ש"ח) או לפחות DOK של 4/8G ב~50-…
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן רכשתי Z4i וחיברתי אותם לכרטיס קול המובנה בלוח אם שלי (GB 965P-S3) רציתי לשאול אם כרטיס קול בנפרד מהלוח אם יוכל לשפר לי את איכות השמיעה של מוזיקה / סרטים ברמקולים? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
heya folks, been a while! now, i need to find an amp. 1 amp. to power 1 pair of speakers. with 1 input(computer). how hard can that get? oh yes, and make it SMALL. as in, tiny. or at least, not huge. and, here's the kicker....cheap! is that even possible? now, the speakers it would be powering would be a pair of 80's Sony floor speakers( made in Germany, yeah). on the back it stands 8ohm, and then "power handling capacity: nominal :55W music 90W" i would assume that's the power requirements? 90W? so, help me find something suitable. oh, right.. price. well..hopefully around 500shekels. or if you're really nice, 1000 Swedish crowns, as i live here. cheers !
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
שלום, צריכים להביא לי את הנגן D2+ ורציתי להביא לו גם אוזניות - חשוב לי שהאוזניות יהיו אטומות לגמרי מהסביבה ז"א שגם בכביש מהיר סואן וגם במכון כושר רועש אני לא אשמע כלום,אני לא יודע איזה סוג יותר מתאים לי INEAR או קשת מה שיותר חשוב לי זה האיכות ולא מעניין אותי הצורה שלהם כמובן שהעדיפות היא לINEAR אבל אם זה בא על חשבון האיכות אז לא. מכיוון שאני בור בנושא האוזניות אזי אני לא יודע מה התקציב שנדרש עבורי להשקיע(אל תשתגעו יותר מדי,ואל תביאו לי משהו זול מדי שיזרק לפח) המוצר יקנה מארה"ב ככה שיהיה יותר זול מהארץ לגבי האוזניות חשוב לימאוד שיהיו עצמתיות,איכותיות,ובעלות נוכחות בבאסים,סגנון המוזיקה העיקרי שלי זה עופר ניסים וכל ההאוסים והטרקים שמסביב וקצת רוק וישראלית תודה
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב ישן יחסית עם כרטיס מסך של ATI x1600, מסך LCD 19 של סמסונג ומסך LED 37 של SAMSUNG מסדרה 7 החדשה (בסלון). חיברתי את המחשב למסך באמצעות כבל HDMI עם מתאם DVI, ולאחר ביטול ה-Overscan קיבלתי תמונה במסך מלא ברזולוציה 1920X1080. הכל עבד טוב ויפה בויסטה (אני עובד במצב EXTENDED) עד אתמול ששידרגתי לWIN 7. עידכנתי דרייבר וכמה שלא שיחקתי בהגדרות, אני מקבל מסגרות שחורות מסביב לתמונה. כאשר אני משנה לרזולוציה יותר נמוכה אני מקבל מסך מלא.. רק ב1920 זה לא מציג מסך מלא. חוץ מזה לפעמים חלונות שאני פותח נפתחים במסך של הLED ולא במסך הרגיל וזה ממש מעצבן.. כבר הגדרתי שהוא יהיה הראשי וזה עדיין לא עוזר. האם למישהו יש רעיון איך לפתור את זה? תודה מראש ושבת שלום..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם מחברים ישירות הכוונה, כי לממיר הרגיל אני צריך כרטיס טלוויזיה כדי לחבר, ופה אני פשוט מעביר כבל DVI-HDMI בין בניהם ויש לי תמונה
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
השימושים הם למוזיקה והרבה. http://tms.co.il/product/3495 http://tms.co.il/product/5594 http://tms.co.il/product/5885 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7540&perur=2&t=9&c=199 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8550 או כול דגם אחר בתחום של עד 550 שקל ושנמכר בחנות בנתניה.
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
יש לי שאלה, ברשותי מגבר שאני מאד אוהב וזוג רמקולים רצפתיים אמייתנים, אך, אליה וקוץ בה, השכנים מתלוננים על רעש, אני לא מוכן לשמוע בווליום מינימלי שמעלים חלק מהצלילים והורס את חווית המוזיקה בשעות הקטנות של הלילה. מצאתי לנכון להשקיע באוזניות איכותיות (כ-300 דולר לערך) ובכרטיס קול איכותי גם כן. הבעיה שאני מתעצל לרדת כל פעם מתחת לשולחן, לנתק את המגבר ולחבר את האוזניות, שוב ושוב כל ערב. די. (כמובן לא בא בחשבון לחבר את האוזניות לכרטיס קול המובנה, במקביל) האם כאן בפורמים המומחים של HWZONE ימצא הפתרון להעיל? כיצד אפשר להוציא עוד OUT LINE? איך אני יכול להאזין לאוזניות כל ערב, במינימום עבודה? - חשבתי על לחבר את האוזניות ישירות למגבר ולהחליף לערוץ של האוזניות, כשאני מאזין בהן, אך גל…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי טלויזיית LG עם חיבור USB אקטיבי, תומך DIVX. בעזרת דיסק און קי אני צופה בסרטים ותמונות ושומע מוזיקה. אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני בנפח גדול ולשים עליו את כל התמונות, השירים והסרטים. ולהשתמש בו (במקום הדיסק און קי) דרך חיבור ה USB. אך אני חושש להשקיע כמה מאות שקלים ואז לגלות שהכונן לא נתמך מסיבה כלשהי... האם מישהו חיבר כונן קשיח לטלויזיה כזו? האם זה יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
האם הסט 5 רמקולים של פירלס מג'יק 5 זה טוב לחדר אם בכלל שווה ללכת על סט כזה...?? תודה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אני אוהב להאזין למוזיקה ולאחרונה התחדשתי בנגן נייד חדש - סנסה קליפ פלוס (2 ג"ב + 4 ג"ב הרחבה = מעל 150 שירים וקטעי מוזיקה ב-FLAC). נגן זערורי עם איכות סאונד לא רעה בכלל. האוזניות ששימשו (ועדיין משמשות) אותי להאזנה הן סנהייזר PMX100 שאני חושב שאין צורך להרחיב עליהן יתר על המידה וכבודן בהחלט במקומו מונח. אולם כאוזניות פתוחות יש להן חסרונות לא מבוטלים, במיוחד בפעמים בהם אני נעזר בשירותי התחבורה הציבוריים (לא רק רעש הגלגלים והמנוע, אלא בעיקר כל הסוציופטים שמאזינים למוזיקה דרך הרמקולים של הסלולריים או מנהלים שיחות קולניות) או סתם מעוניין במינימום הפרעה סביבתית, שכאני מנסה לקרוא/לכתוב מאמר לדוגמא. הבחירה הטבעית הייתה לכיוון אוזניות in-ear. החלטתי לנצל את המבצע בסופ"ש האחרון בבא…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מהם הרמקולים הזולים הכי איכותיים שאפשר לקנות היום ? מצאתי את אלה ב300ש"ח באופיס דיפו http://www.divoom.com.br/revo-3.asp מבחינת נתונים הם הכי טובים, הרמקולים והסאב מעץ, ויש שלט אלחוטי ותצוגה גרפית. מישהו שמע אותם פעם ? ללכת על זה ? המחיר ממש טוב לאיך שזה נראה נגדם יש את הAltec Lansing VS2421 שיש באותו מחיר של 300 ש"ח אבל קראתי שיש להם בעיות של רעשי רקע... ואם להשוות את הדגם החדש (המשולשים האלה) של ALTEC ל DIVOOM, הם ממש חלשים. מה אתם אומריןם ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
צריך רמקולים למחשב חדש(מחובר לטלוויזית lcd ב-hdmi) בעיקר למשחקים וסרטים, תקציב:בסביבות שני הרמקולים הראשונים. הרמקולים למטה טובים ? והאם האחרון שווה את הסכום ? סט רמקולים Logitech X-530 5.1, יחידות 1 ₪573 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=201 סט רמקולים Logitech X-540 5.1, יחידות 1 ₪794 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=202 סט רמקולים Logitech G51 Surround Sound Speaker 5.1, יחידות 1 ₪1090 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=842
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי טלוויזיה חדשה, את הSamsung la32b450 . אני רוצה לחבר את הטלוויזיה למחשב. ורציתי לשאול איזה חיבור יהיה יותר איכותי וכמה הבדל באיכות שאני ארגיש בצפייה בסרטי HD. החיבורים הם DVI->HDMI, והחיבור השני הוא VIVO -> Component {חיבור מיוחד שמגיע עם כרטיס המסך [nVidia 8800gt]}. הבנתי שהבעיה עם החיבור הראשון {של הDVI} הוא שבמקורHDMI מעביר שמע, וDVI לא, לכן רציתי לדעת אם יש איזה שהוא פתרון, ואם חיבור שמע על סיבים אופטיים/חיבור בננה מקבל עדיפות מאות השמע המובנה בHDMI. נ.ב. בנוסף יש בטלוויזיה חיבור של VGA, כמה חיבור המחשב לטלוויזיה באמצעות כבל VGA יהיה איכותי? בתודה מראש על העזרה, שניר =]
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי לפטופ של DELL עם יציאת VGA בלבד ומסך LCD של LG עם כניסת VGA וHDMI. הבעיה היא לא החיבור של המחשב למסך, כי זה אני עושה עם VGA בפשטות רק שאין לי סאונד מן הסתם.. שאלתי היא, האם יש איזשהו אביזר שאני יכול לחבר ללפטופ ולהוציא ממנו אולי כבל HDMI שיעביר לי גם תמונה וגם סאונד? או אם יש לכם הצעות אחרות הכל יתקבל בברכה. מה שבסוף אני רוצה שיהיה לי זה שילוב של תמונה+סאונד על הטלוויזיה באיכות הכי גבוהה שיכולה להיות. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
לאחרונה אני חושב על קניית LCD וקונסולה לחדר אבל לאחר התבוננות בחדר והעובדה שיש לי לי לבן וענק מולי חשבתי על אולי לקנות מקרן במקום אך אין לי מושג מה נחשב טוב או לא ועל מה צריך להסתכל אז הייתי שמח אם מישהו מבין בזה קצת ויגיד לי מה נחשב טוב, על מה אני צריך להסתכל אם ברצוני לחבר את המקרן לקונסולה ובעיקר מה הטווח מחירים שזה יעלה לי בעיקרון המרחק שלי מהקיר הוא משהו כמו 4 מטר
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מערכת 5.1 למחשב שלי התקציב הוא עד 600 שקלים, אני חושב לקנות את המערכות הבאות: Logitech X530 או Creative 5.1 Inspire T6200 אבל השאלה היא מה יותר טוב? אני צורך מערכת טובה במיוחד לסרטים אבל שתהיה טובה גם למוזיקה. אתם אולי מכירים חנויות בחיפה שיש להם את המוצרים בתצוגה שאני יוכל לשמוע אותם? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום רב ! ברצוני ליקנות אוזניות אשר ישמשו אותי לגיימינג וסרטים במיוחד ועם זה אני לא רוצה שיפלו בתחום המוזיקה כלל האפשריות שחשבתי עלהם הם SENNHEISER pc350 Logitech g35 Speed Link Medusa 5.1 Razer Megalodon אני חושב ללכת על ה G35 אחרי המון ביקרות שקראתי נישמעות מצוין יש לומר שכולם עולים פחות או יותר אותו דבר
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
אהלן חברה, יש בפניי שאלה ואשמח אם תעזרו: קניתי לא מזמן את ה xtreamer [נהנה ממנו מאוד] ועכשיו מה שאני צריך זה מערכת סראונד. המטרה שלי כמובן לחסוך בעלויות אך יחד עם זאת לקבל איכות סאונד טובה. אין לי מגבר לכן ראיתי מערכת מסוג: logitech z5500 - האם היא מתאימה לחיבור הxtreamer? הנה החיבורים של הסראונד: Digital optical for DVD or CD players, PlayStation®2, Xbox®** Digital coaxial for DVD or CD players or PC sound cards (requires coaxial cable, sold separately) 6 channel direct (3 stereo-mini connectors) for 2, 4, or 6 channel PC sound cards OR 6 channel direct (3 stereo-mini connectors) for 3 stereo analog mini audio sources, like CD and DVD players, Playstation 2, Xbox, or …
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אחי הקטן ( הוא לא כך כך קטן הוא כבר חמור גדול..) קנה את x-530 של לוגיטק. בין החדר שלי לשלו יש קיר גבס והסאב שלו הורג אותי. איך אני יכול להשתיק את הסאב? אני ממש אומלל
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
מה זה מפצל בשביל רמקולים? מאיפה ניתן להשיגו? ועוד שאלה קטנה יש לי רמקולים של creative. לאחרונה הם הפסיקו לפעול. הרמקולים הקטנים אשר לא צורכים חשמל פועלים טוב אבל חלש, והסאב וואפר אשר מחובר לחשמל לא פועל. זה כאילו שהכבל שמדליק,מכבה ושולט בווליום לא מקבל חשמל. יש לכם מושג אם יש איזו שהיא דרך לעקוף את זה? או איכשהו לחבר את הרמקולים הקטנים גם למחשב כדי שיהיו 4 רמקולים?או להגביר אותם איכשהו. הם פעלו חזק רק כשהם היו מחוברים לסאב וואפר.
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת קולנוע (כרגע ללא רסיבר) המורכבת כרגע רק מSUB , CENTER, FR, FL. אני מעוניין לחבר אותה לDVD. אז איזה כבלים אמורים לצאת מDVD, איזה מהם מתחברים לטלוויזיה ואיזה מתחברים לSUB (שהוא זה שמחבר את כל המערכת יחד)? תודה!
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היום התחדשתי לי בLG 32 עם כניסות HDMI. בכרטיס המסך במחשב שלי (שממנו העברתי תמונה עד היום באמצעות RCA לרסיבר של DENON) ישנה גם יציאת HDMI. אצתי לי לרכוש כבל HDMI ל-HDMI (מוזהב ב-70ש"ח), חיברתי וכלום! נאדה! "אין אות", מתרברבת לה הLG שכותבת בעברית. חיפשתי במספר פורומים ומספר רב של שרשורים, ולא הצלחתי למצוא את אופן החיבור הנכון ו/או ההגדרות שאני אמור להגדיר בCCC (מרכז השליטה של ATI במחשב). למען הסר ספק, כרגע הרסיבר לא מחובר למחשב בכל הנוגע לוידאו, ולא יוצא ממנו כלום לTV החדשה. אנא, עזרתכם, אני מתוסכל לגמרי!!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-