עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by אמיר יצחקי,

http://www.thetrue22.com/images/MadMikeQuote.jpg ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Gimel,

נראה שכל שאלה שניה שאני עונה עליה בפורום, עוסקת בצורת החיבור של המחשב לטלויזיה. אז אני מכין פה מדריך וממליץ להוסיף אותו לסטיקי. נתחיל בטלויזיות. הטלויזיות מתחלקות לשני סוגים עיקריים FULL HD או HD READY. בטלויזיית FULL HD, לאחר חיבור המחשב נגדיר רזולוציה של 1920X1080 או 1080P ונראה מצויין. בטלויזיית HD READY, לאחר חיבור המחשב נגדיר רזולוציה של 1360X768 ונקווה לטוב. החיבור הפיזי בין המחשב לטלויזיה: לבעלי חיבור HDMI בכרטיס המסך - פשוט חברו כבל HDMI ואתם מסודרים. לבעלי חיבור DVI - השתמשו במתאם שהגיע עם הכרטיס לחיבור כבל HDMI או בכבל DVI-HDMI. איכות התמונה תיהיה זהה. יתכן ותאלצו לחבר כבל נוסף מכרטיס הקול לטלויזיה בכדי לשמוע. לרוב מדובר בכבל PL (שמשני צידיו בננה קטנה כמ…

• 15 תגובות
    • 11.2k צפיות
  3. Started by ofirr,

החוט בחלק הזהוב של האוזניות שמחובר לנגן החל לאט לאט לצאת ממקומו עם הזמן והיום האוזניה השמאלית לא פועלת. לכן אני צריך אוזניות כמה שיותר זולות ואיכותיות מספיק לנגן עצמו (הסנסה קליפ עצמו עלה לי 143 ש"ח ככה שאני לא מצפה לבזבז מעל 100 ש"ח וגם זה בלחץ). אז אני לא מחפש את האוזניות דה בסט אלא את האיכותיות המינימליות. ניתן ומומלץ להמליץ לי לרכוש מ:פנדה,KSP,אייבורי,BUG,אופיס דיפו, קרביץ, ACE. ועוד? דוגמא לכמה שאספתי: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5366&perur=2&t=12&c=308 AKG K310P מחיר: 60 ¤ http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000e5v0zCMRMsBTOPcmm-jKFGC:12bbi68k5?id=319799&pr=QJ5&N=0 אוזניות כפתור Sony, 811 מחיר ליח' כולל מע"מ …

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני מאוד רוצה לקנות אחד כזה לחבר

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. האוזניות יהיו מחוברות רק ואך ורק למחשב ולא לנגנים כלשהם או משהו כזה . אני לא אודיופיל אז אני לא מחפש איכות מושלמת או משהו כזה אז בבקשה אל תציעו לי לקנות אוזניות בחו"ל או להעלות את התקציב - התקציב הוא 250 שקל +- ואני רוצה לקנות את האוזניות בארץ . השימושים הם למשחקים (דרך אגב - הכרטיס קול הוא AudigY 2) ובעיקר למשחק ששמו COD (אני צריך לשמוע את כל הרעשים הכי קטנים כמו טעינות נשקים וכאלה , זה חשוב לי) , לשמיעת מוסיקה (סטריאו) וזהו . כמובן מאליו שאני רוצה שהם יהיו נוחות ככל האפשר וזהו נראה לי.... בשביל שתבינו מה הניסיון שלי עם אוזניות , היו לי SonY MDRCD280 (שמופיעים באחד הלינקים) לאיזה חודש ונהניתי איתם מאוד . נוחות בטירוף , שומע מוסיקה בכיף ומתאימות למשחקים בצורה מדהימה . זה …

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  6. Started by Anabol,

יש לי בחדר ממיר שלא משתמשים בו, אבל עכשיו מגיע מחשב עם מסך חדש (DELL 2209), אז אני רוצה לחבר את הממיר. האם אני צריך כרטיס טלויזיה בשביל זה (איזה כרטיס- דוגמא מחנות)? ואם כן, מה הם החיבורים הבסיסים? אני מניח שזה חיבור הממיר לקיר ואז חיבור הממיר למסך דרך HDMI/DVI?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  7. Started by Numi1989,

אני צריך אוזניות חדשות למחשב סביבות המחיר 350 ש"ח... חשבתי על אלה איך הם ואולי יש המלצות יותר טובות...?! MDRV500DJ http://www.radio-electric.co.il/Product.asp?productid=389 תודה על התגובות מראש =]

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  8. להטעין סמרטפון ע"י יציאת usb של ממיר הוט

9. Started by gmpc,

שלום לכולם, שאלה שאני מקווה הקשורה לפורום הנ"ל: ברשותי כ.מסך 4850HD בעל יציאת VGA, DVI , HDMI: VGA מחובר למסך המחשב. כאשר אני מחבר כבל HDMI ל LCD כל הסאונד של המחשב יוצא לטלויזיה, שזה לא קע יחד עם זאת במידה ואני מעוניין לגלוש בטלויזיה לצורך העניין ולשמוע מוסיקה במחשב - המצב בעייתי. האם ניתן איכשהוא לקנפג שהסאונד יצא מהרמקולים של המחשב במקום מהטלויזיה כאשר ה HDMI מחובר? האם עליי להשתמש ביציאת DVI במקום ה HDMI לצורך כך? תודה רבה מראש.. אלעד.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Pitzinyelo,

חיברתי את מערכת הסטריאו שלי למחשב, ומה שמאד מפריע לי זה הרעשי הלוואי המסוימים שנוצרים כאשר אני משחק בNBA LIVE(זה המשחק היחיד שניסיתי כרגע). בכל הטבעה, בנוסף לקול הרצוי המאסיבי, יש מן עיוות כזה, כמו רעידה. האם זה אומר שהרמקולים של המערכת שלי ממש עלובים, או שאולי זה נובע מכך שכרטיס הקול שלי ממש ישן ופשוט?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  11. היי לפני כשנתיים שלוש, רכשתי בדיוטי פרי במחיר לא קטן של 200$, סט רמקולים לסראונד למחשב שכוללים: 2 קדמיים 2 אחוריים סנטר וסאב. הדגם הוא A3.500. הדגם מאופיין במקלט אינפרא אדום שמקבל פקודה משלט רחוק ובעל נורית חיווי שמראה אם יש חשמל או לא. לאחרונה שמעתי שיר עם באס מפוצץ בווליום גבוה, (כן אני יודע זו טעות) וכנראה שמשהו שם נשרף אני חושב, כי הוא נכבה באמצע השיר, וכשאני מחבר אותו לחשמל לא נדלק שום דבר.. יש השערות למה קרה? איך אפשר לתקן אולי? מצורפות תמונות.. מצטער על האיכות מצלמת אינטרנט.. תודה

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  12. יש לי מסך בעל כניסת VGA בלבד במרחק של כמעט 5 מטר מהמחשב. רכשתי את הכבל הנ"ל: http://mediagalaxy.co.il/rec/501 בהשוואה לכבל של 1.8 מטר אחר שיש לי, רואים בבירור ירידה באיכות התמונה. אין הפרעות מטורפות או משהו כזה, אך בשימוש עם הכבל הקצר התמונה ללא ספק יותר חדה, פחות מרוחה ובכללי יותר נעימה לעין. האם יש כבל 5 מטר שיוכל לתת לי את אותה איכות תמונה שאני מקבל עם כבל 1.8? ואם כן, איפה אני קונה אותו?

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  13. שלום לכולם לאחר שקראתי בעיון את הת'רד האחרון בעניין ipod מול iriver ועשיתי הרבה חושבים, החלטתי לרכוש בשעה טובה את ה H120 מספר שאלות לי אליכם : 1. אני קונה אותו בארץ, אין לי חברים\משפחה בחו"ל או אף אחד שאני מכיר שנוסע בקרוב או כרטיס אשראי בין לאומי איזה עוד אפשרויות עומדות בפני כדי להוזיל בכל זאת את המחיר ? 2. הכי זול שמצאתי הוא כאן : http://pdastore.co.il/Product.asp?PID=iriver20&Cat2ID=69&Cat2Cat1ID=14# אני מאוד אשמח אם אתם מכירים מקום זול יותר. 3. המחשב שלי הוא P3 ויש לו רק USB1.1 , ולא USB2, האם ה Iriver תומך גם ב USB ישנים שכאלה ? או שעלי לרכוש למחשב שלי כרטיס עם סלוטים של USB2 ? 4. האם האוזניות שמגיעות עם המכשיר מספיק איכותיות לטעמכם ? אולי שווה להשקיע עוד כס…

• 43 תגובות
    • 4.1k צפיות
  14. Started by ranbd0,

שלום רב! אני די חדש בפורום ובכלל באתר הזה וראשית רציתי לומר שהתרשמתי עד עכשיו מאוד לטוב ..ישר-כוח! שנית אני אצתרך את עזרתכם בבחירת מערכת לחדר...אני חייב להתוודות אני לא מבין בזה כלום... אז ככה אני צריך טלויזיה שתהיה טובה 32 אינצ' בעיקר לצפייה בשידורי HD סרטים וPS3 בנוסף אצתרך איזה מערכת רמקולים שתהיה מחוברת לטלפויזיה ולIPOD שלי ואם אפשר גם למחשב כדי לשמוע מוזיקה...אני אוהב להשתמש ב IPOD... הבעיה לדעתי זהו התקציב (3600) ...ובכלל צריך רסיבר? אני אשמח לעזרה מכם כמו כן החדר הוא 4*4 מטר פחות או יותר (שיקול עבור בחירת הרמקולים) אשמח לעזרה... תודה מראש ויום טוב רן

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  15. Started by gshhar,

1 הבנתי שסרט DVD זו האיכות הכי טובה אז איך בדיוק מייצרים אותה. 2 למה בסרט DVD יש את השוליים השחורים . 3 בכבלים הדיגיטלים למשל האיכויות של הסרטים טובים אבל למה שם אין את השוליים השחורים,ז"א הם לא מקרינים את הסרטים שלהם מ-DVD? 4 למה שסרט DVD יוצא לוידאו הוא יוצא ללא השוליים השחורים. תודה.

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  16. גימיק נחמד ניתן לראות אותו כאן מעניין אם ניתן להשתמש בהם למסיבות בריכה כשהם צפים במיים, יכול להיות נחמד.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Bar1234,

חברים.... מישהו יודע מה אפשר לעשות אם יציאות סאונד של מכשיר די וי די...?? אולי לחבר אותם למחשב דרך כרטיס קול או דרך חיבור כלשהו....?? יש לי לוח אם MSI P4MAM-V תודה לכל מי שעוזר........

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  18. אוקיי אז ככה: קניתי אתמול מיני דיסק של סוני דגם MZ-R909 וחשבתי שהכל יהיה פשוט ושאני אוכל כבר להפעיל אותו בקלות . כנראה שהוא עושה לי בעיה עם ההקלטה. אני מקשר בין הקו האופטי לבין ה DVD בוחר את המיקום של ההקלטה, לפי מה שרשום בחוברת ה "הסבר", ולוחץ RECORD על החלק העליון של המיני דיסק מופיע 'NO SIGNAL' וכל פעם שאני רואה את זה בא לי לשבור תמינידיסק על הרצפה. מה לעזאזל אני אמור לעשות עם הדבר הזה? אם באמת מישהו מבין ויכול לעזור לי אני מודה לו מראש. thrash

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  19. מצאתי אצלי בבית אזניות גדולות כאלה של HOSIDEN DH-10-S לי זה לא אומר כלום אבל שחיברתי אותם לרסיבר של אח שלי הם נשמעו סבבה אבל הייתי חייב להגביר בטירוף....-ממש טירוף! איתן

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  20. Started by -R-E-L-,

המחשב מחובר לרסיבר YAMAHA RX-V430 ויש לי רמקולים סאטליטים 5.1 של DOME (כן אני יודע שהרמקולים לא מי יודע מה). החיבור בין המחשב לרסיבר הוא קואקסיאלי (SPDIF) הכרטיס הוא SB Live! 5.1. השימוש העיקרי הוא מוסיקה וסרטים ובעתיד גם יותר משחקים (מתכוון לקנות כ.מסך). כדאי יהיה לי לשדרג או שאני לא ירגיש הבדלים?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  21. Started by Talr,

שלום רב אני מעוניין למכור זוג רמקולים בני 15 שנה לערך של Wharfedale שהיו חלק ממערכת של חמישה. אשמח להערכת מחיר בכמה אפשר למכור?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  22. שלום, קניתי מחשב חדש עם לוח אם מסוג Gigabyte GA-EP43-DS3L. כידוע על כרטיס זה מותקן כרטיס קול מבוסס Realtek ALC888 codec . ברשותי מערכת רמקולים 2.1 מתוצרת MICROLABS. חיברתי את ה-CENTER ישירות ל-LINEOUT (הג'אק הירוק), ואת 2 הרמקולים הקטנים חיברתי ישירות ל-CENTER. הרמקולים עובדים 100%. הבעיה היא שהתוכנה של REALTEK לא מזהה את המערכת כ-2.1, אלא כ-2 רמקולים בלבד. התוצאה: ה-CENTER מזוהה בתור השמאלי (ומפיק צליל עמום עם באסים חזקים), ואילו הרמקול הימני מזוהה בתור הימני ומפיק צליל טוב. הרמקול השמאלי לא מפיק צליל בכלל! דברים שניסיתי לעשות: 1. ניסיתי לחבר את רמקולי הצד ישירות לכרטיס הקול - אבל הצליל שהם מפיקים כמעט בלתי נשמע. 2. בנוסף ניסיתי לשחק קצת עם התוכנה, ולהגד…

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  23. האם מישהו יודע גם מה הפונט שמשתמשים בו בתרגום בקולנוע\בערוצי הטלוויזיה? תודה!

• 1 תגובה
    • 8.4k צפיות
  24. Started by zion789,

השימוש שלהם נועד למוסיקה סרטים ומשחקים ואת כולם אני שומע ורואה תמיד אין משהו שאני מעדיף יותר אני רק רוצה רמקולים שייתנו לי עוצמה ואיכות של קול.. התקציב שלי הוא עד 600 שקל בלחץ ממש 700 תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by BONO,

אני רוצה לקנות עכשיו דרך האינטרנט כרטיס קול ואני לא יודע איזה חשבתי על של הרקולס אבל אני עדיין לא בטוח תגידו לי אתם איזה כרטיס ומאיפה לא משנה המחיר אבל העיכר משהו טוב. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.