אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש רמקולים לרכב עד 1000 ש"ח מה ממליצים?
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי חברה, אני מתכוון לקנות בקרוב טלוויזיה חדשה וכמובן שעלתה השאלה האם אני זקוק לSmart TV, רציתי לדעת מה אתם חושבים? האם זה כדאי? למה זה יותר טוב ולמה לא..? אשמח לשמוע את דעתכם תודה.
-
- 7 תגובות
- 5.4k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כמה ימים קניתי Logitech x530 באופיס דיפו . שמעו - רמקולים מדהימים . באמת. אבל יש תופעה מוזרה כזאת שכל פעם שמישהו מדליק מזגן לדוגמא הם עושים בום כזה , רעש של נקישה כזאת , כמו של תופי בס. אני מניח שזה קורה בגלל שלחיבור לחשמל אין הארכה , אבל זה לא עוזר לי . מה אני עושה? (זה לא מפריע לי , אבל אני מניח שזה לא טוב לרמקולים) וכשהם מכוונים למקסימום או למינימום בווליום , גם אם המחשב על השתק , הם עושים רעש סטטי כזה. הנחתי כי זה בגלל מגע במארז וזה פחת משמעותית - כמעט ואי אפשר להבחין בזה . מה עוד זה יכול להיות? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
עדכון: שיניתי את הנושא, ועכשיו ההלתבטות שלי היא בין הHD595 של סנהייזר, לבין ה AD700 של אודיו-טכניקה. HD280 ו- DT770 דרך איביי (430 ו- 680 ש"ח בהתאמה) חדשים. HD595 יד שניה בישראל כ- 650 ש"ח. שימושים: 1. חיבור האוזניות למגבר של גיטרה חשמלית. 2. שמיעת מוזיקה דרך חיבור אוזניות של ה Logitech Z-540 אשר מחוברות ל Audigy פשוט (שוקל לשדרג בעתיד). אני שומע בעיקר רוק ומטאל על סוגיהם השונים, וגם אלקטרונית וטריפ-הופ. יצא לי לשמוע בקילומבו את שני הסנהייזרים מחוברים לסוג של מיקסר כלשהו. לצערי לא היה להם את סוג המוזיקה שאני שומע אז "נאלצתי" להסתפק בעיקר בדיסק האחרון של אינפקטד. מבחינת נוחות נטו ה- HD280 הכי התאימו לי. זה לא שה595 היו לא נוחות, אלא פשוט כי בגלל הצורה של הפאדים ש…
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, כרטיס קול XFI , איזה רמקולים 7.1 מתאימים? צריך שהרמקולים יהיו טובים למשחקים בעיקר, סרטים ומוסיקה. אבל הכי חשוב משחקים. החדר שלי הוא 3.2 מטר על 3.7 מטר. 3.7 זה הרוחב ו 3.2 זה אורך. הנה סרטוט של החדר: עריכה: מחר אני אסרטט אחד הרבה יותר מדויק.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מהי התצורה טובה יותר לחיבור מחשב לרסיבר. הגברת העוצמה של המחשב למקסימלית וויסות הקול בעזרת הרסיבר או שאולי ויסות הקול ע"י המחשב והשארת עוצמת הווליום של הרסיבר במצב סטטי ? האם יש הבדלים באיכות שנקבל ? והאם יש דרך מסוימת שיוצרת יותר עומס על הרמקולים שמחוברים לרסיבר ?
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שקלתי לקנות את ה-Samsung LA40A450 אבל עכשיו אני חושב שאולי זה גדול מדי... לא יודע אם זה משנה, אבל אני רואה 90% ב-HD.
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום =] יש לי בעיה מצחיקה ואמיתית לחלוטין. כאשר אני מפעיל משהו בבית ע"י חשמל שזה טלוויזיה, מנורות במקומות שונים בבית, מאוורר אפילו ועוד כמה דברים. אני שומע טיק קטן ברמקולים שלי, אבל כל זה קורה רק כאשר אני מפעיל או מכבה דבר מסוים בזמן שהדבר פועל לא תהיה שום בעיה אלא רק בהפעלה ובכיבוי. זה הגיוני?
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
תודה לכל מי שעזר, בסוף הלכתי ו קניתי בחלילית את האוזניות RP21 של Eqation. רק עכשיו קניתי אבל עדיין התרשמתי מכמות הצלילים שאני לא שמתי לב מקודם באוזניות הישנות שלי. (JBL 220 ref) אולי אני יביא התרשמות יותר עמוקה אחרי שאני יעשה להם BURN IN של כמה ימים. שוב תודה.
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. חשבתי על הSennheiser PX 100 II שכבר היו לי ואני מאוד מרוצה מהן סה"כ. חשבתי אולי יש משהו עדיף. http://www.amazon.com/Sennheiser-100-II-Ear-Miniheadphone-Black/dp/B002VPDOH8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1388857715&sr=8-1&keywords=sennheiser+px+100+ii תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הייתי שמח לשמוע מה דעתם של אנישם בנושא
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני מחפש חנות מחשבים זולה ואמינה שיש בה מבחר גדול (וזמין במלאי) של רמקולים למחשב. בקניה ישירה (לא דרך האינטרנט או פקס - מזומן כסף עובר לסוחר). רציתי גם לדעת אם הרמקולים של Luxeon מדגם Logicfox 5.1 1500W או EM4.1 1000W טובים או אם יש לכם כל המלצה אחרת לרמקולים 4.1 ומעלה באיכות טובה עד 600 ש"ח (מה לעשות - לא לכולם יש כסף...) וגם - יש צורך בכרטיס קול תואם 4.1 או 5.1 ??? או שאפשר להסתפק בכרטיס הישן? בתודה! Morpheus8520
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני במהלכים כרגע של שידרוג המערכת בסלון למערכת קולנועית חזקה ואיכותית ממה שהיה, יש כבר רמקולים חדשים מחשב חדש ומגבר משודרג ועוד כל מיני דברים שאפרט עליהם בהמשך אם תרצו (תמונות...) השאלה שלי כיום היא כזאת, יחד עם אבא שלי הלחמתי על הכבלים של הקידמיים והאחוריים בתים לפיוזי הגנה כדי שבמקרה והמגבר ישתגע (אנחנו שומעים בווליומים מטורפים לפעמים בסרטים) אז הרמקולים לא יקבלו פצצה וישרפו אלא רק הפיוז ילך. רציתי לדעת האם יש השפעה כלשהיא מבחינת איכות שמע כאשר אני מוסיף פיוזים כאלה על כבלי הרמקולים (כבלים של PROEL), האם צריכים פיוזים מיוחדים להעברת סאונד ? או רק שיוכלו להשרף במקרה של עוצמה גבוהה מדיי ?
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
חיברתי את יציאת הspdif של כרטיס הקול שלי דרך כבל קואקסאלי לרסיבר. מנהל התקן: ac - 97: alc655 בלוח אם Intel® 82801EB I/O Controller Hub 5 (ICH5) עדכנתי לגרסה אחרונה התקן קול: 5-10-0-6280 הגדרתי בכרטיס הקול תצורת 5.1 ערוצים. אך שומע רק שני בשני רמקולים במקום לשמוע בחמש רמקולים. אבקש את פתרונות.
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
גלשתי לי לבדוק משהו באתר של IRIVER ופתאום ראיתי שIRIVER הוציאו דגם חדש (רשום פלאש) של H10 שמכיל או 512 מגה או 1GB... הנה לינק: http://www.iriver.com/html/product/prpa_product.asp?pidx=68 נראה קצת דומה לרעיון של IPOD MINI לא?
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
-
-
1. האם הורדתם מהאתר את השדרוג? 2. אם כן האם צרבתם על דיסק את האימג' ששוקל רק מגה? בהוראות כתוב לצרוב על דיסק ריק ללא multi session ולעשות לו finalize אני מפחד לעשות את השדרוג של CDRW שאלה לכולם למה צריך לבטל את ה multi session ולעשות finalize?
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
ניסיתי לחבר את המחשב הישן שלי עם GEFORCE 6600 דרך מתאם DVI-HDMI וכבל HDMI.. חיברתי אותו לטלוויזיה בכל HDMI אפשרי... ניסיתי 2 כבלים שונים ו3 כניסות HDMI (שבאחת מהן מצוין HDMI/DVI) ניסיתי גם לחבר אותו למסך מחשב באותה צורה. באף אחת מהצורות לא קיבלתי תמונה על המסך. מה אני עושה? איפה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני קונה בקרוב אוזניות איכותיות, ואני רוצה לדעת אם משנה אם אני אקנה אוזניות עם 100DB או 104BD?, האם יש הבדל ניכר? ד"א, האוזניות שאני רוצה לקנות הן: http://www.amazon.com/gp/product/tech-data/B0007N55LE/ref=dp_nav_0/103-7236150-8936648?%5Fencoding=UTF8&n=172282&s=electronics תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, יש לי טלוויזיה 40 אינצ׳ ואני מחפש זוג רמקולים איכותיים לתלות בשני צידי המסך. אני לא מבין גדול ברמקולים ולכן החלטתי לפנות לעזרתכם בפורום. אשמח לקבל הצעות לרמקולים טובים ומתאימים עד סכום של 900 ש״ח. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות עד 300 שקל. אני צריך את זה בעיקר בשביל לשמוע מוזיקה (במחשב) ולראות איתו סרטים(אני גם מתרגם סרטים ואני צריך לשמוע טוב מה הם אומרים). אני לא ממש מבין בזה, אז אשמח לשמוע הצעות תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מחפש Streamer למערכת קולנוע בייתי ואני לא מצליח למצוא אחד טוב. אני מחפש אחד בעל התכונות הבאות: - יציאת component ,עדיפות ל HDMI \ DVI (לפחות עד 1080i) - יציאת אודיו דיגיטאלית (לא משנה, אופטי או קוקסיאלי) - תמיכה מלאה בפורמטים הנפוצים באבחנה גבוהה (MPEG1/2/4, divx/xvid, WMV, VC1, H264) כולל תמיכה בקבצי MKV ולסיוט הכי גדול: - תמיכה בכתוביות בעברית (בשביל ההורים) אני חושב שאין צורך לציין תמיכה ב SMB (פורמט שיתוף התקיות של מיקרוסופט) זה אמור להיות ברור מאליו. אין צורך בwifi מאחר וכנראה הרוחב פס המעשי לא יספיק בכל מקרה. גם אין צורך ביכולת הקלטה \ הרדדיסק מובנה. יש רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד כה הנני חסר טלוויזיה חדישה, והחלטתי שהגיע הזמן לקנות אחת וליהנות קצת מהחיים. שימושים: סרטים HD, שידורים דיגיטליים(לא חובה built in), משחקים - אולי חיבור לקונסולה בהמשך. מרחק צפיה: עד 3 מטר. תקציב: ~5K בינתיים חשבתי על : טלויזיה Samsung LA46C530 טלויזיה Sony KDL46EX402 אבל אני פתוח להצעות. אשמח גם על המלצות לחנויות וכדו. תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות לריצה בסכום של עד 300 ש"ח. אוזניות In-Ear לא באות בחשבון, וגם Clip-ons לא ממש (יש לי Koss KSC-50 והן פשוט לוחצות עד כאב). ההעדפה שלי היא אוזניות קשת, אבל השאלה היא אילו עוד פרמטרים חשוב לבדוק (מלבד כמובן האזנה בחנות). ראיתי הרבה המצלמות לקוס PortaPro ו-SportaPro, לסנהייזר PX100, ול-AKG K26P. לפי השם ה-SportaPro נשמעות הכי מבטיחות לריצה, אבל אני בטוח שזה לא כל כך פשוט
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב DELL INSPERSION 7720 17R ועד היום הייתי משתמש בו לצפייה ב 1080P, עכשיו שקניתי טלווזיה 4K ואני מגדיר לו שיעבוד דרך הרחבה אז הוא נותן לי את המסך השני עד 1080P הכי הרבה, במחשב יש לי שני כרטיסים אחד של אינטל 4000 והשני הוא NVIDIA M650, כמובן שקניתי כלב HDMI 4K בנוסף, אך עדיין הרזולוצייה המקסימלאית שלי היא 1080P, יש לכם אולי איזה שהוא רעיון איך בכל זאת אני יאכל לראות ב 4K ? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-