אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
רציתי לברר איזה רמקול יותר כדאי לי את Philips SPA7650 רמקולים: 12.5 ואט*4 סאבוופר: 25 ואט מרכזי: 15 ואט מחיר 811-900 זאפ HARMAN KARDON רמקולים: 10 ואט*2 סאבוופר: 20 ואט מרכזי:אין מחיר:900 באג לפי הנתונים נראה שהקרדן בכלל לא מתקרבים לפיליפס אבל בכל אופן הם עולים אותו מחיר האם זה בגלל העיצוב או גם בגלל האיכות ובכלל איך הרמקולים האלו Philips SPA7650 כי על הקרדן ראיתי המון תגובות חיוביות משא"כ עלהם לא ראיתי אף תגובה בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
כבר בערך שנתיים שהשתמשתי ב JBL 220, אהבתי אותן מאוד. לפני כמה ימים החיבור של הפלאג נדפק. כעיקרון הסתכלתי על ה CX300 של סנהייזר, אני זוכר שהמחיר שלהם בזמנו היה כמו של ה JBL, והיום פחות מחצי - כולה 100 שקל. גם שמתי לב שזאת גרסא מעודכנת יותר ל CX300 המקוריות. היא פחות טובה? ה CX400 עולות 170 שקל - נכנסות לי בתקציב. שמעתי איפהשהו שהן לא משהו. איך הן? ה CX500 שוות 240 שקל? אם הן באמת עד כדי כך יותר טובות מה CX300 למשל, אז אני אחרוג ואקח אותן כנראה. עוד דגם ששמתי לב אליו הוא ה 324P של AKG. איך הן בהשוואה ל CX300/400 ול JBL? כעיקרון אני לא מוכן לרדת ברמה. כבר רגיל לסאונד של ה JBL, והוא דיי סיפק אותי. בקיצור, איזה אוזניה הכי משתלמת היום במחירים האלו? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להמיר track ספציפים מתוך Midi ל mp3 ולא את כל ה tracks מישהו מכיר כזו? תודה
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
-
רכשתי היום כבל HDMI TO HDMI 10 מטר. חיברתי אותו מהכרטיס מסך שלי 5850 אל ה LCD שלי, רואים מצויין והכל. אך רציתי לשאול האם יש אופציה בכרטיס מסך זה להעביר גם סאונד? ואם לא מה הדרך להעביר סאונד? כי כרגע אני שומע מהרמקולים במחשב. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס קול + רמקולים ב950 ש''ח בעיקר למוזיקה ואחר כך סרטים בערך 60-40, חשוב שלי שיהיה אפשר לתלות את הרמקולים. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
ניסיתי לחבר את המחשב הישן שלי עם GEFORCE 6600 דרך מתאם DVI-HDMI וכבל HDMI.. חיברתי אותו לטלוויזיה בכל HDMI אפשרי... ניסיתי 2 כבלים שונים ו3 כניסות HDMI (שבאחת מהן מצוין HDMI/DVI) ניסיתי גם לחבר אותו למסך מחשב באותה צורה. באף אחת מהצורות לא קיבלתי תמונה על המסך. מה אני עושה? איפה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שבוע קניתי נייד עם יציאת VGA כאשר יש לי רסיבר של פיונייר עם כניסת HDMI בלבד(משמע - ללא DVI, VGA). רק לאחר חיפוש ארוך מצאתי (ולא בארץ) כבל VGA ל HDMI ורציתי לשאול האם הכבל יכול להעביר 1080P בצורה טובה או שאני צריך לחפש פיתרון אחר. הכבל הוא לא של חברה מוכרת ואני מפחש שהוא סוג של הלחמה זולה. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה שלי 37 אינץ' hd ready כדי שאני יוכל לצפות בה במקום במחשב באיכות מקסימלית. בנוסף רציתי לדעת כמה יעלה לי אותו כרטיס ושאני יוכל להקליט מהטלויזיה למחשב לקובץ וידאו נורמלי... ככה שאני יוכל להמיר קלטות וידאו? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום. יש לי זוג WHARFEDALE Laser Range 85W כרגע אני מגביר אותם עם Sony TA-343 אני מחפש מגבר כמו כל מגבי הPICO שאני רואה פה בפורום שיגבירו לי את שני הרמקולים האלו. אני לא מבין גדול בתחום, ואני אסתפק באיכות טובה לאוזן לא מקצועית, כניסת סטנדרתית (PL/RCA) מצאתי את זה תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי דירה, עם הכנה בקירות למערכת קולנוע ביתי. אין כבלים בקירות רק צינורות להעביר... אני שואל אתכם ומתעניין מה אני צריך לעשות/לקנות אני רוצה שיהיו לי רמקולים השימושים, הם מועטים ביותר... מעט ביותר אשתמש בהם... בעיקר בטלוויזיה... ככה שהכוונה שאני רוצה רמקולים קטנים... ובמחיר סבבה.. מגבר כבר יש לי בבית יושב כבר כמה שנים שלא השתמשתי בו (5 שנים) YAMAHA RX-420... מוציא 80RMS ל5 ערוצים ויציאה לסאבוופר... מקווה שתוכלו לתת לי דגמים של רמקולים שיספקו אותי ומאיפה לקנות.. עד אלף שקל אם יש.. תודה... יאיר
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
למי מחברי הפורום יש מגבר אוזניות מתוצרת DARKVOICE? למי שכן, האם בדקתם את יציאת הפרה אמפ? המון מהללים את את הסאונד שהוא מפיק באוזניות בHEAD-FI אז אולי גם כך במערכת רמקולים.
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות אלחוטיות למחשב נייד (רצוי ניידות). במחיר של עד 300 ש"ח. רצוי איכות שמע גבוהה. אני יכול לקנות בחו"ל גם, הבנתי ששם יותר זול. האם תוכלו להמליץ לי על מוצר/ים (אני לא ממש מבין בנושא). בציפייה לתשובה, אוריין
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לבנות אפליקציה כלשהי ואני צריך תווים של סינטיסיזר כקבצי MP3 כלומר קובץ לכל תו או מקש בסינטיסיזר למישהו יש מושג היכן ניתן להשיג קבצים כאלה? תודה
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך hd4850 והLCD היא פול. איזה כבל אני צריך? הוא יכול להיות גם מטר כי המחשב והטלויזיה קרובים..
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה לכרטיס קול שיתמוך בWIN7, תקציב 150-250, אפשר עוד צפונה אבל לא בהרבה. אשמח גם עם תהיה תמיכה בRED HAT. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
ברצוני לחבר HTPC למסך מרוחק כעשרה מטרים מהמחשב באמצעות כבל HDMI, האם האות יעבור ללא הגברות שונות ? אם זה משנה הכרטיס שם הוא 5450, ואם זה עוד משנה הרזולוציה שצריכה לעבור היא 720P בלבד.
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום ושבת שלום! היתי שמח לקבל המלצה לאוזניות איכותיות שיתאימו לMP3 שלי בזמן הריצה! מקסימום מחיר עד 400 שח.הקודמות שלי היו ריפרנס 220 של JBL היתי מאד מרוצה מהם עד שהם הפסיקו לעבוד :-( תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש רמקולים טובים בעיקר למוזיקה וסרטים הרמקולים הקודמים שלי הם Ecan E510 , אבל נהרס בהם הבאס אז אני מחפש משו חדש. עכשיו אני מחפש המלצות ל2 דברים או כרטיס קול + רמקולים ב500-550 ש''ח מקסימום או רק רמקולים ב350 ש''ח מקס. מה שחשוב לי ברמקולים זה שיהיה שלט כבלים יחסית ארוכים ובעיקר סאונד טוב. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום רב לאחרונה רכשתי HD נייד, וברצוני לחברו ל-DVD דרך חיבור ה-USB על מנת לצפות בסרטים. ניסיתי לחבר את הכונן הנייד לשני נגני DVD שונים, בעלי חיבור USB, אבל זה לא עובד וה-DVD לא מזהים את הכונן אחד מה-DVD מזהה את הכונן אבל אומר שאין בתוכו כלום. חשוב לציין, שלשני ה-DVD האלה חיברתי בעבר כונני פלאש דרך ה-USB והם זיהו אותם וראיתי דרכם סרטים יש הצעות לפתרון? האם ככה זה צריך להיות? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום קניתי רמקולים Logitech X530 וכשחיברתי אותם עבדו רק שניים מתוך חמש וגם הסבופר עבד יש לי כזה חיבור שמתאים לשניי רמקולים ולכבל המקשר בין המחשב לרמקולים אבל אם אני מחבר אותו לשם הוא לא מיתחבר למחשב מאחורי הסב יש בננות שמתאימות לכל אחד מהרמקולים אבל אם אני מחבר את כולם לשם רק שניים עובדים למה זה קורה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב, בתקופה האחרונה אני מחפש רמקולים למחשב. גודל החדר הוא 3.5 על 4.5 מ'. עדיין לא החלטתי אם עדיף מערכת 2.1 או 5.1 - אשמח אם תוכלו לייעץ לי בנקודה זו. שמתי את העין על אחת מהמערכות הבאות: philips SPA7650 או philips SPA7350, מה דעתכם עליהן? או שיש המלצות למערכות אחרות באזור ה 600 שח ? אגב, במערכות שכאלה, חובה לחבר את כל הרמקולים או שניתן לחבר נניח רק 2 + הסאב ? מה המרחק של הכבל איתם הם מגיעים? איך אפשר להאריך אותו? תודה על כל תשובה, גלעד.
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-